T O P I C R E V I E W |
Spiderman |
Posted - 16/06/2018 : 10:33:34 Može li se (znam da se može samo je pitanje dobre volje) da se stavi poseban link u aukcijama na izbrisane aukcije.
Znam da se mogu vratiti sve aukcije ali htio bih vratiti samo neke a više ne znam koje su bile u izbrisanima. |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Spiderman |
Posted - 23/07/2018 : 00:48:56 quote: Originally posted by Markos
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&header=0&Action=1&Name=&NameDesc=0&SearchTypeCriteria=OR&SearchTypeDesc=0&Seller=spiderman&Buyer=&City=&Country=&aucCategoryID=0&SearchTypeTime=0&SearchTypeTimeValue=0&SearchType=2&submit=Tra?i
A-ha... Tu su dakle izbrisane te sve aukcije koje su istekle?
E ježiga ga sad... Nije baš ono kaj sam tražil...
Ali ne vidim problem staviti link samo na izbrisane aukcije. Jer i ovim linkom kaj si dao ne mogu vratiti aukciju koju sam izbrisao tj. samo određenu aukciju.
Onda ovdje napiši Vraćanje aukcije u prodaju ili nešto smisleno. Ikona je bezveze i sitna na rezoluciji od 1920 x 1200... Jbg... starimo...
Sasvim slučajno sam je danas našao.
|
velka031 |
Posted - 22/07/2018 : 14:04:28 quote: Originally posted by Obi-wan
Kada smo već kod brisanja, jedan prijedlog. Da se "moje aukcije" koje nemaju licitacija na sebi mogu mjenjati i brisati po želji bilo kada (ne samo unutar 24 sata). Ako je licitirano, naravno da ne može i ne treba biti izmjena, ali bez licitacije što da ne. Ljudi pogriješe, predomisle se. Stavljam aukcije od 3 dana već godinama baš zbog nemogućnosti mjenjanja. Bilo bi dobro da se aukcije mogu editirati po želji. Osobno ne vidim razlog protiv toga. Naravno, ako razlog i neka korist postoji sve ok. neka ostane kako jest. No, ako ograničenje editiranja aukcija nema neku korist, možda da se izmjeni.
Slažem se s ovim. |
Obi-wan |
Posted - 20/07/2018 : 11:07:06 Kada smo već kod brisanja, jedan prijedlog. Da se "moje aukcije" koje nemaju licitacija na sebi mogu mjenjati i brisati po želji bilo kada (ne samo unutar 24 sata). Ako je licitirano, naravno da ne može i ne treba biti izmjena, ali bez licitacije što da ne. Ljudi pogriješe, predomisle se. Stavljam aukcije od 3 dana već godinama baš zbog nemogućnosti mjenjanja. Bilo bi dobro da se aukcije mogu editirati po želji. Osobno ne vidim razlog protiv toga. Naravno, ako razlog i neka korist postoji sve ok. neka ostane kako jest. No, ako ograničenje editiranja aukcija nema neku korist, možda da se izmjeni. |
Markos |
Posted - 16/06/2018 : 13:21:31 http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&header=0&Action=1&Name=&NameDesc=0&SearchTypeCriteria=OR&SearchTypeDesc=0&Seller=spiderman&Buyer=&City=&Country=&aucCategoryID=0&SearchTypeTime=0&SearchTypeTimeValue=0&SearchType=2&submit=Tra?i |