Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
Renky
Posted - 26/04/2006 : 13:38:17 ... koje korisnici upisuju u profil često ne odgovaraju stvarnim adresama stanovanja. Zar je toliko teško da se taj podatak uskladi. Naime jutros san posla dva paketa na krive adrese. Budući da u 90% slučajeva pakete šaljem prije nego što me kupci kontaktiraju ili prije plaćanja šaljem na adrese koje mi pišu u izvješćima sa aukcija. Pogotovo to mehanički radim kod starih kupaca. Danas imam slučaj da san iša javit kolika je poštarina i tek onda vidim da adresa koju mi je kupac poslao ne odgovara onoj na koju san sla paket ( ta je iz izvješća ). Onda pogledam mail od par dana i vidim da je to u stvari treća adresa koju isti kupac koristi.
Ma dajte!!!! Pa prominite taj podatak u profilu i gotovo. Pa i kad netko odseli valjda u roku od par dana uspije saznati adresu na koju je doselio.
PS I po stoti put...molim Vas, koristite iste nikove kao i na forumu. A ne, forum jedan nik, u mail adresi drugi, u potpisu maila treći... više mi triba vrimena za analizirati kome šta šaljem od stripova nego što crtačimna triba za nacrtati iste. PLIZ, PILZ, uskaladite to.