T O P I C R E V I E W |
Timber Bil |
Posted - 27/10/2013 : 11:57:54 Koje strip serijale sakupljate, koje edicije istih ? Koje strip albume imate u svojoj kolekciji ? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Timber Bil |
Posted - 30/10/2013 : 08:37:00 Zagor:  
Zagor Libellus u boji Zagor extra Ludens Zagor almanah Ludens Zagor maxi Ludens Zagor gigant Ludens Zagor biblioteka VČ Zagor redovni VČ ZAGOR specijal VČ
Magični vetar:
Libellus 1-44
PIBD:
Libellus 1-8
Ken Parker:
Još uvek sakupljam Fibra, Libellus |
ned_lynx |
Posted - 30/10/2013 : 07:04:44 Prestao sam da sakupljam, a nastavio sa čitanjem - kako mi se čini, biće i više nego dovoljno. |
Kruger |
Posted - 30/10/2013 : 01:19:53 pa od kog bih ja to moga prepisivat? nisi bio jasan brojat bas nisan naucija, treban naucit od boljih |
lwood |
Posted - 30/10/2013 : 01:17:47 bravo naučia si prepisivat. jesi li i brojat naučija da vidimo kolika je to kolekcija |
Kruger |
Posted - 30/10/2013 : 01:14:46 lajvude zanimljivo kak nisi primjetil da nisam spomenuo: mestiza, tungu, luc orienta, h. cejza, razbijaca, dzes longa, hari kesa, dzonatana, nesalomljivog ... neg bas si se opteretil sa superhrvojem ?? ... ??
pa naprimjer trebao si uocit kak nisam spomenuo i: valerijana, tara, al krejna, poluksa, tajngi i laverdira, dzeri spriga, domina, mek koja, lester koknija itd. ... |
lwood |
Posted - 30/10/2013 : 01:08:40 ma kakvi mislia san ti ga uvalit za masne novce |
Kruger |
Posted - 30/10/2013 : 01:07:55 a je, da li si i na to ljubomoran i gajis neku mogucnost da se osvetis?
|
lwood |
Posted - 30/10/2013 : 00:48:14 kako te pogodilo u žicu a? |
Kruger |
Posted - 30/10/2013 : 00:38:30 quote: Originally posted by lwood
a superhrvoja?
svaka cast sto nisi primjeto one tri tocke i pokusao razmjenjivati misljenje sa mnom |
lwood |
Posted - 30/10/2013 : 00:30:25 a superhrvoja? |
Kruger |
Posted - 30/10/2013 : 00:12:25 skupljam stripove od bob morana, bruna brazila, XIII, b prinsa, komancu, jeremiaha, boa morija, aster blistoka, toni starka, jugurte, kozmickih putnika, turi i tolka, ramira, brus hokera, badi longveja, springvila itd ... |
DzekDenijels |
Posted - 29/10/2013 : 02:05:29 ZAGOR: Italijanski - STRISCIE Collana Lampo Zlatna Serija I LMS (sve što je izašlo) VČ: Kolekcionarsko izdanje, Odabrane priče, specijali, redovni, Čiko specijal LU: Knjige, Klasik, Maxi, specijali, Almanah, Gigant, redovni, extra, Čiko specijal Libellus: Kolekcionarsko izdanje u boji Agarthi: Redovni
TEX: VČ: Redovni, Kolekcionarsko izdanje (debeljuce) SD/LU: Redovni, Maxi Libellus Knjige, Almanah Strip Agent: Gigant (komplet)
MISTER NO VČ: Redovni, Kolekcionarsko izdanje (debeljuce) Strp Agent: Specijal Libellus: Almanah
BLEK LU: Redovni, Specijal KAPETAN MIKI LU: Redovni DYLAN DOG Libellus: Kolekcionarsko izdanje, knjige u boji KOMANDANT MARK VČ: Specijal PRIČE SA DIVLJEG ZAPADA Strip Agent (sve što je izašlo) ALAN FORD Strip Agent: Klasik, Priče broja jedan, Kolor, specijali MAXMAGNUS Strip Agent (komplet) DAMPYR VČ (sve što je izašlo) BRAD BARRON VČ (komplet) BRENDON Malagma (sve što je izašlo) CASIDDY Padora (komplet) SECRET Padora (komplet) DR. MORGUE Padora DEMIAN Libellus (komplet) GREYSTORM Phoenix Press (sve što je izašlo) JULIA Darkwood (sve što je izašlo) CARAVAN Phoenix Press (komplet) SHANGHAI DEVIL Dagda (sve što je izašlo) SKRIVENO LICE Agarthi (sve što je izašlo) MAGIČNI VETAR Agarthi (sve što je izašlo) MARTI MISTERIJA Agarthi, VČ Kolekcionarsko izdanje (naručeno) JAN DIX Agarthi (sve što je izašlo) JEDNO DOBA JEDNA PRIČA Darkwood (sve što je izašlo) OKRUŽEN MRTVIMA Darkwood (sve što je izašlo) TARZAN Darkwood (sve što je izašlo) KONAN Darwkood: Divlji mač, Hronike (sve sto je izaslo) BETMEN Darkwood,Phoenix Press i BP TALIČNI TOM VČ (sve što je izašlo) LEO PULPVČ (komplet) PERLE Darkwood HC (uglavnom sve) PETAR PAN Marketprint (komplet) XIII Marketprint (komplet) MANGE Darkwood
+ stripovi i albumi raznih izdavača, nezavisno od edicije: Kasta Metabarona, Bordžije, Izbacivač, Šninkel, Iz Pakla, Pinokio, Orlovi Rima, Škorpion, Indijansko Leto, 300, Žibra, Planeta Hulk, 1602, Taras Buljba, Krvna linije, Mohikanac, Sigma, Veštica, Bio je to rovovski rat, Reptors, Korigans, Ogregod, Hulk, Habibi, Omnibus, Propovednik, Liga izuzetnih džentlmena,…
+ ZS I LMS (razni junaci), Italijanski Bonelli, Marvel (USA),…
|
velka031 |
Posted - 28/10/2013 : 20:21:18 quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by Zagor12
Ništa, pričekat ću do faksa.
