forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 "BACIŠ STRIP; A JA TI VRATIM PARE...."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/08/2009 : 18:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by bihac-una

Naravno da je bolje imati druga nego ne-druga

Hajmo svi Uzicko udariti i neka se sve zaboravi

Mir,mir,mir,niko nije kriv

Tako je, pošteno brate, pa ko koga zajebe!!!
Može se reci i:"Pošteno, pa pred sud"!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 07/08/2009 18:34:12
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 07/08/2009 : 20:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Hajmo festu napraviti na tromedji BiH,Sr.i Hr.,i udarimo po kolima stokakvim,izmirimo se,izljubimo i svak na svoju stranu

Ko je za???

Zivio mir
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/08/2009 : 20:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
nisam nesto zeljan ljubiti muskarce, ali ako povedete neku veselu devojcicu i ja cu doci iako nisam bio aktuelan

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/08/2009 : 22:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Mislim da svako ko stavi strip po pocetnoj ceni od 1kn bez rezerve, ocekuje da ce mu strip dostici lepu i visoku cenu, sad pitanje je šta bi se desilo da se taj strip proda za samo 1kn, da li bi ih ponovo postavljali?

ne.ja san proda par stripova kojih san se tija rješit i otišli su za kunu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/08/2009 : 22:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by srdjandj

Mislim da svako ko stavi strip po pocetnoj ceni od 1kn bez rezerve, ocekuje da ce mu strip dostici lepu i visoku cenu, sad pitanje je šta bi se desilo da se taj strip proda za samo 1kn, da li bi ih ponovo postavljali?

ne.ja san proda par stripova kojih san se tija rješit i otišli su za kunu.

Svaka cast, imam i ja prodatih po kunu, isto sam se hteo rešiti.
Ali ovde sam mislio na ove retke i skupocene po pocetnoj ceni od 1kn.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/08/2009 : 23:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
mislin da je takav dogadaj SF

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/08/2009 : 05:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Mr.Brooks

Ovo zaista postaje nepodnosljivo.

Kada vas kojekakvi cirkusanti, ciji postovi izgledaju kao titlovi iz filmova, prozivaju kao neinteligentne - onda to i nije problematicno.
Jer kako bi moglo da vas uvredi to sto vasu inteligenciju komentarise neko ciji je IQ u najboljem slucju prosecan. Dovoljno je procitati
nekoliko postova doticnog sa ovog foruma i uvideti da se njegov argumenti nisu izvedeni iz narocito inteligentnog uma, vec iz nekog
sasvim prizemnog - ciji su glavni aduti: drskost, bezobrazluk, primitivizam i naravno ono sto je osnova prethodno navedenog: neodgovornost.

Problematicno postaje kada takvi likovi pocnu da se pozivaju na odgovornost i krenu da u svom stilu odgovorno tvrde.

Jos problematicnije je kada likovi koji ne postuju pravila, pocnu da se prikazuju kao nekakvi pravednici i zastitnici kolekcionara.
Kako je to moguce ? Moguce je iz tog razloga sto takvi zasticeni kao beli medvedi i moze im se da se bahate.
Recimo, na njih se ne primenjuje pravilo o broju negativnih komentara potrebnih za izbacivanje sa sajta. Jer kada bi to pravilo bilo primenjeno doticni
bi odavno bio izbacen sa sajta.

Ili recimo pravilo o broju banova na forumu potrebnih za izbacivanje. Koliko je meni poznato doticni je bio banovan dovoljno puta za trajno izbacivanje
- kako kaze pravilnik foruma. Ali za njega pravila ocigledno ne vaze. A o inteligenciji ne treba trositi reci. Covek je opuzujuci druge, u stvari optuzio
sebe i to sa veoma jakim dokazima. Naime, covek iznosi podatak koliko je velik iznos koji je Legolas76 ostavio na jednoj aukciji. Otkuda njemu takve
informacije ? Pomocu hakera - odlicno ! Ako veliki prodavac stripova ima informacije kolike iznose clanovi ostavljaju na aukcijama, onda je
vrlo ozbliljna i inkriminisuca stvar ! Nije bas tesko smisliti nacin na koji bi te podatke on mogao zloupotrebiti - i biti onaj, koji u stvari druge
pravi ovcama. Da to nisu bezazlene stvari govore i dobro poznati topici:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=21741
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=21804

Tu je dobro poznati borac za pravdu i zastitnik kolekcionara bio optuzen. Zamislite za sta ? Za dizanje cena na svojim aukcijama.
Kako mozete videti - tu se on obracunava sa onima koji su se drznuli njega optuziti i to ne birajuci reci. Drsko i bahato, kako samo on zna.

