T O P I C R E V I E W |
Porter |
Posted - 12/01/2010 : 02:13:43 Sjecam se to kao da je juce bilo ,kad je babo Atif... mislim Vikic da se zvao decko,ganjao po forumu sasax-a za neki dug od 50 €,ne znam kako je to rijeseno ali vidim da mu je nick (sasax) zakljucan. Inace i ja sam mu u tom periodu poslao par stripova u vrijednosti od ca 20 € ali mu se izgubio glas.
Inace podatci sasaxa (ovo sam izvadio iz knjizice kao broj 1) Kujevic Sale Benzstr 6. 65197 Wiesbaden Njemacka
Inace Kraemer me podsjetio stilom bidanja na sasax-a a vidim da mu je dubac ostavio pozitivan komentar i nazvao ga Sale! Inace Kreamer ima u profilu isti grad Wiesbaden,pa reko da to nije to |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Obi-wan |
Posted - 02/03/2010 : 09:07:59 quote: Originally posted by sawitch
Obi se drzi one stare "Bolje spreciti nego leciti".. Odmah u crnu knjigicu i to je to...
Stavljanjem puno ljudi na zabranu kupaca izbubio sam samo jednu stvar: probleme
|
sawitch |
Posted - 01/03/2010 : 23:19:03 Obi se drzi one stare "Bolje spreciti nego leciti".. Odmah u crnu knjigicu i to je to... |
sdragan@ |
Posted - 01/03/2010 : 23:03:47 quote: Originally posted by dveribad
Dragane,tebi možda je sličilo na te slučajeve,a moram ti se požalit da sam bio u pravu.U ostale "slučajeve" ne ulazim(prošlo vrijeme,a ako još sumnjaš-pregledaj im aukcije) i još uvijek tvrdim da su obični tapkaroši,te su zbog tog na crnoj listi kupaca(barem kod mene).Inače,koristim priliku,ako ovo pročitaš-pozdravljam te!
I ja tebe pozdravljam
Zaista...zaista sam iznenadjen sa cinjenicom da je Pahulja=gervasijus...ali izgleda da je zaista tako Inace sam posle ove price resio da vise ne raspredam ko je "kriv' a ko"prav" na aukcijama...suvise su mutne te vode da bi se doprlo do jasnih cinjenica...ljudi onda odu u pogresnom smeru i lose procenjuju neke clanove...jednostavno...te stvari treba prepustiti profesionalcima koji retko grese...kao sto je recimo obi-wan
Naravno bez ljutnje obi...ovo je samo sala |
bihac-una |
Posted - 01/03/2010 : 22:14:22 quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by Markos
gle, utvrdili smo da su kreamer i sasax ista osoba. Sasax je bio izbačen zbog gore spomenutih 80 Eura. Sto se mene tice, ako rijesi te zaostala potraživanja, ja cu mu vratiti account. Ali, da je htio rijesiti, onda bi to napravio davno, a ne se logirao pod drugim nickom. No, kažem, što se mene tiče, ja ga mogu vratiti ako se to riješi. Objašnjenje, što ti zagovaraš, nije dovoljno. Sigurno je čovjek imao neki razlog, tko zna. Nije bitno, uostalom. Neka to riješi, pa možemo nastaviti dalje.
Za pahulju, ja ne znam je li ona ikoga prevarila ili ne, ali, ponavljam: slike su dokaz da je u najmanju ruku povezana s "gervasijusom", ako se bas ne radi o istoj osobi, a on je izbačen. Meni je to dovoljno. Bolje spriječiti nego liječiti.
Kreamer je ok čovjek. MOLIO BIH DA MI SE "VIKIĆ" JAVI.
Pahulja je obična prevara.Dubac je bio u pravu,radi se o gervasijusu,ulanminje,itd...isti bolesni lik koji se logirao kao pahulja.Navodno Milan Ristić (ako je to pravo ime,mislim da ga je koristio prilokom logiranja pod nikom ulanminje) iz Beograda.Pa Milanče,ako ovo čitaš,pozdravio te prijatelj sa Jaruna...Aco!
