T O P I C R E V I E W |
Kruger |
Posted - 18/01/2014 : 00:44:10 kako samo mi nekad, pomaslo starijegeneracije, bili u poziciji ljubovanja sa curama jer smo čitali stripove |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Kruger |
Posted - 14/02/2014 : 21:02:14 možda bi trebalo stvaiti neke slike iz bonelijevih saga |
Kruger |
Posted - 11/02/2014 : 03:03:33 laku noć charlita |
Just_Charlie |
Posted - 11/02/2014 : 02:36:20 quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by Kruger
Just_Charlie vidim spominješ sin city, to je okrutan strip, pa tako je i ljubavna problematika pomalo okrutna, sve se svodi na to kako je mužjak dominantan nad ženkom ili na to kako ženka kontrolira situaciju ili pomaže mužjaku kad to treba mislim kako u ljubavi ne bi trebalo biti: dominacije, kontrole i pomagana, trebalo bi biti razumijevanja
meni je film bolji od stripa
ma sve ti je to..jubav u svojim nijansama
ja imam stripove. Obozavam ih i uzivam u crtezima. Volim i film. Marvela ili volis do daske ili.. volis Zagora
a što ako viliš jedne i druge??
Onda si dobar covjek, tolerantan i otvoren za sve price zivota. Laka ti noc Krugeru. Lijepo spavaj, ovdje kisa pere kao da je odlucila isprati sva sranja zivota s nasih ulica iz kojih se mi povlacimo u ovaj ljepsi i ugodniji svijet. |
Kruger |
Posted - 11/02/2014 : 02:31:17 quote: Originally posted by Just_Charlie
Just_Charlie vidim spominješ sin city, to je okrutan strip, pa tako je i ljubavna problematika pomalo okrutna, sve se svodi na to kako je mužjak dominantan nad ženkom ili na to kako ženka kontrolira situaciju ili pomaže mužjaku kad to treba mislim kako u ljubavi ne bi trebalo biti: dominacije, kontrole i pomagana, trebalo bi biti razumijevanja
ja imam stripove. Obozavam ih i uzivam u crtezima. Volim i film. Marvela ili volis do daske ili.. volis Zagora
a što ako viliš jedne i druge?? |
Kruger |
Posted - 11/02/2014 : 02:30:01 quote: Originally posted by ned_lynx
A šta biva kada se ni u Marvelu a ni u Zagoru ne pronađeš?
pretpostavljam kako bi trebao čitati malog rendžera |
ned_lynx |
Posted - 11/02/2014 : 02:24:58 A šta biva kada se ni u Marvelu a ni u Zagoru ne pronađeš? |
Just_Charlie |
Posted - 11/02/2014 : 01:58:42 quote: Originally posted by Kruger
ja imam stripove. Obozavam ih i uzivam u crtezima. Volim i film. Marvela ili volis do daske ili.. volis Zagora |
Kruger |
Posted - 11/02/2014 : 00:58:09 Just_Charlie vidim spominješ sin city, to je okrutan strip, pa tako je i ljubavna problematika pomalo okrutna, sve se svodi na to kako je mužjak dominantan nad ženkom ili na to kako ženka kontrolira situaciju ili pomaže mužjaku kad to treba mislim kako u ljubavi ne bi trebalo biti: dominacije, kontrole i pomagana, trebalo bi biti razumijevanja
meni je film bolji od stripa |
Just_Charlie |
Posted - 08/02/2014 : 01:09:46
tako. i sad gren spat. Noc. |
Just_Charlie |
Posted - 08/02/2014 : 01:04:51 Ajd, jos malo na tu temu s nasim strip junacima
|
Just_Charlie |
Posted - 08/02/2014 : 00:32:46 Sto se ovdje zbilo..? nitko nista? A puna usta stripa Ehh..probajte, ne boli.
Je vam poznato ovo?
|
ned_lynx |
Posted - 04/02/2014 : 03:39:27 quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by ned_lynx
quote: Originally posted by Kruger ...ima muškaraca koji se ne nose samo sa prirodnim zakonima
Istina je; no, oni su u tako malom procentu, da ih se zapravo treba postaviti pod statističku grešku.
s naseg zenskog stajalista, gledajuci statisticki, svi muskarci su pogreske.
pa da nema nas muškaraca sa greškom ili bez ne bi bilo ni vas ženskinja
Možda je najbolje objašnjeno baš ovde. |
Kruger |
Posted - 02/02/2014 : 11:06:31 quote: Originally posted by ned_lynx
Provokator? Svašta. Zašto mi to svako malo neko nabija na... šta god već?!
Uostalom, evo prigodne (istinite) pričice, o stripovima, djevama, fudbalu i preljubi!
Jednog vrelog ljeta, u parkiću, na brdu, na asfaltnom terenu, bijaše organiziran turnir u malom nogometu. Bejah na terenu svaki dan, snimavši svaku ekipu koja se uspjela sastaviti, grickajući košpice, pijući gazirani napitak, što je samo svojom bojom, šećerom i gaziranošću podsjećao na Sprite. Nakon nekoliko dana, priđe mi slatkica, s pitanjem, radim li ja samo to?
Ta je slatkica tada već bila u višemjesečnoj vezi, sa likom kojeg sam znao otprije.
