forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 ? ZASTO JE SA SAJTA IZBACEN stankodej
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 28/11/2007 : 13:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
stankodej nije nikakva velicina u svetu stripa, mnogi kazu da pojma nema o svetu stripa i da strip u zivotu nije procitao... Kao mali stankodej - Dejan Stankovic je skupljao stare novine sa svoja dva mladja brata, mesecno je tu nekad bilo 8-10 tona novina, a nekada, u davna vremena 70-tih i 80-tih godina 10% novina koje su ljudi bacali bili su stripovi. Mali Dejan Stankovic je vredno odvajao stripove iz starih novina jer je voleo da ih procita, a stripova je bilo toliko da je do kasno u noc "citao" naramak stripova... Pa je tako iscitao 90% ZS, LMS, Stripoteke, Biser Stripa, Giganta, Super-a, Eks Almanaha, Marvel-a, Tarzana, SS Alan Forda, SS Biblioteke, Nikad Robom, Lale... Kekec, Panoramu... i ostale edicije koje su izdavale nepotpune price na po jednoj strani nije voleo da cita jer je morao da lista mnogo komada da bi procitao citavu pricu... Istina je da stankodej u poslednjih 10-tak godina nije citao puno stripova (seks stripove je procitao sve brojeve vise puta...) bas zato sto je to vec nekad citao i bilo mu je neiteresantno... Voleo je mali stankodej sve do 20. godine da procita i pisane romane kao sto su Vajat Erp, Dok Holidej, Lun kralj ponoci, Pony West, Laso... Ali stankodej-u je muka od vj-a i ostalih novokomponovanih dusebriznika za svet stripa koji stalno lupetaju gluposti u vezi njega, a nisu bili ni u obliku spermatozoida kada je on citao stripove...

Najzad malo i o topic-u, stankodej je izbacen sa stripovi.com samo zato sto je prijatelj korisnika pod nickom ljubisa... Molim da gospoda sa stripovi.com objasni cenjenom auditorijumu koji prati forum koji su to razlozi...

Posto stankodej-u nije data mogucnost da se brani, molim od sada da moderatori i vlasnik sajta zaborave da postoji Dejan Stankovic ili stankodej jer provokacij nisu dobre ni za koga, a kamoli za sajt takve snage kao sto je stripovi.com . Mizerno je napadi nekoga kome ne date sansu da se brani...

Ovim topic-om pozivam i ostale ostecene "bivse clanove" sajta stripovi.com da se oglase i da iznesu svoj stav...

In God we trust !

Edited by - Skywalker on 05/12/2007 23:32:56

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/11/2007 : 13:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ne želim se mješat, ali ljubisa je onaj koji nije htio pljunit 3%?
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 28/11/2007 : 14:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
Sa postovanjem supermark, izgleda da odlicno znas situaciju u vezi navedenog topic-a, ali kakve veze ima ljubisa koji nije platio 3% sa stankodejem koji markosu ne duguje ni jednu kunu?

In God we trust !

Edited by - Skywalker on 28/11/2007 14:02:47
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/11/2007 : 14:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A gdje sam ja to tebe napao?

Kao sto sam ti vec rekao - ti si izbacen sa aukcija zato sto ja tebe i ljubisu dozivljavam kao jedan "entitet". Ti si svoje obaveze podmirio, ali Ljubisa nije, niti ih ima namjeru podmiriti. I ne samo to, nego se nije udostojio niti javiti. (I covjek nema nimalo obraza pa u subotu na CRS-u mrtav hladan dolazi na moj stand i pozdravlja ljude.) Ti si preuzeo na sebe obavezu da to sredis s njim, ali nisi, mozda nisi shvatio dovoljno ozbiljno moje upozorenje da cu vas oboje izbaciti, ne znam, nije ni bitno. Kao sto vidis, nisam se salio.