Također,ukoliko je netko na aukcijama bio oštećen jer mu je ovaj bolesni lik nabijo nekakvu cijenu,neka mi se slobodno javi(pregledajte aukcije koje ste osvojili).Ratko
Taj je Dubac pravi inspektor Vinko |
dveribad |
Posted - 01/03/2010 : 20:47:42 quote: Originally posted by sdragan@
quote: Originally posted by dveribad
To što si ti pizdun koji se boji žene,tvoj problem.Čovjek od 40 godina,a boji se žene?O kakvom kurčenju pričaš,kakvoj dužini,kakvom bahaćenju? Napisao sam da imam vožnju u Srbiju (Novi Sad) i uz put sam smatrao da bi bilo zgodno da se vidim sa par ljudi i konkretno Jeleni dostavim stripove.Uz put su kod mene stripovi od Columba i Borisa za Jelenu.Zbog čega je to kurčenje??? I sam pišem da je previše brzopleto nekoga izbacit i nedozvolit ljudima da se izjasne što se događa.Obzirom na napisano i u razgovoru sa ostalim prodavačima,ispada da su navedeni likovi imali uspješne transakcije.Od početka javljanja na ovom topicu,bio sam protiv ovog brzog izbacivanja,a da se prozvanima ne pruži prilika za objašnjenje.
Ponovit ću,Marko pusti ih da objasne i da se jave,jer ako meni šalju poruke,pretpostavljam da će se i ovdje javit!
Što se tebe tiče Dragane,ako si ti stekao dojam da ovo spada u kurčenje i preseravanje,ok.A što se tiče Mr.Brooks-a,završilo je tako da je on kupio par skupih stripova po velikim ciframa nakon mojeg pisanja i osvijetlao svoj obraz.Kao što ti misliš i pišeš da se ja tu preseravam i bahatim,tako i ja mislim da je on klasični nabijač cijena,a to što se par "drugara" sjetilo da mogu zajedno sakupit po 100 eura i tako udruženi kupiti dva skupa stripa na njegovo ime nije opravdanje za pokvareno i umjetno nabijanje cijena na aukcijama.Tko normalan u glavi kupuje po aukcijama stripove po npr.100 kn i nakon 30 dana iste te stripove prodaje na istim aukcijama po 50 kn?-Baš se teško sjetit i izlupat strip na 5000 kn i sve je ok,pošten kupac. Jedino što ja mogu,mogu ih stavit na listu zabrane licitiranja,pa nek nabijaju cijenu kome hoće. Eto,to je moje mišljenje i ne vidim što je tu bilo loše.Uopće mi nije problem od Novog Sada,preko Zrenjanina spustit se preko Čente do Beograda pa za Zagreb.To spada u kurčenje???
Ratko...primer sa mojom suprugom je bio samo "primer" ...hteo sam ti ukazati na cinjenicu da kupac ima pravo diskrecije i privatnosti...mozda ne bi voleli svi da im banes na kucnu adresu... Uostalom kod mene mozes uvek svratiti...i ti to znas...piva je prohladjena i ceka...:-) JA bih te molio da procitas barem delic tvojih indicija i strahova zbog kojih su se ovde na forumu vodile besomucne rasprave...Gde si pod materijalnom...krivicnom i ne znam kakvom odgovornoscu tvrdio za neke ljude da su lopovi...da bi na kraju za njih rekao da "osvetlali svoj obraz kupovinom vece kolicine stripova" kao kod Mr.brooks-a...evo ti za podsecanje samo jedan od tih topica : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34844&whichpage=6
Jednostavno...sve ovo sa Pahuljom mi je suvise licilo na te slucajeve...otud i moje uplitanje u ceo slucaj...
Dragane,tebi možda je sličilo na te slučajeve,a moram ti se požalit da sam bio u pravu.U ostale "slučajeve" ne ulazim(prošlo vrijeme,a ako još sumnjaš-pregledaj im aukcije) i još uvijek tvrdim da su obični tapkaroši,te su zbog tog na crnoj listi kupaca(barem kod mene).Inače,koristim priliku,ako ovo pročitaš-pozdravljam te! |
dveribad |
Posted - 01/03/2010 : 20:42:04 quote: Originally posted by Markos
gle, utvrdili smo da su kreamer i sasax ista osoba. Sasax je bio izbačen zbog gore spomenutih 80 Eura. Sto se mene tice, ako rijesi te zaostala potraživanja, ja cu mu vratiti account. Ali, da je htio rijesiti, onda bi to napravio davno, a ne se logirao pod drugim nickom. No, kažem, što se mene tiče, ja ga mogu vratiti ako se to riješi. Objašnjenje, što ti zagovaraš, nije dovoljno. Sigurno je čovjek imao neki razlog, tko zna. Nije bitno, uostalom. Neka to riješi, pa možemo nastaviti dalje.
