Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
Qwertz
Posted - 02/10/2024 : 20:25:40 ### 🎶 FeelTrak: Budućnost glazbe temeljene na emocijama 🎶 Pripremite se za novi način otkrivanja glazbe! FeelTune koristi umjetnu inteligenciju kako bi povezao vaš glazbeni ukus s vašim osjećajima, stvarajući savršenu playlistu za svako raspoloženje. Bilo da ste sretni, tužni ili puni energije, FeelTrak je tu za vas. Evo brzog pregleda što naša aplikacija može učiniti!
Evo mene opet nakon duuuugooo vremena. I dalje čitam stripove, ali nemam vremena za komentiranje istih😭. No, osim čitanja stripova, otvorio sam i studio s kolegom. Na videu je naš prvi proizvod. Aplikacija za preporuku glazbe na temelju emocija.
Možda se sjećate one moje fantomske aplikacije za praćenje strip kolekcije gdje sam bio napisao cijelu beskorisnu bibliju s uputama i kako su mi neki forumaši sugerirali da napravim .exe. E pa i to sam naučio hahah No, da ne duljim dodatno, molim vas da bacite oko na video i kažete kako vam se aplikacija čini, jesmo li smislili nešto zanimljivo i možemo li ju nekako poboljšati.
Ako vam se čini dobrom, slobodno napišite. Ako vam se čini da se radi o totalnom smeću, također napišite. Svaki feedback je dobro došao.
1 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
manhunter
Posted - 25/10/2024 : 18:34:38 No feedback is also a feedback... Ja imam problem sa ovim promotivnim filmom već, pošto objašnjava svašta nešto, a ništa ne objasni.