forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 stripovi koji nisu bonelijevi

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
wasko Posted - 22/01/2006 : 20:06:51
Zanima me, ako tko zna, koji su sve to stripovi bili objavljivani u negdasnjoj YU, a koji nisu Bonelijevi. To su, kako cujem, Karabina Slim, Tajanstveni Alan, Dzudas, Crni princ ( ili tako nekako - stilom podsjeca na Tajanstvenog Alana ), Traper Keli, i dr. Opcenito, ako netko zna nesto o tome nek kaze ili bar nazive orginala tih strip likova, kako bih mogao naci podatke o njima na internetu. Unaprijed zahvalan.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sdragan@ Posted - 31/01/2006 : 19:29:15
[quote]Originally posted by osim

U pravu si, priznajem lenj sam! A, evo danas je vec toplije, iza nedelje dajem se u potragu!

[quote]

Zelim ti uspesan lov!
Javi mi kako si prosao.

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

sdragan@ Posted - 31/01/2006 : 19:27:27
"Jungle Jim" , moram priznati da prvi put cujem
barem sam iskren

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

osim Posted - 31/01/2006 : 19:24:16
da, potpuno si u pravu. Ovo mi je potpuno promaklo. Ne secam se da sam ga jos negde video, ali moguce je... Mozda neko zna?

quote:
Originally posted by SainT

Propustili ste i Dzima iz dzugle (Jungle Jim) u ZS-91, ali nazalost ne znam da li ima jos ZS (ili LMS) koji kao dodatak je Dzim iz dzungle. Moze li mi netko reci?

"Work is the best antidote to sorrow, my dear Watson, and I have a piece of work for us both to-night which, if we can bring it to a successful conclusion, will in itself justify a man's life on this planet." SHERLOCK HOLMES to Dr. JOHN H.WATSON

SainT Posted - 31/01/2006 : 17:52:57

Propustili ste i Dzima iz dzugle (Jungle Jim) u ZS-91, ali nazalost ne znam da li ima jos ZS (ili LMS) koji kao dodatak je Dzim iz dzungle. Moze li mi netko reci?

"Work is the best antidote to sorrow, my dear Watson, and I have a piece of work for us both to-night which, if we can bring it to a successful conclusion, will in itself justify a man's life on this planet." SHERLOCK HOLMES to Dr. JOHN H.WATSON
osim Posted - 28/01/2006 : 20:34:01
U pravu si, priznajem lenj sam! A, evo danas je vec toplije, iza nedelje dajem se u potragu!

quote:
Originally posted by sdragan@

He,he,ovih dana se zima ne sali. Iz kog si dela grada?
quote:
Originally posted by osim

Nisam, dekinitrao sam pa nisam ni trazio, a uz to je i ova polarna zima, ali moracu narednih dana

quote:

quote:

Za Teks Tona nisam bas siguran, cini mi se i da je njega izdavao Bonelli.

Hej! Osime...jesi li nabavio Bleka
Bas danas sam ga video u jednom kiosku...

sdragan@ Posted - 28/01/2006 : 15:08:23
quote:

Mislis da je u nekim delovima grada toplijw? Pa, trazio sam Bleka duz Futoske, Rumenacke, na SPENS-u, ali nista. Malo mi se ne ide do centra, ali sumnjam da tamo ima.

Nisam mislio nista zlonamerno
Jednostavno sam iz znatizelje to pitao.
Al eto bas sam juce vidio bleka na kiosku preko puta Izvsnog veca u centru...pa eto treba i centar obici

osim Posted - 27/01/2006 : 20:34:41
Mislis da je u nekim delovima grada toplijw? Pa, trazio sam Bleka duz Futoske, Rumenacke, na SPENS-u, ali nista. Malo mi se ne ide do centra, ali sumnjam da tamo ima.
sdragan@ Posted - 27/01/2006 : 18:57:04
He,he,ovih dana se zima ne sali. Iz kog si dela grada?
quote:

Nisam, dekinitrao sam pa nisam ni trazio, a uz to je i ova polarna zima, ali moracu narednih dana

quote:

quote:

osim Posted - 27/01/2006 : 18:47:57
Steta, ima tu dobrih stripova, mada su cesti KPA stripovi, koje ni ja nisam citao. Mozda da pocnes sa Traper Kerijem, moslim da je on ovde na forumu najpopularnji?

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Pa, Srdjandj, navali na citanje! S obzirom da vecina ljudi danas, kada cita ZS i LMS, cita samo one "velike" junake, sigurno da gomila dobrih, a danas manje poznatih stripova ostaje gotovo zaboravljena. Mene je posobno iznenadilo koliko je Bonelli-jevih dobrih, a gotovo nepoznatih stripova izlazilo u ZS i LMS. Primera radi, Red Buck mi je bio i vise nego solidan strip, a ko se njega danas seca...