Covek cije su aukcije prepune regularnosti. Jedan drugar ostavlja ponude na njegovim aukcijama - onako drugarski, kako stripovi ne bi bili prodati ispod
"realne" cene. Gomila likova koji su kupovali stripove samo jednom. Samo od njega - i to po cenama od par hiljada Kn a zatim se nikada vise ne pojavivsi
na aukcijama. Sve same postenjacine. I takav lik, koji je prema pravilima koja nisam ja izmislio - trebalo davno da bude izbacen sa sajta i foruma.
Covek cije aukcije su prepune raznoraznih mutljavina, optuzuje nekoga ???

Koga taj nesrecnik ima pravo da optuzuje ?

Meni ne pada na pamet da se opravdavam i objasnjavam nikome, a narocito ne takvim tipovima. Savest mi je savrseno mirna.
Olimpija je covek sampion. Uspesan i ozbiljan. Saradjivao sam par puta sa njim i uverio sam se da je u pitanju covek i po.
Njegovo pominjanje u nekakvom negativnom kontekstu je sramotno.

Sve ovo je veliki cirkus koji ne prilici ozbiljnim ljudima. Nekakvi likovi su ojadili mnoge clanove ovog sajta i na prevaru im ukrali novac, ali to
niko vise ne spominje. Ali bitno je da se posteni ljudi ovde vredjaju zbog toga sto su nekakvi cirkusanti zeljni paznje i izigravanja istraznog sudije

Ja sam optuzen da sam lazov i prevarant:

Iz tog razloga zahtevam:

1. Ako sam na bilo koji nacin prekrsio pravila ovog sajta i foruma, odnosno ako sam ucestvovao na aukcijama na nekakav nedostojan i neposten nacin
- molim da me trajno i za sva vremena izbace sa ovog sajta.

2. Ukoliko nisam nisam krsio pisana i nepisana ovog sajta pravila zahtevam da se ovakve uvrede i provokacije sankcionisu i da se ne dozvoljavaju napadi
na cast ljudi bez ikakvog osnova.

Ovime zavrsavam sa pisanjem o ovoj temi.

Dok se moji zahtevi ne rese na jedan ili drugi nacin, necu ucestvovati ili se oglasavati na sajtu ili aukcijama - a ako se ne rese u nekom razumnom
roku od recimo 7 dana, mozete smatrati da sam defintvno napustio ovaj sajt.

Uzgred, vredjan sam ja ovde i ranije. Okrivljen sam da sam se regostrovao pod duplim nikom i da sam ja u stvari Savic. Dakle, nazvan sam (opet) lazovom
i prevarantom. Kada je dokazano da to nije istina, nisam bio upristojen cak ni izvinjenjem.

Zbog cega bi meni trebalo sve ovo ? Neka se stvari razrese vec jednom i za sva vremena !!!!

-Evo,opet kasno,ali obzirom da sam ljepo i polako procitao tvoj post,cestitam.Stvarno si se potrudio.Fino si izvukao topic-e(ima ih još),ljepo napisano,uredno i smireno.Napredovao si u sadržajnosti i srocljivosti.Fino si se izrazio,a za jednog nadprosjecno inteligentnog covjeka,nije niti za ocekivat manje od ovog.Jedino mi je žao što nisi spomenu drugare koji su osvojili puno kompleta samo kod mene na aukcijama(branili) i nikada više nisu se pojavili.Slobodno navedi imena(nick),vrlo rado cu ih pretstavit(ime,prezime,slika,slika stripova iz kucne kolekcije).Ako ih želiš upoznat,mislim da je i to moguce.
-Sa foruma sam izbacen 3 puta,a koliko treba za trajno izbacivanje,ne znam.Negativnih komentara imam ,vjerojatno misliš na Zoranove(Adnanove).Prevario sam ga,pa mi covjek opravdano dodjelio sljedovanje.

