Poll Question:
ponukan ovim strašnim stripom, u odličnom izdanju lavirinta i s još boljim prijevodom (xex, prijevod?) djoleta, evo jednog pul kveščena za sve koji brinu o životinjama dakle, koja vam je od životinja na karmi najviše prirasla srcu
Choices:
ralph - patuljasti cirkuski medvjed, ovisnik o adrenalinu, uvijek spreman na spacke
leslie - žabac hipohondar, vjeran ralphov pratitelj
dean - maco svinja, ovisnik o cigaretama i alkoholu, s nevjerovatnim uletima
truman - preslatki patak, moj favorit, njegovo 'gospoja brendi' me obara
oscar - pas viršlica, trumanov najbolji prijatelj
ma koje životinje, citam samo zbog brandy
ma ni ne citam, samo gledam brendine slicice
if you tolerate this, then your children will be next
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
i dajte jedan glas ralfu, to su ipak napuštene životinje, da ne misli da ga nitko ne voli
Evo, ja sam, njega najviše volim da prevodim. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Da ga dignem, pošto upravo završih sa čitanjem Karme 2 i baš sam hteo da napravim nešto ovako, kad onon već ima.
Koja živuljka mi je najviše prirasla srcu? Truman je svakako najsimpatičniji, ali nije zabavan kao crna trojka, Ralph, Leslie i Dean. Oscar mi je skroz na skroz iritantan lik i skoro svi skečevi sa njim su me smorili.
Glas dajem Lesliju, njegove hipohondarske provale su mi najbolje.