Ja nikad nisam čitao onu drugu epizodu u ZS ili LMS, pročitam na primer Zagora, a onaj drugi strip ne.

GENS UNA SUMUS

osim Posted - 27/01/2006 : 18:46:37

quote:

quote:

sdragan@ Posted - 27/01/2006 : 18:15:26
quote:

srdjandj Posted - 27/01/2006 : 11:10:32
quote:

Pa, Srdjandj, navali na citanje! S obzirom da vecina ljudi danas, kada cita ZS i LMS, cita samo one "velike" junake, sigurno da gomila dobrih, a danas manje poznatih stripova ostaje gotovo zaboravljena. Mene je posobno iznenadilo koliko je Bonelli-jevih dobrih, a gotovo nepoznatih stripova izlazilo u ZS i LMS. Primera radi, Red Buck mi je bio i vise nego solidan strip, a ko se njega danas seca...

Ja nikad nisam čitao onu drugu epizodu u ZS ili LMS, pročitam na primer Zagora, a onaj drugi strip ne.

GENS UNA SUMUS
lwood Posted - 26/01/2006 : 21:49:27
Mat Meriot. mislin da to nije boneli
osim Posted - 26/01/2006 : 20:57:03
srdjandj Posted - 24/01/2006 : 21:12:32
Hvala na informacijama...)))

GENS UNA SUMUS
osim Posted - 24/01/2006 : 20:46:35
Da spomenem jos Risar Bomona, Price iz cirkusa, Bili Mekgregora, Deni i Sam, Lari, Alan, Dejvid Dafti, Dzet Logan, Agent Pigi, Lindi Manon, Venson Bajon, Rori Mekdaf...(da ne zaboravimo Bleka!)...Wasko, nadam se da ces imati dovoljno informacija za pocetak. Ima tu odlicnih stripova, mnogi od njih sigurno prevazilaze kvalitet mnogih Bonellijevih stripova.
osim Posted - 24/01/2006 : 20:35:18
fumettisti Posted - 24/01/2006 : 17:49:56
Judas jest lik kuce Bonelli isto kao i Kit Teler ali i Komandant Mark.Mislim da je jedina razlika u tome sto je Bonelli objavljivao te stripove ali nije imao ostala prava na te likove pa ih imas danas u nekoliko drugih izdanja i reprintova.
nedim Posted - 24/01/2006 : 17:04:46
quote:
Originally posted by srdjandj

Da li su oni izlazili u ZS i LMS ?

GENS UNA SUMUS

svi ovi navedeni!

ZAGOR PRIČA...
DOSADNI STE SA HC-OM!!!
srdjandj Posted - 24/01/2006 : 16:58:08
Da li su oni izlazili u ZS i LMS ?

GENS UNA SUMUS
osim Posted - 24/01/2006 : 14:21:35
bilo je na desetine takvih junaka, koje su izdali Dardo, Sartoris, Keystone Press Agency, Ch. Moric, kao sto su Karabina Slim (dva razlicita izdanja), Gara, Alamo Kid, Dzoni Galaksija, Svemirski Patroldzija, Ron Varlok, Bufalo Bil (dva razlicita izdavaca), Dejvi Kroket, Spageti, Makis, Gorak, Aspirino i Kolodion, Lon Volf, Denis, Ivan Karin, Rahan, Princ Fantom, Jalek, Kci Grizlija, Nikolino, El Dijablo, El Vertigo, Kociz (postoji i SBE izdanje), Milord, Tajanstveni jahac, Suzi Strajk, Kivi, Ejs O'Hara, Covek-Mrav i pcela, Ben Bolt, Teks Ton, Tor, Tajanstveni Alan, Kirbi Flint, Kris Velkin, Rik Rendom, Roki Dzo,Nepoznati konjanik, Crna krila, Huan, Ridjokosi, Robin Hud, Traper Keri, Blazinci Triger, Dzoni Tander, Gidap Dzo,Kit Karson, Amazonke podzemlja, a verovatno sam jos neke i propustio. M
srdjandj Posted - 23/01/2006 : 21:25:06
quote:
Originally posted by makikatalinic

alan ford

"Velikodušnost bez premca"
"Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra)
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve

Pitaju za stripove koji su izašli u LMS i ZS.

GENS UNA SUMUS
makikatalinic Posted - 23/01/2006 : 20:57:59
alan ford

"Velikodušnost bez premca"
"Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra)
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
srdjandj Posted - 23/01/2006 : 18:06:52
Dobro, ali više bih voleo da neko napiše ovde, jer i autor topica je to tražio, pa ko zna neka napiše.

GENS UNA SUMUS
osim Posted - 23/01/2006 : 17:56:32
pokusaj da pogledas na ovom site-u medju popisima, imas negde kompletan popis zlatne serije i lunovog magnus stripa, sa svim popisanim sporednim junacima, izdavacima, autorima i slicno...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000