T O P I C R E V I E W |
selanne |
Posted - 11/04/2011 : 16:42:35 Evo, ako znate koji zanimljivi tekst nastao od neke poznate pjesme, objavite, ja ću za početak napisati neke kojih sam se ovako na brzinu sjetio.  |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
dessa |
Posted - 14/04/2011 : 02:51:46 Kinem za tobom, ljubavi, kinem. |
Darth Ivan |
Posted - 11/04/2011 : 20:59:29 quote: Originally posted by selanne
"Djevojko u sukobu s kitom, pokraj rijeke što se hvataš..."
"Iskoristi plodne dane, neka štrca na sve strane kad zaštitu nisi imao..." Evo i cijele pjesme - http://www.youtube.com/watch?v=up4RnqkLRzk
"Polomiću Stevena Seagala..." Naravno, Miroslav Ilić, "Polomiću čaše od kristala"
"Ona plače, on joj skida gaće..."
"Ti si jedina od svih koja kuću moju čuva, koja meni cijepa drva..."
"Kad se nisam, bolje da se nisam ni probudila..."
"Manchester City, takav sam i ja, zato sam te, dušo, zavoleo ja..."
prvi je najjači    |
selanne |
Posted - 11/04/2011 : 20:52:48 "Zašto, Mito, ne dođeš, da me ljudski pojebeš, da ti svoje dupe predam..."  |
Mairosu |
Posted - 11/04/2011 : 20:00:47 "Sutaj stevo i daj gol...", the Clash, Should I Stay or Should I Go...pa kad krene onaj brzi deo "Shutaj stevo il' ce golman..." "Radovan baca daske" ... Queen, Another One Bites the Dust "Mesecina, bato" ... The Police, Message in a Bottle "Paso deda travu...paso deda travu...", Punk's Not Dead, Exploited.
A od domacih, favorit mi je "A nije, nije, znao on, da ja vozim kamion...nije mog'o ni da sanja, polomi se shofershaaaajbnaaaa..." |
selanne |
Posted - 11/04/2011 : 16:48:27 "Djevojko u sukobu s kitom, pokraj rijeke što se hvataš..."
"Iskoristi plodne dane, neka štrca na sve strane kad zaštitu nisi imao..." Evo i cijele pjesme - http://www.youtube.com/watch?v=up4RnqkLRzk
"Polomiću Stevena Seagala..." Naravno, Miroslav Ilić, "Polomiću čaše od kristala"
"Ona plače, on joj skida gaće..."
"Ti si jedina od svih koja kuću moju čuva, koja meni cijepa drva..."
"Kad se nisam, bolje da se nisam ni probudila..."
"Manchester City, takav sam i ja, zato sam te, dušo, zavoleo ja..." |
|
|