T O P I C R E V I E W |
Markos |
Posted - 14/06/2024 : 23:49:50 https://www.fibra.hr/vijesti/ljetni-popusti/83/
Fibra već tradicionalno svake godine razveseljava svoju publiku ljetnim i zimskim popustima u srpnju i siječnju, pa tako ni ovo ljeto neće proći bez njih! Dakle, od 15.6.2024. do 31.7.2024. na Fibrinom ćete webshopu moći kupiti sve naslove iz našeg kataloga uz popust od 20 ili više posto!
Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe i da ćete uživati čitajući naša izdanja!
Vaša Fibra
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
matori paraliticar |
Posted - 27/07/2024 : 18:31:47 Uh once in a lifetime prilika da iskoristim ovo
"I could tell you, but then I would have to kill you"
Hm dao sam clue zapravo upravo (mada veoma blag) bolje da ne pokusate da pogodite odlozicemo to za neki skup penzionera ljubitelja stripa kroz jedno 15ak godina valjalo bi da nas je sto vise doslo u tu fazu tada.. kod mene je verovatnost fifty/fifty.. rekao bih
quote: Originally posted by Markos
https://www.fibra.hr/vijesti/ljetni-popusti/83/
Fibra već tradicionalno svake godine razveseljava svoju publiku ljetnim i zimskim popustima u srpnju i siječnju, pa tako ni ovo ljeto neće proći bez njih! Dakle, od 15.6.2024. do 31.7.2024. na Fibrinom ćete webshopu moći kupiti sve naslove iz našeg kataloga uz popust od 20 ili više posto!
Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe i da ćete uživati čitajući naša izdanja!
Naša Fibra
|
wintermute |
Posted - 27/07/2024 : 17:51:49 quote: Originally posted by matori paraliticar Kartoline, Texas Kid
plus jedan tajni dzoker
Tako je!
Otvaraj dzokera
Ili ga cuvas za "danas sam kupio..." objavu? |
Jerry Krause |
Posted - 27/07/2024 : 17:41:04 Lazarus ne možeš faliti. Bum, tras im je vrhunski, ali napeta priča i distopijski svijet je ono što drži vodu. Kad će više nastavci... |
matori paraliticar |
Posted - 27/07/2024 : 17:36:21 Do najblizeg dućana mi je 2000 km rekao bi covek da zivim negde u Sibiru..
mnogo se biju u lazarusu..? eh to mi se svidjalo kod marka i bleka nekada.. ali danas.. to ide teze malo |
netkotreci |
Posted - 27/07/2024 : 17:26:57 Suosjećam. Meni je olakotna okolnost šta ima nekolicina biblioteka u blizini, a i dućani poput Hoću knjigu. U Lazarusu koliko vidim se mnogo biju :D A preporuka za alternativnu reakciju bi bila "ću da pijem" :) |
matori paraliticar |
Posted - 27/07/2024 : 17:15:51 Super, ne super, muka mi vise od kupovine pre nego da mi strip prodje kroz ruke pre ali tako je, kako je
ako lazarus ne valja "cu da bijem" :) (kod nekih stripova nema valja, ne valja nego ili ti lezi ili ne..) |
netkotreci |
Posted - 27/07/2024 : 17:03:28 quote: Originally posted by matori paraliticar
Super je Tinta iz prošlosti |
matori paraliticar |
Posted - 27/07/2024 : 16:56:17 Samo jos nekoliko dana sa popustom -20% uzimajte recimo odlicnu Medeju (i gusa?) pa i usput western, tyler cross da se to ocisti.
Za mene skromno kao i uvek
Orka Specijal 57 CESTA, Obitelj Campbell,CALYPSO, Posljednji kralj, Breme junaka, Anđeo Gospodnji, Svjetla i sjene LAZARUS 1 Obitelj,Tinta iz prošlosti, Kartoline,Texas Kid, moj brat de luxe edition
plus jedan tajni dzoker
steta sto je wishlista i dalje dugacka..
|
Bachy |
Posted - 23/07/2024 : 13:09:14 Danas u vašem selu, sutra u Americi...
|
jagodanbg |
Posted - 11/07/2024 : 19:51:43 Ma samo heroin bajo |
Chief Warhead |
Posted - 11/07/2024 : 19:30:48 Ništa gore od nervoznog sendvičara, treba im davati neki light majonez u letnjem periodu. |
jagodanbg |
Posted - 11/07/2024 : 19:29:33 quote: Originally posted by Chief Warhead
To im u opisu radnog mesta.