2bcntd.
pa ne poznaju te dovoljno
a što se tiče preljuba, sve se brzo zbiva, ne znam što bi rekao |
Kruger |
Posted - 02/02/2014 : 11:03:36 quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by ned_lynx
quote: Originally posted by Kruger ...ima muškaraca koji se ne nose samo sa prirodnim zakonima
Istina je; no, oni su u tako malom procentu, da ih se zapravo treba postaviti pod statističku grešku.
s naseg zenskog stajalista, gledajuci statisticki, svi muskarci su pogreske.
pa da nema nas muškaraca sa greškom ili bez ne bi bilo ni vas ženskinja |
ned_lynx |
Posted - 02/02/2014 : 04:00:06 quote: Originally posted by Just_Charlie s naseg zenskog stajalista, gledajuci statisticki, svi muskarci su pogreske.
Iz kog god ugla gledala, niko nije isti; Niti svi muškići, a ni sve žemskinje. |
ned_lynx |
Posted - 02/02/2014 : 03:55:04 Provokator? Svašta. Zašto mi to svako malo neko nabija na... šta god već?!
Uostalom, evo prigodne (istinite) pričice, o stripovima, djevama, fudbalu i preljubi!
Jednog vrelog ljeta, u parkiću, na brdu, na asfaltnom terenu, bijaše organiziran turnir u malom nogometu. Bejah na terenu svaki dan, snimavši svaku ekipu koja se uspjela sastaviti, grickajući košpice, pijući gazirani napitak, što je samo svojom bojom, šećerom i gaziranošću podsjećao na Sprite. Nakon nekoliko dana, priđe mi slatkica, s pitanjem, radim li ja samo to?
Ta je slatkica tada već bila u višemjesečnoj vezi, sa likom kojeg sam znao otprije.
2bcntd. |
Just_Charlie |
Posted - 02/02/2014 : 03:45:16 quote: Originally posted by ned_lynx
s naseg zenskog stajalista, gledajuci statisticki, svi muskarci su pogreske. |
ned_lynx |
Posted - 02/02/2014 : 03:22:15 quote: Originally posted by Kruger ...ima muškaraca koji se ne nose samo sa prirodnim zakonima
Istina je; no, oni su u tako malom procentu, da ih se zapravo treba postaviti pod statističku grešku. |
Kruger |
Posted - 02/02/2014 : 00:26:34 znao je i zagor bariti djevojke svojim intelektom iako je ON jak |
Kruger |
Posted - 02/02/2014 : 00:25:29 ned_lynuks vidim kako si se usrodočio na svoju donju glavu |
Kruger |
Posted - 31/01/2014 : 01:36:52 kad pišem " napokon netko tko se razumije ... " zaboravljam kako se nalazim na neutralnom topicu, mada mi ova možda " provokacija " djeluje dobro postavljeno, što me izaziva na raspravu ali ne bih htio rasprave tog tipa na ovom topicu |
Kruger |
Posted - 31/01/2014 : 01:22:32 quote: Originally posted by ned_lynx
biće dizajn, ali eto ipak bi razveselila sveopće pučanstvo, pogotovo ako se radi o stvarnoj ženskoj osobi zar misliš kako su muškarci glupi jer se vesele tom činu, činu kako će komunicirati sa ženom, ja mislim kako nisu glupi
Možda propuštam poentu; Većina muških razmišljanja i fantazija, što se žena tiče, počiva na izvoru donje, njihove, instinktivne glave, koja, nije toliko gluplja od gornje, ali je evolucijski rezonujuća (pritom se za gornju to retko može ustvrditi).
napokon netko tko se razumije .. ( ili mi to tako za sad djeluje, vidjet ćemo )
iako baš ta moja zapažanja glede tebe ne bi trebala zagaditi ovaj topic, možda si provokator?
no, glede tvog zamjećivanja muške prirode, primjetio bih kako je to tvoje zamjećivanje slično onim primarnim prirodnim zakonima, e sad ima muškaraca koji se ne nose samo sa prirodnim zakonima |
ned_lynx |
Posted - 30/01/2014 : 03:55:28 quote: Originally posted by Kruger
biće dizajn, ali eto ipak bi razveselila sveopće pučanstvo, pogotovo ako se radi o stvarnoj ženskoj osobi zar misliš kako su muškarci glupi jer se vesele tom činu, činu kako će komunicirati sa ženom, ja mislim kako nisu glupi
Možda propuštam poentu; Većina muških razmišljanja i fantazija, što se žena tiče, počiva na izvoru donje, njihove, instinktivne glave, koja, nije toliko gluplja od gornje, ali je evolucijski rezonujuća (pritom se za gornju to retko može ustvrditi). |
ken2 |
Posted - 30/01/2014 : 03:06:06 quote: Originally posted by Porter
Sad je gotovo,to je bilo prije 30 i kusur godina ali ako mi se opet pruzi takva prilika probacu sa jos jednim sladoledom
je, možeš kad budeš u šetnji kroz trebinje |
Porter |
Posted - 30/01/2014 : 01:09:14 Sad je gotovo,to je bilo prije 30 i kusur godina ali ako mi se opet pruzi takva prilika probacu sa jos jednim sladoledom |
|
|