forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra na Beogradskom sajmu knjiga

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Markos Posted - 20/10/2011 : 20:21:43
Fibra ove godine prvi put sudjeluje na Beogradskom sajmu knjiga od 23.20.2011. do 30.10.2011. Fibra će dijeliti štand s našim dugogodišnjim partnerom i distributerom: striparnicom i izdavačkom kućom „Darkwood“ u Hali 4. Kako Fibra ove godine slavi svoj peti rođendan, odlučili smo svoju publiku počastiti s prigodnim slavljeničkim popustom od 15% na naš cjelokupan katalog. Nadamo se da ćete uspjeti pronaći nešto za sebe po ovim prigodnim cijenama i uživati u našim izdanjima!
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Gil-galad Posted - 03/11/2011 : 18:54:15
quote:
Originally posted by Markos

A eto, iznenadili smo se interesom ljudi, nismo baš očekivali da će biti toliki, ali svima koji su ostali kratkih rukava je ponuđeno da naruče primjerak po sajamskoj cijeni, pa će ga dobiti u idućem uvozu. U svakom slučaju, ne bi se trebalo ponoviti.

Ovo je i više nego fer.
dessa Posted - 03/11/2011 : 13:07:10
quote:

Bojim se da je prošao vlak...

Oke.

quote:
Originally posted by Lord Vader89

dessimir uzeo Inkala i Kirbyja i hoce jos; pazi ti pohlepe

Navuče se čovek, šta da se radi.
Lord Vader89 Posted - 03/11/2011 : 10:04:29
dessimir uzeo Inkala i Kirbyja i hoce jos; pazi ti pohlepe
Markos Posted - 03/11/2011 : 08:09:41
Bojim se da je prošao vlak...
dessa Posted - 03/11/2011 : 07:53:01
Je l' je rezervacija bila moguća samo u toku Sajma ili može još uvek?
Combatrock Posted - 03/11/2011 : 07:41:45
quote:
Originally posted by kasper

@Combatrock

Od gledanja nema selameta, nego na Alpe dogodine

au kako cu jadan... ja zivim na 80 metara nadmorske visine...
kasper Posted - 02/11/2011 : 23:19:48
@Combatrock

Od gledanja nema selameta, nego na Alpe dogodine
kasper Posted - 02/11/2011 : 23:18:55
Ja sam rezervisao Vrh Bogova 1-5 i Aldeberan. Malo me je iznenadila brzina prodaje Fibre na sajmu, eh.
Inace ja sam uzeo poslednju Trgovinu, NJA NJA
Born To Run Posted - 02/11/2011 : 21:17:38
Ja sam rezervisao 3 stripa za decembar. A pare za njih potrosio u subotu u gradu posle sajma. do vraga
Combatrock Posted - 02/11/2011 : 18:39:58
tačno ... ja sam ostao bez vrha 3 pa su mi obecali po istoj ceni iz sledeceg uvoza... ali ja odem na stand ... i oni mi kazu znas sta brate ne vredi ovde popust 1.500 dinara je vrh trojka... i to nije moje izdanje, izvade ga ispod tezge i ja kazem ok... posle sam kuko ovde na sajtu ali naravno bez odziva... i onda sam resio... ma koliko mi smeta zagor odoh u sumu... sa darkwood dub u mp 3 playeru... ali sad citam vrh 2 i ne mogu da se nacudim cudom... ako ovo ne bude izdanje godine necu moci da verujem... svaka cast konanu ali ovo je remek delo...
Misso Posted - 01/11/2011 : 22:35:27
Strpićemo se do sledećeg uvoza.
Markos Posted - 01/11/2011 : 22:18:26
A eto, iznenadili smo se interesom ljudi, nismo baš očekivali da će biti toliki, ali svima koji su ostali kratkih rukava je ponuđeno da naruče primjerak po sajamskoj cijeni, pa će ga dobiti u idućem uvozu. U svakom slučaju, ne bi se trebalo ponoviti.
Misso Posted - 01/11/2011 : 21:40:37
quote:

Fibra ove godine prvi put sudjeluje na Beogradskom sajmu knjiga od 23.20.2011. do 30.10.2011. Fibra će dijeliti štand s našim dugogodišnjim partnerom i distributerom: striparnicom i izdavačkom kućom „Darkwood“ u Hali 4. Kako Fibra ove godine slavi svoj peti rođendan, odlučili smo svoju publiku počastiti s prigodnim slavljeničkim popustom od 15% na naš cjelokupan katalog. Nadamo se da ćete uspjeti pronaći nešto za sebe po ovim prigodnim cijenama i uživati u našim izdanjima!

U petak nije bilo "Trgovine" - rasprodata
Nadam da će iduće godine biti bolja organizacija i da će novih izdanja biti tokom celog sajma.
Combatrock Posted - 31/10/2011 : 18:43:10
Markos Posted - 30/10/2011 : 23:36:18
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Bio juče na sajmu i Rip Kirbi 1, Trgovina i Koma rasprodati. Za osalo ne znam. Ja uzeo poslednjeg Kirbija 2.