Inače ovo mi je opis radnog mesta, nigde se ne pominju ni stripovi, ni izdavači...:
https://www.coursera.org/articles/what-does-a-data-analyst-do-a-career-guide |
jagodanbg |
Posted - 11/07/2024 : 19:26:46 quote: Originally posted by Chief Warhead
To im u opisu radnog mesta.
Ja sam mislio da su tebe amputirali sa mog q***? Primirio si se bio jedno vreme, ne znam šta si se opet napalio?! |
Chief Warhead |
Posted - 11/07/2024 : 18:36:02 To im u opisu radnog mesta. |
mmihoci |
Posted - 11/07/2024 : 18:26:50 quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by Markos
Pa kad je jasno tko ima kakve namjere.
Ne znam kakvu nameru je Henri imao; moja je bila da prozovem dezurne kriticare koji bi jutros u 6:00 pokrenuli novi topik u kojem bi se posrali po VČ, ČK...da im se dogodio ovakav 'propust'.
Nemoj se sad izvlačiti na "kritičare". Vide se koje su tvoje i Henryjeve namjere kad ste u ovu temu potegnuli raspravu/svađu iz druge teme.
I još za primjer stavljati ČK način rada kao "poštenu poslovnu praksu" bila bi smješna da nije tragična.
|
Odoakar |
Posted - 11/07/2024 : 17:02:26 Nitko živ to ne bi napravio. |
jagodanbg |
Posted - 11/07/2024 : 11:50:55 quote: Originally posted by Markos
Ne znam kakvu nameru je Henri imao; moja je bila da prozovem dezurne kriticare koji bi jutros u 6:00 pokrenuli novi topik u kojem bi se posrali po VČ, ČK...da im se dogodio ovakav 'propust'. |
henry |
Posted - 11/07/2024 : 11:29:50 quote: Originally posted by Markos
Ovo nije bilo upućeno tebi, valjda si shvatio |
Markos |
Posted - 11/07/2024 : 11:20:39 Pa kad je jasno tko ima kakve namjere. |
jagodanbg |
Posted - 11/07/2024 : 11:15:39 quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by henry Nepoštena poslovna praksa?
Nema dezurnih kriticara da se oglase.
A što ste onda vas dvojica?
Jedinog ko te je zapravo kritikovao nisi kvoutovao ;) |
Markos |
Posted - 11/07/2024 : 11:05:46 quote: Originally posted by jagodanbg
quote: Originally posted by henry Nepoštena poslovna praksa?
Nema dezurnih kriticara da se oglase.
A što ste onda vas dvojica? |
jagodanbg |
Posted - 11/07/2024 : 11:03:41 quote: Originally posted by henry
quote: Originally posted by matori paraliticar
Dok razmisljam sta uzeti na akciji https://www.fibra.hr/vijesti/ljetni-popusti/83/ vredi i razmisliti sto se slika rasprodanog kutijiranog alvara nalazi u reklami za akciju bice da je reciklirana reklama za akciju od pre par godina
Nepoštena poslovna praksa?
Nema dezurnih kriticara da se oglase. |
henry |
Posted - 11/07/2024 : 10:48:08 quote: Originally posted by matori paraliticar
Dok razmisljam sta uzeti na akciji https://www.fibra.hr/vijesti/ljetni-popusti/83/ vredi i razmisliti sto se slika rasprodanog kutijiranog alvara nalazi u reklami za akciju bice da je reciklirana reklama za akciju od pre par godina
Nepoštena poslovna praksa? |
matori paraliticar |
Posted - 10/07/2024 : 22:36:42 Dok razmisljam sta uzeti na akciji https://www.fibra.hr/vijesti/ljetni-popusti/83/ vredi i razmisliti sto se slika rasprodanog kutijiranog alvara nalazi u reklami za akciju bice da je reciklirana reklama za akciju od pre par godina |
wintermute |
Posted - 26/06/2024 : 21:16:22 Upravo mi je stigao paket i ovo je moja prva "prava" Fibra narudzba (pre toga sam samo bio uzeo Texas Kid da "testiram" sve) i odusevljen sam (ponovo) i pakovanjem i stripovima koji su vrhunski napravljeni.
Udubio sam se u ceo katalog i polako pripremam novu narudzbu, verovatno kada bude sledeci popust. Ima mnogo istrazivanja sta uzeti jer mnogo toga mi je dostupno ovde ili preko skenova a opet voleo bih da imam najbolje stripove i u papiru i pored toga sto imam sken...
|