T O P I C R E V I E W |
Dule |
Posted - 18/03/2016 : 22:20:12 [URL=http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=96413351087461895018.jpg&file_imgur=uX2HzQM.jpg][/URL] |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ninel |
Posted - 21/03/2016 : 05:52:14 Bravo Dule! Inače i meni bi bilo draže i preglednije, ako bi sve bilo u jednom topiku. |
Dule |
Posted - 21/03/2016 : 00:14:14 Poštovani kolege, hvala na komentarima. Što se tiče objavljivanja "Strip kolumni", osobno mi je, kao i Degmanu, ovakav način pregledniji. Ali priznajem da je logičnije da sve idu u jedan topic. Pa, ako je moderator raspoložen to složiti kako je Jurica sugerirao, bio bih zahvalan. Pozdrav i čitamo se... |
dupli |
Posted - 20/03/2016 : 09:28:54 A možda su im nešto, doduše suptilno, željeli poručiti kremom od krumpira sa špinatom. Jedan je do Europe stigao nakon masakra nad Inkama i proširio se negdje između 1700-1900, a drugi su Saraceni donijeli u Europu u 10 stoljeću.
Trebalo im je lijepo poslužiti pečeno janje s mladim lukom pa da vidiš veselja. Brzo bi uvidjeli da pripadamo istom kulturnom nasljeđu s obzirom da nam je autohtona kuhinja jednaka. |
degman |
Posted - 19/03/2016 : 20:55:28 meni je ovo genijalno i iznad prosjeka dakako nije za svakoga niti je za ocekivati razumjevanje masovne publike upravo zato bi predlozio / Dule opleti jos zesce |
degman |
Posted - 19/03/2016 : 20:52:24 stinky, ne budi ljubomoran dule, progovaraj dalje admine, ne slazem se, ovako mi je preglednije nego izlistavati 50 str. jednog topica... |
stinky |
Posted - 19/03/2016 : 10:33:20 a meni pak je ova kolumna ispod razine. nastranu što je toliko plitko (da se mi jedva na silu toga dotičemo), ono je i skroz promašeno.
jer, što bi ovaj tekst uopće trebao predstavljati? "Pa tko smo, kakvi smo to mi" pita se kakti, a čitavom svojim tonom upravo dokazuje ono protiv čega tobože istupa. ako je odavanje (pretjerane) počasti engleskom princu bezveze, onda je ovaj drugi stupanj, nazovi-izvrtanje-a-zapravo-samo-perpetuiranje inferiornosti, još bezvezniji.
"...te, najzad, time li se razmeće i upravo u tom stanju nalazi podlogu za radovanje i razmetanje, nemam riječi kojom bih imenovao tako nastrano stvorenje."
zaista, nemam riječi kojima bih imenovao ovakve mazohističke budalaštine. i stoga, strip kolumni od mene, veliko zbogom. |
culture vulture |
Posted - 19/03/2016 : 08:36:32 Super mi je na toj plemićkoj stranici kako se "Saznajte više" ispod "O nama", kad klikneš na to, umjesto u npr. "Prikaži manje" pretvori u "Saznajte manje".
Inače, mogu li samo ubaciti da je "predziđe" onaj dio srednjevjekovnoga grada izvan zidina, kamo se bacalo smeće i izmetine? |
jurica |
Posted - 19/03/2016 : 08:21:21 USKOČ:
...a bilo bi fora, pošto se slažem s ostalima, da moderator objedini dosadašne teme, ako je to moguće, pa da se nastavi kolumna jedna ispod druge. ako se moderatoru da, može i odmah prebaciti ove moje "ispravke" u izvorne postove, tako da sve skupa ljepše izgleda.
baš mi se sviđa ideja strip-kolumni i ove prve dvije su odlične. zaslužuju lijepo posloženu temu.
btw. ako se želiš malo nervirati, baci pogled na ovu gnusobu: http://www.plemstvo.hr/ - to su oni majstori što su se bunili što RH nije njih kontaktirala da protokolarno prime kraljevsku obitelj, jer time nanose nepravdu njihovoj plavoj krvi |
mladjo |
Posted - 19/03/2016 : 04:56:58 Dule daj stavljaj sve u jedna topic:"Strip kolumna". Puno je preglednije. |
Dule |
Posted - 18/03/2016 : 22:31:00 Ako Jurica ponovo ne uskoči, možete ovu kolumnu pogledati i na mom blogu http://radiona-dan.blogspot.com |
Mr. Bushido |
Posted - 18/03/2016 : 22:27:27 Neću komentirati, jer politički komentari nisu dozvoljeni. Samo sam htio reći, mislim da nije trebalo otvarati novu temu. Ovo je moglo komotno ići u postojeću. |
|
|