Inače, mislim da ovo sa popustom na Darkwoodovom štandu i ne davanje popusta Alan Fordu najblaže rečeno nije fer prema Miroslavu (odnosno sinu mu Marku koji sad vodi Alan Ford, ne znam što svi samo Miroslava pominjete).

To je bio Fibrin štand, u tome je kvaka. Trebao je biti cijeli Fibrin, ali Slobo na kraju nije uspio dobiti još jedan za sebe, pa smo podijelili taj.
Dr. Westax Posted - 29/10/2011 : 11:50:46
quote:
Originally posted by austin

Slazhem se i iz tog razloga sam MP i DW izdanja/novitete ostavio za kupovinu u DW-u , ali sam celu novu fibrinu turu uzeo AF-u. Nije sve u parama....ima nesto i u Jelenku od po' kile :P (uz casicu druzhenja naravno)

Nadam se da nećeš uskoro plakati kako ti svaki popust pobjegne i kako si oštećen!

npr: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40655&whichpage=2#top
austin Posted - 29/10/2011 : 11:19:23
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Bio juče na sajmu i Rip Kirbi 1, Trgovina i Koma rasprodati. Za osalo ne znam. Ja uzeo poslednjeg Kirbija 2.

Inače, mislim da ovo sa popustom na Darkwoodovom štandu i ne davanje popusta Alan Fordu najblaže rečeno nije fer prema Miroslavu (odnosno sinu mu Marku koji sad vodi Alan Ford, ne znam što svi samo Miroslava pominjete).

Slazhem se i iz tog razloga sam MP i DW izdanja/novitete ostavio za kupovinu u DW-u , ali sam celu novu fibrinu turu uzeo AF-u. Nije sve u parama....ima nesto i u Jelenku od po' kile :P (uz casicu druzhenja naravno)
Mairosu Posted - 29/10/2011 : 10:23:51
Posecujem AF gotovo od osnivanja, i za mene je to uvek "kod Miroslava". Verujem da se Marko, inace moj dobar prijatelj, ne ljuti na ovakvu dijagnozu.
KuntaKinte Posted - 29/10/2011 : 10:10:26

Combatrock Posted - 28/10/2011 : 22:18:14
a sad uzmi uporedi cene iz sume i sa novog beograda i odluci gde ces kupovati... ja sam odluku doneo...
Combatrock Posted - 28/10/2011 : 22:16:51
ma daj... kako da proverim? da gledam u pasulj... nisam dobio popust za ken parkera izdanje fibra na popustu za novu godinu... ako to nekome smeta onda ok... nije nigde pisalo da nema popusta za ken parkera ... i kraj...

Fibra je kroz protekle četiri godine stekla velik broj poklonika među domaćom strip-publikom zahvaljujući svom izboru kvalitetnih strip naslova, bilo da se radi o mahom premijernim izdanjima iz recentne domaće i svjetske strip-produkcije ili o dobro poznatim klasicima predstavljenim u novom ruhu. Kako su Božić i Nova godina vrijeme darivanja, Fibra bi se htjela zahvaliti svojoj vjernoj publici na podršci te privući ponekog novog stripoljupca prigodnom akcijom koju smo organizirali u suradnji sa svim domaćim striparnicama.

Tako će od 1.1.2011. do 1.2.2011. sva izdanja iz Fibrinog kataloga biti moguće kupiti u striparnicama Libellus (Zagreb), Babilon (Đakovo), Alan Ford, Beli put i Darkwood (Beograd) uz promotivni popust od 15%, te u striparnicama Stripovi na kvadrat (Zagreb) i Buch (Ljubljana) uz popust od 20%.

Nadamo se da će u bogatoj lepezi naslova koje smo objavili svatko od vas uspjeti pronaći ponešto za sebe.

Sretnu i uspješnu 2011. želi vam Fibra!

JAH WOBBLE Posted - 28/10/2011 : 13:12:10
quote:
Originally posted by Combatrock

pa cekaj prijatelju... ja se ljutim svi skacu na mene... u znak dobre volje kazem ok nema veze... sad ni to ne valja... na sajmu popust vazi samo u sumi... slazem se... novogodisnji popust nije vazio u af - kupio sam par kenova po standardnoj ceni... nisam sacuvao racun jer ih nekan ne uzimam... zasmetalo mi je ... pozalio sam se markosu... posle sam zaboravio... sad sam se pobunio - objasnili ste mi da ne vazi... i ok... svima lepo... evo ljutim se ali u sebi...

U pravu si, a i nisi!
Novogodišnji popust u Alan Fordu je važio na sva Fibrina izdanja, osim Kena Parkera. To se može videti na donjem cenovniku skinutom sa njihovog sajta.

Trebao si to da proveriš pre kupovine! Ja sam zato otišao u Darkwood i uzeo 10 Parkerovih epizoda. Znam da su me uglavnom koštale po 850, osim novijih.
noemis Posted - 28/10/2011 : 12:00:30
Combatrock Posted - 28/10/2011 : 11:57:54
pito miroslava kaze sinovac ne zajebavaj...
noemis Posted - 28/10/2011 : 11:45:13
quote:
Originally posted by Combatrock

ja ne znam ni jednog miroslava osim mog strica miroslava...

e baš taj!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000