Author |
Topic  |
|
cupavi
Starting Member

10 Posts
Member since 15/10/2009 |
Posted - 17/02/2011 : 13:59:51
|
Tvrtka "NEJEDNAKO" d.o.o. iz Zagreba pokreče projekt približavanja belgijske strip kulture i promociju kvalitetnih belgijskih piva u svom prostoru "Svijet stripa".
"Svijet stripa" je ugostiteljski objekt posvečen u potpunosti promicanju 9-e umijetnosti, što svojim izgledom, a što svojim sadržajem koji nudi uvid u domaću i stranu strip produkciju. Kao jedan od vidova djelovanja u tome smijeru osmislili smo događanje koje po našem mišljenju može vrlo atraktivno ponuditi uživanje u dva za hrvatske građane najpoznatija belgijska proizvoda; vrhunskoj školi stripa i kvalitetnom belgijskom pivu.
Kao prvo u nizu događanja mišljenja smo kako bi kvalitetna promocija hrvatskog izdanja Tintin-a u izdanju Algoritma kao dominantnog strip događaja ove godine u Hrvatskoj bio najbolji izbor. Tintin nije samo junak predivno ispričanih avantura, već je to djelo odrednica cijelog jednog stila, kruga autora koji su se okupljali uz istoimeni legendarni strip magazin sa više desetljetnom tradicijom.
Sam događaj odvijati će se od ponedjeljka 28.2.2011. do nedjelje 4.3.2011 Otvaranje događanja će prezentirati ponudu i osvrnuti se u uvodu na djelo. Ponudit će se: U prostoru će se pružati uvid u prvo hrvatsko izdanje Tintin-a. Na stolovima će se nalaziti info letci o objavljenom izdanju, o samom autoru i o povijesti junaka i samoga djela. U prostoru će se kroz cijeli tjedan moći kupiti izdanje Tintin-a sa prigodnim 10%-tnim popustom. Kroz cijeli tjedan u vremenu od 17-18h traje happy hour za ponuđenu pivu. Organizira se prodaja tjedne pivske karte koja bi po ispunjenju ostvarila ispunjatelju dodatni popust na kupovinu izdanja! Na njoj će bodovanje popijenih piva po određenom ključu određivati visinu popusta na kupovinu izdanja.
Nadamo se kako će te posjetiti naš skromni klub i uživati uz dobar strip i dobru pivu.
Ekipa "Svijet stripa"
|
|
Markos
Webmaster

Croatia
29663 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 17/02/2011 : 15:45:06
|
Dobra ideja ali samo da ne bude Stella. Duvel je zakon!
|
"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together." |
 |
|
cupavi
Starting Member

10 Posts
Posted - 17/02/2011 : 16:15:50
|
pive su; augustijn donker corsendonk rouse bruegel palm speciale karmeliet steenbrugge blond steenbrugge dubbel lidemans apple westmalle tripel sint bernardus abt 12
to su pive sa liste u igri |
 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 17/02/2011 : 16:42:10
|
quote: Originally posted by seinfeld
Dobra ideja ali samo da ne bude Stella.
ne daj Boze, da se ljudima i stripovi zgade  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/02/2011 : 17:20:56
|
Uh, odmah mi dođe želja za pivom (i stripom)... Pa, mislim da ću navratiti. Znači tek onaj drugi tjedan. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 17/02/2011 : 18:01:36
|
quote: Originally posted by cupavi
pive su; augustijn donker corsendonk rouse bruegel palm speciale karmeliet steenbrugge blond steenbrugge dubbel lidemans apple westmalle tripel sint bernardus abt 12
to su pive sa liste u igri
Lindemans Appel je KEVA. Ostalo, dosta malo poznate marke sto podrzavam, mada Westmalle Trippel se obavezno valja probati jer je to cini mi se jedini Trappist sa ove liste. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Ignus
Senior Member

1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 17/02/2011 : 19:10:36
|
svaki drugi tjedan sam u ZG i naravno...čorak koja je adresa da jednom bar na pivu navratim |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
 |
|
cupavi
Starting Member