Za pahulju, ja ne znam je li ona ikoga prevarila ili ne, ali, ponavljam: slike su dokaz da je u najmanju ruku povezana s "gervasijusom", ako se bas ne radi o istoj osobi, a on je izbačen. Meni je to dovoljno. Bolje spriječiti nego liječiti.
Kreamer je ok čovjek. MOLIO BIH DA MI SE "VIKIĆ" JAVI.
Pahulja je obična prevara.Dubac je bio u pravu,radi se o gervasijusu,ulanminje,itd...isti bolesni lik koji se logirao kao pahulja.Navodno Milan Ristić (ako je to pravo ime,mislim da ga je koristio prilokom logiranja pod nikom ulanminje) iz Beograda.Pa Milanče,ako ovo čitaš,pozdravio te prijatelj sa Jaruna...Aco!
Također,ukoliko je netko na aukcijama bio oštećen jer mu je ovaj bolesni lik nabijo nekakvu cijenu,neka mi se slobodno javi(pregledajte aukcije koje ste osvojili).Ratko |
Obi-wan |
Posted - 15/01/2010 : 22:18:37 quote: Originally posted by lwood
a šta ako imaju isti broj komentara?
E, onda se mjeri dužina penisa... Ako je jedna ili su obje žene, hrvanje u blatu će presuditi pred cjelokupnim s-com auditorijumom (moderatori, svi suradnici, svi advanced memberi + Sumohrvat, Lux the lighbringer, Klonko i ostali. Ova zadnja trojica su počasni članovi (jer imaju najbolje nickove). |
tronožac |
Posted - 15/01/2010 : 22:17:54 meni je,opet,zanimljivo ime najnovijeg člana. |
lwood |
Posted - 15/01/2010 : 20:19:36 i btw ja san pahulji proda nešta stripova izvan aukcija i bilo je sve ok |
lwood |
Posted - 15/01/2010 : 20:18:53 a šta ako imaju isti broj komentara? |
Obi-wan |
Posted - 15/01/2010 : 15:45:15 1. Dok mi tu lomimo glave kako spriječiti prevare, prevaranti čitaju, smiju se i planiraju pod kojim novim nickom će se idući put prijaviti. 2. Dveribad šalje unaprijed i to je njegovo pravo (i stvar dogovora). No, šalje provjerenim kupcima i onima kod kojih stekne dobar dojam putem maila (taj osjećaj se stiče vremenom, da se naslutiti da li je s druge strane čovjek ili muljator). 3. To ne znači da svi imaju taj osjećaj, a ni ne moraju ga imati... Pa kako onda ne biti prevaren? Znate već, rekao sam to i ranije: Onaj s manje komentara uvijek mora prvi poslati novac ili stripove. To će rješiti puno problema, a posebno onaj s muljatorima koji se ponovo registriraju (zato što se uvijek kreće od jelte 0 komentara). |
TomDar |
Posted - 15/01/2010 : 10:13:53 Evo, da se i ja javim u vezi Saleta- Kreamer (ja ga znam pod darkwood sa striparna.com). Za njega mogu reči sve najbolje! Čovek koji je kupio puno, puno stripova samo preko našeg sajta putem avkcija i posle osvajanja još pored avkcija brdo stripova i to po večim sumama (tako od mene, kao i ostalih članova). Uvijek je bilo sve profesionalno i efikasno sa njegove strane. Novac uvijek uredno plačen (WU - Western Unionom) tako meni kao i ostalim članovima na našoj stranici. Čak mogu i da kažem, da je Sale bio največi ili jedan od največih kupaca (na listi top kupaca je pri samom vrhu!). Takih je relativno malo i svaka stranica si priželjkuje da bi bilo više takvih! Danas sam prvi put čuo da je imao problema i na našim stranicama, zato sam i pogledao s kime je poslovao i utvdio da je poslao negativne ocene osobi Pilar i Mia. U prvom primeru ide za osobu, koja je stripove prodala prije kraja avkcija i posle toga je bila izbačena! Mia je bila jedna devojka, koja je pola stripova prodala prije kraja, pola jih je naopako ocenila. Čak sam ja posredovao (ako se sječam za boki-ja, Mićana ...) da su dobili stripove (sa kojima nisu bili zadovoljni - cenila ih je večom ocenom od realnog stanja!) Sale ja se samo nadam, da nisi slao novce bilo kome od ovih dvoje spomenutih? (a ni kome drugome sa naše stranice, a da nisi primi kupljeno ili bio prevaren) ako jest bilo muljatora molio bih te, da mi javiš tko je bio i sta je u pitanju, da podnesem mere. Ja stvarno nisam znao da ti bilo tko pravi probleme sa naše stranice: Da sam dobio bilo kakav mail ili slično, da sam znao sigurno bi posredovao!Samo znam, da si odjednom prestao se pojavljivat na avkcijama!
