forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Markosu

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Emir Pasanovic Posted - 29/01/2004 : 01:12:44
primio sam tvoj mail da je sve uredu sa recenzijom ali su mi usput dosle jos tri poruke sa izbrisanim sadrzajem zbog postojanja virusa???!
sta je to dovraga? kaze nesto u stilu 'tekst iz ovog maila nije prosao u nekom obliku nego ga prilazemo u binarnom obliku u attachmentu' a u attachmentu pise da si poslao neki word dokumment i on je sadrzavao virus te su ga izbrisali.
ja ovo da upozorim i tebe i ostale
mozda ja ne shvatam skroz kako mozilla funkcionise....

Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.

Dario Džamonja
5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Emir Pasanovic Posted - 29/01/2004 : 16:27:10
ma ja skonto sam i ja sad :))
dobro je pa koristim dobar program, otvaro sam ali nema efekta. sam je program izbrisao sadrzaj tj. virus u mailu.
sto vise koristim, to sam zadovoljniji Mozillom, pa vi vidite :)

Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.

Dario Džamonja
Dado Posted - 29/01/2004 : 12:29:48
Od danas je aktualan update kod Nortona koji zaustavlja taj crv koji se najcesce siri preko ZIP files.
Markos Posted - 29/01/2004 : 10:28:42
ma virusi, meni ih je pun inbox ali ih naravno ne otvaram. Samo delete i to je to.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
globinjo Posted - 29/01/2004 : 09:13:41
da,i meni to dolazi od jutros...dobio sam 5-6 takvih mailova...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
SejoSexon Posted - 29/01/2004 : 06:56:38
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

primio sam tvoj mail da je sve uredu sa recenzijom ali su mi usput dosle jos tri poruke sa izbrisanim sadrzajem zbog postojanja virusa???!
sta je to dovraga? kaze nesto u stilu 'tekst iz ovog maila nije prosao u nekom obliku nego ga prilazemo u binarnom obliku u attachmentu' a u attachmentu pise da si poslao neki word dokumment i on je sadrzavao virus te su ga izbrisali.
ja ovo da upozorim i tebe i ostale
mozda ja ne shvatam skroz kako mozilla funkcionise....

Dario Džamonja

To je virus Emire. I ja sam dobio mail sa istim sadrzajem sa adrese zagor@stripovi.com

Bosna da prostis jedna zemlja imade, i posna i bosa da prostis, i hladna i gladna, i k tomu jos da prostis prkosna od sna!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000