forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Kako ubaciti titlove na DVD?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 21/09/2010 : 19:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ajde ekipo trebam pomoč!

Pokušavao sam s nekim programima i nisam uspio. Sigurno netko od vas zna najjednostavniji način. Svaka pomoč je dobrodošla!

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/09/2010 : 20:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Ajde ekipo trebam pomoč!

Pokušavao sam s nekim programima i nisam uspio. Sigurno netko od vas zna najjednostavniji način. Svaka pomoč je dobrodošla!

Ja radim ovako....posto filmove iskljucivo gledam u GOM PLAYER programu...skinem titl odavde: http://rs.titlovi.com/prevodi/novi-prevodi/ ili http://www.podnapisi.net/pdefault//lang/6 Najednostavnije moguce uzmes misom i prevuces ikonicu koju si skinuo na film i to je to......Ponekad se desi da prevod kasni onda potrazis drugi i probas ponovo..ako i to ne moze(a retko se to desi) ima ljudi koji znaju to da nasteluji (moj drugar) i sve 5 ....

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 21/09/2010 20:11:19
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1601 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 21/09/2010 : 20:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Tako isto i ja radim.
GOMplayer je najbolji zbog toga što na njemu možeš ubrzat ili usporit titlove ako ti nisu usklađeni sa filmom....

“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 21/09/2010 : 20:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da nisam dobro objasnio što me zanima. Ja gledam preko BS playera i dobro se snalazim s titlovima ako je film u npr avi formatu. Ako mi titlovi nisu u redu sredim ih na brzinu pomoću Subtitle Workshopa.

Zapravo ono što me zanima je kada skinem preko torrenta orginalni DVD kako da ubacim titlove u VIDEO_TS. To je ono što me mući!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 21/09/2010 : 23:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
cini mi se da se ovde vec prica o tome
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37972

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 22/09/2010 : 09:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Hvala!
Ako ne uspijem sam, potražit ću pomoć na PDF filmovi.
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 01/10/2010 : 13:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Hvala!
Ako ne uspijem sam, potražit ću pomoć na PDF filmovi.

najjednostavnije i najbrze ,

vso converter
titl ti mora biti srt

http://www.appaloosa.hr/
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/10/2010 : 00:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
@Guffy

Danas sam imao vremena, pa sam isprobao program ConvertXToDVD, odličan je!
Jednostavno je ubacivanje titlova, kao i micanje nepotrebnih stvari (menu, copyright ili reklama, itd...) s DVD-a. Vso konverter je valjda iz iste firme...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000