forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Seinfeld
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 18/07/2012 : 09:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Koliko vidim (ako dobro vidim), nije otvorena tema o Seinfeldu. U zadnje vrijeme dnevno pogledam 5-6-7-ili-8 epizoda pa me zanima kakvi su vaši dojmovi o toj seriji. Koja vam je epizoda (ili scena) najbolja, tko vam je najdraži lik, kakvi su vaši opći dojmovi, ložite li se na Elaine ili na neko drugo kruto gorivo?

nebesa nisu humana... (Hrabal)

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 18/07/2012 : 10:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Moja druga najomiljenija serija. Gledao sam celu nekoliko puta (i extras i deleted scenes i sve zivo ) i svaki put naletim na nesto novo sto mi je smesno. Kad bih bas morao da biram, najbolje epizode bi mi bile "Soup Nazi" i "Contest". Kramer i George su neprejebivi likovi. Najsmesnije je sto su bazirani na stvarnim ljudima. Kramer je stvarni bivsi komsija Larryja Davida, glavnog tvorca serije, dok je George baziran na njemu samom (da, to postoji ). Ako ti se svidja Seinfeld, preporucujem ti i Curb Your Enthusiasm, HBO-ova serija koja ima evo vec 8 sezona. Glavni lik je upravo Larry (real life George) koji igra - sebe

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 18/07/2012 10:23:00
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29651 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/07/2012 : 10:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
prezakon serija, meni broj jedan
pogledao sve epizode pet puta i svaki put mi je dobro
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/07/2012 : 10:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Odlicna komedija, ovdje u USA ima kultni status, za neke je cak i religija

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 18/07/2012 : 11:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by johnhartson

Moja druga najomiljenija serija. Gledao sam celu nekoliko puta (i extras i deleted scenes i sve zivo ) i svaki put naletim na nesto novo sto mi je smesno. Kad bih bas morao da biram, najbolje epizode bi mi bile "Soup Nazi" i "Contest". Kramer i George su neprejebivi likovi. Najsmesnije je sto su bazirani na stvarnim ljudima. Kramer je stvarni bivsi komsija Larryja Davida, glavnog tvorca serije, dok je George baziran na njemu samom (da, to postoji ). Ako ti se svidja Seinfeld, preporucujem ti i Curb Your Enthusiasm, HBO-ova serija koja ima evo vec 8 sezona. Glavni lik je upravo Larry (real life George) koji igra - sebe

Curb Your Enthusiasm pogledao sam cijelu, odlična je (i veoma nalik Seinfeldu - mene doduše, Jerry veoma podsjeća na Larryja i obrnuto), ali Seinfelda nikad nisam pogledao od početka do kraja pa sada to nadoknađujem. Seinfeld mi je, uz Crnu guju, Građanina novog kova, Mućke i Sopranose, jedna od najboljih serija. Kad pogledam sve epizode, moći ću izdvojiti neke scene/epizode.

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 18/07/2012 : 11:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Inace, ovo je neka "kao" serija i trebalo bi da prva epizoda bude prikazana sutra:

Nije kao Seinfeld ili CYE ali ajd sad

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 18/07/2012 : 13:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Seinfeld je i meni apsolutni broj 1, tu sam negdje sa Supermarkom, pogledao sam barem pet puta sve epizode, a neke sigurno i više. Najfascinantnije je ono što supermark kaže, možeš ih gledati isponova koliko hoćeš i uvijek je jednako smiješno :-)

Što se tiče Curba, isto fenomenalna serija, to mi je broj 2, Curb je svojevrsni "hardcore Seinfeld" jedina zamjerka je što ponekad zna biti pomalo "usporen", ali to je sve.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12555 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 14:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Meni je "Curb your enthusiasm" broj 1.....

Seinfeld mi je bio broj 1 ali nakon toliko emitiranja i svega toga, malo mi je dosadio....Još uvijek mi je dobar humor ali ipak mi je sve manje i manje.....Zasitio sam ga se.
Dok "Curb your enthusiasm" mi je još uvijek super, onako stvarno smiješan humor, čak se služe riječim akako "motherfucker", "Fat fuck", "fuck you",.....ima puno poznatih osoba unutra koji gostuju skoro u svakoj epizodi,....A Larry je ionako car. Kod Seinfelda su mi bili dobro jedino George (koji je ionako baziran na Larryu) i Kramer i Newman. Jerry je previše "čistunski", a Elaine je ionako bezveze....

