forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tjedan belgijskoga stripa i belgijskoga piva

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
cupavi Posted - 17/02/2011 : 13:59:51
Tvrtka "NEJEDNAKO" d.o.o. iz Zagreba pokreče projekt približavanja belgijske strip kulture i promociju kvalitetnih belgijskih piva u svom prostoru "Svijet stripa".

"Svijet stripa" je ugostiteljski objekt posvečen u potpunosti promicanju 9-e umijetnosti, što svojim izgledom, a što svojim sadržajem koji nudi uvid u domaću i stranu strip produkciju. Kao jedan od vidova djelovanja u tome smijeru osmislili smo događanje koje po našem mišljenju može vrlo atraktivno ponuditi uživanje u dva za hrvatske građane najpoznatija belgijska proizvoda; vrhunskoj školi stripa i kvalitetnom belgijskom pivu.

Kao prvo u nizu događanja mišljenja smo kako bi kvalitetna promocija hrvatskog izdanja Tintin-a u izdanju Algoritma kao dominantnog strip događaja ove godine u Hrvatskoj bio najbolji izbor. Tintin nije samo junak predivno ispričanih avantura, već je to djelo odrednica cijelog jednog stila, kruga autora koji su se okupljali uz istoimeni legendarni strip magazin sa više desetljetnom tradicijom.

Sam događaj odvijati će se od ponedjeljka 28.2.2011. do nedjelje 4.3.2011
Otvaranje događanja će prezentirati ponudu i osvrnuti se u uvodu na djelo.
Ponudit će se:
U prostoru će se pružati uvid u prvo hrvatsko izdanje Tintin-a.
Na stolovima će se nalaziti info letci o objavljenom izdanju, o samom autoru i o povijesti junaka i samoga djela.
U prostoru će se kroz cijeli tjedan moći kupiti izdanje Tintin-a sa prigodnim 10%-tnim popustom.
Kroz cijeli tjedan u vremenu od 17-18h traje happy hour za ponuđenu pivu.
Organizira se prodaja tjedne pivske karte koja bi po ispunjenju ostvarila ispunjatelju dodatni popust na kupovinu izdanja! Na njoj će bodovanje popijenih piva po određenom ključu određivati visinu popusta na kupovinu izdanja.

Nadamo se kako će te posjetiti naš skromni klub i uživati uz dobar strip i dobru pivu.

Ekipa "Svijet stripa"

22   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
etmgosa Posted - 05/03/2011 : 09:52:21
Westmalle Dubbel mi je nekako jedno od najdrazih piva. Tripel je prejak.

Dubbel:

Tripel:

tristan Posted - 22/02/2011 : 10:31:07
To sam izgleda potpuno propustio pa cu ga sad nabaviti.

quote:
Originally posted by jaki

A kad je riječ o belgijskom pivu i stripu :Gospodari ječma!!
Strip koji se ne propušta.

mcn Posted - 21/02/2011 : 17:33:27
quote:
Originally posted by zlikovski

a belgijska čokolada?

To su isto otvorili negdje u ZG. A imass i belgijske vafle u Masarykovoj. :P

mcn
Barker Posted - 21/02/2011 : 17:29:52
super ideja! nadam se da cete se lepo provesti!
jaki Posted - 21/02/2011 : 17:01:35
A kad je riječ o belgijskom pivu i stripu :Gospodari ječma!!
Strip koji se ne propušta.
Mairosu Posted - 21/02/2011 : 14:23:16
quote:
Originally posted by tristan
Delirium Tremens
Chimay (uz malo njihovog sira)
Maredsous (isto)
Grimbergen dubbel
Orval

Maredsous mi se svidja sir, pivo manje. Grimbergen dubbel i ja volim, ako to bese onaj sa braon etiketom, valjda je trippel sa zutom. Delirium mi se nikad nije svidjao mimo one vesele flase :D

Chimay i Orval su trappisti i kao takvi zasluzuju rispekt.
tristan Posted - 21/02/2011 : 12:27:16
Kao prvo, sorry za gresku, nema u Belgiji stotinjak piva, vec 680 (i spisak mi ne izgleda potpun)! (http://www.belgourmet.be/fr/bieres/index.php) tako da je ipak dosta normalno da nisam cuo za par njih...

E, meni su uglavnom dobre :

Delirium Tremens
Chimay (uz malo njihovog sira)
Maredsous (isto)
Grimbergen dubbel
Orval

za malo laske (alkoholno) : Palm ili Vieux Temps.

U svakom slucaju, kad god moguce, radje cu uzet nesto sto manje volim ako je toceno nego nesto sto vise volim ako je u flasi.

