forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Gary OLDMAN

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Zagooor Posted - 06/08/2012 : 13:40:55
Što reći o ovom glumcu koji se uspije pretvoriti,ne,ne,još bolje,koji uspije postati svaki lik na ekranu. Ne zasluženo izostavljen od strane akademije,jedan od najvećih živućih glumaca današnjice : GARY OLDMAN !
Ne trebam ni govoriti da mi je i najdraži glumac (iza njega su Ed Norton,Helena B. Carter i Downey Jr i Avery)
Odo onoga što sam gledao:
-Rozencrantz i Guildstein su mrtvi - film koji treba razumjet sa odličnim glumačlim perfomansima Tim Rotha & Oldmana.
- Leon (The Professional) Odličan,odličan ! Remek djelo (rijetko se to može reći za neki akcijski film) sa ne nadjebivom izvedbom Gary-a. Lik pokvarenog DEA-ovca je sad već izlizan,ali dijalog sa onim debelim o Mozartu i sama interpetracija su vrh !
- JFK - izuzetna sličnost sa Oswaldom (he didn"t to it) je vjerojatno presudila u odabiru glumca. Mala minutaža,ali ponovno pristojna izvedba.
- True Romance - moj najdraži redatelj,ovdje u ulozi scenariste (Q. TARANTINO) + najdraži glumac u ulozi makroa Drexly. 13 minuta provedenih na ekranu,pod izvrsnim scenariom i paf ! Oduzima vam DAH ! Odličan film s sjajnim Oldamanom.
- Air Force One - američko sranje s osrednjim odlmanom
- Nolanovi Batmani - ok filmići,ali Oldman ima prilično blijedog lika.
- Blackwoods - španjolski "Šuma Summarum". Drag mi je ovaj film jer vidim da Oldman nije komercijalni glumac.
- Tinker,Tailor,Solider,Spy - monotoni film s sjajnim Oldmanom
- Dracula - kič kakvog nema ! Nije mi se nikad sviđao,ali Gary je odigrao rolu sa sjajnim "transilvanijskim" naglaskom.
- STATE OF GRACE - po meni,najbolji gangsterski film poslije Kuma ! Penn i Oldman,sa svojom kemijom stvaraju iznimno napet i tužan film ! Sjajno,gledao ga triput.
EDIT
- Harry Potter serija - Gary kao Sirius,simpatično,ali nikad nisam volio HP filmove,ali knjige su odlične. Jako tužan kraj lika,a Gary,isto vrijedi kao za Jima Gordona,blijedo. Ne njegovom krivicom,ali tako je.
- Peti Element - još jedan Luc Bessonov klasik,Gary u urnebesnoj ulozi i opet,savršeno odglumljenoj ...
EDIT
- Romeo Krvari - po meni izvrstan film s uvjerljivim prikazom policajca kojeg tumači Oldman,ponovno odlično.
Što vi mislite o ovom kralju ?
19   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Zagor12 Posted - 11/08/2012 : 23:46:46

Originally posted by Darth Ivan

u dvije scene samo

Ma da je i na stotinku sekunde...
Darth Ivan Posted - 11/08/2012 : 00:15:53
u dvije scene samo
Zagor12 Posted - 10/08/2012 : 21:21:16
Ma nazovi taj film kako hoćeš, ali unutra je Monica Belucci bez grudnjaka. I nije bitno što glumi krvožednu vampiricu.
Darth Ivan Posted - 10/08/2012 : 20:16:41

Originally posted by Zagooor

- Dracula - kič kakvog nema ! Nije mi se nikad sviđao,ali Gary je odigrao rolu sa sjajnim "transilvanijskim" naglaskom.

