T O P I C R E V I E W |
Raga |
Posted - 13/12/2008 : 17:54:51 Pa ja ne vjerujem... I to baš od manhuntera, ajd da je glavinjo, al ti?
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32658
...pa svi mi seremo, to nisam naučio od staraca nego e to prirodno! A, mislio sam da 1 drugom ispripovjedamo kakva imamo govna, ako vidimo neko čudno govno, da ne kažemo :" o, ne vidi kakvo mi je govno, možda sam pojeo gnoj od tuberkuloze. Sad ću umrijet."
Onim topicom se bitno nekome moglo pomoć, šta ako netko vidi to mutirano govno, ode se objesit jer pomisli da će mu od tog sranja smrt biti puno bolnija!...a samo je pojeo pohane vodokotliće!
...to što si ti čitao Zagora cijeli život i nisi ga vidio nikad da sere, jebiga, al ja moram srat, inače buba trbuh.
Još ljepo zamolih da ga ne zaključavaš, prije da me po potrebi izbaciš! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
weljko94 |
Posted - 27/12/2008 : 23:37:41 ako pishesh samo u message radi ovako [smajli]
npr...[pa onda samo ovo :)] i ispasce owako  |
kerber |
Posted - 27/12/2008 : 23:17:47 quote: Originally posted by KRAS
nema ih, sad me bas interesira... nema mi smajlija osim ako quotam nekog, u cemu je stvar...?
Otvori dva prozorcica sa ovog foruma,na jedan quotaj bilo koga,pa od tamo prebacuj smaljice onamo gde zelis postati..to ces raditi sve dok ih ne naucis napamet 
|
mrav |
Posted - 27/12/2008 : 20:20:06 Mnogo je dobar ovaj forum. Ima dosta ok ljudi. Mada, sto ljudi sto cudi.  |
srdjandj |
Posted - 27/12/2008 : 15:07:10 klikni reply to topic |
KRAS |
Posted - 27/12/2008 : 12:47:27 nema ih, sad me bas interesira... nema mi smajlija osim ako quotam nekog, u cemu je stvar...? |
mladjo |
Posted - 27/12/2008 : 12:44:51 evo ovako   
šalim se, pa pojave ti se pored prostora za poruku, samo klikni na njih.  |
KRAS |
Posted - 27/12/2008 : 12:30:47 Imam jedno glupo pitanje, izvinte molima vas, kako se stavljaju smajliji ako ne qutas nikog?? |
Markos |
Posted - 27/12/2008 : 10:32:34 quote: Originally posted by Le Samourai Mada moram da priznam da je postovanje ovih slika malo inflamatorno. Iskreno me je malo raznezhilo da neko u 2008. godini otvori topic sa naslovom 'moja mama je najbolja mama' i to zato jer mu je kupila par obichnih stripova na kiosku. Da li je c64 ovakav ili onakav,u to uopshte ne bih ulazio, ali mislim da je bilo jasno da se on na jedan iskren i otvoren nachin pokushao bondovati sa ostatkom forumske populacije jednim svojim emotivnim dozhivljajem...
Taj topic o mami je i meni sasvim ok. Ali ostalih 240 koje je ostavio van stripovi sobe bas i nisu, bilo sa svojim temama ili nacinom.izrazavanja.koji.je.BLAGO.REČENO.Iritantan  ,LAM3 i nametljiv.       |
Collector |
Posted - 27/12/2008 : 08:15:44 quote: Originally posted by kerber
Jednostavno moderatori treba da nam dozvole da vredzamo i psujemo sve sto je izvan bivse YU..Tada bih ja slobodno mogao da otvorim topik za recimo Grcku..i da je do mile volje popljuvam,a da pritom nikog ne uvredim sa ovog foruma,zna se koje nacije su ovde,svi znamo od koju vrstu politike se svi mi plasimo..koga briga dali cu ja sad vredzati kineze ili recimo predsednika Amerike?bitno je da ne uvredim nekog ko je iz BIH,SRBIJA,HRVATSKA,SLOVENIJA,CRNA GORA,MAKEDONIJA. Tako ce se otvoriti puno prostora za politike i puno manje posla za moderatore.
 Ne, nego jednostavno ako ti je do pljuvanja ti idi na forume gde je to uobičajeno i koji su stvoreni sa tom namerom! Naravno da je vređanje bilo koga ili bilo čega potpuno isto. |
kerber |
Posted - 27/12/2008 : 06:11:55 quote: Originally posted by Gil-galad
quote: Originally posted by kerber
...na aukciji nemaju nijednu jedinu trnsakciju(takvih i ima bar 20 tak),pa zasto su oni uopce ovde?Toliko vremena provode na forum o stripovima,a da pritom ne kupe/prodaju/zamene nijedan jedini strip...
