forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Strip knjižara u Trstu?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Zagor12 Posted - 06/05/2011 : 10:03:13
Ima li je? Jer idem tamo u sedmom mjesecu pa bih želio pokupiti neke stripove.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
corto33 Posted - 05/05/2012 : 18:27:09
quote:
Originally posted by dzoni

mislio sam u toj striparnici u rimu sto si bio,kakve su cene polovnih bonelija izaslih zadnjih godina?

Kao sto kazem, ne secam se, vise sam gledao sta imaju od mangi i strip albuma.
dzoni Posted - 05/05/2012 : 10:59:18
mislio sam u toj striparnici u rimu sto si bio,kakve su cene polovnih bonelija izaslih zadnjih godina?
corto33 Posted - 04/05/2012 : 21:50:03
quote:

hvala corto...zaboravio sam ti reci da me samo bonelli zanima..kolike su cene recimo bonelijevih stripova redovnih izaslih zadnjih godina...?
eto recimo koliko im kosta redovni dampir

To ne bi znao, u Gorici su npr. polovni Bonelli stripovi negde oko 1,2 evra na komad. Na sajmovima su 1 evro komad.
dzoni Posted - 04/05/2012 : 19:54:15
hvala corto...zaboravio sam ti reci da me samo bonelli zanima..kolike su cene recimo bonelijevih stripova redovnih izaslih zadnjih godina...?
eto recimo koliko im kosta redovni dampir
corto33 Posted - 04/05/2012 : 17:36:02
quote:

zanima me najbolja striparnica u rimu...sa realnim i ok cenama i dobrim izborom stripova?...ako neko zna nek mi preporuci?

Ja sam bio u Casa del Fumetto:
http://www.casadelfumetto.it/#nav=domande&subnav=mappa

Imaju dosta veliki izbor i nedaleko su od Vatikana.
tinton Posted - 04/05/2012 : 17:18:38
quote:
Originally posted by Zagor12

A gdje bih mogao po prihvatljivoj cijeni nabaviti Bonellijeve stripove? Na kioscima kod njih ih valjda naravno ima?

Relativno nedavno sam bio u Italiji i na svakoj benzinskoj tamo su bili stripovi za kupiti, doduše ne veliki izbor, ali ih je bilo, uglavnom redovni Tex, Tex tutto, redovni Zagor, Zagor kolorac reprint, Tex almanah, Dylan Dog almanah, Dylan Dog redovni i još neki "neBonelli" naslovi.
dzoni Posted - 04/05/2012 : 12:33:30
zanima me najbolja striparnica u rimu...sa realnim i ok cenama i dobrim izborom stripova?...ako neko zna nek mi preporuci?
Djole Posted - 07/05/2011 : 18:02:10
quote:
Originally posted by Hexen

Nekih 30 minuta vožnje od Venezie nalazi se grad Mestre. Ne znam točno koliko ima striparnica tamo, ali jednom sam bio u jednoj i imali su hrpu toga - sve Bonellijeve, mange, američke, DVD-ove. Ako možda otkrijem adresu vam javim.

Mestre su 15 minuta busem, 10 minuta kolima od Pjacale Roma u Veneciji. a tu je u centru striparnica Supergulp, sa solidnim izborom Bonelija i malko jacim cenama.

Tako da, ko ide u Veneciju, toplo preporucujem odsedanje u Mestre (u hotelu Vivit, recimo), pa dok lepsha polovina obilazi trzni centa La Barca - pravac Supergulp.
predsjednik Posted - 07/05/2011 : 17:27:33
quote:
Originally posted by spiritoconlascure

quote:
Originally posted by predsjednik

zanima me u milanu ako neko zna tacno da mi kaze koje su striparnice nabolje jer ih ima preko 30 pa me zanimaju one sa najvecim izborom stripova pogotovo dylan doga?

heh ,ja sam bio u milanu,meni je super striparnica avalon,stvarno je super opremljena.adresu ćeš naći na onoj stranici čiji sam link dao gore.onda imaš i paperi & cryptonite,ta mi je isto super

super hvala ti puno
spiritoconlascure Posted - 07/05/2011 : 15:54:16
quote:
Originally posted by predsjednik

zanima me u milanu ako neko zna tacno da mi kaze koje su striparnice nabolje jer ih ima preko 30 pa me zanimaju one sa najvecim izborom stripova pogotovo dylan doga?

