forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Strašna Ideja-IMPORTANT!!!!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Genij Posted - 01/09/2004 : 01:27:00
OK,NAJPRIJE DA VAS SVE POZDRAVIM,MOJE IME JE ALEŠ I DOLAZIM IZ SLOVENIJE (NE SLAVONIJE)KAKO BI NEKI MOŽDA RADO ČULI:)ALI PUSTIMO SAD POLITIKU I OSTALE NESUGLASICE KOJE RAZDVAJAJU NAŠE ZEMLJE.OVDJE SMO DA PRIČAMO O STRIPOVIMA.IMAM JEDNU STRAŠNU IDEJU.SVI STE MOŽDA ČULI ZA KARTE POKEMON,MAGIC THE GATHERING,...I SLIČNO.TO SU KARTE S KOJIM SE DJECA I MALO STARIJI LJUDI IGRAJU I ODLAZE NA TAKMIČENJA,TURNIRE,...A PRIJE SVEGA IH KUPUJU I SAKUPLJAJU.JA SAM DOBIO IDEJU,DA BI NAPRAVIO ZAGOR KARTE.ZAGOR JE ZANIMLJIVIJI OD SVIH OSTALIH PO TOME ŠTO IMA PUNO PRIJATELJA I NEPRIJATELJA I IONAKO JE NAJOMILJEN IZMED SVIH JUNAKA.NA JEDNOJ STRANI IMAMO TAKOZVANE SILE ZLA KOJE SASTAVLJAJU ZAGOR,CHIKO,TONKA,DOC,FISLEG,DIGGING BILL,MNOGOOKI,ROHAS,SULIVANOVI,...A IMAMO I SILE ZLA KOJE PREDVODE HELINGEN,KANDRAKS,VAMPIR,SUPER MIKE,ESKIMO,...SHVAČATE U ČEMU SE RADI?MI LIJEPO NATISNEMO KARTE SA LIKOVIMA I ONDA IM DODAMO RAZNE MOČI NARAVNO PO NJIHOVIM KARAKTERISTIKAMA.ZNAČI ZAGOR KARTA JE NAJJAČA I ONA IMA POUDARAK NA SNAGI.TA ČE KARTA BITI I NAJTRAŽENIJA ZATO ČEMO JE TISKATI U SAMO RECIMO 1000 PRIMJERAKA.ONDA KARTA TONKA ČE IMAT POUDARAK NA PRIJATELJSTVU I ISTO TAKO NA SNAGI,MNOGOOKI BI MOGAO BITI POUDARAK NA MAGIJI,...I TAKO SVAKI IMA NEŠTO.ISTO TAKO I SILE ZLA.KANDRAKS ČE MOČI BITI NEVIDLJIV I ISTO TAKO SE MOŽE SLUŽITI MAGIJOM ZATO ČE TO BITI VRLO MOČNA KARTA,ISTO HELINGEN SAMO ČEMO NJEMU DATI POUDARAK NA INTELIGENCI,SUPER MIKEU NA SNAZI,...A SAD DA VIŠE NE NA PIŠEM PREVIŠE,AKO SE NEKOME SVIDJA IDEJA ONDA NEKA KONTAKTIRA SA MNOM I MOŽE MI POMOČI U SVEMU TOME,MOŽETE SUDELOVATI SVI VI.ONDA KAD NAPRAVIMO KARTE,IZMISLIMO IGRU (JA IMAM VEČ NEKE ZAMISLI)I STAVIMO KARTE U PRODAJO I ONDA ORGANIZIRAMO RAZNE TURNIRE,SKUPOVE,...ISTO KO I POKEMON SISTEM.AJDE,LIJEPO POMISLITE DA LI VAM SE SVIDJA IDEJA I ONDA MI SE JAVITE,ČAO
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
darkwoodski kralj Posted - 29/12/2004 : 02:26:55
quote:
Originally posted by Genij