-Osobno bih bio vrlo nesretan ukoliko bi takav cestit kupac odustao od aukcija.Pa svi prodavaci ceznu za tako revnim aukcionarom.Kako bi stripovi postigli takve cijene da nema,recimo tebe.Prosto je zadivljujuce pogledat tu revnost,tu tako promišljenu i inteligentnu osobu kada sjedne napaljen za tastaturu i recimo 18 i 19 rujna(septembra) 2008 godine licitira 67 stripova odjednom!Covjece,pa ti si idol vecini nas na sajtu.Kako samo uspiješ tako brzo razmišljat i npr. u jednoj minuti izbidaš 5 stripova.U par minuta,izbidaš 7 razlicitih stripova u rasponu od 99,00 do 400 kuna.Brz,pametan,refleksan,cudo jedno!-Licitiraš 67 stripova u nizu sa ponudama od 99,00 do 400 kuna.Jedan primjer,ali vrijedan,zoran prikaz brzog snalaženja i motoricnih sposobnosti.Kako je to moguce?Jednostavno-covjek zna što želi,a NADPROSJECAN IQ omogucuje mu da "hitro" reagira.Bravo-najbrži prstu!Mislim da bi se i gospodin Mirko Miocic posramio kraj tebe!Brzina je vrlina,izuzev u seksu.

-Ove crtice doista slice kao titlovi iz filmova.Ne znam koje imaju znacenje,ali vjerojatno bi to psihijatar brzo otkrio(u pravu si,nekakav feler je,vjerojatno).

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/08/2009 : 05:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by legolas76

quote:
Originally posted by dveribad

[quote]Originally posted by morti

Giant, nije mi jasno zašto bi te netko uopce molio da mu izbrišeš komentar!? Jasno bi mi bilo da si sam izbrisao svoj komentar, jer svatko se može predomisliti! I ne vidim zašto bi taj komentar bio toliko važan! On može samo biti (iskreno, i ne sjecam ga se baš)pretpostavka, iskustvo, otkrice, reakcija na izneseno.......!
Zato i postoji forum! Da bi se komuniciralo na razne teme, unaprijedilo ove stranice! Tako bi se trebao shvatiti i tvoj post, a ti kažeš da si ga izbrisao na neciju molbu!? Zašto (sine Brute)? Moramo se malo i šaliti, zar ne?
Pozdrav.

-Nema tu šale,a narocito je zabranjeno otvaranje "raznih tema".....šutnja je zlato i preporuka je da se šutnje pridržavate.Cak je i poželjnja.Ako otvarate druge teme(osim stripa,a i one mogu bit provocirajuce) dolazi do svade,a ako se posvadate oko neceg,tko ce konzumirat stripove i koja ce onda bit svrha sajta?
-Bolje da ko ovce pasete travu i tu i tamo na poneku novu travku zablejite.Meni se, tu i tamo,kao poniznoj ovci, dogodi da podignem glavu ukoliko spazim da u stado uleti poneki umišljeni ovan.A što bi takav punomudan ovan pomislio,nego da je uletio u stado,pa ce redom šišati i karati.Ne razmišlja ovan da ce zatrcavanjem ponešto ovaca i potjerati,jer one koje ne žele na šišanje ili karanje,pobjegnu.A koliko se sjecam,bilo je tu ovaca sa dobrom i kvalitetnom vunom,slucajno sam ih upoznala(ja-ovca,dakako).Dobro,posreci se novom ovnu u pocetku.Nešto ošiša,nešto pokara,ali....vecinu kapitlnih rastjera!Od ovih kapitalnih,poneka i zastane,pa blejanjem pokušava upozorit stado da je ovan kvarnjak(recimo,nepodoban genetski za rasplod).Cuo i ja(citaj:ovca) blejanje tih par ovaca koje su pobjegle, par mjeseci pratim ovna,pa se zamislim...eh,što i ja nisam ovan,pa da imam karinu i rogove - zguštom bi ga guzio!!!!!!!!

-Slikovito,punomudni ovan bi bio legolas,a ja kao ovca ne volim da me takav kvarnjak šiša(ovo drugo niti ne želim zamisliti),ali bih svakako voljela pogledat vunu koju je sakupio šišanjem,da provjerimo kvalitet.Barem od dva ovna u zadnjih godinu dana.Drugog sam predstavio prije par mjeseci,vjerujem da je jasno na kojeg ovna mislim.

*****Nadam se da nikoga nisam uvrijedio,a ako se netko u gornjem tekstu i prepozna,nadam se da se ne ljuti i da shvaca što sam,kao ovca,htio rec.

