forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 |

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Gand Posted - 29/05/2010 : 15:10:07
|
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
psycho Posted - 17/06/2010 : 23:49:55
Srecom, devojka me podrzava. Barem za sada. Ostali, tu i tamo, kad kad i nesto progundjaju, ali vise da bi nesto rekli, nego sto mi stvarno zameraju.
Grujah. Posted - 17/06/2010 : 15:39:45
@vice - ha, poznata mi je ta priča Sem što moj ćale nije baš uvek presrećan zbog raznih mojih opsesija, al nema kud.
adriano Posted - 17/06/2010 : 15:36:28
to je isto jedna obitelj.
quote:
Originally posted by Ignus

Ja nemam takvih problema, nemam ukućana.....samo ja i stripovi :)

vice Posted - 17/06/2010 : 14:47:11
Iman veliku podršku doma otkad znan za sebe. Otac mi ih je prije čita ka mali, jer je to bila glavna zabava većini njegovih vršnjaka u to vrime, al danas ništa. Mater i sestra također. Lova odlazi na kave, marendu i sve oblike geekizma- od stripova do collectible izdanja, i doma mi to znaju i ne smeta im- ne izlazin puno vikendom i ne trošim na pusta opijanja, ne pušim i kad na kraju sve zbrojiš, dođe ti na isto moj trošak i trošak prosječnog partijanera (a da ne govorimo o weed konzumentima).
Ignus Posted - 17/06/2010 : 14:31:57
Ja nemam takvih problema, nemam ukućana.....samo ja i stripovi :)
DeeCay Posted - 17/06/2010 : 11:29:24
Ne mogu se oduprijeti dojmu da me cijela familija, pogotovo ženina (!) gleda ispod oka i onako mi se svisoka podsmjehuje, kad će već jednom odrasti i prestati čitati te stvari za djecu. Fantazije, superheroji, ma daj... Ne, nek bolje da se udavim u jednoličnoj svakodnevici...
adriano Posted - 17/06/2010 : 10:06:45
u mojoj obitelji samo ja čitam stripove, a ovi ostali samo gledaju trenutak kako da ih pobacaju u smeče.
drogsy Posted - 15/06/2010 : 21:53:28
Kod mene 4 godine mlađi brat zna koji put pročitati DD-a , dok od starog pokušavam sakriti sve MM-ove i DD-a .
REJS Posted - 15/06/2010 : 21:32:08
To je prava porodica.
grofica Varga Posted - 15/06/2010 : 10:14:51
Cijela moja obitelj voli stripove, ili je nekad volila. Brat voli mr. Noa, stari Zagora. Tetak ima zavidnu kolekciju starih, ali onih prastarih Alan Fordova. Jedna teta je skupljala Modesty Blaise,a druga Komandanta Marka. Dan danas sa sprda kako je bila zaljubljena u njega iako je bio obučen kao zadnji seljo u crvene hlače i plavu jaknu.
Pokojni djed je čitao Laso romane.
SnotMan Posted - 13/06/2010 : 14:56:15
quote:
Originally posted by JAH WOBBLE

Slikano januara 2008.
Valjda će čitati stripove...

Chuj,valjda
REJS Posted - 13/06/2010 : 14:08:25
Ja izbegavam da stripove ostavljam nadohvat ruke ukucana,ne umeju da budu nezni prema njima kao ja.
Grujah. Posted - 12/06/2010 : 13:23:44
Heh, moj mlađi brat je čitao Blacksada, uglavnoj jer ga je Marčelo preporučio negde (Marko, aj negde na TV opet nahvali neke stripovi pa da se on opet dohvati istih!). Čitao je i ZZCP.

Ostali, ništa. Trpe me.
JAH WOBBLE Posted - 12/06/2010 : 13:12:02

Slikano januara 2008.
Valjda će čitati stripove...

