forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 ? ZASTO JE SA SAJTA IZBACEN stankodej

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Skywalker Posted - 28/11/2007 : 13:18:28
stankodej nije nikakva velicina u svetu stripa, mnogi kazu da pojma nema o svetu stripa i da strip u zivotu nije procitao... Kao mali stankodej - Dejan Stankovic je skupljao stare novine sa svoja dva mladja brata, mesecno je tu nekad bilo 8-10 tona novina, a nekada, u davna vremena 70-tih i 80-tih godina 10% novina koje su ljudi bacali bili su stripovi. Mali Dejan Stankovic je vredno odvajao stripove iz starih novina jer je voleo da ih procita, a stripova je bilo toliko da je do kasno u noc "citao" naramak stripova... Pa je tako iscitao 90% ZS, LMS, Stripoteke, Biser Stripa, Giganta, Super-a, Eks Almanaha, Marvel-a, Tarzana, SS Alan Forda, SS Biblioteke, Nikad Robom, Lale... Kekec, Panoramu... i ostale edicije koje su izdavale nepotpune price na po jednoj strani nije voleo da cita jer je morao da lista mnogo komada da bi procitao citavu pricu... Istina je da stankodej u poslednjih 10-tak godina nije citao puno stripova (seks stripove je procitao sve brojeve vise puta...) bas zato sto je to vec nekad citao i bilo mu je neiteresantno... Voleo je mali stankodej sve do 20. godine da procita i pisane romane kao sto su Vajat Erp, Dok Holidej, Lun kralj ponoci, Pony West, Laso... Ali stankodej-u je muka od vj-a i ostalih novokomponovanih dusebriznika za svet stripa koji stalno lupetaju gluposti u vezi njega, a nisu bili ni u obliku spermatozoida kada je on citao stripove...

Najzad malo i o topic-u, stankodej je izbacen sa stripovi.com samo zato sto je prijatelj korisnika pod nickom ljubisa... Molim da gospoda sa stripovi.com objasni cenjenom auditorijumu koji prati forum koji su to razlozi...

Posto stankodej-u nije data mogucnost da se brani, molim od sada da moderatori i vlasnik sajta zaborave da postoji Dejan Stankovic ili stankodej jer provokacij nisu dobre ni za koga, a kamoli za sajt takve snage kao sto je stripovi.com . Mizerno je napadi nekoga kome ne date sansu da se brani...

Ovim topic-om pozivam i ostale ostecene "bivse clanove" sajta stripovi.com da se oglase i da iznesu svoj stav...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sonor Posted - 24/12/2007 : 00:53:21
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by sonor

Koja zakon spikica!

sonorov dečko: moj momak ima veliku batinu!

zašto se smiješ tuđoj sreći?
sonor Posted - 24/12/2007 : 00:52:21
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Koja zakon spikica!

opet novi dečko a?

a kad je tvoj mali!
sawitch Posted - 23/12/2007 : 17:31:05
:-)
giant Posted - 23/12/2007 : 17:25:04
Sawitch:
Moj primer: Ja sam diplomirani inzenjer...

.....welcome to the club.... Giant
Vjeko1980 Posted - 16/12/2007 : 18:21:06
quote:
Originally posted by Toninho

nisu nas političari razdvojili

tako su i za druga tita i sve ostale poslin njega govorili da su ok al da ih hebu loši suradnici

comprende

mora sam reć

Care!!
sawitch Posted - 16/12/2007 : 17:28:27
Lock!!! Slazem se!!!
bero7 Posted - 16/12/2007 : 11:14:11
moderatori - L O C K !!!
Toninho Posted - 16/12/2007 : 07:19:46
nisu nas političari razdvojili

tako su i za druga tita i sve ostale poslin njega govorili da su ok al da ih hebu loši suradnici