Da se razumijemo - briga mene za tih par stotina kuna provizije. Ali stvar je principa. Zasto bi svi oni koji uredno placaju tih 3% bili budale, a Ljubisa (& co.) pametan? Zasto bih se ja natezao i gnjavio s tamo nekim Ljubisom da ispuni svoje obaveze? Jel' to meni treba? Ne, naravno. Koliko dugo cu pustati nekome da me vuce za nos? Naucio sam skolu i sad vise nema mrdanja. Kome ove aukcije ne odgovaraju, neka ide na druge. Ali onaj tko se misli na njima zadrzati, morat ce postovati pravila ponasanja, kao i svi drugi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 28/11/2007 : 14:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav markose, nisi me nigde napao, cenim tvoj rad kao programera i vizionara, ali mislim da bez razloga izbaciti coveka steti ugledu sajta kakav je stripovi.com . Istina je da ljubisu znam dugo, ali je ljubisa covek za sebe, stankodej za sebe . Na internetu postoji vise aukcijskih sajtova - znam bar 5-6 gde se pored ostalog nude i stripovi, ali nigde nisam video da se neko izbacuje sa sajta ni zbog cega... Nisam ja Ljubisin gazda niti sluga, ocekujem da otkljucas nick stankodej da kada neko pominje moje ime mogu da se branim validno, a ne pod imenom svoje supruge!

In God we trust !

Edited by - Skywalker on 28/11/2007 14:48:00
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 28/11/2007 : 14:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skywalker

... Ali stankodej-u je muka od vj-a i ostalih novokomponovanih dusebriznika za svet stripa koji stalno lupetaju gluposti u vezi njega, a nisu bili ni u obliku spermatozoida kada je on citao stripove...

nije me briga i ulazim u raspravu iz ciste razbibrige. primjecujem da nam se pojam "kultura" bitno razlikuje. za mene je ova izjava krajnje bezobrazna. vj je koliko kuzim jedan od pokretaca scoma (af da ne spominjem). znaci ovo je njegova "kuca". ulozeno puno rada, rada i rada.
"nisu bili ni u obliku spermatozoida kada je on (stankodej) citao stripove" ??? ???
mozda ni bill gates nije bio? ili goran ivanisevic? sto to znaci? daj mi objasni kakva prava umislja stankodej, mozda i ja izvecem neku korist. mogu dovuci i kojeg 80godisnjaka.

ljudi, ili smo jako razliciti (na moju cast) ili ste totalno pukli.

quote:

... Ovim topic-om pozivam i ostale ostecene "bivse clanove" sajta stripovi.com da se oglase i da iznesu svoj stav...

eto, moj imas. cini mi se da ste tip ljudi koji kad dodje u goste u tudju kucu po inerciji/domacem odgoju sa vrata odlazi do frizidera, posluzuje se, pali televizor i dize noge na stol.
kad vas domacin zamoli da se uopste predstavite, pocinje kuku-lele.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/11/2007 : 15:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sa postovanjem supermark, izgleda da odlicno znas situaciju u vezi navedenog topic-a, ali kakve veze ima ljubisa koji nije platio 3% sa stankodejem koji markosu ne duguje ni jednu kunu?

Ne poznajem situaciju uopće i zato sam pitao dal je to taj koji ne želi platit i zato sam rekao da se ne želim mješat (ali je znatiželja bila jača).
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/11/2007 : 19:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01
nije me briga i ulazim u raspravu iz ciste razbibrige. primjecujem da nam se pojam "kultura" bitno razlikuje. za mene je ova izjava krajnje bezobrazna. vj je koliko kuzim jedan od pokretaca scoma (af da ne spominjem). znaci ovo je njegova "kuca". ulozeno puno rada, rada i rada.
"nisu bili ni u obliku spermatozoida kada je on (stankodej) citao stripove" ??? ???
mozda ni bill gates nije bio? ili goran ivanisevic? sto to znaci? daj mi objasni kakva prava umislja stankodej, mozda i ja izvecem neku korist. mogu dovuci i kojeg 80godisnjaka.

ljudi, ili smo jako razliciti (na moju cast) ili ste totalno pukli.

eto, moj imas. cini mi se da ste tip ljudi koji kad dodje u goste u tudju kucu po inerciji/domacem odgoju sa vrata odlazi do frizidera, posluzuje se, pali televizor i dize noge na stol.
kad vas domacin zamoli da se uopste predstavite, pocinje kuku-lele.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/11/2007 : 20:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
a mi smo onda ludi šta plačamo proviziju jel?

šta mene boli k. jel ljubiša drka na sexstripove ili na bleka i jel to radija prije 20 godina??koga to zanima??nije platija i fuck off!

