Author |
Topic |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 16/06/2018 : 10:33:34
|
Može li se (znam da se može samo je pitanje dobre volje) da se stavi poseban link u aukcijama na izbrisane aukcije.
Znam da se mogu vratiti sve aukcije ali htio bih vratiti samo neke a više ne znam koje su bile u izbrisanima.
|
Moj strip Moje aukcije |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29440 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 20/07/2018 : 11:07:06
|
Kada smo već kod brisanja, jedan prijedlog. Da se "moje aukcije" koje nemaju licitacija na sebi mogu mjenjati i brisati po želji bilo kada (ne samo unutar 24 sata). Ako je licitirano, naravno da ne može i ne treba biti izmjena, ali bez licitacije što da ne. Ljudi pogriješe, predomisle se. Stavljam aukcije od 3 dana već godinama baš zbog nemogućnosti mjenjanja. Bilo bi dobro da se aukcije mogu editirati po želji. Osobno ne vidim razlog protiv toga. Naravno, ako razlog i neka korist postoji sve ok. neka ostane kako jest. No, ako ograničenje editiranja aukcija nema neku korist, možda da se izmjeni. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 20/07/2018 13:46:41 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/07/2018 : 14:04:28
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Kada smo već kod brisanja, jedan prijedlog. Da se "moje aukcije" koje nemaju licitacija na sebi mogu mjenjati i brisati po želji bilo kada (ne samo unutar 24 sata). Ako je licitirano, naravno da ne može i ne treba biti izmjena, ali bez licitacije što da ne. Ljudi pogriješe, predomisle se. Stavljam aukcije od 3 dana već godinama baš zbog nemogućnosti mjenjanja. Bilo bi dobro da se aukcije mogu editirati po želji. Osobno ne vidim razlog protiv toga. Naravno, ako razlog i neka korist postoji sve ok. neka ostane kako jest. No, ako ograničenje editiranja aukcija nema neku korist, možda da se izmjeni.
Slažem se s ovim. |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
|
Topic |
|