Amaterasu Posted - 11/06/2010 : 13:01:56
Mama je nekada citala Zagora i Bleka.
Sada samo ja citam stripove. Ponekad cale uzme da procita Dylana.
Ne prigovaraju mi, cak mi ponekad daju pare :D
King Warrior Posted - 11/06/2010 : 12:29:41
Sto se tice mojih ukucana...
Zena ne podnosi stripove, nikad u zivotu nije nijedan procitala.
Cerkica isto tako. Dao sam joj malog princa da procita kada je imala kao skolsku lektiru, procitala i knjige joj se vise dopadaju od stripova.
U neku ruku drago mi je da je tako, to je moj svijet i ne zelim nikoga od ukucana da uvlacim u njega.
srdjandj Posted - 11/06/2010 : 12:19:12
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by bagi

Što moja curica "prelista" to više ni sami autori stripa ne mogu restaurirati...

Moji su već apsolvirali Zagora i prešli na druge stvari.

Koliko mogu da vidim, ćerkica čita Spirua?
Divan prizor, divna slika, prelepa dečica, svaka čast!

Inače, takođe nisam branio svojim sinovima kad su bili u ovim godinama da mi diraju stripove, kad se samo setim koliko komada su uništili, međutim, nabave se stripovi ponovo, a dečija sreća je najvažnija!

Još jednom, bravo Dejane!
King Warrior Posted - 11/06/2010 : 12:16:53
quote:

quote:

S obzirom da imaju 4,5 i 3,5 godine, "čitaju" na srpskom, iako su ovi stripovi kod njih na nemačkom.

To mi se svidja u Svici.
Kod mene curica peti razred, govori nas, odrasta sa svicarsko-njemackim i njemackim,uci u skoli francuski vec godinu dana i engleski vec cetiri godine.
Pet jezika, jedanaest godine. Nema nista bolje.
Lord Vader89 Posted - 11/06/2010 : 12:15:55
Gvozdje se kuje dok je vruce.
manhunter Posted - 11/06/2010 : 12:08:33
quote:
Originally posted by Bob Rok

Hanteru, citaju na nemackom ili nasim jezicima? Kako uopste pricaju nase jezike? I kod klinca, koji je strip?

S obzirom da imaju 4,5 i 3,5 godine, "čitaju" na srpskom, iako su ovi stripovi kod njih na nemačkom.

Inače, pričaju srpski i francuski podjednako, a uče i nemački pomalo.

Ovo sam ih uslikao pre neko jutro, tek što su ustali uzeli su lektiru sa moje police, a još su u pidžamama. Ispočetka sam im branio, a onda mi je izgledalo jedino logično da im dopuštam da pozajmljuju moje stripove na "čitanje". ;)

Kod sina je Talični Tom, a inače mu je Spajdermen omiljeni, već ima svoju kolekciju od desetak sveščica u svojoj sobi.
Lord Vader89 Posted - 11/06/2010 : 11:50:47
quote:
Originally posted by Bob Rok

Alana, nogekako!

Lord Vader89 Posted - 11/06/2010 : 11:05:42
ja sam burazera navukao, tako da ne mogu da se zalim kada mi dira stripove.
mada....i to retko, obicno Alan Forda, i to je to.
Ostatak....stoji na polici, samo za mene da ih uzimam po volji

i da....trenutno zivimo u bas malom stanu, i pocinju sve cesce da mi stizu prituzbe tipa: "dobro, gde ces vise sa tim stripovima"

sto je izuzetan napredak, jer su mi pre jedno 4-5 godina uglavnom govorili: "Kad dodje zima, hoces da se oblacis u stripove"

tako da....pa, tako
manhunter Posted - 11/06/2010 : 10:59:23
quote:
Originally posted by bagi

Što moja curica "prelista" to više ni sami autori stripa ne mogu restaurirati...

feka82 Posted - 11/06/2010 : 10:59:14
bagi Posted - 10/06/2010 : 23:55:12

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000