*****Giant-a sam ja zamolio da obriše topic,jer se nadovezalo par ljudi koji sa ovom pricom nemaju nikakve veze i nema potrebe da u diskusiji sudjeluju.
--------------------------------------------------------------------

Ratko, evo vec par dana citam šta si sve napisao o meni i mojem ucestvovanju na aukcijama. Pa imam potrebu da napišem par reci o ovome što si rekao o meni...Ne da bih se branio, jer nemam zašto da se branim, vec cisto da obavestim druge ljude sa sajta...
Kao prvo, želim da kažem ljudima da sam ja, Igor Ðordevic, na sajtu legolas76, bivši radnik strip kluba Darkvud. Tu sam bio zaposlen od 2001, pa sve do polovine 2006 godine. Za to vreme sam stekao velika poznanstva, a što ne reci i prijateljstva sa velikim brojem ljudi, koji su u Darkvud dolazili. Elem, u postu koji si obrisao, hteo si da me dovedeš u vezu da dižem cene na aukcijama kod pajinih antikviteta, a ljudi vrlo dobro znaju da iza njih stoji Sloba, inace vlasnik strip kluba Darkvud, kod koga sam bio zaposlen pet godina?Istina je sledeca, u vreme kada je poceo da stavlja razne stripove, pa i taj lms 4 koji ti je zapao za oko, a na kojoj sam vodio do pred sam kraj, a za koji me je pretekao Jernej (giant), nema ni promil šanse da sam namerno baš giantu podigao tu cenu koja je na kraju bila. Covek me je pretekao u poslednjih par sekundi, a ja sam ga odmah posle aukcije upitao zašto je to uradio? Ali ne bih da dovodim gianta u neprijatnu situaciju da, kao nešto svedoci u moju korist...
Par dana pre tih aukcija, izbidovao sam kod Borisa (Boa), stripove u iznosu od oko 100 evra i morao sam da odustanem, jer smo morali da šaljemo mog rodenog brata u manastir, jer je zavisnik od droge! Tad i u tom trenutku nam je bio potreban svaki dinar! To sam i Borisu javio na mejl...
I dovodiš me u vrlo nezgodnu situaciju da moram da ti pricam stvari koje me strašno pogadaju! Ovo si sve mogao da mi pošalješ na mejl i da me priupitaš šta i kako?
Ovo ne pricam, da bih se sad nešto pravdao i neznam ni ja šta. Znaci, nema šanse da dižem cene na aukcijama, ni kod pajinih antikviteta, niti kod bilo koga drugoga. Istina je da kod Ivana (Dubca), ucestvujem dosta na akcijama i stavljam svoje ponude do granice moje platežne moci. Takode, kod pajinih antikviteta sam na poslednjim aukcijama bidao šest stripova, a osvojio sam tri stripa! Uzimam i dosta stripova na Columbovim aukcijama, što može i sam da ti kaže i saradnja je super! A takode sam, jednom prilikom uzeo dosta stripova i na tvojim aukcijama. E sad, ja stripove koje ne želim u svojoj kolekciji ili koji su mi dupli, trodupli itd, gledam da stavljam na aukcije, ne da bih se nešto obogatio, vec da bih dobio novac za druge stripove koji mi nedostaju u kolekciji. Ako to nekome smeta, onda stvarno neznam šta da kežem...
I ne ljutim se što si me uporedivao sa ovnom kako ja k.... ljude i slicno. Ali nema potrebe da me uporeduješ sa životinjama, jer to nisam!
Što se tice prebidavanja, ono što me zanima gledam da stavim ponudu vec u pocetku aukcija. Tako sam recimo sada odigrao kod tronožca i vec su me Goran (olympia) i neznam, još jedan lik prebidali na dva stripa. Eto, Goran i ja dosta saradujemo, pa se i medusobno prebidavamo
Neznam šta više da ti kažem, ali ako hoceš možemo se cuti ili na mobilni ili na mejl. Ali ne bih da se bilo kome zameram ili da neko misli kako sam ja neki "umišljeni" (kao što ti rece) prodavac/kupac...
Veliki pozdrav svim ljudima sa foruma od Igora...

-Veliki pozdrav i tebi Igore.Nešto sam zaboravio,pa evo,cisto iz radoznalosti.Kupio si kod BO-a stripove par dana prije za 100 evra,ali nisi mogao platit jer si sav novac trebao za brata kojeg moraš poslat u manastir.Tako si se ispricao.Nakon nekoliko dana sudjeluješ u aukcijama na par stripova i spreman si ponudit poprilicno evra za njih?-Verujemo,verujemo,neka ti bude.Jedino mi nije jasno,kad si 8 mjeseci prije toga kupovao stripove od dmar-a i dobio poprilicno negativnih(puno si kupovao,pa si puno negativnih i zaradio),kako je moguce da je isprika bila takoder ista.Opet imaš problema sa bratom,trebaš sve evre za slanje brata u manastir.?
-Zar nije to malo cudno?Ne mogu zamislit da lažeš.Bio bih strašno razocaran da jedan cestit covjek laže!