Ali MUČKI (Only Fools and Horses) se nikada ne mogu zasititi, ovo je trenutačno broj 2, pa The Office itd,....Seinfeld polako gubi popularnost kod mene.....

Inače mislim da je budučnost ovih "sit comova" baš upravo na način kao što su "Curb your Enthusiams" i "The Office" gdje imaju na način "kamera iz ruke" a ne ono u studio itd,...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/07/2012 : 14:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Volim Seinfelda. Omiljena epizoda mi je ono kad Georgea kolega na poslu uvredi sa frazom "the ocean called, they're running out of shrimp", pa on posveti zivot idealnom comebacku. Mislim da se ep. bas zove "the comeback".

A Marine Biologist ? The sea was angry that day, my friends...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22362 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/07/2012 : 14:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nikad nisam shvatio zasto je ta serija toliko u USA popularna.
Seinfeld mi je kao tip antipatican i ne podnosim taj neki njegov humor.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/07/2012 : 14:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Seinfeld for President!

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 18/07/2012 : 14:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Meni je Seinfeld u početnim fazama bio onako prosječno dobar (pomalo i usporen), ali kasnije je bivao sve bolji i urnebesniji.

George i Kramer su definitivno najjači likovi u seriji, ali i onaj ludi poštar Newman je biser, kao i Georgeov stari (Serenity Now ).

Ne mogu izdvojiti neku naj epizodu, ali uvijek razmišljajući o seriji prvo mi padnu na pamet epizode koje je netko već spomenuo (The Contest i Soup Nazi), ali i ona kad je George pretvorio radni stol u odmorište, ili ona kad je Kramer pod tušem kuhao i telefonirao, pa ona kad je Kramer doveo Kubance da mu prave cigare... Ma ima brdo tih ludih epizoda.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/07/2012 : 14:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
najbolja epizoda: The Opposite

"Who are you, George Costanza?"
"I'm the opposite of every man you've ever met."

Klasika!

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/07/2012 : 14:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Mairosu

Jedna od najjačih epizoda

Još su mi prejake i ona kad Kramer i Newman idu u neku drugu državu vratit staklene boce jer se jedino tamo dobiva 10 centi za vraćenu bocu, a u svim drugim državama je 5 centi, pa unajme kamion od pošte za Majčin dan

I još jedna, isto ne znan kako se zove, al kad je valjda Newmanu rođendan pa prije nego puhne u svijeće pogleda podlo u Kramera i Kramer misli da je ovaj zaželija nešto protiv njega, pa onda cilu večer čeka na krovu da padne zvizda kako bi zaželija da se Newmanova želja poništi. I onda tako obojica stalno blokiraju želju ovome drugome Ono čekaju da padnu zvizde, bacaju kovanice u fontanu, čupaju trepavice... Isuse

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 18/07/2012 : 15:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Paka01

Originally posted by Mairosu

Jedna od najjačih epizoda

Još su mi prejake i ona kad Kramer i Newman idu u neku drugu državu vratit staklene boce jer se jedino tamo dobiva 10 centi za vraćenu bocu, a u svim drugim državama je 5 centi, pa unajme kamion od pošte za Majčin dan

I još jedna, isto ne znan kako se zove, al kad je valjda Newmanu rođendan pa prije nego puhne u svijeće pogleda podlo u Kramera i Kramer misli da je ovaj zaželija nešto protiv njega, pa onda cilu večer čeka na krovu da padne zvizda kako bi zaželija da se Newmanova želja poništi. I onda tako obojica stalno blokiraju želju ovome drugome Ono čekaju da padnu zvizde, bacaju kovanice u fontanu, čupaju trepavice... Isuse

Nije to bio Newman, nego onaj F.D.R., lik kojeg je Kramer napucao grudom snijega pa mu se ovaj time htio osvetiti. Ta epizoda je ona kad se radnja vrti unatrag i kad su bili u Indiji na nekoj svadbi (kod one visoke što ne nosi grudnjake i s kojom se Elaine često sukobljavala).
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 18/07/2012 : 15:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by acestroke

najbolja epizoda: The Opposite

"Who are you, George Costanza?"
"I'm the opposite of every man you've ever met."