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 28/11/2007 : 22:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
ljubisa nije platio 3% i zato je izbacen sa sajta !
stankodej je platio 3%, zasto je izbacen sa sajta ?

In God we trust !
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/11/2007 : 22:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nemam se ja tebi sto opravdavati.
Uostalom, imas svoje aukcije, sto ce ti stripovi.com?

Trouble will find me
Go to Top of Page

bero7
New Member

231 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 28/11/2007 : 23:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Nemam se ja tebi sto opravdavati.
Uostalom, imas svoje aukcije, sto ce ti stripovi.com?

...hmmm..s obzirom da poznam stankodeja iz aukcija moram se osvrnuti...nastojat cu biti sto objektivniji...covjek je svaki put korektno obavio transakciju i sam ima puno pozitivnih komentara i ako je placao SVOJU proviziju ne vidim zasto bi bio izbacen...
no, iz drugih postova koje sam imao prilike citati ovdje vidim da medju vama ima svakojakih nesuglasica i razmirica, tako da ne mogu ulaziti dublje u raspravu (rijetko tko moze) no ukoliko razlog nije stvarno dobar neprofesionalno ponasanje je izbaciti ga sa sajta i aukcija....

a iz ovog posta koji je citiran naslucujem blago neopravdane razloge...konkurencija je nesto sto je posve normalno i sto se treba prihvatiti

Edited by - bero7 on 29/11/2007 08:32:46
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 29/11/2007 : 11:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
Posteno je u daljoj raspravi da kazem da na kolekcionar.com postoji i korisnik markos i ja ne izbacujem nikoga bez opravdanog razloga... Ako zaista zelite popularizaciju stripa, vise sajtova na EXYU prostoru na temu stripa ne moze da steti... Marko, nekoliko puta i na sajtu i van sajta sam bez razloga isprovociran... Kako bi ti reagovao na mom mestu da ti se dese sledece stvari:
1) Na CRS-u 2006. sam vecerao zajedno sa 60 ljudi i prisla mi je zena vaseg moderatora, rekla da je greskom jela iz mog tanjira i da ima sidu... Plasljiv sam covek, skratila mi je zivot bar godinu dana...
2) izbacen sam sa tvog sajta bez ikakvog razloga, osim ako ti smeta moj sajt, ali u buducnosti mislim da cemo veoma saradjivati jer vi imati ozbiljnu strip produkciju a u Srbiji ona je poprilicno tanka...
3) ne mogu da se branim kada me pominju na vasem forumu, a ja ne mogu da trpim neistine iako zaista ne volim da koristim forume uopste... Na kraju krajeva kad god tebe neko pomene na forumu ti reagujes,a ja nemam mogucnost da branim svoj integritet kada pomenu mene...
4) tomdar je takodje vlasnik aukcijskog sajta pa nije izbacen sa tvog sajta, nisam primetio da njega pitas sta ce mu stripovi.com ? Molim na kraju krajeva budi totalno fer i reci koji je pravi razlog zasto sam izbacen sa sajta... EBAY-u ne smeta sto imam svoj sajt, a istovremeno kao korisnik koristim njegov...

In God we trust !
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5979 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/11/2007 : 12:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ali stankodej-u je muka od vj-a i ostalih novokomponovanih dusebriznika za svet stripa koji stalno lupetaju gluposti u vezi njega, a nisu bili ni u obliku spermatozoida kada je on citao stripove...

Znas ti dobro na kaj ja mislim! Ti si u svijet stripa upao iskljucivo zbog love, jebe se tebi za stripove 0.01%, isto ti je radilo se o goblenima, umjetnim kurcevima ili stripovima. Pa ti lijepo prepricavaj Ljubisi Akantove dogodovstine kako bi nam se i on jednog dana kao vrstan ljubitelj stripova i kolekcionar pridruzio u ovim veselim forumskim pepirkama, a mozda jednog dana svi zajedno zabijemo palceve pod pazuhe pa zaplesemo kolo oko Wiehlerovog goblena.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2007 : 12:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
OK, sam si to trazio.

1) Ti si idiot. Globinjova zena se, naravno, salila (nakon sto joj je konobar po cetvrti put donio krivo jelo). A idiot si ne samo zato sto si tu salu shvatio ozbiljno, nego zato jer si mi poslije tvrdio da je to bilo unaprijed planirana provokacija. Sto ti mislis tko si ti? Mislis da si toliko bitan da ja s Globinjovom ženom dogovaram sale na tvoj racun?

