forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Spajanje kompa s TV-om - problem?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
dcopic Posted - 27/09/2010 : 22:17:53
Brat mi je kupio laptop sa novim windowsima i preko HDMI-a ga spojio na TV da pogledamo film. Nakon toga je nešto radio na kompu i kada je kasnije ponovno pokušavao spojiti laptop s TV-om nije išlo. Nema slike. Probali smo sve i svašta, pa čak i drugi kabel i za sada ništa.

Ima li tko kakvu ideju!?
3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
dcopic Posted - 29/09/2010 : 11:38:16
Mislim da smo sve što ste naveli isprobali, ali provjerit ću još jednom. Hvala na pomoći!

Najsmješnije je da je sve normalno radilo i iz čistog mira prestalo. Nije više bilo slike na TV-u...
marcho Posted - 28/09/2010 : 18:27:04
Ja imam spojem stolni komp na hdtv putem hdmi kabela. Ne znam kako to ide sa sedmicom, ali na visti to ide ovako: klik na radnu površinu-properties-display settings. tu izabereš da ti primary display bude tv. i to je čitava mudrost. možda ćeš morati resetirati komp nakon spajanja kablom ako grafička ne prepozna novi monitor isprve. monitori su označeni su brojem 1 i 2. ima tu još raznih postavki ali to je uglavnom to...
hrvoje23 Posted - 28/09/2010 : 08:14:11
Radio sam to prije par puta, malo se namucio, ali islo je.
Nisam to radio dosta dugo, ali sjecam se da je trebalo staviti da ti tv bude glavni ekran-na ekranu kliknes -properties-pa na postavke imas 2 ekrana, stavi da ti je drugi glavni--to je tv, 1-vi je komp, i dalje bi ti slika trebala biti na ekranu tv-a. Barem je kod mene bilo tako...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000