T O P I C R E V I E W |
Zagooor |
Posted - 06/08/2012 : 13:40:55 Što reći o ovom glumcu koji se uspije pretvoriti,ne,ne,još bolje,koji uspije postati svaki lik na ekranu. Ne zasluženo izostavljen od strane akademije,jedan od najvećih živućih glumaca današnjice : GARY OLDMAN ! Ne trebam ni govoriti da mi je i najdraži glumac (iza njega su Ed Norton,Helena B. Carter i Downey Jr i Avery) Odo onoga što sam gledao: -Rozencrantz i Guildstein su mrtvi - film koji treba razumjet sa odličnim glumačlim perfomansima Tim Rotha & Oldmana. - Leon (The Professional) Odličan,odličan ! Remek djelo (rijetko se to može reći za neki akcijski film) sa ne nadjebivom izvedbom Gary-a. Lik pokvarenog DEA-ovca je sad već izlizan,ali dijalog sa onim debelim o Mozartu i sama interpetracija su vrh ! - JFK - izuzetna sličnost sa Oswaldom (he didn"t to it) je vjerojatno presudila u odabiru glumca. Mala minutaža,ali ponovno pristojna izvedba. - True Romance - moj najdraži redatelj,ovdje u ulozi scenariste (Q. TARANTINO) + najdraži glumac u ulozi makroa Drexly. 13 minuta provedenih na ekranu,pod izvrsnim scenariom i paf ! Oduzima vam DAH ! Odličan film s sjajnim Oldamanom. - Air Force One - američko sranje s osrednjim odlmanom - Nolanovi Batmani - ok filmići,ali Oldman ima prilično blijedog lika. - Blackwoods - španjolski "Šuma Summarum". Drag mi je ovaj film jer vidim da Oldman nije komercijalni glumac. - Tinker,Tailor,Solider,Spy - monotoni film s sjajnim Oldmanom - Dracula - kič kakvog nema ! Nije mi se nikad sviđao,ali Gary je odigrao rolu sa sjajnim "transilvanijskim" naglaskom. - STATE OF GRACE - po meni,najbolji gangsterski film poslije Kuma ! Penn i Oldman,sa svojom kemijom stvaraju iznimno napet i tužan film ! Sjajno,gledao ga triput. EDIT - Harry Potter serija - Gary kao Sirius,simpatično,ali nikad nisam volio HP filmove,ali knjige su odlične. Jako tužan kraj lika,a Gary,isto vrijedi kao za Jima Gordona,blijedo. Ne njegovom krivicom,ali tako je. - Peti Element - još jedan Luc Bessonov klasik,Gary u urnebesnoj ulozi i opet,savršeno odglumljenoj ... EDIT - Romeo Krvari - po meni izvrstan film s uvjerljivim prikazom policajca kojeg tumači Oldman,ponovno odlično. Što vi mislite o ovom kralju ? |
19 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Zagor12 |
Posted - 11/08/2012 : 23:46:46 Originally posted by Darth Ivan
u dvije scene samo 
Ma da je i na stotinku sekunde... |
Darth Ivan |
Posted - 11/08/2012 : 00:15:53 u dvije scene samo  |
Zagor12 |
Posted - 10/08/2012 : 21:21:16 Ma nazovi taj film kako hoćeš, ali unutra je Monica Belucci bez grudnjaka . I nije bitno što glumi krvožednu vampiricu. |
Darth Ivan |
Posted - 10/08/2012 : 20:16:41 Originally posted by Zagooor
- Dracula - kič kakvog nema ! Nije mi se nikad sviđao,ali Gary je odigrao rolu sa sjajnim "transilvanijskim" naglaskom.
