forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Problem sa PES 2011

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Zagor12 Posted - 01/12/2010 : 10:20:36
Imam Windows XP i jučer sam dobio PES 2011 (original) kada sam išao instalirati, nije mi dva puta htjelo pokrenuti ali sam ipak mogao u trećem pokušaju instalirati, no danas ne mogu pokrenuti igricu. Stalno se čuju nekakvi zvukovi iz dvd-roma i ne prihvaća mi igricu. Kada odem na file KONAMI i kada kliknem na ikonu piše da stavim cd u dvd rom, a već je stavljen. Mogu li ovo nekako srediti, i u čemu je problem? Please help!
10   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Darth Ivan Posted - 02/12/2010 : 22:42:47
zloćko
xD
Zagor12 Posted - 02/12/2010 : 17:54:02
Jučer sam ga ubacio kada sam rom ostavio otvoren na desetak minuta. Mislio sam zaviriti unutra, no onda bih si sigurn priskrbio kaznu na jedno dva mjeseca.
Darth Ivan Posted - 02/12/2010 : 17:42:26
quote:
Originally posted by Zagor12

Ne, upravo je to najčudnije. Sve normalno, perfektno radi!

moguće je onda da je štos u tvom cd romu.
Zagor12 Posted - 02/12/2010 : 17:35:14
Ne, upravo je to najčudnije. Sve normalno, perfektno radi!
Darth Ivan Posted - 02/12/2010 : 15:12:44
quote:

Išo sam na "settings" u KONAMI mapi i na "specifications" i tamo pišu svi podaci o kompu, te "ocjena, i evo ih:

CPU: Good
RAM: OK
GPU: Good
VRAM: Good

Uspio sam pokrenuti igricu, ali sam morao vaditi i ponovo stavljati jedno deset puta. Sve mi je dojadilo pa sam cd tako istrljao na majici. Tek mi se onda pokrenuo. Još nešto: ima li gdje crack kojim mogu igrati bez cd-a? Jedan sam pokušao skinuti pa sam skoro dobio trojanca, hvala Bogu što imam dobar antivirus. Inače, komp mi je star godinu dana i tri četvrtine.

vjerojatno postoje crackovi/patchevi.
nego, jel ti igrica šteka dok igraš?
delboj Posted - 02/12/2010 : 09:31:23
quote:

Išo sam na "settings" u KONAMI mapi i na "specifications" i tamo pišu svi podaci o kompu, te "ocjena, i evo ih:

Uspio sam pokrenuti igricu, ali sam morao vaditi i ponovo stavljati jedno deset puta. Sve mi je dojadilo pa sam cd tako istrljao na majici. Tek mi se onda pokrenuo. Još nešto: ima li gdje crack kojim mogu igrati bez cd-a? Jedan sam pokušao skinuti pa sam skoro dobio trojanca, hvala Bogu što imam dobar antivirus. Inače, komp mi je star godinu dana i tri četvrtine.

Ima, može se to naći.
okiboki Posted - 01/12/2010 : 23:47:09
quote:

Drugar odes na sajt PES Serbia,to su ti sve bolesni pesoholicari.Mozes bukvalno za svaki problem da nadjes resenje na onom forumu.Tu imas i peceve i transvere i jos 100 cuda koje idu uz PES.Ja recimo igram igru bez diska,skinuo sam neki rapidshare i tu je bio krek.To sam instalirao kao bazu a kasnije sam instalirao i ove peceve sa sajta.Cak sam ubacio i Jelen super ligu.Ma imas tamo sve samo malo pretrazi.
Zagor12 Posted - 01/12/2010 : 17:49:22

Darth Ivan Posted - 01/12/2010 : 15:35:21
quote:

Imam Windows XP i jučer sam dobio PES 2011 (original) kada sam išao instalirati, nije mi dva puta htjelo pokrenuti ali sam ipak mogao u trećem pokušaju instalirati, no danas ne mogu pokrenuti igricu. Stalno se čuju nekakvi zvukovi iz dvd-roma i ne prihvaća mi igricu. Kada odem na file KONAMI i kada kliknem na ikonu piše da stavim cd u dvd rom, a već je stavljen. Mogu li ovo nekako srediti, i u čemu je problem? Please help!

koji komp imaš? koja ti je brzina procesora, grafička kartica...?
Tonka24 Posted - 01/12/2010 : 15:05:25
Ja iman slican problem sa pesom 2010.Ovisi kakav imas PC jer ove novije igrice su pre pre zahtijevne i vrlo cesto solidni Pc nemoze da pokrene igricu.Ili kupi novi Pc ili odi na stranicu ultimate fighta i treniraj po njihovim nacinima.... dok skupis pare za novi Pc kao ja npr...hahahah xD

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000