Evo mene,da malo "prošetam" po tom forumu i na šta naletim.Na jedan moj topic koji nitko nije čitao vuiše od mijesec dana i sad je opet aktualan.Pa dobro;lijepo je što se neko setio tog topica i obrisao prašinu koja se je skupila na njemu.Pa za sve one koje zanima kako je sve to prošlo sa darkvudskim kraljem i idejom samom.Ja i Kralj smo izmenili mnogo mailova i sastavili spisak likova i napisali neka pravila i tako,ali se nismo mogli složiti na način na koji če se igrati.Svaki ima neke svoje poglede i tako.Kralj ima čak neke sasvim svoje ideje pa ja nisam baš siguran da bi se to prihvatilo među igračima;ni ja sam ga nisam baš razumeo,negdje smo se izgubili oko svega toga,zato ču ja probati sprovesti kako sam sam to zamislio,pa ču onda opet tražiti pomoč od njega.Neču da ga izbacim iz tima pošto su njegove zasluge vrlo značajne oko nabrajanja likova i tako,to mu stvarno treba priznati,mnogo je učinio na tome.Ali sad treba da tu ideju prenesemo onima u Milanu.To ču ja učiniti,što brže budem mogao i stupiču u kontakt sa tim ljudima,pa se nadam da če mi se uopšte javiti i što god budem saznao prvo ču javiti kralju a onda i svima vama na ovaj topic.Inače svima želim sretnu novu godinu!!!!!!!

Ales razumijem te u potpunosti, budem ti posalo mail i tako...sranja su mi se dogodila u zadnja 2-3 tjedna...Sad sve ide na bolje...Potpuno si u pravu i posto si ti pokrenuo tu ideju na tebi je da odlucis kako cemo napreaviti igru da se moze igrati, ja sam dao moje ideje...To je sve sto mogu...no ne brini se kako god da se odlucis ja cu ti pomoci sto bolje mogu...uzivaj pa mi javi ja upravo spremam jedan velik i projekt o zagoru...

Only God will judge me!
darkwoodski kralj Posted - 29/12/2004 : 02:23:40
quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

ma nema srice ako see pare zele okrenuti u hrvatskoj, bih i srbiji...ovo bi narocito islo u tursku, italiju, tamo bi se to jos navise prodavalo a onda pomalo svugdi...

Only God will judge me!

sta ima u toj turskoj kad je svi spominju

ma tamo bi gazili po zagoru nemilo, to bi islo tamo odlicno...

Only God will judge me!
Car-kolekcionar Posted - 28/12/2004 : 22:06:47
Rocky???!!! Koji dio, peti??? :))))))

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
dobricina Posted - 27/12/2004 : 18:42:44
quote:
Originally posted by zosko

postoje u kartofelkupuslandu ove tri karte; njima izgleda roki zvuci bolje nego cagor, promjena imena je pridonjela porastu prodaje: moze se reci da ovo skoro nitko nije kupovao (da je cagor prodaja bi bila 0 :)

Ma uzas! Rocky! ha ha

dcarapo2 Posted - 27/12/2004 : 18:08:10
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

ma nema srice ako see pare zele okrenuti u hrvatskoj, bih i srbiji...ovo bi narocito islo u tursku, italiju, tamo bi se to jos navise prodavalo a onda pomalo svugdi...

Only God will judge me!

sta ima u toj turskoj kad je svi spominju
Genij Posted - 27/12/2004 : 13:11:29
Evo mene,da malo "prošetam" po tom forumu i na šta naletim.Na jedan moj topic koji nitko nije čitao vuiše od mijesec dana i sad je opet aktualan.Pa dobro;lijepo je što se neko setio tog topica i obrisao prašinu koja se je skupila na njemu.Pa za sve one koje zanima kako je sve to prošlo sa darkvudskim kraljem i idejom samom.Ja i Kralj smo izmenili mnogo mailova i sastavili spisak likova i napisali neka pravila i tako,ali se nismo mogli složiti na način na koji če se igrati.Svaki ima neke svoje poglede i tako.Kralj ima čak neke sasvim svoje ideje pa ja nisam baš siguran da bi se to prihvatilo među igračima;ni ja sam ga nisam baš razumeo,negdje smo se izgubili oko svega toga,zato ču ja probati sprovesti kako sam sam to zamislio,pa ču onda opet tražiti pomoč od njega.Neču da ga izbacim iz tima pošto su njegove zasluge vrlo značajne oko nabrajanja likova i tako,to mu stvarno treba priznati,mnogo je učinio na tome.Ali sad treba da tu ideju prenesemo onima u Milanu.To ču ja učiniti,što brže budem mogao i stupiču u kontakt sa tim ljudima,pa se nadam da če mi se uopšte javiti i što god budem saznao prvo ču javiti kralju a onda i svima vama na ovaj topic.Inače svima želim sretnu novu godinu!!!!!!!
darkwoodski kralj Posted - 27/12/2004 : 00:40:11