Pitam te cisto iz radoznalosti,unaprijed uvjeren da ce odgovor bit apsolutno cestit,zasladen i konkretan.Samo pazi,ovo je tek jedan primjer.Ima još par sitnih pitanja(pokušavam ti pomoc-pazi na kontradiktornost u eventualnom odgovoru).
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 08/08/2009 : 09:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by legolas76

[quote]Originally posted by dveribad

[quote]Originally posted by morti

Giant, nije mi jasno zašto bi te netko uopce molio da mu izbrišeš komentar!? Jasno bi mi bilo da si sam izbrisao svoj komentar, jer svatko se može predomisliti! I ne vidim zašto bi taj komentar bio toliko važan! On može samo biti (iskreno, i ne sjecam ga se baš)pretpostavka, iskustvo, otkrice, reakcija na izneseno.......!
Zato i postoji forum! Da bi se komuniciralo na razne teme, unaprijedilo ove stranice! Tako bi se trebao shvatiti i tvoj post, a ti kažeš da si ga izbrisao na neciju molbu!? Zašto (sine Brute)? Moramo se malo i šaliti, zar ne?
Pozdrav.

-Nema tu šale,a narocito je zabranjeno otvaranje "raznih tema".....šutnja je zlato i preporuka je da se šutnje pridržavate.Cak je i poželjnja.Ako otvarate druge teme(osim stripa,a i one mogu bit provocirajuce) dolazi do svade,a ako se posvadate oko neceg,tko ce konzumirat stripove i koja ce onda bit svrha sajta?
-Bolje da ko ovce pasete travu i tu i tamo na poneku novu travku zablejite.Meni se, tu i tamo,kao poniznoj ovci, dogodi da podignem glavu ukoliko spazim da u stado uleti poneki umišljeni ovan.A što bi takav punomudan ovan pomislio,nego da je uletio u stado,pa ce redom šišati i karati.Ne razmišlja ovan da ce zatrcavanjem ponešto ovaca i potjerati,jer one koje ne žele na šišanje ili karanje,pobjegnu.A koliko se sjecam,bilo je tu ovaca sa dobrom i kvalitetnom vunom,slucajno sam ih upoznala(ja-ovca,dakako).Dobro,posreci se novom ovnu u pocetku.Nešto ošiša,nešto pokara,ali....vecinu kapitlnih rastjera!Od ovih kapitalnih,poneka i zastane,pa blejanjem pokušava upozorit stado da je ovan kvarnjak(recimo,nepodoban genetski za rasplod).Cuo i ja(citaj:ovca) blejanje tih par ovaca koje su pobjegle, par mjeseci pratim ovna,pa se zamislim...eh,što i ja nisam ovan,pa da imam karinu i rogove - zguštom bi ga guzio!!!!!!!!

-Slikovito,punomudni ovan bi bio legolas,a ja kao ovca ne volim da me takav kvarnjak šiša(ovo drugo niti ne želim zamisliti),ali bih svakako voljela pogledat vunu koju je sakupio šišanjem,da provjerimo kvalitet.Barem od dva ovna u zadnjih godinu dana.Drugog sam predstavio prije par mjeseci,vjerujem da je jasno na kojeg ovna mislim.

*****Nadam se da nikoga nisam uvrijedio,a ako se netko u gornjem tekstu i prepozna,nadam se da se ne ljuti i da shvaca što sam,kao ovca,htio rec.

*****Giant-a sam ja zamolio da obriše topic,jer se nadovezalo par ljudi koji sa ovom pricom nemaju nikakve veze i nema potrebe da u diskusiji sudjeluju.
--------------------------------------------------------------------