Evo, mene na primer aukcije ne interesuju uopšte, a opet - kupujem gomilu stripova, čitam ih, volim s drugima da razmenim mišljenje o njima, volim pokoju reč i da napišem... Pa ova tvrdnja nekako ti ne pije vodu...to što neko ne učestvuje na aukcijama ne znači da na neki drugi način ne učestvuje na forumu o stripovima.
Upravo takvih koje sam spomenuo haraju po forumu...ima milion foruma,a oni izabrali bas stripovski forum da na njemu postavljaju topike o govnama. Evo recimo,ko bi zamerio Ragu da je postavio ono sa govnama u topik za viceve,bio bi to dobar vic,neki bi se nasmijali,neki ne,i dosad bi to bez ikakve prasine otislo u zaborav..
|
kerber |
Posted - 27/12/2008 : 06:00:36 Jednostavno moderatori treba da nam dozvole da vredzamo i psujemo sve sto je izvan bivse YU..Tada bih ja slobodno mogao da otvorim topik za recimo Grcku..i da je do mile volje popljuvam,a da pritom nikog ne uvredim sa ovog foruma,zna se koje nacije su ovde,svi znamo od koju vrstu politike se svi mi plasimo..koga briga dali cu ja sad vredzati kineze ili recimo predsednika Amerike?bitno je da ne uvredim nekog ko je iz BIH,SRBIJA,HRVATSKA,SLOVENIJA,CRNA GORA,MAKEDONIJA. Tako ce se otvoriti puno prostora za politike i puno manje posla za moderatore. |
Ferri |
Posted - 27/12/2008 : 05:21:29 Boze sta se sve u zadnje vreme cini na forumu..da sam moderator ja bih izludio i popizdeo vec odavno od svakakvih objasnjenja,trpljenja tipova koji ovdena nalete sa hiljadu i jedno sranje...ne da mi se citati vise od dvije stranice ovog topica..kao i vecine slicnih glupih,nepotrebnih topica.
Nije mi jasno kako se tip jos zali sto mu je topic zakljucan..Ne razumijem ove ljude koje nemaju drugih poslova nego gube vreme napisajuci ovakve bolesne..debilske..idiotske stvari.Ovdena ima puno posla za psihijatre i razne naucnike.
Ja bih ukinuo Svastaru..ali neznam dal ce i to pomoci..jer je upravo otvorena da bi se tamo prebacila nepotrebna prica koja je vremenom pocela da gusi ostale forume. |
Ferri |
Posted - 27/12/2008 : 05:11:47 quote: Originally posted by kiky
quote: Originally posted by Markos
Gdje su ona lijepa vremena kad je na ovom forumu bilo 200-300 normalnih ljudi i kad se tu moglo pričati o (zamislite samo!) stripovima!
Ti i ostali moderatori ste dokinutli ta lijepa vremena uvođenjem diktature i fašističkih moderatorskih pravila. Najbolje ljude ste upravo VI prognali, moderatori, sa foruma zauvijek!
Ajde ZaBoga ne lupaj gluposti. |
Ferri |
Posted - 27/12/2008 : 05:10:20 quote: Originally posted by Markos
Gdje su ona lijepa vremena kad je na ovom forumu bilo 200-300 normalnih ljudi i kad se tu moglo pričati o (zamislite samo!) stripovima!
Ehh stara dobra vremena..vec sam o ovome dva tri puta napisao! Zamislite samo tada je bilo nas malo (jedno vreme tada mi se cini jos nisam se bio ni uclanio,dve godine sam samo bio posmatrac redovni) a toliko dobrih kvalitetnih prica,informacija i debata o stripu. A danas hiljadu puta vise clanova a nit za pedalj vise dobrih prica,informacija i debata o stripovima. |
Le Samourai |
Posted - 27/12/2008 : 01:17:40 Ja svashtaru dozhivljavam kao lokal za gikovske strip-related stvari koje jednostavno nisu stripovi. Tu ochekujem topice o Bafi, Star Trek i generalno filmovima, knjigama, muzici i slichnom.
Da sam ja moderator, topice kao Ragine (bez uvrede, raga :D ) i uopshte te stream-of-consciousness baljezgarije koje neko startuje iz chiste dokonosti i zhelje za potpaljivanjem, ne da bih momentalno zatvara, nego i deletovao, kao shto sam vec video da se radi po mnogim drugim forumima na kojima sam bio chlan.
Mada moram da priznam da je postovanje ovih slika malo inflamatorno. Iskreno me je malo raznezhilo da neko u 2008. godini otvori topic sa naslovom 'moja mama je najbolja mama' i to zato jer mu je kupila par obichnih stripova na kiosku. Da li je c64 ovakav ili onakav,u to uopshte ne bih ulazio, ali mislim da je bilo jasno da se on na jedan iskren i otvoren nachin pokushao bondovati sa ostatkom forumske populacije jednim svojim emotivnim dozhivljajem...