To je u kratko, sta sam imao reči! Nadam se da če se sve srediti!
|
bihac-una |
Posted - 14/01/2010 : 13:15:50 Samo covjek mora razmisliti prije svojih postupaka i mislim da nemoze doci do problema sto se tice para i prevare. Ja takodje vecinu kupujem privatno i sigurno sam ih kupio u zadnju godinu najmanje 2000 komada mimo aukcija,ali mi se jos nije desilo da sam i za najmanju sitnicu bio prevaren od strane tih ljudi. Ocjenjivanje,cijene,slanje i sve ostalo bilo je na nivou i korektno! Hocu da kazem,nije toliko bitno jeli radis na ili mimo aukcija,bitno je sa kim radis. |
dubac |
Posted - 14/01/2010 : 13:07:20 quote: Originally posted by bihac-una
Sam pao,sam se ubio Zasto?? Npr.,ja nebi nikad tako postupio i poslao 400€ nepoznatom covjeku.Za to imas posrednike i ljude u koje vjerujes.u Srbiji bi npr. kontaktirao tebe i zamolio te:Ivane imam to i to,bili mi to odradio ako je moguce,pocastim te za uslugu,recimo za dobar rucak.Ja mislim da bi ti to odradio ,kao i ostali recimo u Hr.u koje povjerenja imam.I nema tu frke
Slazem se.Ja to i radim za mnoge clanove van Srbije kada ovde kupuju.Ljudi su nepoverljivi kada su veliki iznosi u pitanju i to je normalno jer niko novac nije nasao na ulici nego ga je posteno zaradio da bi ga sada olako bacio. Sale nije tako postupio i poslao je u poverenju.Sto je najgore deo cele transakcije je bio mimo aukcija i nije mogao onda komentarom ili slicno sankcionisati lopova.Kao sto rece i Dveribad Sale je poznat po tome da kupuje uz ono sa aukcija i jos dodatnih stripova. Bio je neoprezan definitivno ali meni sam taj pristup pokazuje da je u pitanju posten covek.Mozes li zamisliti lopova ili prevaranta da unapred salje tako novac.Tesko. No svakako morao je Poreteru razjasniti svoje postupke od ranije i ne bi bilo problema.Ovako je Porter opravdano pomislio da je neka muljaza sa nickovima i da se krije. Opet drago mi je da ce se stvar razjasniti na najbolji nacin jer su svi upleteni posteni ljudi i poznati kolekcionari. |
bihac-una |
Posted - 14/01/2010 : 12:56:51 Sam pao,sam se ubio Zasto?? Npr.,ja nebi nikad tako postupio i poslao 400€ nepoznatom covjeku.Za to imas posrednike i ljude u koje vjerujes.u Srbiji bi npr. kontaktirao tebe i zamolio te:Ivane imam to i to,bili mi to odradio ako je moguce,pocastim te za uslugu,recimo za dobar rucak.Ja mislim da bi ti to odradio ,kao i ostali recimo u Hr.u koje povjerenja imam.I nema tu frke
|
dubac |
Posted - 14/01/2010 : 12:47:14 Ja mogu da potvrdim da je Kraemer pokraden na jedom drugom sajtu za 400 eura.Poslao je novac unapred prevarantu koji mu nikada nije poslao stripove.Bio sam upucen u to jer me je vlasnik sajta zamolio da posredujem ako mogu da se novac vrati.Zato mi je i bilo cudno da bi neko ko tako nastupa sa poverenjem i salje velike iznose novca clanovima koji nisu bas poznati po pouzdanosti mogao da bude nekakav sitan lopov ili prevarant.Pretpostavio sam da bi moralo biti neko objasnjenje no Sale je svakako to morao pojasniti Porteru da bi se izbegle sve nedomice. Inace clan koji je pokrao Kraemera na tom drugom sajtu je vrsljao i na Stripovi.com a jedan od nickova koje je ovde koristio bio je Dmaksa.Taj je ovde pokrao vise ljudi za takodje velike iznose. |
bihac-una |
Posted - 14/01/2010 : 10:41:36 Treba zaboraviti ovo i nastaviti dalje.Covjek koji placa stripove po 200-300 € i uredno plati,svaka mu cast,skidam kapu. A sad,ako neko ima "privatnih problema",to je zeznuta i osjetljiva stvar,znam po sebi samom Tad ebem i strip i negativni komentar i ostalo sto dolazi uz. Greska je sto se nije po rjesavanju tih privatnih problema javio ljudima,ali boze moj,nije niko savrsen,desi se da covjek pogrijesi