10 Posts
|
tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts
Member since 12/08/2005 |
Posted - 18/02/2011 : 12:49:57
|
Evo ti dokaz koliko ih ima u Belgiji. Tu sam vec 20 godina i nikad cuo za Augustijn ni steembrugge, a dobar dio ostalih nikad probao. Pazite na Westmalle triple, a i na par ostalih, nije to za piti kad je vruce ili za zedje, udre brzo u glavu. Inace dobro izgleda inicijativa (nisam u blizini pa me nece biti). Pazite samo na sve sto radite s Tintinom, firma koja drzi njihova prava UOPCE nema smisla za salu...
quote: Originally posted by cupavi
to su pive sa liste u igri
|
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/02/2011 : 14:04:56
|
quote: Originally posted by tristan
Evo ti dokaz koliko ih ima u Belgiji. Tu sam vec 20 godina i nikad cuo za Augustijn ni steembrugge, a dobar dio ostalih nikad probao.
Pa dođi k nama u Zagreb pa probaj ovdje belgijske pive kad već nemaš prilike u Belgiji! Što ti preporučuješ, budući da imaš 20 godina belgijskog iskustva? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 18/02/2011 : 16:45:18
|
Evo ti dokaz koliko ih ima u Belgiji. Tu sam vec 20 godina i nikad cuo za Augustijn ni steembrugge, a dobar dio ostalih nikad probao. Pazite na Westmalle triple, a i na par ostalih, nije to za piti kad je vruce ili za zedje, udre brzo u glavu. Inace dobro izgleda inicijativa (nisam u blizini pa me nece biti). Pazite samo na sve sto radite s Tintinom, firma koja drzi njihova prava UOPCE nema smisla za salu...
Augustijn je iz Ertveldea, lokalno je dosta, mislim da ga ne mozes naci puno van regio Genta. Steenbrugge je Palmov subsidiary, originally West-Vlaanderen, negde kod Oostkampa cini mi se.
Ako mogu i ja sa malo manje belgijskog iskustva da pridodam preporuke, to su Kriek Lindemans i uvek dobri Leffe Bruin. Hoegaarden i ostala iz Wit kategorije preporucujem samo toceno, u ambalazi dobijaju neugodnu kiselinu. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts
Posted - 21/02/2011 : 12:27:16
|
Kao prvo, sorry za gresku, nema u Belgiji stotinjak piva, vec 680 (i spisak mi ne izgleda potpun)! (http://www.belgourmet.be/fr/bieres/index.php) tako da je ipak dosta normalno da nisam cuo za par njih...
E, meni su uglavnom dobre :
Delirium Tremens Chimay (uz malo njihovog sira) Maredsous (isto) Grimbergen dubbel Orval
za malo laske (alkoholno) : Palm ili Vieux Temps.
U svakom slucaju, kad god moguce, radje cu uzet nesto sto manje volim ako je toceno nego nesto sto vise volim ako je u flasi.
Ziveli!
quote: Originally posted by DeeCay
Evo ti dokaz koliko ih ima u Belgiji. Tu sam vec 20 godina i nikad cuo za Augustijn ni steembrugge, a dobar dio ostalih nikad probao.
Pa dođi k nama u Zagreb pa probaj ovdje belgijske pive kad već nemaš prilike u Belgiji! Što ti preporučuješ, budući da imaš 20 godina belgijskog iskustva?
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 21/02/2011 : 14:23:16
|
quote: Originally posted by tristan Delirium Tremens Chimay (uz malo njihovog sira) Maredsous (isto) Grimbergen dubbel Orval
Maredsous mi se svidja sir, pivo manje. Grimbergen dubbel i ja volim, ako to bese onaj sa braon etiketom, valjda je trippel sa zutom. Delirium mi se nikad nije svidjao mimo one vesele flase :D
Chimay i Orval su trappisti i kao takvi zasluzuju rispekt. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27567 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4679 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts
Posted - 22/02/2011 : 10:31:07
|
To sam izgleda potpuno propustio pa cu ga sad nabaviti.
quote: Originally posted by jaki
A kad je riječ o belgijskom pivu i stripu :Gospodari ječma!! Strip koji se ne propušta.
|
 |
|
etmgosa
Senior Member

.jpg)
1731 Posts
Member since 15/07/2002 |
|
|
Topic  |
|