kič, kažeš? kako to? |
Darth Ivan |
Posted - 10/08/2012 : 20:09:27 Originally posted by Johnny Difool
Dovoljno ga je pogledati u Dečko, dama, kralj, špijun i "sve će ti se samo kazati". A kakav samo "portfelj" ima: Sid i Nancy, Naćulite uši (Prick Up Your Ears), Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi (sniman u okolici Zagreba), JFK, Dracula, Prava romansa, Léon, Basquiat, Peti element, Air Force One, Hannibal... Bez obzira na razlike u kvaliteti navedenih filmova, on je u svima izvrstan! Glumčina samo takva!
inače, najzanimljivije je da je u "Sid i Nancy" glumio osobu od koje je u stvarnom životu samo godinu dana mlađi 
btw, o njegovoj ulozi u filmu Drakula - odlično je odradio svoju ulogu, ali je ko stari Drakula smiješan u pm, a pored toga, velika je šteta što je glumac poput njega morao većinu scena glumiti sa antitalentom kao što je Keanu Reeves. |
stripofil |
Posted - 07/08/2012 : 17:44:30 Evo i jedan manje poznati film... nije nikakvo remek djelo, ali je jako zabavan i isplati ga se pogledati.
|
supermark |
Posted - 07/08/2012 : 14:18:30 I od mene jedan haha
 |
Zagooor |
Posted - 07/08/2012 : 14:11:36 Da,čemu hahaha ? Odličan je glumac ... |
Zagor12 |
Posted - 07/08/2012 : 13:25:32 Originally posted by Zagooor
U State of Grace krade fil,iako glumi uz odličnog Penna ... Kakvi su vam moji drugi najbolji glumci ispod Garya (Ed Norton,Downey Jr,Helena B. Carter,Avery)
Koji Avery? James Avery? Haha .
|
Zagooor |
Posted - 07/08/2012 : 13:11:05 Ima li neki intervju gdje priča o Rozencrantz filmu i State of Grace-u ? |
Johnny Difool |
Posted - 07/08/2012 : 09:48:33 Dovoljno ga je pogledati u Dečko, dama, kralj, špijun i "sve će ti se samo kazati". A kakav samo "portfelj" ima: Sid i Nancy, Naćulite uši (Prick Up Your Ears), Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi (sniman u okolici Zagreba), JFK, Dracula, Prava romansa, Léon, Basquiat, Peti element, Air Force One, Hannibal... Bez obzira na razlike u kvaliteti navedenih filmova, on je u svima izvrstan! Glumčina samo takva!
|
Zagooor |
Posted - 07/08/2012 : 09:27:37 U State of Grace krade fil,iako glumi uz odličnog Penna ... Kakvi su vam moji drugi najbolji glumci ispod Garya (Ed Norton,Downey Jr,Helena B. Carter,Avery) |
trolodtroje |
Posted - 07/08/2012 : 08:42:46 Tinker&Taylor&Soldier&Spy, Leon i Peti element...za mene top 10 glumac svih vremena |
Sandman. |
Posted - 07/08/2012 : 03:05:33 Njegove uloge u State Of Grace i True Romance su mi verovatno najbolje. |
mr murdoc |
Posted - 06/08/2012 : 22:59:08 Originally posted by Oki
...i meni jedan od najdražih glumaca...toliko raznolikih i dobrih uloga. Ali...naglo mi je ostario i ove novije uloge su sranje(pogotovo u Batmanu),samo zarada....
 |
Oki |
Posted - 06/08/2012 : 21:09:10 ...i meni jedan od najdražih glumaca...toliko raznolikih i dobrih uloga. Ali...naglo mi je ostario i ove novije uloge su sranje(pogotovo u Batmanu),samo zarada.... |
dr.prof. |
Posted - 06/08/2012 : 17:49:47
 |
maddox031 |
Posted - 06/08/2012 : 14:16:23 Odlican i u Harry Potteru i u Petom elementu. |
Zagor12 |
Posted - 06/08/2012 : 13:44:55 Nolanovi Batmani OK FILMIĆI? To su filmčine!!! Tinker Talior Soldier Spy- monoton? Hmmm... Meni se Dracula baš svidio .
Kakva legenda!
EVERYONEEE! |
|
|