|
Markos |
Posted - 14/01/2010 : 10:21:01 Sasa, sve u redu, ali trebao si mi se javiti odmah s tom pricom i ne bi bilo nikakvih problema. Kako da ja znam što je u pozadini? Ja cijelo vrijeme tupim da sve te prevare treba odmah javno iznijeti, da bi se prevarante otkrilo i sprijecilo u daljnjim prevarama. Dakle, trebao si javno iznijeti tko te prevario, ostaviti negativne komentare i ti bi ljudi vrlo brzo bili odstranjeni. Ne razumijem čemu šutnja. |
sdragan@ |
Posted - 14/01/2010 : 07:52:53 quote: Originally posted by dveribad
To što si ti pizdun koji se boji žene,tvoj problem.Čovjek od 40 godina,a boji se žene?O kakvom kurčenju pričaš,kakvoj dužini,kakvom bahaćenju? Napisao sam da imam vožnju u Srbiju (Novi Sad) i uz put sam smatrao da bi bilo zgodno da se vidim sa par ljudi i konkretno Jeleni dostavim stripove.Uz put su kod mene stripovi od Columba i Borisa za Jelenu.Zbog čega je to kurčenje??? I sam pišem da je previše brzopleto nekoga izbacit i nedozvolit ljudima da se izjasne što se događa.Obzirom na napisano i u razgovoru sa ostalim prodavačima,ispada da su navedeni likovi imali uspješne transakcije.Od početka javljanja na ovom topicu,bio sam protiv ovog brzog izbacivanja,a da se prozvanima ne pruži prilika za objašnjenje.
Ponovit ću,Marko pusti ih da objasne i da se jave,jer ako meni šalju poruke,pretpostavljam da će se i ovdje javit!
Što se tebe tiče Dragane,ako si ti stekao dojam da ovo spada u kurčenje i preseravanje,ok.A što se tiče Mr.Brooks-a,završilo je tako da je on kupio par skupih stripova po velikim ciframa nakon mojeg pisanja i osvijetlao svoj obraz.Kao što ti misliš i pišeš da se ja tu preseravam i bahatim,tako i ja mislim da je on klasični nabijač cijena,a to što se par "drugara" sjetilo da mogu zajedno sakupit po 100 eura i tako udruženi kupiti dva skupa stripa na njegovo ime nije opravdanje za pokvareno i umjetno nabijanje cijena na aukcijama.Tko normalan u glavi kupuje po aukcijama stripove po npr.100 kn i nakon 30 dana iste te stripove prodaje na istim aukcijama po 50 kn?-Baš se teško sjetit i izlupat strip na 5000 kn i sve je ok,pošten kupac. Jedino što ja mogu,mogu ih stavit na listu zabrane licitiranja,pa nek nabijaju cijenu kome hoće. Eto,to je moje mišljenje i ne vidim što je tu bilo loše.Uopće mi nije problem od Novog Sada,preko Zrenjanina spustit se preko Čente do Beograda pa za Zagreb.To spada u kurčenje???
Ratko...primer sa mojom suprugom je bio samo "primer" ...hteo sam ti ukazati na cinjenicu da kupac ima pravo diskrecije i privatnosti...mozda ne bi voleli svi da im banes na kucnu adresu... Uostalom kod mene mozes uvek svratiti...i ti to znas...piva je prohladjena i ceka...:-) JA bih te molio da procitas barem delic tvojih indicija i strahova zbog kojih su se ovde na forumu vodile besomucne rasprave...Gde si pod materijalnom...krivicnom i ne znam kakvom odgovornoscu tvrdio za neke ljude da su lopovi...da bi na kraju za njih rekao da "osvetlali svoj obraz kupovinom vece kolicine stripova" kao kod Mr.brooks-a...evo ti za podsecanje samo jedan od tih topica : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34844&whichpage=6
Jednostavno...sve ovo sa Pahuljom mi je suvise licilo na te slucajeve...otud i moje uplitanje u ceo slucaj...
