T O P I C R E V I E W |
Luca_Torelli |
Posted - 18/07/2012 : 09:48:27 Koliko vidim (ako dobro vidim), nije otvorena tema o Seinfeldu. U zadnje vrijeme dnevno pogledam 5-6-7-ili-8 epizoda pa me zanima kakvi su vaši dojmovi o toj seriji. Koja vam je epizoda (ili scena) najbolja, tko vam je najdraži lik, kakvi su vaši opći dojmovi, ložite li se na Elaine ili na neko drugo kruto gorivo? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Luca_Torelli |
Posted - 01/10/2012 : 19:04:48 quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by johnhartson
Inace, ovo je neka "kao" serija i trebalo bi da prva epizoda bude prikazana sutra:
Nije kao Seinfeld ili CYE ali ajd sad 
Definitivno nije, danas upravo završila prva "sezona", bilo je 10 epizoda, a u posljednjoj je gostovao Michael Richards.
Larry David je najbolje rekao na kraju svoje epizode (bio je u prvoj) Jerryu : "Uspio si, konačno si napravio seriju o ničemu", a na kraju zaista ispada tako.
Od nekih mojih favorita, definitivno najbolje epizode s Richardsom i Davidom, nakon čega mi slijede Reiner&Brooks (da, Mel Brooks ) i Bob Einstein. Baldwin i Gervais isto nisu bili loši (makar potonjeg mi je teško bilo neke stvari shvatiti, britanski naglasak).
Uglavnom, tko voli Seinfelda ili Curb, vrlo vjerovatno će mu se svidjeti i ovaj projekt, nadam se kako će se nastaviti...
Jerry napokon ima drukčiji friz. I to je nešt', za početak ;) |
makikatalinic |
Posted - 28/09/2012 : 18:34:39 quote: Originally posted by johnhartson
Inace, ovo je neka "kao" serija i trebalo bi da prva epizoda bude prikazana sutra:
Nije kao Seinfeld ili CYE ali ajd sad 
Definitivno nije, danas upravo završila prva "sezona", bilo je 10 epizoda, a u posljednjoj je gostovao Michael Richards.
Larry David je najbolje rekao na kraju svoje epizode (bio je u prvoj) Jerryu : "Uspio si, konačno si napravio seriju o ničemu", a na kraju zaista ispada tako.
Od nekih mojih favorita, definitivno najbolje epizode s Richardsom i Davidom, nakon čega mi slijede Reiner&Brooks (da, Mel Brooks ) i Bob Einstein. Baldwin i Gervais isto nisu bili loši (makar potonjeg mi je teško bilo neke stvari shvatiti, britanski naglasak).
Uglavnom, tko voli Seinfelda ili Curb, vrlo vjerovatno će mu se svidjeti i ovaj projekt, nadam se kako će se nastaviti... |
acestroke |
Posted - 29/08/2012 : 13:52:30 quote: Originally posted by dante
Zadnje dvije sezone (a mislim da se to podudara i s oslaskom Larrya Davida) su podosta isforsane i usiljene, mada i u njima ima odlicnih epizoda, ali sve prije toga je apsolutna klasika.
 Slazem se 100% s ovom izjavom. |
paro |
Posted - 29/08/2012 : 12:33:16 http://www.youtube.com/watch?v=_2IeGs7LqYo&feature=related |
dante |
Posted - 29/08/2012 : 11:08:39 Zadnje dvije sezone (a mislim da se to podudara i s oslaskom Larrya Davida) su podosta isforsane i usiljene, mada i u njima ima odlicnih epizoda, ali sve prije toga je apsolutna klasika. |
-jeremija- |
Posted - 28/08/2012 : 10:06:38 Ova serija mi je postala gledljiva tek posle 4. sezone. Tek onda je počela da briljira. Prve tri su krive za toliko emocionalnih ožiljaka... |
andjusticeforall |
Posted - 27/08/2012 : 23:16:20 Ispravka mala, "Državnik novog kova", The New Statesman :)
Najjača scena (zanimljivo za uočiti jest naziv restorana):
|
acestroke |
Posted - 27/08/2012 : 21:24:42 Mel Torme, a.k.a. The Velvet Fog & Kramer ("mentally challenged"). Super kombinacija. :) |
Luca_Torelli |
Posted - 27/08/2012 : 21:20:21 quote: Originally posted by acestroke
George likes spicy chicken, Why would George steal from the Yankees?, Kramer kao onaj retardirani tip posle posjete zubaru... Hehehehehe, legendarne fore.