kič, kažeš? kako to?
Darth Ivan Posted - 10/08/2012 : 20:09:27

Originally posted by Johnny Difool

Dovoljno ga je pogledati u Dečko, dama, kralj, špijun i "sve će ti se samo kazati".
A kakav samo "portfelj" ima: Sid i Nancy, Naćulite uši (Prick Up Your Ears), Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi (sniman u okolici Zagreba), JFK, Dracula, Prava romansa, Léon, Basquiat, Peti element, Air Force One, Hannibal...
Bez obzira na razlike u kvaliteti navedenih filmova, on je u svima izvrstan!
Glumčina samo takva!

inače, najzanimljivije je da je u "Sid i Nancy" glumio osobu od koje je u stvarnom životu samo godinu dana mlađi

btw, o njegovoj ulozi u filmu Drakula - odlično je odradio svoju ulogu, ali je ko stari Drakula smiješan u pm, a pored toga, velika je šteta što je glumac poput njega morao većinu scena glumiti sa antitalentom kao što je Keanu Reeves.
stripofil Posted - 07/08/2012 : 17:44:30
Evo i jedan manje poznati film... nije nikakvo remek djelo, ali je jako zabavan i isplati ga se pogledati.

supermark Posted - 07/08/2012 : 14:18:30
I od mene jedan haha
Zagooor Posted - 07/08/2012 : 14:11:36
Da,čemu hahaha ? Odličan je glumac ...
Zagor12 Posted - 07/08/2012 : 13:25:32

Originally posted by Zagooor

U State of Grace krade fil,iako glumi uz odličnog Penna ... Kakvi su vam moji drugi najbolji glumci ispod Garya (Ed Norton,Downey Jr,Helena B. Carter,Avery)

Koji Avery? James Avery? Haha.
Zagooor Posted - 07/08/2012 : 13:11:05
Ima li neki intervju gdje priča o Rozencrantz filmu i State of Grace-u ?
Johnny Difool Posted - 07/08/2012 : 09:48:33
Dovoljno ga je pogledati u Dečko, dama, kralj, špijun i "sve će ti se samo kazati".
A kakav samo "portfelj" ima: Sid i Nancy, Naćulite uši (Prick Up Your Ears), Rosencrantz i Guildenstern su mrtvi (sniman u okolici Zagreba), JFK, Dracula, Prava romansa, Léon, Basquiat, Peti element, Air Force One, Hannibal...
Bez obzira na razlike u kvaliteti navedenih filmova, on je u svima izvrstan!
Glumčina samo takva!

Zagooor Posted - 07/08/2012 : 09:27:37
U State of Grace krade fil,iako glumi uz odličnog Penna ... Kakvi su vam moji drugi najbolji glumci ispod Garya (Ed Norton,Downey Jr,Helena B. Carter,Avery)
trolodtroje Posted - 07/08/2012 : 08:42:46
Tinker&Taylor&Soldier&Spy, Leon i Peti element...za mene top 10 glumac svih vremena
Sandman. Posted - 07/08/2012 : 03:05:33
Njegove uloge u State Of Grace i True Romance su mi verovatno najbolje.
mr murdoc Posted - 06/08/2012 : 22:59:08

Originally posted by Oki

...i meni jedan od najdražih glumaca...toliko raznolikih i dobrih uloga.
Ali...naglo mi je ostario i ove novije uloge su sranje(pogotovo u Batmanu),samo zarada....

Oki Posted - 06/08/2012 : 21:09:10
...i meni jedan od najdražih glumaca...toliko raznolikih i dobrih uloga.
Ali...naglo mi je ostario i ove novije uloge su sranje(pogotovo u Batmanu),samo zarada....
dr.prof. Posted - 06/08/2012 : 17:49:47
maddox031 Posted - 06/08/2012 : 14:16:23
Odlican i u Harry Potteru i u Petom elementu.
Zagor12 Posted - 06/08/2012 : 13:44:55
Nolanovi Batmani OK FILMIĆI? To su filmčine!!!
Tinker Talior Soldier Spy- monoton? Hmmm...
Meni se Dracula baš svidio.

Kakva legenda!

EVERYONEEE!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000