comprende

mora sam reć
sawitch Posted - 16/12/2007 : 03:20:44
Evo i ja, iako sam nov, moram iskomentarisati nesto:
1. Ako je dogovor ispostovan, ne treba vrsiti odmazdu. Ako nije, upozoriti, pa zapretiti kaznom na fin nacin, pa postaviti ultimatum, pa tek onda kazniti. U prevodu biti strpljiv jer mozda je sprecen, nema mogucnosti ili slicno...
2. Sala je, ma kako god bila smesna ili ne, neukusna zbog: Kad vam neko dodje u goste, a nije bas, bas, bas, dobar drug potrebno je biti uctiv i saliti se na svoj a ne na tudji racun jer dovodite gosta u neprijatnu situaciju. Pravilo domacinstva, verujte mi postujem.
3. Ja bih tu salu isto primio bez obzira sto znam veoma puno o medicini jer sam jedna vrsta medicinara, i pet godina sam na fakultetu slusao o tome. Ali bih ja PRECUTAO, jer ne znam dobro gospodju koja je to rekla pa ne mogu da utvrdim da li je iz pakosti ili iz zezancije...
4. Ljude ne treba suditi po tome sa kim se druze. Moj primer: Ja sam diplomirani inzenjer, jedan drugar mi je strogi prevarant sa zavrsenim zabavistem, jedan je carinik krenuo na faks i batalio, polualkos koji se malo sad primirio, jedan tih i povucen, posten do srzi i takodje akademski gradjanin, jedan sportista koji ne radi nigde vec zivi na racun mame i tate... Dakle, poenta je u tome sto ako je jedan moj drug nekoga prevario, treba li ja da ispastam, ili ako sam ja nekoga prevario, treba li moj tihi i povuceni drugar da ispasta... MISLIM DA NE ! ! !
5. Mislim da se treba paziti na recnik i ne zloupotrebljavati prava moderatora ili administratora...
6. Ja da sam na mestu vas dvojice, ja bih pruzio ruku, i proslost ostavio za sobom ali je ne zaboravio, jer je ovo, mislim, pre svega namenjeno da ljudi dodju do onoga sta zele, da se druze, saradjuju, u krajnjoj liniji i zaradjuju ako mogu... Jer mnogo je lepo znati da imas poznanika u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori, BiH... I da iako su nas nasi politicari razdvojili, pricamo i citamo stripove na istom jeziku...
7. Nije mi bila namera da stanem ni na ciju stranu, ni da bilo koga uvredim, jer znam da onaj koji razdvaja uvek najvise batina dobije, pa se ogradjujem, ali moram dati komentar...
Svako dobro vama dvojici i ostalim kolekcionarima ili biznismenima :-)))
lwood Posted - 11/12/2007 : 14:55:35
quote:

Koja zakon spikica!

opet novi dečko a?
Curunir Posted - 11/12/2007 : 02:16:50
quote:

Koja zakon spikica!

sonor Posted - 09/12/2007 : 13:44:34
quote:
Originally posted by Maximuss

quote:
Originally posted by Skywalker

Dakle zeleo sam da zavrsim ovu diskusiju ali mi se ne da... Cak sam anulirao naslov topica da bih diskusiju priveo kraju...
Pa da i ja ispricam svoju verziju dogadjaja o tanjiru i sidi, dakle sedeo sam u drustvu preko puta gospodje globinjo i njene drugarice... Ni jednu ni drugu nisam do tada video... Ja i drugar smo narucili specijalitet kuce (tako je konobaru receno) i cekali da vecera dodje... Dok sam pricao primetio sam da gospodja globinjo prica sa svojom drugaricom i pokazuje prema meni... Nisam neki frajer ali sam pomislio sta to ima na meni interesantno da gledaju prema meni... Nije bilo napadno ali to nije moglo da mi promakne, i ne samo meni vec i mom drugaru... Konobar prilazi, daje mi tanjir a preko moga stola stola svi pomno prate sta ja radim... Mozda preterujem ali sam se ipak malo cudno osecao da mi pridaju toliku paznju... I pocnem da jedem... Prilazi gospodja globinjo, izvinjava se, kaze da je jela iz mog tanjira greskom, ja kazem nema veze, a ona mi dobaci da ima sidu... Moram priznati da me je sokirala... Za njenim stolom smeh ko da su culi najbolji vic na svetu... Moj drugar je svedok jer je cuo sve sto je receno izmedju gospodje globinjo i mene. On je malo stariji i hladnokrvniji od mene, pojeo je svoju veceru, onda, dok sam ja bio unezveren uzeo i moj tanjir, pojeo jelo i iz njega, zatim otisao pred drustvo koje se smejalo "sali" i rekao im: "Bas je bilo dobro sa ukusom side..."
To je od reci do reci tacno ono sto sam doziveo. Pitam gospodju globinjo kako bi se ona osecala kao gost da joj neko napravi slicnu zvrcku, ili bilo koga ko cita ove redove? Priznacete da nije prijatno !
Ocekivao sam izvinjenje jer sam ocigledno "salu" primio preterano ozbiljno... ali i ovoliko objasnjenje o tome da je to bila samo sala shvatam kao vid isprike ili izvinjenja...

Stari, ti si kreten. To je tvoj najveci problem.

ha ha! kratko i jasno!
sonor Posted - 09/12/2007 : 13:09:31
Koja zakon spikica!