... the whole world smiles with you...  |
acestroke |
Posted - 27/08/2012 : 21:15:47 George likes spicy chicken, Why would George steal from the Yankees?, Kramer kao onaj retardirani tip posle posjete zubaru... Hehehehehe, legendarne fore. |
Luca_Torelli |
Posted - 27/08/2012 : 21:11:17 quote: Originally posted by acestroke
Kraj jeste bio razocaranje, makar ovdje u USA to vecina Seinfeldovaca smatra. Ali sta ces, ipak su vecina epizoda bile apsolutne klasike.
Bome, klasik. Kao kakav mlječni namaz što ti obilježi dio života. ;)
Teško bih mogao izdvojiti neku epizodu, a još teže nabrojiti masu odličnih priča i mini-situacija što se pamte. Ajd', "Jimmy", tu epizodu ću definitivno zapamtiti jer se fora "George is getting upset!" stalno ponavlja u raznim varijacijama, a uvijek me uspije iznova nasmijati...
|
acestroke |
Posted - 27/08/2012 : 21:02:59 Kraj jeste bio razocaranje, makar ovdje u USA to vecina Seinfeldovaca smatra. Ali sta ces, ipak su vecina epizoda bile apsolutne klasike. |
Luca_Torelli |
Posted - 27/08/2012 : 21:00:20 quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Luca_Torelli
Mogli su bolje završiti serijal, kraj mi je nekako traljav.
Not that there's anything wrong with that ...
Jedna od dražih epizoda.. |
maddox031 |
Posted - 27/08/2012 : 20:55:51 meni je kraj bas onak tipicno seinfeldovski
inace obozavam seriju ;) |
acestroke |
Posted - 27/08/2012 : 20:55:06 quote: Originally posted by Luca_Torelli
Mogli su bolje završiti serijal, kraj mi je nekako traljav.
Not that there's anything wrong with that ... |
Luca_Torelli |
Posted - 27/08/2012 : 20:50:48 Mogli su bolje završiti serijal, kraj mi je nekako traljav. |
Luca_Torelli |
Posted - 11/08/2012 : 18:05:14 George igra šah.
|
mr murdoc |
Posted - 11/08/2012 : 17:42:10 quote: Originally posted by Luca_Torelli
quote: Originally posted by mr murdoc
Seinfeld mi nikad nije legao na taj nacin da ga zatvorim u svoje srce ili smatram posebnim , iako ga svi moji frendovi obozavaju..no to se kod mene odnosi i na knjige i filmove o Harry Potteru, Nolanovim Batmanima, Dan Brownu kao piscu i ekranizaciji njegovih knjiga, Beatlesima kao najboljem bandu svih vremena .itd..dakle moje misljenje ili pak razmisljanje nije indikativno , no moram reci da mi je Seinfeld tek nesto iznadprosjecna zidovsko humoristicna serija koja u mojoj filmofilskoj dusi nije uhvatila korjena .
Seinfelda sam godinama izbjegavao/odgađao na temelju nekoliko odgledanih epizoda na TV-u. Ovog sam ljeta popustio i odlučio dati Seinfeldu šansu. Humor je u seriji odličan, tim više jer je povezan sa stvarnim situacijama, ali se ipak njihovi štosevi relativno lako zaboravljaju (izuzev nekoliko antologijskih scena)...