Klasika!

ne sjećam se točno kak ide dijalog, ali od Alexandera je meni najjače kad je u jednoj epizodi izvalio "You're damn right it's me!"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 18/07/2012 : 15:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Luca_Torelli

Koliko vidim (ako dobro vidim), nije otvorena tema o Seinfeldu. U zadnje vrijeme dnevno pogledam 5-6-7-ili-8 epizoda pa me zanima kakvi su vaši dojmovi o toj seriji. Koja vam je epizoda (ili scena) najbolja, tko vam je najdraži lik, kakvi su vaši opći dojmovi, ložite li se na Elaine ili na neko drugo kruto gorivo?

oćemo otvorit topic vezan uz "Punu kuću" (to gledam navečer na Doma TV s obzirom da ništa drugo ni nema za gledat) ili "Pod istim krovom" recimo?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 18/07/2012 15:21:12
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 18/07/2012 : 15:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Heh, planiram dloadati prvu sezonu nije zena gledala pa kad izvrtim "nurse Jackie" idemo na Jerryija & Co.
Inace super serija...skvrceni "mali George" , jusni nacist, brija oko Supermana, visokotlacni tusevi ...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3280 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 18/07/2012 : 20:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Boyfriend....kad Jerry upoznaje svoga idola, bivšeg New York Mets igrač bejzbola Keith Hernandeza....i želi napraviti dobar dojam.....i onda kada Kramer i Newman optužuju Hernandeza za pljuvanje tokom utakmice....

I onda "second spitter teorija" i fantastično putovanje pljunka.

I da ne zaboravim Vandelay Industries od Georga!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/07/2012 : 21:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ta sa pljuvanjen je valjda najjača epizoda Seinfelda ikad i uopće Vrhunac idiotizma

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29651 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/07/2012 : 21:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by trolodtroje

I onda "second spitter teorija" i fantastično putovanje pljunka.

to je ruganje na onaj kennedyjev "nemogući" hitac
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17090 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/07/2012 : 21:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Meni najbolja američka serija ikad!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 18/07/2012 : 23:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Valjda možemo malo i s videima početi

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 19/07/2012 : 19:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by 1Euro

Meni je "Curb your enthusiasm" broj 1.....

Seinfeld mi je bio broj 1 ali nakon toliko emitiranja i svega toga, malo mi je dosadio....Još uvijek mi je dobar humor ali ipak mi je sve manje i manje.....Zasitio sam ga se.
Dok "Curb your enthusiasm" mi je još uvijek super, onako stvarno smiješan humor, čak se služe riječim akako "motherfucker", "Fat fuck", "fuck you",.....ima puno poznatih osoba unutra koji gostuju skoro u svakoj epizodi,....A Larry je ionako car. Kod Seinfelda su mi bili dobro jedino George (koji je ionako baziran na Larryu) i Kramer i Newman. Jerry je previše "čistunski", a Elaine je ionako bezveze....

Ali MUČKI (Only Fools and Horses) se nikada ne mogu zasititi, ovo je trenutačno broj 2, pa The Office itd,....Seinfeld polako gubi popularnost kod mene.....

Inače mislim da je budučnost ovih "sit comova" baš upravo na način kao što su "Curb your Enthusiams" i "The Office" gdje imaju na način "kamera iz ruke" a ne ono u studio itd,...

Kod Seinfelda me najviše smeta njegova ukočenost, kreće se k'o da ima metlu u guzici. Elaine ima svoje dobre momente, ali Kramer zato rastura!!! Začudo, ne smeta mi što nema psovki u Seinfeldu, dok CYE ne mogu zamisliti bez psovki...

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 20/07/2012 : 11:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Odlična serija. Kada uđeš u njihov (bolesni) svijet, teško je izaći iz njega. Postaneš ovisan.
Svi likovi su izvrsni, povezanost događaja i pametno razrađena svaka epizoda-sve je za pohvalu. Nikad polovično i prosječno, uvijek izvrsno.
Dobro je da su ugasili seriju dok je još bila u punoj kvaliteti. To je bio pametan potez, inaće bi se s godinama izlizala.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 26/07/2012 : 15:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Jedan od mojih favorita:

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000