|
Porter |
Posted - 14/01/2010 : 03:14:48 Kraemer,napravio si gresku sto nisi Markosu napisao email u vezi tvog zakljucavanja kao sasax,trebao si to srediti i normalno se vratiti kao Sale Kujovic. Ovako si napravio komplikaciju,bez potrebe,sto se tice stripova sto sam ti poslao ta me lova uopste ne interesuje i nije vrijedna spomena,ali si mi se mogao javiti email-om. Puno je ljepse nastupiti na ovaj nacin,vec se kriti pod laznim imenima,s moje strane zbog tvog posta i nastupa zelim ti srecu na aukcijama i forumu.Nadam se da ces naci zajednicki jezik sa Vikicem i cistog obraza uzivati u stripovima i sajtu. |
sawitch |
Posted - 14/01/2010 : 02:04:20 Ja mu verujem... I to od ranije znam da su njega izjebavali na kolekcionar.com, a pogotovo onaj Zexx iz Novog Sada koji je i ovde mnoge odrao.... I covek nikad nista nije potegao... Pljunuo je para i para na djubar... Svi smo gubili i pare i stripove zbog poste, treba imati i razumevanja za to.... |
kraemer |
Posted - 14/01/2010 : 01:56:35 2005 godine sam osvojio aukcije kod pojedinaca koje nisam bio u mogucnosti da preuzmem. Koliko se sjecam sa stripovi.com sam dobio strip od Portera koji je bio 15 eura sa postarinom. NISAM LJUBITELJ TOGA DA MI LJUDI SALJU STRIPOVE KOJE NISAM JOS PLATIO u tome je sva frka i nastala.
Poslao mi je i Vikic 6 stripova u vrjednosti 60 eura koje sam cini mi se vratio nazad.Vracao sam puno toga nazad zato sto nisu bili kao na skenovima to jest drugi, stariji, losiji stripovi nego sto sam preko skena kupio.
Ja sam 100 % njemu poslao paket nazad zato sto su stripovi bili losi.Sjecam da mi je poslao paket bez da sam mu poslao novac. Ali nije bitno ako Vikic kaze da mu Sale treba i novac dati neka bude i to.
Od Portera sam mislio kupiti jos stripova zato sto je imao ok stripove ali ne cesto tako da nije bilo mogucnosti da uzmem vise tada ... i naravno da se to ne zaboravlja i tih par eura bih dobio prvom prilikom kad bih nesto kupio od njega. Za ostale sam siguran da nisu poslali nista jer nisam u to vrjeme ni placao stripove,naravno da mi je zao sto nisam zavrsio sa njima posao kako treba. Nisam ni bio vise narednih godina na aukciji zbog privatnih problema.
Razocaran sam od mnogih pojedinaca koji su mi prodali muda za bubrege ne samo na stripovi.com nego i na striparni i na kolekcionaru...u tri cetiri navrata sam poslao novac za stripove koje nikad nisam dobio i to ne 20 eura nego 300 400. Mozda je i posta kriva...neznam Od jednog sam dobio lms 10 pola crtani a pola pisani roman sa izgovorom da nije znao da je takav...a kostao me je cini mi se 200 eura. Kao sto rekoh gore skenuju mi jedan strip glanz ja dobijem strip za 4 DRUGI... Sta bih ja trebao da radim i tim svim slucajevima u kojima sam bacio u kantu za smece hiljade eura ? Sta da vam kazem imam skoro duplu kolekciju koju nisam trebao da imam...
Ali sreca ima i takvih koji su mi pomogli da sakupim i sredim donekle kolekciju kako valja.
Hvala dubac,pijani antikviteti,bo,columbo,tomdar,lmszs,stankodej,boky,popaj...
Prilikom slanja novca za osvojene aukcije poslacu i ovo gore navedeno dveribadu ako se slaze naravno.
|
elva |
Posted - 13/01/2010 : 23:52:30 Da kažem da sam i ja sa pahuljom (Jelena?) uspješno surađivao,i vrlo korektno i brzo se dogovorili oko transakcije. Stripove sam slao na jednu adresu u Zagrebu,pretpostavljam da ima neku vezu radi jeftinije poštarine.
|
dveribad |
Posted - 13/01/2010 : 22:19:02 quote: Originally posted by Markos
OK, evo, neka covjek objasni, neka rijesi zaostatke i mozemo svi nastaviti dalje ko da nista nije bilo.
Hvala Marko.Nadam se da će Saša ovo iskoristit i da sam ja dobro procijenio.Hvala još jednom! |
Markos |
Posted - 13/01/2010 : 22:13:02 OK, evo, neka covjek objasni, neka rijesi zaostatke i mozemo svi nastaviti dalje ko da nista nije bilo. |
|
|