Tad će ti druge stvari bit na pameti. Da bi uz to još ima i stripova, morat ćeš počet dilat.
Da,da... Zlotvor ima pravo, Zagor12  |
mamlaz |
Posted - 28/10/2013 : 13:50:27 sve sa podrucja ex-yu osim izdanja na slovenskom i makedonskom plus talijanska idanja bonelija. |
Zlotvor |
Posted - 28/10/2013 : 12:06:00 quote: Originally posted by Zagor12
Ništa, pričekat ću do faksa.
Tad će ti druge stvari bit na pameti. Da bi uz to još ima i stripova, morat ćeš počet dilat. |
markotamara |
Posted - 28/10/2013 : 09:47:30 Samo zagor ludens ali nadam se da cu od proljeca i libellus zagor u boji |
teller |
Posted - 28/10/2013 : 09:29:13 quote: Originally posted by Kojot
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Kojot
Mark ludens! K.Miki ludens(od nedavno i ZS).....itd...
  A ja sam mislio to samo Teller skuplja. 
Sakupljam i ja!
meni su to čak najdraža izdanja...  |
Kojot |
Posted - 28/10/2013 : 09:10:12 quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by Kojot
  A ja sam mislio to samo Teller skuplja. 
Sakupljam i ja! |
teller |
Posted - 28/10/2013 : 08:11:13 sve od bonellija, nešto BD i ALAN FORDA....imam nešto amera i nijedne mange...
|
zlatko900 |
Posted - 27/10/2013 : 23:03:13 Pošto ih slabo čitam-skupljam sve što me podsjeća na djetinjstvo (bezbrižno). Što će reći-ZS, LMS, strip zabavnik, nikad robom, talični tom, MM. A od novijih izdanja samo ono što "zapadne za oko". Sa svojih cca 18 godina prodao kolekciju od otprilike 1500 stripova,a u svojim kasnim tridesetima počeo to polako vraćati nazad,pa sam zasad otprilike na istom tom broju. Ali da skratim-sakupljam ih iz čisto emotivnih razloga,pa su zato samo te edicije "na tapeti". |
Kit Carson |
Posted - 27/10/2013 : 22:42:37 quote: Originally posted by Kojot
  A ja sam mislio to samo Teller skuplja.  |
Zahir |
Posted - 27/10/2013 : 22:38:26 Sve Zagog Ludens Blek Ludens Kapetan Miki Ludens MM Dnevnik U planu uskoro Mark i Teks Ludens nabaviti
pisane Vajat Erp Nindja i jos preko 1000 pisanih raznih |
Kojot |
Posted - 27/10/2013 : 21:53:34 Sve od Texa!!! Mister no sve osim Libellusa(mozda i pocnem nekada)! Zagor redovni i extra! Mark ludens! Nick Rajder Libellus i dnevnik! Julia darkwood! Dylan Dog Almanah i super bok! Mali rendzer VG! K.Miki ludens(od nedavno i ZS).....itd... |
Timber Bil |
Posted - 27/10/2013 : 20:50:25 quote: Originally posted by Zagor12
quote: Originally posted by Timber Bil
Također više ništa ne sakupljam, tu i tamo kupim neki strip kada me baš zanima ili kad imam viška love. Ono što me zanima kod nas ne izlazi, a ako izlazi onda je ubitačno skupo. Preko interneta ne naručujem.
Pa šta bi ? Znači ništa ne kupuješ i ništa ne sakupljaš ?
Nemam više baki i djedova, nema stripova. Starci mi mogu dati novce samo za gablec i izlazak, svoje ušteđevine jedva da imam. Ništa, pričekat ću do faksa.
jebi ga, tužna priča, biće bolje, i ja sam u 30-oj počeo od nule. |
Zagor12 |
Posted - 27/10/2013 : 20:14:24 quote: Originally posted by Timber Bil
Također više ništa ne sakupljam, tu i tamo kupim neki strip kada me baš zanima ili kad imam viška love. Ono što me zanima kod nas ne izlazi, a ako izlazi onda je ubitačno skupo. Preko interneta ne naručujem.
Pa šta bi ? Znači ništa ne kupuješ i ništa ne sakupljaš ?
Nemam više baki i djedova, nema stripova. Starci mi mogu dati novce samo za gablec i izlazak, svoje ušteđevine jedva da imam. Ništa, pričekat ću do faksa. |
|
|