Ratko, evo vec par dana citam šta si sve napisao o meni i mojem ucestvovanju na aukcijama. Pa imam potrebu da napišem par reci o ovome što si rekao o meni...Ne da bih se branio, jer nemam zašto da se branim, vec cisto da obavestim druge ljude sa sajta...
Kao prvo, želim da kažem ljudima da sam ja, Igor Ðordevic, na sajtu legolas76, bivši radnik strip kluba Darkvud. Tu sam bio zaposlen od 2001, pa sve do polovine 2006 godine. Za to vreme sam stekao velika poznanstva, a što ne reci i prijateljstva sa velikim brojem ljudi, koji su u Darkvud dolazili. Elem, u postu koji si obrisao, hteo si da me dovedeš u vezu da dižem cene na aukcijama kod pajinih antikviteta, a ljudi vrlo dobro znaju da iza njih stoji Sloba, inace vlasnik strip kluba Darkvud, kod koga sam bio zaposlen pet godina?Istina je sledeca, u vreme kada je poceo da stavlja razne stripove, pa i taj lms 4 koji ti je zapao za oko, a na kojoj sam vodio do pred sam kraj, a za koji me je pretekao Jernej (giant), nema ni promil šanse da sam namerno baš giantu podigao tu cenu koja je na kraju bila. Covek me je pretekao u poslednjih par sekundi, a ja sam ga odmah posle aukcije upitao zašto je to uradio? Ali ne bih da dovodim gianta u neprijatnu situaciju da, kao nešto svedoci u moju korist...
Par dana pre tih aukcija, izbidovao sam kod Borisa (Boa), stripove u iznosu od oko 100 evra i morao sam da odustanem, jer smo morali da šaljemo mog rodenog brata u manastir, jer je zavisnik od droge! Tad i u tom trenutku nam je bio potreban svaki dinar! To sam i Borisu javio na mejl...
I dovodiš me u vrlo nezgodnu situaciju da moram da ti pricam stvari koje me strašno pogadaju! Ovo si sve mogao da mi pošalješ na mejl i da me priupitaš šta i kako?
Ovo ne pricam, da bih se sad nešto pravdao i neznam ni ja šta. Znaci, nema šanse da dižem cene na aukcijama, ni kod pajinih antikviteta, niti kod bilo koga drugoga. Istina je da kod Ivana (Dubca), ucestvujem dosta na akcijama i stavljam svoje ponude do granice moje platežne moci. Takode, kod pajinih antikviteta sam na poslednjim aukcijama bidao šest stripova, a osvojio sam tri stripa! Uzimam i dosta stripova na Columbovim aukcijama, što može i sam da ti kaže i saradnja je super! A takode sam, jednom prilikom uzeo dosta stripova i na tvojim aukcijama. E sad, ja stripove koje ne želim u svojoj kolekciji ili koji su mi dupli, trodupli itd, gledam da stavljam na aukcije, ne da bih se nešto obogatio, vec da bih dobio novac za druge stripove koji mi nedostaju u kolekciji. Ako to nekome smeta, onda stvarno neznam šta da kežem...
I ne ljutim se što si me uporedivao sa ovnom kako ja k.... ljude i slicno. Ali nema potrebe da me uporeduješ sa životinjama, jer to nisam!
Što se tice prebidavanja, ono što me zanima gledam da stavim ponudu vec u pocetku aukcija. Tako sam recimo sada odigrao kod tronožca i vec su me Goran (olympia) i neznam, još jedan lik prebidali na dva stripa. Eto, Goran i ja dosta saradujemo, pa se i medusobno prebidavamo
Neznam šta više da ti kažem, ali ako hoceš možemo se cuti ili na mobilni ili na mejl. Ali ne bih da se bilo kome zameram ili da neko misli kako sam ja neki "umišljeni" (kao što ti rece) prodavac/kupac...
Veliki pozdrav svim ljudima sa foruma od Igora...

-Veliki pozdrav i tebi Igore.Nešto sam zaboravio,pa evo,cisto iz radoznalosti.Kupio si kod BO-a stripove par dana prije za 100 evra,ali nisi mogao platit jer si sav novac trebao za brata kojeg moraš poslat u manastir.Tako si se ispricao.Nakon nekoliko dana sudjeluješ u aukcijama na par stripova i spreman si ponudit poprilicno evra za njih?-Verujemo,verujemo,neka ti bude.Jedino mi nije jasno,kad si 8 mjeseci prije toga kupovao stripove od dmar-a i dobio poprilicno negativnih(puno si kupovao,pa si puno negativnih i zaradio),kako je moguce da je isprika bila takoder ista.Opet imaš problema sa bratom,trebaš sve evre za slanje brata u manastir.?
-Zar nije to malo cudno?Ne mogu zamislit da lažeš.Bio bih strašno razocaran da jedan cestit covjek laže!