Toninho Posted - 09/12/2007 : 09:29:18
maxi
složil se bum s tobom
Maximuss Posted - 09/12/2007 : 03:31:30
quote:

Dakle zeleo sam da zavrsim ovu diskusiju ali mi se ne da... Cak sam anulirao naslov topica da bih diskusiju priveo kraju...
Pa da i ja ispricam svoju verziju dogadjaja o tanjiru i sidi, dakle sedeo sam u drustvu preko puta gospodje globinjo i njene drugarice... Ni jednu ni drugu nisam do tada video... Ja i drugar smo narucili specijalitet kuce (tako je konobaru receno) i cekali da vecera dodje... Dok sam pricao primetio sam da gospodja globinjo prica sa svojom drugaricom i pokazuje prema meni... Nisam neki frajer ali sam pomislio sta to ima na meni interesantno da gledaju prema meni... Nije bilo napadno ali to nije moglo da mi promakne, i ne samo meni vec i mom drugaru... Konobar prilazi, daje mi tanjir a preko moga stola stola svi pomno prate sta ja radim... Mozda preterujem ali sam se ipak malo cudno osecao da mi pridaju toliku paznju... I pocnem da jedem... Prilazi gospodja globinjo, izvinjava se, kaze da je jela iz mog tanjira greskom, ja kazem nema veze, a ona mi dobaci da ima sidu... Moram priznati da me je sokirala... Za njenim stolom smeh ko da su culi najbolji vic na svetu... Moj drugar je svedok jer je cuo sve sto je receno izmedju gospodje globinjo i mene. On je malo stariji i hladnokrvniji od mene, pojeo je svoju veceru, onda, dok sam ja bio unezveren uzeo i moj tanjir, pojeo jelo i iz njega, zatim otisao pred drustvo koje se smejalo "sali" i rekao im: "Bas je bilo dobro sa ukusom side..."
To je od reci do reci tacno ono sto sam doziveo. Pitam gospodju globinjo kako bi se ona osecala kao gost da joj neko napravi slicnu zvrcku, ili bilo koga ko cita ove redove? Priznacete da nije prijatno !
Ocekivao sam izvinjenje jer sam ocigledno "salu" primio preterano ozbiljno... ali i ovoliko objasnjenje o tome da je to bila samo sala shvatam kao vid isprike ili izvinjenja...

Stari, ti si kreten. To je tvoj najveci problem.
acika Posted - 07/12/2007 : 01:31:36
acikova djevojka:nece da me uzme za zenu !
sed1 Posted - 06/12/2007 : 19:49:53
bilo pa proslo....
lwood Posted - 06/12/2007 : 19:26:36
quote:

od čega ti praviš drame...
Pavel01 Posted - 06/12/2007 : 00:49:54
quote:

...
Pitam ... bilo koga ko cita ove redove?
...

sto da ti sad napise tip koji na kiosku uzme zagora, prosece do terase na korzu, dora, naruci 30 kuglica sladoleda (uz komentar da punc nije ono sto je nekad bio), crni leffe, produzenu kavu, 2 deci mineralne i jos pita ima li graha sa nogicama?
Skywalker Posted - 05/12/2007 : 23:54:05

Porter Posted - 05/12/2007 : 23:45:20
Ma kakav strah,garant tamo zasnjirao solde za aukcije pa ko fol zakljuca se i izvlaci.
Vec ti lipa njega dobro stisni kad on dobije placu.
globinjo Posted - 05/12/2007 : 23:40:11
globinjova žena:porteru,otvorio si mi oči,moj muž se zaključa u wc i ne izlazi od straha!
Porter Posted - 05/12/2007 : 23:36:29
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Porter

Draga globinjova suprugo,nemoj se ti sikirati,vec malo prosvrljaj po aukcijama kad ti muz nije kod kuce pa da vidis koju silnu lovu taj trosi po aukcijama a tebi gluni nevinasce

globinjo:ženo jedina,laže te,ovo su provokacije trećeg stupnjaporter potroši love ko ruski turisti na jadranu

izvlaci se,izvlaci se i to na racun crvenih mundira .

Porterova zena :
Ovo nije tacno da porter trosi ko ruski turisti,moj porter je pametan,nije on hajvan taj nece da potrosi vise od 500-600 € mjesecno za stripove

I like girlz Posted - 05/12/2007 : 23:00:06
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Draga globinjova suprugo,nemoj se ti sikirati,vec malo prosvrljaj po aukcijama kad ti muz nije kod kuce pa da vidis koju silnu lovu taj trosi po aukcijama a tebi gluni nevinasce

globinjo:ženo jedina,laže te,ovo su provokacije trećeg stupnjaporter potroši love ko ruski turisti na jadranu

što te portet zavali kod žene
globinjo Posted - 05/12/2007 : 22:40:17
quote:

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000