Brat mi je kupio laptop sa novim windowsima i preko HDMI-a ga spojio na TV da pogledamo film. Nakon toga je nešto radio na kompu i kada je kasnije ponovno pokušavao spojiti laptop s TV-om nije išlo. Nema slike. Probali smo sve i svašta, pa čak i drugi kabel i za sada ništa.
Radio sam to prije par puta, malo se namucio, ali islo je. Nisam to radio dosta dugo, ali sjecam se da je trebalo staviti da ti tv bude glavni ekran-na ekranu kliknes -properties-pa na postavke imas 2 ekrana, stavi da ti je drugi glavni--to je tv, 1-vi je komp, i dalje bi ti slika trebala biti na ekranu tv-a. Barem je kod mene bilo tako...
Ja imam spojem stolni komp na hdtv putem hdmi kabela. Ne znam kako to ide sa sedmicom, ali na visti to ide ovako: klik na radnu površinu-properties-display settings. tu izabereš da ti primary display bude tv. i to je čitava mudrost. možda ćeš morati resetirati komp nakon spajanja kablom ako grafička ne prepozna novi monitor isprve. monitori su označeni su brojem 1 i 2. ima tu još raznih postavki ali to je uglavnom to...