Pitam te cisto iz radoznalosti,unaprijed uvjeren da ce odgovor bit apsolutno cestit,zasladen i konkretan.Samo pazi,ovo je tek jedan primjer.Ima još par sitnih pitanja(pokušavam ti pomoc-pazi na kontradiktornost u eventualnom odgovoru).
------------------------------------------------------------------
Ja sam tebe lepo i ljubazno zamolio da me se okaneš, zar ne?

Ko si ti da se ja tebi pravdam ovde šta sam i zašto sam odustajao od aukcija? Covece, daješ sebi mnogo za pravo.

Napisao sam to što sam napisao i misliš da bih se pravdao bratovljevom bolešcu, da nije tako?

I daj kaži ovde ljudima odakle tebi uvid u to koliko sam ja stavljao ponude na stripove? Imaš hakere, ma da, važi...To znaci da imaš ekipu ljudi i u bilo kojem trenutku možeš uci u ponude i drugih ljudi, pa zato tako lepo stavljaš svoje stripove po jednu kunu, a onda stripovi odu u nebo. Koliko li si ih ti ošišao i koliko li je ljudi pobeglo sa sajta zbog tebe, to nesmem ni da zamislim!

Majstore, mnogo provociraš, ali ti uživaš u tome, koliko ja vidim!

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/08/2009 : 12:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-Ma ne,druže,majstore,prijatelju,brate.Uopce te ne provociram.Samo sam te pitao jednostavno pitanje.Objasni svima nama ,ljudima sa foruma.Ako nam svima šalješ velike pozdrave,zašto nam ne objasniš ovo malo jednostavno pitanje?Ili si tim ljudima lagao??Teško mi je u to povjerovat.
-Evo,obzirom da si me provalio u lopovluku,ja sve priznam.Jesam ,varao sam na aukcijama.Angažirao sam nekoliko prijatelja da podižu cijene na mojim aukcijama od 1 kune.Naravno,vršio sam nevideni pritisak i na potencijalne kupce da nabijaju što vece cijene kako bih ja zaradio što više para.Svi prevareni nek se jave i potvrde ovo moje priznanje.Eto,cast mi je da sam to tebi priznao-licno i personalno!

-Ajde ti!?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/08/2009 : 13:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-Igore,nisam obtatio pažnju na zadnju recenicu(ovo majstore).

-Ne,ne provociram te.Zašto bih?Samo te pitam.Odgovori,jer ljudi mogu stec dojam da cestit covjek laže.

E,da...ovu zadnju recenicu nisam baš shvatio.Ucinilo mi se na trenutak da u njoj ima i malo kuraže?Možeš li,molim te bit malo odredeniji.Cijelo si vrijeme u gardu i nekako "placljiv",pa si me iznenadio.Nešto si htio rec ili je to pitanje?
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 08/08/2009 : 13:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
zanimljiv topic...
vidim da se dobro šiša na sve strane... prodavaci kupce uz pomoc prijatelja i duplih nickova, kupci prodavace uz prijateljske dogovore ko ce kupiti koji strip po pocetni cijeni bez podizanja, a neki i uz razne "prijateljske" savjete da se ne biduje na aukcijama na kojima su vec oni dali ponude

na kraju ispada da smo svi ošišani (prodavaci, kupci i ostala kolateralna šteta)
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 13:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Obaveštavam sve na forumu da sam dana 09.07.2009 - te godine pred Opštinskim sudom u Kragujevcu podneo privatnu krivicnu tužbu zbog krivicnog dela klevete iz clana 171. stav 2. Krivicnog Zakona Republike Srbije protiv osobe koja je ovde poznata kao " dubac ", odnosno Dubljanin Ivana iz Kragujevca ( 34000 ), sa prebivalištem u Kragujevcu, ulica Vladike Nikolaja Velimirovica 1, po mojim operativnim podacima mislim da je od oca Blagoja ali to cemo ustanoviti na prvom pretresu. Dana 20 07. sam svoju privatnu tužbu precizirao kao optužni predlog. Navedeno delo je pocinjeno na stranicama ovog sajta u topiku "za male detektive oko sokolovo". A
"dubac" nece biti jedini koji ce tako proci, bice još tužbi.
Ja apelujem na administraciju sajta da mi dozvoli da do detalja sve objasnim, najgnusnije sam izvredan od strane mnogih na ovom forumu, a nije mi dozvoljeno da ništa kažem.
Isticem da bih " dubca " tužio mnogo ranije za sve izreceno ali nije bilo ostvarljivo jer je to naveo još 2007 - godine a ja sam ih prvi put video godinu dana kasnije. Po zakonu koji je na snazi u Srbiji, navedeno krivicno delo zastareva posle 3 meseca, što ja odlicno znam.
JA SAM OSOBA KOJA JE NA OVOM SAJTU KORISTILA NICK " baron ". Ako imate hrabrosti, dozvolite mi par dana na forumu i sve ce vam biti jasnije, ko je u stvari " dubac " i još po neki, a ko sam ja. Tužbe i ostalima idu pa idu.
U narednom topiku idu fotografije sudskih spisa, samo da shvatim kako se to ovde postavlja.............
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 13:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 13:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 13:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 14:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Onda je sud tražio da ispravim privatnu tužbu u optužni predlog.
U prevodu, jebati u drugacijoj pozi.......... izvinite na izrazu.
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 14:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
To i cinim, preinacujem tužbu u optužni predlog, mada je moglo i ovako kao prvi put.
Ide optužni predlog.
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 14:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
IMG]http://i30.tinypic.com/2wr2bde.jpg