...a to shto su ljudi ovde odushevljeni raginim i 1eurovim forumskim zhivotom i prikljuchenijima, a ne propushtaju priliku da naskoche na nekoga chiji deo dnevnog rechnika nisu drkanje i govna, to nek njima sluzhi na chast. Cinichan je ovo svet, ali opet pomalo boli svaki put kada se to potvrdi. |
mrav |
Posted - 27/12/2008 : 00:50:25 quote: Originally posted by DeeCay
Što ja da kažem u svoju obranu, da loše reagiram na pojedince, da mi se šale u puno slučajeva krivo protumače? Budući da se i zbog mene odnosno nas, 2 rivala/suradnika stripova.com, zatvorio topic. Fulali smo vrijeme, ajd vrijeme je praštanja i tako to. Peace!
nemoj biti tuzan ja te razumem.  |
DeeCay |
Posted - 27/12/2008 : 00:23:18 Što ja da kažem u svoju obranu, da loše reagiram na pojedince, da mi se šale u puno slučajeva krivo protumače? Budući da se i zbog mene odnosno nas, 2 rivala/suradnika stripova.com, zatvorio topic. Fulali smo vrijeme, ajd vrijeme je praštanja i tako to. Peace! |
KRAS |
Posted - 26/12/2008 : 23:59:29 Htio sam da kazem, kad zavrsim na podforumu stripovi i boneli volio bih otići i u svaštaru pa makar tamo da dam svoj doprinos, da se malo zezam, siguran sam da ima dosta forumasa sa kojima bi se moglo na jedan kultiviran, opustajuci, zajebantski nacin diskutirat cak i o zabranjenim temama... znam ja zasto su takve teme zabranjene, dosta dugo sam ovdje medjutim nebi bilo zgoreg da stega malo popusti, imamo moderatore pa nek deru, cim neko predje granicu izbace ga i mirna bosna... vako se otvaraju teme, jedna gluplja od druge...pa nije cudno sto e Markos ljut... sad bi neko recimo diskutiro o sta ti ja znam o imperilaizmu... jedan moderator pusti da se vatra rasplamsa i onda izbaciva i zakljucava drugi moderator ce vec u startu zakljucat treci ce u startu i zakljucat i izbacit a mislim da bi bolje bilo kad bi moderatori pratili tok dogadjaja i sukladno sa tim reagirali... ajd uzivajte...
|
flamboyant soul |
Posted - 26/12/2008 : 23:56:34 Da, ali tamo često ima manje pameti i tolerancije nego u kombinaciji drkanje-sranje-slanje zlata poštom topika. |
Markos |
Posted - 26/12/2008 : 23:53:13 bar ne otvaraju milijune topica. |
flamboyant soul |
Posted - 26/12/2008 : 23:46:33 quote: Originally posted by Markos
Nadalje, ja hoću ovaj forum vratiti raspravama o STRIPU koje su polako izgubile primat, a oni koji gotovo isključivo dolaze samo zbog svaštare me ne zanimaju, jer ničim ne doprinose svrsi ovog foruma.
A šta sa onima koji tu isključvio dolaze zbog sporta? Znam da on formalno spada u svaštaru, ali često se njih ne doživljava na isti način kao i ostale ''svaštavce''. |
Markos |
Posted - 26/12/2008 : 23:45:03 quote: Originally posted by mrav
quote: Originally posted by Markos
Ne, ti se dolazis ovdje informirati, to je sasvim ok. Sve dok pritom ne ostavljas desetke topica o razmozavanju spora u subsaharskim prašumama.

Ali ako to radi u svastari onda je to ok jel? Cisto da znam.
OK je ako se ne pretjeruje. |
flamboyant soul |
Posted - 26/12/2008 : 23:37:48 quote: Originally posted by Gil-galad
Pa kad si tako flamboyant, nije ni chudo shto gori svuda.  
Shalim se, naravno, cilj mi i JESTE bio da probam da utichem da se neshto promeni. Okej, evo stacu, preterao sam, znam, ali samo sa zeljom da ovde bude malo zdravija atmosfera, that's all. Najiskrenije, loshu nameru nisam imao.
Idi u tri lepe... Znaš da je u Americi ''flamboyant'' pogrdni naziv za pedere? Ja recimo nisam znao kad sam se registrirao... [nema adekvatnog smajlija za ovo]
Tako da smo se dogovorili, mada se u nekim stvarima slažem s tobom, ubuduće pogledaj šta se dešava okolo po forumu prije nego počneš pisati u neki stari ''vrući'' topik. ;) |
mrav |
Posted - 26/12/2008 : 23:36:25 quote: Originally posted by Markos
Ne, ti se dolazis ovdje informirati, to je sasvim ok. Sve dok pritom ne ostavljas desetke topica o razmozavanju spora u subsaharskim prašumama.

Ali ako to radi u svastari onda je to ok jel? Cisto da znam. |
Markos |
Posted - 26/12/2008 : 23:30:43 Ne, ti se dolazis ovdje informirati, to je sasvim ok. Sve dok pritom ne ostavljas desetke topica o razmozavanju spora u subsaharskim prašumama. |
|
|