2) Izbacen si jer mi ides na kurac. A ides mi na kurac svojom slatkorjecivoscu, ulizivanjem, totalnim nepoznavanjem stripa i svega oko njega i gledanjem na stripove na nesto sto je samo roba koju treba prodati, svojim mutnim poslovima na i oko aukcija, namjestanjem rezultata, dizanjem cijena svojih aukcija bidanjem preko drugih, tebi bliskih, ljudi i prodavanjem kolekcija koje nemas, izbacen si jer je Ljubisa ostao duzan, a ti si se na to smijao. Izbacen si jer si lazljivo, licemjerno govno bez kicme i obraza, koje se smjeska i laska, klima glavom i uvlaci ako mu to koristi, a u sebi misli nesto sasvim trece. Uostalom, pokazao si sto zaista mislis prije par dana na topicu o aukcijama - to sto si izbrisao svoje postove poslije ti nije pomoglo.

Tvoj sajt mi nimalo ne smeta, ali zaboravi na bilo kakvu suradnju. Ja pazim s kim se druzim i s kim imam posla. "s kim si takav si" nije zalud postala poslovica. S tobom ne zelim imati posla.

3)Koliko vidim, branis se na forumu, zar ne?

4)To ti najbolje govori da nije problem u aukcijama nego u covjeku iza njih. Ti i TomDar ne mozete stati u istu recenicu, zato sto on sve sto radi, radi zbog svoje kolekcije i promocije stripa, a ti za svoj dzep. Da si na eBayu radio ono sto si radio ovdje, bio bi izbacen. Kao, uostalom, i tvoj prijatelj Hodzic.

Eto, jesi li sad zadovoljan?

Trouble will find me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2007 : 18:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
1) Na CRS-u 2006. sam vecerao zajedno sa 60 ljudi i prisla mi je zena vaseg moderatora, rekla da je greskom jela iz mog tanjira i da ima sidu... Plasljiv sam covek, skratila mi je zivot bar godinu dana...

to je bio sprd na kvadrat i to se još toga sjećaš...daj reci da se šališ...skratila ti život

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2007 : 18:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Mislis da si toliko bitan da ja s Globinjovom ženom dogovaram sale na tvoj racun?

da,jer to je mogao biti bilo tko...moja žena(U TO DOBA)je znala markosa,kowalskog i zolu...nije znala nikoga od te ekipe...a nisam ni ja znao tko si,tad sam te prvi put vidio...

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 29/11/2007 : 19:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Sida preko tanjura?
Vi to ozbiljno?
Skratilo zivot?

A jebote,pa sve sto znam o SIDI je izgleda- krivo!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/11/2007 : 20:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
@ stakodej ili kojiveč,pa ne možeš dobit sidu priko pjata.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2007 : 23:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prodigy

Sida preko tanjura?
Vi to ozbiljno?
Skratilo zivot?

A jebote,pa sve sto znam o SIDI je izgleda- krivo!

eto,sad i to znate

Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 29/11/2007 : 23:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
Shvatio sam ja posle izvesnog vremena da se sida ne prenosi tako ali ipak u prvom momentu nije bilo prijatno...
Necu se Marko sluziti tvojim recnikom, svako je gazda u svome dvoristu, kultura (slatkorecivost) je vrlina, a po tvojoj price ispada da je to mana... Deca ce izvuci iz tvojih postova pogresne pouke... Predlazem da uzmes Sveto Pismo i da potrazis smirenje za dusu... Mozda dodjes i do istine... Svako dobro, Dejan

In God we trust !
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/11/2007 : 03:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
ma za sve ovo je kriv onaj berlavi ratko

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 30/11/2007 : 03:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

-Istina,nekako mi se činilo da barem u miru možemo večerat!?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/11/2007 : 03:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

ne možeš ovce i novce...

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 30/11/2007 : 03:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne možeš ovce i novce...

-misliš ovce i fukove!???
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/11/2007 : 03:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ne možeš ovce i novce...

-misliš ovce i fukove!???

pa čim imaš ovcu,imaš i fuk

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page