Only God will judge me!
dcarapo2 Posted - 26/12/2004 : 23:43:20
genije svaka ti dala....ali sve mislim da zelis okrenuti pare na nama,posto tolike postove pises
Car-kolekcionar Posted - 26/12/2004 : 21:39:47
Ma mislim na stampanje i otkup autorskih prava...

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
darkwoodski kralj Posted - 25/12/2004 : 02:09:44
pa i nije bas tesko...buduci da ima uz sebe Darkwoodskog Kralja...Hhehehe...ja naime ima iskustva s ovim kartama i igricama tipa strategija i avantura i rpg pa zna ukloptit....samo ako bi dobili autorska prava eh onda bi sve islo po planu...

Only God will judge me!
Car-kolekcionar Posted - 24/12/2004 : 16:36:51
Gle Ales, ideja ti uopce nije losa, ali ju je tesko sprovest u djelo...

dinok@email.htnet.hr

Para pljuga! Maki super!
darkwoodski kralj Posted - 19/12/2004 : 17:39:12
hmmm...interesantno...

Only God will judge me!
zosko Posted - 19/12/2004 : 07:08:25
postoje u kartofelkupuslandu ove tri karte; njima izgleda roki zvuci bolje nego cagor, promjena imena je pridonjela porastu prodaje: moze se reci da ovo skoro nitko nije kupovao (da je cagor prodaja bi bila 0 :)
darkwoodski kralj Posted - 19/12/2004 : 02:30:28
zosko sto je sad ovo?nije nas valjda neko pritekao...Eh jeben ti te njemce i njihova minjanja imena...rockuy....

Only God will judge me!
zosko Posted - 18/12/2004 : 17:03:44
mamlaz Posted - 19/09/2004 : 14:12:57
quote:

Ok,svima što ste podržali moju ideju hvala,mamlazu-no hard feelings,ok?

Ma sve je u redu. Nadam se da se ti nisi naljutio.

Mrzim mrznju!
darkwoodski kralj Posted - 14/09/2004 : 01:09:55
quote:

Alo,ma gdje si sineeeee :))) (darkvudski kralj).Ok,izvini ali baš sam bio zauzet ovog vikenda.Sorry još jednom!Ma šta da ti kažem radim po ceo dan u jednoj kockarnici kazinou.Bez veze ali čovek mora nešto da jede :)) Ok,na brzo da ti se javim,a onda ču na mail iči čitati što si mi to poslao.Več se veselim.ali prije toga moram iči još na sportsku kladionicu,zato što se ovaj tijedan igra uefa i liga prvaka a onda ti se sav posvetim.Ok,svima što ste podržali moju ideju hvala,mamlazu-no hard feelings,ok? ajde čujemo se,a ja i Darkvudski kralj čemo napraviti legendarne karte i igru,a onda če biti puno lijepše na ovom krutom svijetu :))))

kad pare pocnu da lete okolo nas

Only God will judge me!
Genij Posted - 13/09/2004 : 15:03:34
Evo darkvudski kralju.Poslao sam ti mail na goranbigpurkovic@hotmail.com.Ali ja tvoj e-mail na fidlerales@hotmail.com nisam dobio
Genij Posted - 13/09/2004 : 14:18:16
Alo,ma gdje si sineeeee :))) (darkvudski kralj).Ok,izvini ali baš sam bio zauzet ovog vikenda.Sorry još jednom!Ma šta da ti kažem radim po ceo dan u jednoj kockarnici kazinou.Bez veze ali čovek mora nešto da jede :)) Ok,na brzo da ti se javim,a onda ču na mail iči čitati što si mi to poslao.Več se veselim.ali prije toga moram iči još na sportsku kladionicu,zato što se ovaj tijedan igra uefa i liga prvaka a onda ti se sav posvetim.Ok,svima što ste podržali moju ideju hvala,mamlazu-no hard feelings,ok? ajde čujemo se,a ja i Darkvudski kralj čemo napraviti legendarne karte i igru,a onda če biti puno lijepše na ovom krutom svijetu :))))
darkwoodski kralj Posted - 12/09/2004 : 20:01:03
Genije jeba sebe covice pregledaj email, posla san ti email jucer!!!!!!

