forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Gary OLDMAN
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 06/08/2012 : 13:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Što reći o ovom glumcu koji se uspije pretvoriti,ne,ne,još bolje,koji uspije postati svaki lik na ekranu. Ne zasluženo izostavljen od strane akademije,jedan od najvećih živućih glumaca današnjice : GARY OLDMAN !
Ne trebam ni govoriti da mi je i najdraži glumac (iza njega su Ed Norton,Helena B. Carter i Downey Jr i Avery)
Odo onoga što sam gledao:
-Rozencrantz i Guildstein su mrtvi - film koji treba razumjet sa odličnim glumačlim perfomansima Tim Rotha & Oldmana.
- Leon (The Professional) Odličan,odličan ! Remek djelo (rijetko se to može reći za neki akcijski film) sa ne nadjebivom izvedbom Gary-a. Lik pokvarenog DEA-ovca je sad već izlizan,ali dijalog sa onim debelim o Mozartu i sama interpetracija su vrh !
- JFK - izuzetna sličnost sa Oswaldom (he didn"t to it) je vjerojatno presudila u odabiru glumca. Mala minutaža,ali ponovno pristojna izvedba.
- True Romance - moj najdraži redatelj,ovdje u ulozi scenariste (Q. TARANTINO) + najdraži glumac u ulozi makroa Drexly. 13 minuta provedenih na ekranu,pod izvrsnim scenariom i paf ! Oduzima vam DAH ! Odličan film s sjajnim Oldamanom.
- Air Force One - američko sranje s osrednjim odlmanom
- Nolanovi Batmani - ok filmići,ali Oldman ima prilično blijedog lika.
- Blackwoods - španjolski "Šuma Summarum". Drag mi je ovaj film jer vidim da Oldman nije komercijalni glumac.
- Tinker,Tailor,Solider,Spy - monotoni film s sjajnim Oldmanom
- Dracula - kič kakvog nema ! Nije mi se nikad sviđao,ali Gary je odigrao rolu sa sjajnim "transilvanijskim" naglaskom.
- STATE OF GRACE - po meni,najbolji gangsterski film poslije Kuma ! Penn i Oldman,sa svojom kemijom stvaraju iznimno napet i tužan film ! Sjajno,gledao ga triput.
EDIT
- Harry Potter serija - Gary kao Sirius,simpatično,ali nikad nisam volio HP filmove,ali knjige su odlične. Jako tužan kraj lika,a Gary,isto vrijedi kao za Jima Gordona,blijedo. Ne njegovom krivicom,ali tako je.
- Peti Element - još jedan Luc Bessonov klasik,Gary u urnebesnoj ulozi i opet,savršeno odglumljenoj ...
EDIT
- Romeo Krvari - po meni izvrstan film s uvjerljivim prikazom policajca kojeg tumači Oldman,ponovno odlično.
Što vi mislite o ovom kralju ?

Ono,mislim stvarno ...

Edited by - Zagooor on 07/08/2012 11:38:24

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/08/2012 : 13:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Nolanovi Batmani OK FILMIĆI? To su filmčine!!!
Tinker Talior Soldier Spy- monoton? Hmmm...
Meni se Dracula baš svidio.

Kakva legenda!

EVERYONEEE!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 06/08/2012 : 14:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
Odlican i u Harry Potteru i u Petom elementu.

There can be only one, me!
Go to Top of Page

dr.prof.
Starting Member

Montenegro
30 Posts

Member since 11/09/2011

Posted - 06/08/2012 : 17:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dr.prof. a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5417 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/08/2012 : 21:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...i meni jedan od najdražih glumaca...toliko raznolikih i dobrih uloga.
Ali...naglo mi je ostario i ove novije uloge su sranje(pogotovo u Batmanu),samo zarada....
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/08/2012 : 22:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

...i meni jedan od najdražih glumaca...toliko raznolikih i dobrih uloga.
Ali...naglo mi je ostario i ove novije uloge su sranje(pogotovo u Batmanu),samo zarada....

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Sandman.
New Member

Serbia
209 Posts

Member since 21/10/2008

Posted - 07/08/2012 : 03:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Sandman. a Private Message  Reply with Quote
Njegove uloge u State Of Grace i True Romance su mi verovatno najbolje.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3280 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 07/08/2012 : 08:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Tinker&Taylor&Soldier&Spy, Leon i Peti element...za mene top 10 glumac svih vremena
Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 07/08/2012 : 09:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
U State of Grace krade fil,iako glumi uz odličnog Penna ... Kakvi su vam moji drugi najbolji glumci ispod Garya (Ed Norton,Downey Jr,Helena B. Carter,Avery)

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 07/08/2012 : 09:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Dovoljno ga je pogledati u Dečko, dama, kralj, špijun i "sve će ti se samo kazati".
A kakav samo "portfelj" ima: Sid i Nancy, Naćulite uši (Prick Up Your Ears), Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi (sniman u okolici Zagreba), JFK, Dracula, Prava romansa, Léon, Basquiat, Peti element, Air Force One, Hannibal...
Bez obzira na razlike u kvaliteti navedenih filmova, on je u svima izvrstan!
Glumčina samo takva!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 07/08/2012 : 13:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Ima li neki intervju gdje priča o Rozencrantz filmu i State of Grace-u ?

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 07/08/2012 : 13:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagooor

U State of Grace krade fil,iako glumi uz odličnog Penna ... Kakvi su vam moji drugi najbolji glumci ispod Garya (Ed Norton,Downey Jr,Helena B. Carter,Avery)

Koji Avery? James Avery? Haha.

Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 07/08/2012 : 14:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Da,čemu hahaha ? Odličan je glumac ...

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29635 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/08/2012 : 14:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
I od mene jedan haha
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 07/08/2012 : 17:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Evo i jedan manje poznati film... nije nikakvo remek djelo, ali je jako zabavan i isplati ga se pogledati.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/08/2012 : 20:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Dovoljno ga je pogledati u Dečko, dama, kralj, špijun i "sve će ti se samo kazati".
A kakav samo "portfelj" ima: Sid i Nancy, Naćulite uši (Prick Up Your Ears), Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi (sniman u okolici Zagreba), JFK, Dracula, Prava romansa, Léon, Basquiat, Peti element, Air Force One, Hannibal...
Bez obzira na razlike u kvaliteti navedenih filmova, on je u svima izvrstan!
Glumčina samo takva!

inače, najzanimljivije je da je u "Sid i Nancy" glumio osobu od koje je u stvarnom životu samo godinu dana mlađi

btw, o njegovoj ulozi u filmu Drakula - odlično je odradio svoju ulogu, ali je ko stari Drakula smiješan u pm, a pored toga, velika je šteta što je glumac poput njega morao većinu scena glumiti sa antitalentom kao što je Keanu Reeves.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/08/2012 : 20:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagooor

- Dracula - kič kakvog nema ! Nije mi se nikad sviđao,ali Gary je odigrao rolu sa sjajnim "transilvanijskim" naglaskom.

kič, kažeš? kako to?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 10/08/2012 : 21:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ma nazovi taj film kako hoćeš, ali unutra je Monica Belucci bez grudnjaka. I nije bitno što glumi krvožednu vampiricu.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/08/2012 : 00:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
u dvije scene samo

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 11/08/2012 : 23:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

u dvije scene samo

Ma da je i na stotinku sekunde...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page