Ziveli!

quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Evo ti dokaz koliko ih ima u Belgiji. Tu sam vec 20 godina i nikad cuo za Augustijn ni steembrugge, a dobar dio ostalih nikad probao.

Pa dođi k nama u Zagreb pa probaj ovdje belgijske pive kad već nemaš prilike u Belgiji! Što ti preporučuješ, budući da imaš 20 godina belgijskog iskustva?

Mairosu Posted - 18/02/2011 : 16:45:18
quote:

Evo ti dokaz koliko ih ima u Belgiji. Tu sam vec 20 godina i nikad cuo za Augustijn ni steembrugge, a dobar dio ostalih nikad probao.
Pazite na Westmalle triple, a i na par ostalih, nije to za piti kad je vruce ili za zedje, udre brzo u glavu.
Inace dobro izgleda inicijativa (nisam u blizini pa me nece biti). Pazite samo na sve sto radite s Tintinom, firma koja drzi njihova prava UOPCE nema smisla za salu...

Augustijn je iz Ertveldea, lokalno je dosta, mislim da ga ne mozes naci puno van regio Genta. Steenbrugge je Palmov subsidiary, originally West-Vlaanderen, negde kod Oostkampa cini mi se.

Ako mogu i ja sa malo manje belgijskog iskustva da pridodam preporuke, to su Kriek Lindemans i uvek dobri Leffe Bruin. Hoegaarden i ostala iz Wit kategorije preporucujem samo toceno, u ambalazi dobijaju neugodnu kiselinu.
DeeCay Posted - 18/02/2011 : 14:04:56
quote:

Pa dođi k nama u Zagreb pa probaj ovdje belgijske pive kad već nemaš prilike u Belgiji! Što ti preporučuješ, budući da imaš 20 godina belgijskog iskustva?
zlikovski Posted - 18/02/2011 : 13:18:34
a belgijska čokolada?
tristan Posted - 18/02/2011 : 12:49:57
Pazite na Westmalle triple, a i na par ostalih, nije to za piti kad je vruce ili za zedje, udre brzo u glavu.
Inace dobro izgleda inicijativa (nisam u blizini pa me nece biti). Pazite samo na sve sto radite s Tintinom, firma koja drzi njihova prava UOPCE nema smisla za salu...

quote:
Originally posted by cupavi

pive su;
augustijn donker
corsendonk rouse
bruegel
palm speciale
karmeliet
steenbrugge blond
steenbrugge dubbel
lidemans apple
westmalle tripel
sint bernardus abt 12

to su pive sa liste u igri

cupavi Posted - 18/02/2011 : 00:02:05
adresa je ožegovićeva 5, sorry glup sam, pružam nepotpune informacije.
Ignus Posted - 17/02/2011 : 19:10:36
svaki drugi tjedan sam u ZG i naravno...čorak
koja je adresa da jednom bar na pivu navratim
Mairosu Posted - 17/02/2011 : 18:01:36
quote:
Originally posted by cupavi

pive su;
augustijn donker
corsendonk rouse
bruegel
palm speciale
karmeliet
steenbrugge blond
steenbrugge dubbel
lidemans apple
westmalle tripel
sint bernardus abt 12

Lindemans Appel je KEVA. Ostalo, dosta malo poznate marke sto podrzavam, mada Westmalle Trippel se obavezno valja probati jer je to cini mi se jedini Trappist sa ove liste.
DeeCay Posted - 17/02/2011 : 17:20:56
Uh, odmah mi dođe želja za pivom (i stripom)... Pa, mislim da ću navratiti. Znači tek onaj drugi tjedan.
Lord Vader89 Posted - 17/02/2011 : 16:42:10
quote:
Originally posted by seinfeld

Dobra ideja ali samo da ne bude Stella.

ne daj Boze, da se ljudima i stripovi zgade
ninel Posted - 17/02/2011 : 16:28:00
Stavite još Union i Laško da če biti barem dve dobre pive
cupavi Posted - 17/02/2011 : 16:15:50
pive su;
augustijn donker
corsendonk rouse
bruegel
palm speciale
karmeliet
steenbrugge blond
steenbrugge dubbel
lidemans apple
westmalle tripel
sint bernardus abt 12

seinfeld Posted - 17/02/2011 : 15:45:06
Dobra ideja ali samo da ne bude Stella. Duvel je zakon!

Grujah. Posted - 17/02/2011 : 14:27:58
Jeee.. alkohol i stripove, moje dve slabe tacke, obe na jednom mestu. Joj kad bih jos mogao doci :P
Paka01 Posted - 17/02/2011 : 14:19:26
Predobro Nažalost, nisan u Zagrebu u tome periodu, vraćan se tek 6.3.
Markos Posted - 17/02/2011 : 14:17:32
Dobra fora:)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000