Only God will judge me!
darkwoodski kralj Posted - 12/09/2004 : 19:56:45
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by Glottis

Greska #1.
Kod igara baziranih na MTG-u, ne stavlja se teziste na sile dobra i zla. Da je tako, tko bi igrao sa zlom stranom? To je isto ko kad smo se ko djeca igrali rata, pa su svi htjeli biti garda, nitko cetnici.

--
pojedinac ili puca iz puske ne razmisljajuci previse il' puca po savu razmisljajuci previse

Ja sam se igrao Partizana i Njemaca
Malo sam stariji ocito

ahahahaha bas si mamlaz, bome si me dobro nasmija

Only God will judge me!
mamlaz Posted - 12/09/2004 : 12:40:20
quote:

Ma nikom ja ne solim pamet.A što se tiče razgovora o stripovima,do sad nije niko spomenuo ništa o stripu a zašzo bi onda ja?Sve što smo pričali je bilo nešto malo o kartama(to sam uglavnom ja pričao)a sve ostalo su bile gluposti.A što se tiče jugoslavije,da se mene pita ja je nikada ne bi dao.Ali šta je tu je i koga nema bez njega se može i što je sa vama ljudi svi ste nešto uvrijeđeni,pa nitko ne smije ništa reči,ali ako i nešto kaže onda svi vi brzo na njega.Sad više neču da pišem ,otvoriču jedan novi topic.Smisliču več nešto,(ja sam ipak genije:))))

Sori, ali bio sam totalno nervozan kada sam ovo citao pa sam reagirao malo preostro.
Sve je ok. Samo ti probaj ostvariti svoju ideju. Kao sto sam vec rekao imas moju podrsku.

Mrzim mrznju!
darkwoodski kralj Posted - 12/09/2004 : 06:20:17
A genije bas si GENIJE! od sviju ja ti napisen normalan post i podrzavan te a ti nista!! Daj sljedeci put obrati pozornost!!na moj prvi post u ovon topicu!

Only God will judge me!
Genij Posted - 12/09/2004 : 03:51:55
Ma nikom ja ne solim pamet.A što se tiče razgovora o stripovima,do sad nije niko spomenuo ništa o stripu a zašzo bi onda ja?Sve što smo pričali je bilo nešto malo o kartama(to sam uglavnom ja pričao)a sve ostalo su bile gluposti.A što se tiče jugoslavije,da se mene pita ja je nikada ne bi dao.Ali šta je tu je i koga nema bez njega se može i što je sa vama ljudi svi ste nešto uvrijeđeni,pa nitko ne smije ništa reči,ali ako i nešto kaže onda svi vi brzo na njega.Sad više neču da pišem ,otvoriču jedan novi topic.Smisliču več nešto,(ja sam ipak genije:))))
darkwoodski kralj Posted - 12/09/2004 : 03:47:03
Da sad ne citan do kraja, prilicno zanimljivo. Vrlo dobra ideja , stvarno si GENIJE.
Ja se dobro sican pokemon karata, kad san bija 8. razred i nisu mi se svidjale zbog nekih djelova stoga san sam napravio oko 350 svojih plastificiranih pokemon karata i napisao svoja pravila, napravio svoje arene i napravio karte kako mi pasu(napade, hp, special napade...) i igrali smo u mom kvartu(dvoristu) razne turnire i bezdevi su bili u igri i tako, prilicno zanimljivo....
Isto tako san ove godine igra one yu gi oh karte i bilo je prilicno zanimljivo kad se nema sto raditi razumis....I to san dobia oko 600 kom. besplatno, frendovi mi dali...
hmmm...evo vec mi se javljaju ideje, genije ako ti ne nadjen email javi mi na goranbigpurkovic@hotmail.com i na gogobig18.yahoo.com jer mi hotmail ponekad ne radi...

Only God will judge me!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000