OK , i ja cu mu na temelju ovog posta pruziti sansu.. Morati ce malo pricekati jer sam "zatrpan " materijalom i vremenski nazalost jako ogranicen..no kako vec rekoh OK.
|
Luca_Torelli |
Posted - 11/08/2012 : 17:26:40 quote: Originally posted by paro
Nemojmo zaboraviti Red Dwarf ;) Kod Malcolma mi je veliki plus (osim priče i samih štoseva) što nema onaj iritantni smijeh publike ko u ostalim serijama.
Da, Britanci su daleko smiješniji. Na onaj smijeh u pozadini sam davno oguglao. |
paro |
Posted - 11/08/2012 : 17:20:45 quote: Originally posted by Luca_Torelli
Kad smo već kod Britanaca, nemojmo zaboraviti "Građanina novog kova" i "Benny Hill" ;)
Nemojmo zaboraviti Red Dwarf ;) Kod Malcolma mi je veliki plus (osim priče i samih štoseva) što nema onaj iritantni smijeh publike ko u ostalim serijama. |
Luca_Torelli |
Posted - 11/08/2012 : 17:07:36 quote: Originally posted by mr murdoc
Seinfeld mi nikad nije legao na taj nacin da ga zatvorim u svoje srce ili smatram posebnim , iako ga svi moji frendovi obozavaju..no to se kod mene odnosi i na knjige i filmove o Harry Potteru, Nolanovim Batmanima, Dan Brownu kao piscu i ekranizaciji njegovih knjiga, Beatlesima kao najboljem bandu svih vremena .itd..dakle moje misljenje ili pak razmisljanje nije indikativno , no moram reci da mi je Seinfeld tek nesto iznadprosjecna zidovsko humoristicna serija koja u mojoj filmofilskoj dusi nije uhvatila korjena .
Seinfelda sam godinama izbjegavao/odgađao na temelju nekoliko odgledanih epizoda na TV-u. Ovog sam ljeta popustio i odlučio dati Seinfeldu šansu. Humor je u seriji odličan, tim više jer je povezan sa stvarnim situacijama, ali se ipak njihovi štosevi relativno lako zaboravljaju (izuzev nekoliko antologijskih scena)... |
Luca_Torelli |
Posted - 11/08/2012 : 17:04:13 quote: Originally posted by paro
Ne znam, Seinfeld mi nikad nije bio nešto posebno smiješan. Mućke, Crna Guja, Monty Python...uglavnom Britanci imaju puno bolji humor, a od Amera mi prvo pada na pamet Malcolm i How I Met Your Mother
Kad smo već kod Britanaca, nemojmo zaboraviti "Građanina novog kova" i "Benny Hill" ;)
Malcolm je okej, puno više od tinejdžerske serije, dok su se HIMYM nekako brzo istrošili. |
mr murdoc |
Posted - 11/08/2012 : 11:06:04 Seinfeld mi nikad nije legao na taj nacin da ga zatvorim u svoje srce ili smatram posebnim , iako ga svi moji frendovi obozavaju..no to se kod mene odnosi i na knjige i filmove o Harry Potteru, Nolanovim Batmanima, Dan Brownu kao piscu i ekranizaciji njegovih knjiga, Beatlesima kao najboljem bandu svih vremena .itd..dakle moje misljenje ili pak razmisljanje nije indikativno , no moram reci da mi je Seinfeld tek nesto iznadprosjecna zidovsko humoristicna serija koja u mojoj filmofilskoj dusi nije uhvatila korjena . |
paro |
Posted - 11/08/2012 : 10:53:11 Ne znam, Seinfeld mi nikad nije bio nešto posebno smiješan. Mućke, Crna Guja, Monty Python...uglavnom Britanci imaju puno bolji humor, a od Amera mi prvo pada na pamet Malcolm i How I Met Your Mother |
Luca_Torelli |
Posted - 11/08/2012 : 09:11:42 "The Bottle Deposits", jedna od jačih epizoda, posebno kad Jerry i Elaine identificiraju auto...
|