heh ,ja sam bio u milanu,meni je super striparnica avalon,stvarno je super opremljena.adresu ćeš naći na onoj stranici čiji sam link dao gore.onda imaš i paperi & cryptonite,ta mi je isto super
predsjednik Posted - 07/05/2011 : 15:44:52
split85 Posted - 06/05/2011 : 22:17:45
Hvala
spiritoconlascure Posted - 06/05/2011 : 22:15:26
evo moj 100-ti post!evo ti link za popis svikh talijanskih strip-knjižara:http://www.uomoragno.org/fumetterie/fumetterie.htm
split85 Posted - 06/05/2011 : 22:01:49
quote:
Originally posted by Paka01

Al planiraš ić uskoro?

Možda pred kraj godine
Sramotno, triba cca 8 uri do Ancone , a ja još nisan bija
Paka01 Posted - 06/05/2011 : 21:58:34
Al planiraš ić uskoro?
split85 Posted - 06/05/2011 : 21:57:54
Ajde da pitam
Može li mi netko navest neke striparnice u Rimu, Bariju i Anconi, ako me put nanese .
Hexen Posted - 06/05/2011 : 21:53:27
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

probaj u drugim gradovima a ne u trstu....u drugim gradovima ima vise striparnica i bolja je ponuda

to je istina,u milanu ima 30-ak striparnica,ali ko će do milana?ja sam bio jednom i potrošio hrpu para,još se može ići u rim,ali i on je daleko.padova?to je jedino još prihvatljivo.koliko ja znam sad je tamo i neki strip-festival.još ima i venecija ali neznam kakvo je tamo stanje sa striparnicama

U Veneciji sam jedva našao redovnog Zagora
Tamo su zaokupljeni prodajom drangulija turistima...

Nekih 30 minuta vožnje od Venezie nalazi se grad Mestre. Ne znam točno koliko ima striparnica tamo, ali jednom sam bio u jednoj i imali su hrpu toga - sve Bonellijeve, mange, američke, DVD-ove. Ako možda otkrijem adresu vam javim.
spiritoconlascure Posted - 06/05/2011 : 21:52:00
za split još mogu i skužit da je bolje,ali od virovitice mu se nikako ne isplati
lwood Posted - 06/05/2011 : 21:01:36
kako dođe ista? znaš li ti koliko ima od ST do Milana?
spiritoconlascure Posted - 06/05/2011 : 20:28:45
quote:
Originally posted by lwood

ideš iz Splita navečer trajekton u Anconu. mislin da dolazi oko 7 ujutro.
vlak kreće u 8.20 za Romu,tamo si u 12.23.
taj najduže vozi.al ovog prije u 7.17 ćeš teško uvatit.
uglavnom ima ti desetak polazaka dnevno pa kombiniraj

i na kraju ti cijena dođe ista kao i za milano,a milano je bolji što se stripova tiče,s tim da on mora još i doć do splita od virovitice(?),a to baš i nije blizu.
velka031 Posted - 06/05/2011 : 19:41:18
quote:

quote:

probaj u drugim gradovima a ne u trstu....u drugim gradovima ima vise striparnica i bolja je ponuda

to je istina,u milanu ima 30-ak striparnica,ali ko će do milana?ja sam bio jednom i potrošio hrpu para,još se može ići u rim,ali i on je daleko.padova?to je jedino još prihvatljivo.koliko ja znam sad je tamo i neki strip-festival.još ima i venecija ali neznam kakvo je tamo stanje sa striparnicama

U Veneciji sam jedva našao redovnog Zagora
Tamo su zaokupljeni prodajom drangulija turistima...
spiritoconlascure Posted - 06/05/2011 : 19:21:38
quote:

Zagor12 Posted - 06/05/2011 : 19:15:11
quote:

Problem je u tome što nemam vremena... Cilj mi je otići, kupiti stripove i vratiti se... Jer kasnije imam puno posla...
spiritoconlascure Posted - 06/05/2011 : 19:14:53
misliš na tal. jeziku?dal znaš talijanski?na njihovim kioscima ćeš uvijek nać texa i još par junaka,i redovnog zagora(ako imaš sreće),specijale i raccolte nema šanse da nađeš,maxije još manje.
dzoni Posted - 06/05/2011 : 19:12:35

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000