T O P I C R E V I E W |
mcn |
Posted - 13/11/2012 : 06:20:42 Kako nas smak svijeta ne bi dočekao s punim skladištem, Mentor će šezdesetak (ili stotinjak?) svojih izdanja (sf, znanost, proza, poezija, STRIPOVI i časopisi) prodavati po skupih 10 kuna/komad. Znam da svi vi, kao prokušani znalci, već imate cijeli naš katalog, ali nu kako se možete opskrbiti jeftinim a neupitno kvalitetnim Božićnim poklonima!
Ne morate čak ni sitniš ponijeti: uzmite više knjiga pa ćemo prihvatiti krupniš.
Paviljon 6, štand 3A (krajnje desno, kod prvih vrata).
Fala,
(mcn) |
14 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Shuckey |
Posted - 17/11/2012 : 18:53:18 Još mali dodatak, oprostit ćete Jurici i meni što spamamo jer ovu temu ionako nitko ne čita:
Nova Borovnica!
Novu Borovnicu SC možete kupiti na Mentorovom štandu za toliko smiješne novce da ih nema smisla niti precizirati. Četrdeset kuna.
Moj Juričin original!
Ovo je treći Juričin original kojeg posjedujem i volim ih sve.
|
jurica |
Posted - 17/11/2012 : 17:42:37
sve slike by Shuckey! |
jurica |
Posted - 16/11/2012 : 11:16:07 danas u 18 na Mentorovom štandu možete mukte dobiti 30-ak originalnih crteža iz stripa "Ljubav i palice" objavljenog u Q#20. tko stigne prvi, birat će; tko stigne zadnji, uzet će što mu preostane.
(ove su godine svi štandovi opremljeni košem za smeće, tako da ćete se lako riješiti eventualnih neželjenih originala koje vam netko tutne u ruke. ne dajte da vas to spriječi u dolasku!) |
maddox031 |
Posted - 14/11/2012 : 08:40:22 što mi ostane do subote, kupujem :D |
Panon |
Posted - 13/11/2012 : 23:22:19 Ha, ima na tom popisu zanimljivih stvari za 10 kn. Navratit ću do tog štanda sutra, danas sam uglavnom pazario oštećene Nathane kod Libellusa |
Deers |
Posted - 13/11/2012 : 21:25:18 42 po 10 kn??
Odlično, prvi primjerak ionako ne znam di mi jer je sam ga dao dalje
Da li je moguće nešto od toga rezervirati? Nekako sumnjam da će sve preživiti do subote |
mcn |
Posted - 13/11/2012 : 20:15:50 Evo više-manje točnog popisa stvari po 10 kn:
42/pročitaj i daj dalje Blog.sf Blogomdana Bočko Božja jednadžba Congo i Mongo Corpseman Dnevniq meki Duboko i slano Filipike Flit 2 Gertrud Adenauer Gnom de Monde Godina gunđanja Gospa od obrane Hrv. strip 1945-1954 Hrvatski velikani 1 Hrvatski velikani 2 Hrvatski velikani 3 Hrvatski velikani 4 Hrvatski velikani 5 Kamov se vraća kući Kamovo novo ruho Kolumbo Lakuna Macan čita Martina Mjesec Mišo Nikad bivša Ništa novo Oskoruše Osviješteni Parasvemir Pirati Pumfi Qreten Sablja Sergej stare priče Sindrom vlasti Sjaj Slatko malo Slova iz snova StripGen 01 Stripocentrik Sudžukice Šaputanja U1: Božja vučica U3: Koža boje masline Vizionari
Ubiq 2 Ubiq 3 Ubiq 4 Ubiq 5 Ubiq 6 Ubiq 7
Q strip 2-5, 7-17, 21-24 Džepni Q
Sergej 0-15 MMM 1-4 LBN 1-5 Lavirintarije (Dekara kaže da moram napomenuti kako popust ide iz mog, posredničkog dijela zarade i nema ništa s njim).
Nekih stvari ima par komada, nekih masu.
Fala što ćete doći i sve potrošiti baš kod nas!
(mcn) |
mcn |
Posted - 13/11/2012 : 20:10:45 >Bit ce i Mirakula 1 i 2?
Da, ali po normalnim cijenama, 20 i 49 kn.
mcn |
Ace of Spades |
Posted - 13/11/2012 : 13:35:48 quote: Originally posted by mcn
quote: Originally posted by Ace of Spades
Ja kao ekstremni kupac na svim Mentorovim giga-mega-rasprodajama, koji pritom nikad nije bio u Zagrebu, trebam više informacija :))) Budući da sam nakupio vaših izdanja, morao bih vidjeti što će biti u ponudi od onog što mi nedostaje. Informacija, Darko? Onako približno čega će sve biti za 10kn...
Ta informacija košta 10 kn.
(mcn)
GOOD ONE! Onda moram sačekati kontraobavještajce sa foruma koji će se sigurno pohvaliti ulovom i informacijama |
DeeCay |
Posted - 13/11/2012 : 13:26:12 quote: Originally posted by mcn
Kako nas smak svijeta ne bi dočekao s punim skladištem, Mentor će šezdesetak (ili stotinjak?) svojih izdanja (sf, znanost, proza, poezija, STRIPOVI i časopisi) prodavati po skupih 10 kuna/komad.
Mcn-e, ali po 10čuna knjižurine?! Uzeo nekoliko stvari koliko mi je torba dopustila... Prodavačica priča da je to zadnji put kako je Mentor na Interliberu. |
Poli |
Posted - 13/11/2012 : 12:37:05 Bit ce i Mirakula 1 i 2?
Kod nas nije dosao a "kanali" za Srbiju nisu proradili... :S
|
mcn |
Posted - 13/11/2012 : 10:34:56 quote: Originally posted by Ace of Spades
Ja kao ekstremni kupac na svim Mentorovim giga-mega-rasprodajama, koji pritom nikad nije bio u Zagrebu, trebam više informacija :))) Budući da sam nakupio vaših izdanja, morao bih vidjeti što će biti u ponudi od onog što mi nedostaje. Informacija, Darko? Onako približno čega će sve biti za 10kn...
Ta informacija košta 10 kn.
(mcn) |
Ace of Spades |
Posted - 13/11/2012 : 08:28:38 Ja kao ekstremni kupac na svim Mentorovim giga-mega-rasprodajama, koji pritom nikad nije bio u Zagrebu, trebam više informacija :))) Budući da sam nakupio vaših izdanja, morao bih vidjeti što će biti u ponudi od onog što mi nedostaje. Informacija, Darko? Onako približno čega će sve biti za 10kn... |
Porter |
Posted - 13/11/2012 : 07:20:34 Humor na najvisem nivou kao i uvijek ,iskrene zelje da smak svijeta bude sa praznim skladistima,ako zavrsim u raju iskreno se nadam da ces i ti pa se mozda i sretnemo. |