T O P I C R E V I E W |
Nermal |
Posted - 19/11/2013 : 13:40:04 Možda mi je promaklo, ali čini mi se da nitko nije najavio izdavanje ovog stripa na našim prostorima?
Dilema je: uzeti TPB-ove ili čekati... |
8 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Jiro |
Posted - 20/11/2013 : 05:19:03 http://www.darkhorse.com/Comics/Previews/14-482?page=0
darkhorse..........The Umbrella Academy....mozda jednom i na HR........
|
KuntaKinte |
Posted - 19/11/2013 : 23:14:36 quote: Originally posted by Raven84
Uzeti TPB-eve i to odmah! :)
+1 |
Nermal |
Posted - 19/11/2013 : 18:52:00 O, Marko, uhvati vremena...isplati se, još kako se isplati.
Čitajući Girls nisam se mogao oteti utisku "kakav bi to bio film", samo poznavajući Hollywood i to bi uništili.
|
markolar |
Posted - 19/11/2013 : 17:41:07 quote: Originally posted by Nermal
Davno sam posudio od prijatelja 2 TPB-a i pročitao i sad sam nešto surfao i naletim na UA, pa mi došlo da obnovim gradivo.
Nema najava, znači kupovina TPB-ova.
@Raven84: Tnx, mora da sam promašio tvoj topic, sad će netko reći "imaš search" :)
@Smomo8: Nisam rekao da je po nečemu kvalitetan (a i kvaliteta je subjektivna), ali meni se sviđa i sigurno ću ga pročitati ponovo. Kao i recimo, Chew, Sword, Girls...
Baš sam juče čitao Northwest passage 2, ništa posebno, ali priča vuče da nabavim 1 i 3, da vidim početak i kraj.
Nemam ništa protiv engleskog, ali bilo bi zgodno imati te stripove u domaćem izdanju.
Ovo još mene čeka ali nikako da uhvatim vremena za čitanje tih "GIGANT" knjiga... |
Nermal |
Posted - 19/11/2013 : 17:04:39 Davno sam posudio od prijatelja 2 TPB-a i pročitao i sad sam nešto surfao i naletim na UA, pa mi došlo da obnovim gradivo.
Nema najava, znači kupovina TPB-ova.
@Raven84: Tnx, mora da sam promašio tvoj topic, sad će netko reći "imaš search" :)
@Smomo8: Nisam rekao da je po nečemu kvalitetan (a i kvaliteta je subjektivna), ali meni se sviđa i sigurno ću ga pročitati ponovo. Kao i recimo, Chew, Sword, Girls...
Baš sam juče čitao Northwest passage 2, ništa posebno, ali priča vuče da nabavim 1 i 3, da vidim početak i kraj.
Nemam ništa protiv engleskog, ali bilo bi zgodno imati te stripove u domaćem izdanju.
|
Raven84 |
Posted - 19/11/2013 : 15:54:36 A zbog standardnih stvari. Crteža, priče, boje, unosa teksta (dobro ajde, to ne.) Maštovit, dirljiv, zabavan i uzvbudljiv strip. Miljama ispred uobičajenog superherojskog dreka. Al ako te moj topic nije već motivirao da ga pročitaš, ne znam što bih ti još rekao. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=43915 |
Smomo8 |
Posted - 19/11/2013 : 14:52:50 Po cemu je to tako kvalitetan strip ? |
Raven84 |
Posted - 19/11/2013 : 13:58:01 Uzeti TPB-eve i to odmah! :) |
|
|