forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 |
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Gand
Advanced Member

Croatia
3026 Posts

Member since 20/03/2002

Posted - 29/05/2010 : 15:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gand's Homepage  Send Gand a Private Message  Reply with Quote
|

Edited by - Gand on 29/05/2010 15:10:07

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/05/2010 : 15:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 29/05/2010 : 15:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Ne znas sta je gore. Il da citaju, il da ignorisu. A kad zena pocne da cita stripove, to je vec znak za uzbunu. Ne valja kad zena nadje nesto interesantnije od muza...
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 29/05/2010 : 15:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Klinci su mi još mali,al ponekad se dohvate stripova i naprave od jednog više primjeraka.
A žena ni korice nepogleda.
Al bez obzira na sve,ručak moram skuhat.

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 29/05/2010 : 15:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

Netko se tu nedavno prenemagao kako mu ide na zivce sto njegovi ukucani ne dijele njegovu sklonost ka stripu. Jasno, kad covjek nesto voli, zeli to obznaniti svijetu, zeli dobiti potvrdu okoline kako je on mega car koji je prepoznao nesto dobro i tome se priklonio. To kuzim.

Medjutim, sad ja gledam svoje ukucane, od kad sam dosao s Mafesta, zena ne pusta iz ruke Tehnoočeve, sin čita Klaru i stalno zanovijeta svojoj majci nek požuri jer i on želi čim prije do aluma, a kći mi ne da Pachu Pichu.

Sjedim dakle ko fikus, i samo čekam kad će me opomenuti da treba skuhati ručak.

Uživajte u slobodi i ne trkeljajte gluposti.

pachu pichu taj je jak...
ja nažalost (na sreću) nemam gandovih iskustava moje nitko ne dira kao da je okuženo....sve dublje i dublje tonem u laži za sve što dovlačim kući....jednom mije netko rekao da će me to pokopat kad se sve sruši na mene - DAO ŽIVOT ZA STRIPOVE (ono više POD ali...) nije me briga što misle dok god ja tjeram po svome...ako ikad zažele mogu dobit sve ako ne meni opet dobro
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 29/05/2010 : 15:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Od mojih niko strip ne jebe ni 2%, sto je ok:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 29/05/2010 : 15:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 29/05/2010 : 16:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

genijalno...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17020 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/05/2010 : 17:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Netko se tu nedavno prenemagao kako mu ide na zivce sto njegovi ukucani ne dijele njegovu sklonost ka stripu. Jasno, kad covjek nesto voli, zeli to obznaniti svijetu, zeli dobiti potvrdu okoline kako je on mega car koji je prepoznao nesto dobro i tome se priklonio. To kuzim.

Medjutim, sad ja gledam svoje ukucane, od kad sam dosao s Mafesta, zena ne pusta iz ruke Tehnoočeve, sin čita Klaru i stalno zanovijeta svojoj majci nek požuri jer i on želi čim prije do aluma, a kći mi ne da Pachu Pichu.

Ja pizdim na moju curu što ne čita stripove, čak sam joj i Dugački pozdrav uvalio da pročita, ali ništa, ne ide, ne ide... Sad više neču kukati!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17020 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/05/2010 : 17:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Ja pizdim na moju curu što ne čita stripove, čak sam joj i Dugački pozdrav uvalio da pročita, ali ništa, ne ide, ne ide... Sad više neču kukati!

NEĆU kukati
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1193 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 29/05/2010 : 23:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
moji svi čitaju.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/05/2010 : 23:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ja uživam.
Nitko od mojih ne čita stripove. Što je još važnije, ne smeta im što ja čitam stripove.
Savršeno...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47234 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/05/2010 : 23:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
meni niko ništa ne govori otkad san ih zaključa u podrum

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/05/2010 : 23:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
nitko od mojih ne čita stripove, ne zanimaju ih...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/05/2010 : 01:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Moja zena cita stripove, uz to me i slusa kad je savetujem sta da uzme i koje su price dobre
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 30/05/2010 : 23:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

meni niko ništa ne govori otkad san ih zaključa u podrum

Ukućane ili stripove?;)

Piši propalo!
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 30/05/2010 : 23:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Meni je djed nedavno rekao da nije lijepo vidjeti odraslog chovjeka kako chita strip i pushi cigare.

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 31/05/2010 : 00:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

Meni je djed nedavno rekao da nije lijepo vidjeti odraslog chovjeka kako chita strip i pushi cigare.

Hahahahahh....

Wtf?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/05/2010 : 01:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 31/05/2010 : 11:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ludilo!
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 31/05/2010 : 11:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jel moze citati bez da pusi cigare??
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 31/05/2010 : 11:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
igra li iko play stationa ja redovno , to je jos veca zaraza od stripova kod njih se makar naucis pravilno izrazavati i obogacujes svoj jezik ...

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 31/05/2010 : 11:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
u mene je sestra nedavno pocela citati zagora da ne mogu da vjerujem ... sada nas mama hoce obadvoje izbaci iz kuce ... lakse je sve u dvoje

sada jednostavno cijepa epizode od po tri do pet nastavaka , za ne vjerovati

feka
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 31/05/2010 : 14:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Od kako je sve ovo krenulo u Osijeku oko Striposa, magazina stripos br. 1, 2 i 3, te kolumne koju kolega i ja drljamo o stripu, zaključili smo da se ponekad osjećamo kao Jehovini svjedoci... Znate nađemo se i onda ostatku društva isprčamo sve ili gotovo sve što ih može, a i ne mora zanimati. Cura daje podršku čak i čita (Dylan Doga, naravno), ali ne ostavlja komentare na tekstove. TTT Sad smo objavili tri intervjua: Koredej, Mataković i Zimonić, na osječkom portalu (objavljeno je i na još jednom regionalnom portalu, tamo su prošli puno bolje), od ta tri intervjua jedino Zimonić ima dva komentara (jedan je moj...).

Ali kako reče netko gore neću kukati...

Pa, dobro možda malo, ako je negdje mjesto za to ondak je to ovdje...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 31/05/2010 : 15:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
kod mene isto svi ukucani citaju... cak i one najstarije generacije, i tako je bilo od kako znam za sebe... oni najvjerovatnije i jesu krivci sto sam poceo sa skupljanjem

uticite na svoje klince

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8261 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 31/05/2010 : 18:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
kod mene samo ja čitam stripove , ponekad i brat
godinama sam ima problema jer bi izgubija stripove, pa dok ih opet nabavim prođu miseci
onda san uvea par pravila i striktno ih se držim:
-nema posuđivanja (jer se nevrate)
-nema dalje od sobe i WC-a (dalje od toga nemaju šta da rade)

i djeluje...

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000