Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
Oki
Posted - 09/04/2015 : 11:41:56 Načuo sam će kroz nekih 5 godina u Hrvatskoj biti obavezan prijelaz na DVB-t2 digitalni signal čime će (opet) sve "današnje" standardne LCD televizije postati beskorisne bez dodatnih recivera jer podržavaju samo DVB-t digitalni signal. Tako sam malo počeo proučavati ponudu televizija koje u sebi imaju DVB-t2 po internetu i evidentno je da u današnje vrijeme najkvalitetniju sliku pružaju televizije zakrivljenog ekrana, no sadašnje cijene istih su i više nego paprene (od 2000 eura na više) iako se svaka druga pokvari bez mogućnosti popravka, no garancija vam jamči novi uređaj umjesto pokvarenog(pročitao u nekim izvorima na internetu). Prognoze su da bi se kroz nekih 3 godine količina mogućnosti kvarova zakrivljenih ekrana smanjila na recimo svaki dvadeseti uređaj čime bi i cijena istih pala na razinu cijena današnjih LCD tv-a, tako da evo i nabavku tv-a sa zakrivljenim ekranom mogu planirati od 2018.godine pa nadalje.
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
Oki
Posted - 09/04/2015 : 11:46:40 ...prijenos zvuka vjerovatno funkcionira uz pomoć bluetootha?
Oki
Posted - 09/04/2015 : 11:45:08 No proučavajući ponudu televizijskih uređaja, uočio sam da se neki prodaju u paketu s bežičnim zvučnicima i subwoolferom... Može li mi netko objasniti koji je princip rada bežičnih zvučnika t.j. zanima me na koji način oni funkcioniraju. Dali zahtjevaju poseban priključak na struju ili rade uz pomoć baterije?