Edited by - ponavljac on 08/08/2009 14:06:55
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/08/2009 : 14:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by ponavljac

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 14:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/08/2009 : 14:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Šta sam ja rekao, pošteno pa pred sud!!!

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 08/08/2009 : 14:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Jes svega mi,dobro si rekao

Nista od mira i festi na tromedji,ovo se sve vise zakuhava

Edited by - bihac-una on 08/08/2009 14:20:23
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 08/08/2009 : 14:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Isticem da o Ivanu Dubljaninu privatno ne mislim ništa ružno, smatram da je znao da ja uopšte ne citam forum i da je 2007 to iskoristio da se iznošenjem neistina reši nadolazece konkurencije iz Jagodine. Tokom popodneva/veceri cu izneti brojne neistine koje je on naveo još poodavno o meni, reci koje su moje greške ( pravi ljudi uvek priznaju svoje greške ) i najbitnije je to da mu ne želim ništa ružno, ako se bude poneo kao covek koji je u stanju da prizna da je pogrešio i izvini se zbog toga, povuci cu tužbu i snositi sve troškove postupka koji budu nastali.
NAPOMINJEM DA CU SVAKO DALJE POTENCIJALNO VREÐANJE MENE BITI SANKCIONISANO TUŽBOM S MOJE STRANE , GDE GOD DA ŽIVI POTENCIJALNI POCINILAC.
SVAKAKO DA IMAM I ZA NEKE LJUDE KOJI NISU IZ SRBIJE ŠTO ŠTA DA KAŽEM, SAMO REDOM...................
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 08/08/2009 : 14:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Baron,izbacen si sa sajta Kolekcionar.com zbog toga sto si koristeci vise nikova,zidao cene.
Za to te je optuzio Stankovic Dejan suvlasnik tog sajta.Nekoliko nas je tada ucestvovalo u sprecavanju mogucih zloupotreba zajedno sa suvlasnikom sajta.
Onda si vise puta izbacivan na sajtu Stripovi.com zbog iste stvari.Manipulisanje sa nikovima i zidanje cena je zabranjeno.Zato si izbacen i sa ovog sajta.Jasam samo jedan od ljudi koji su to uvideli.Nekoliko clanova te je prijavilo.Drago mi je ako sam dao doprinos kao i kad je Ulanmnije u pitanju da budes odstranjen.
Nedavno si me zvao na telefon i ja sam ti razlozno objasnio da mogu prilioziti IP adrese kao dokaz da si koristio duple nikove sto mi je potvrdio i Marko Sunjic vlasnik ovog sajta.Zbog toga si izbacen.
Ti dobro znas da sam ti ja pruzio vise sansi iako si napravio nekoliko gresaka da se izvuces i da budes ispravan ucesnik aukcija.
Ja sam podpuno spreman da stanem iza svojih postupaka.
Ti objasni svoje postupke.
Niko nikome ne sme da uskrati pravo na odbranu u bilo cemu.Tvoje je podpuno pravo da izneses svoje razloge zbog cega su te ljudi prijavili.
Evo kao sto vidis mene je Morti optuzio i ja se branim.Isto trazim da iznese svoje dokaze.
Da,Marko molim te nemoj ga izbacivati pod nikom Ponavljac jer bi bilo posteno da ima priliku objasniti svoje postupke.

Edited by - dubac on 08/08/2009 14:30:13
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000