forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Arkham asylum

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
manhunter Posted - 06/11/2021 : 17:27:51
Eto, i Punisher je otišao u zaborav.

Podsetnik, pravila foruma su ovde:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32164

Kako god, za one koji se ogluše na gorenavedena pravila sledi:

1. kazna - 48h
2. kazna - 7 dana
3. kazna - 14 dana
4. kazna - 30 dana
5. kazna - 30 dana
6. i svaka sledeća kazna - tri meseca
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ivi skoj Posted - 16/09/2023 : 09:21:33
Poglavica izlazi za par dana, zbog dobrog ponašanja ima li pravo na skraćenje kazne, recimo od danas je slobodan.
#pravda za poglavicu
zeljko Posted - 27/07/2023 : 13:40:09
da...jesu bili tandem
henry Posted - 27/07/2023 : 13:11:52
quote:
Originally posted by manhunter

Da, odličan je to topic bio.

Teks i Karson, kakv je to tandem bio 😀
Mislim da je njihovim odlaskom forum dosta izgubio na živopisnosti.
Iako smo Nišlije, nisam ih video ni čuo barem deset godina.
panzer Posted - 26/07/2023 : 20:04:20
quote:
Originally posted by Imrahil

Jel john connor banovan? Kaze da ne moze da se loguje na forum.

Tko mu je kriv ako je zaboravio password?
manhunter Posted - 26/07/2023 : 15:38:44
Nije.
Imrahil Posted - 26/07/2023 : 15:32:49
Jel john connor banovan? Kaze da ne moze da se loguje na forum.
matori paraliticar Posted - 15/07/2023 : 11:15:37
Odlicno :) mami me drugo citanje, ne secam se puno vise nego neke dzungle i lika sto cuci na drugom spratu crkve ali sa obzirom na gomilu sto moram procitati po prvi put morace da priceka.
Bas da vidimo da li ce neko skorije ostaviti komentar tamo.
manhunter Posted - 15/07/2023 : 11:08:31
Napredovali nismo sigurno. Eno, maknuo sam ključ. :)
matori paraliticar Posted - 15/07/2023 : 10:58:02
Pa jeste odlican ali zasto mora i dalje kljuc :) Valjda smo napredovali od 2010 ili nismo :)
Ili mozda je najbolje ovako da ostane kao neki spomenik.
Cini mi se da mi je to jedna od mojih prvih kolorki uzeta pri kraju kad je bila na popustu
manhunter Posted - 15/07/2023 : 10:55:42
Da, odličan je to topic bio.
matori paraliticar Posted - 15/07/2023 : 10:44:56
Ajd sto ljudi zavrse u zatvoru ovde ali koliko godina ce tema o Muchachu biti corkirana (zakljucana)
15-20 godina, zauvek??

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34968&whichpage=12
sawitch Posted - 14/07/2023 : 08:07:29
Izvinjavam se :)
manhunter Posted - 14/07/2023 : 06:28:47
quote:
Originally posted by sawitch

Ako je Man zakasnio to je zato sto sam ga ja zeznuo. Juce je posle posla jurio za Cirih da se vidimo :)

Naravno da si ti kriv, kad malo bolje razmislim.
manhunter Posted - 14/07/2023 : 06:27:44
quote:
Originally posted by AleksandarN

Samo da zamolim gospodina manhuntera da se pridrzava pravila a ne kako mu odgovara!

U pravu si, izvinjavam se. Ovo ti je bila treća kazna, i trebalo je da te izbacim na 14 dana, ali rekoh da ne preterujem, odrasli smo ljudi.

Sledeći put idemo po redu.
sawitch Posted - 14/07/2023 : 01:21:35
Ako je Man zakasnio to je zato sto sam ga ja zeznuo. Juce je posle posla jurio za Cirih da se vidimo :)
Giuda Ballerino Posted - 13/07/2023 : 17:15:30
quote:
Originally posted by AleksandarN

Samo da zamolim gospodina manhuntera da se pridrzava pravila a ne kako mu odgovara! Banovan sam na 48h zbog sopstvenih mizatropskih namera prema meni a odbanovan sam posle skoro 3 dana i propustio sam dve aukcije koje sam hteo da licitiram dok drugi mogu da vredjaju, psuju i seru kako im je volja ali mozda ste cuvali ovce zajedno pa gajis simpatije prema njima. Ako ti je vec ovo posao za koji zivis, barem ga radi kako valja ili me se okani!

Slazem se, ali kakav je to covjek koji je moderator na forumu (opcenito govorim). Koliko je to mizerno, sve vise razmisljam o tome i sve mi je strasnije kad promislim.
AleksandarN Posted - 13/07/2023 : 14:26:01
Samo da zamolim gospodina manhuntera da se pridrzava pravila a ne kako mu odgovara! Banovan sam na 48h zbog sopstvenih mizatropskih namera prema meni a odbanovan sam posle skoro 3 dana i propustio sam dve aukcije koje sam hteo da licitiram dok drugi mogu da vredjaju, psuju i seru kako im je volja ali mozda ste cuvali ovce zajedno pa gajis simpatije prema njima. Ako ti je vec ovo posao za koji zivis, barem ga radi kako valja ili me se okani!
Tonto Posted - 01/07/2023 : 20:45:55
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Ja mislin da je situacija fifti-fifti.
Mislin da ima na forumu masu ljudi koji na forumu skrivaju svoje pravo lice i prave se fini i pristojni a uživo su pizde.

...i obrnuto. Evo ja vjerujem da je kiky s ovako agresivnim i vulgarnim konstantnim istupima privatno njezna, krhka i plaha povucena osoba.
NESVRSTANI Posted - 01/07/2023 : 20:27:15
quote:
Originally posted by vice

Najbolje je bit pizda i na forumu i uživo.
Najgora sorta su mi ovi koji su ok i na forumu i uživo. Pazi koja je to tek ekipa, od takvih bižin ka oparen.

Pizda uvijek i svud
vice Posted - 01/07/2023 : 20:19:02
Najbolje je bit pizda i na forumu i uživo.
Najgora sorta su mi ovi koji su ok i na forumu i uživo. Pazi koja je to tek ekipa, od takvih bižin ka oparen.
NESVRSTANI Posted - 01/07/2023 : 18:56:50
quote:
Originally posted by vice

quote:
Originally posted by kiky

pisanjem i postupcima na ovom forumu zapravo pokazujemo svoje pravo lice... dok je naše ponašanje izvan foruma, i među ljudima, večinom laž i pretvaranje.

Apsolutno!

Virtualna realnost ti daje mogućnost prividne anonimnosti i disocijacije, a svoje misli pretačeš u tekst bez da ih vokaliziraš. One su tvoj direktni misaoni upis.

No da se ne zavaravamo, većina nas hoda u društvu prekrivena s nekoliko maski. I to je sasvim prirodno. Problem nastaje kad ekstrem prevlada.

Ja mislin da je situacija fifti-fifti.
Mislin da ima na forumu masu ljudi koji na forumu skrivaju svoje pravo lice i prave se fini i pristojni a uživo su pizde.
vice Posted - 01/07/2023 : 18:27:32
quote:
Originally posted by kiky

pisanjem i postupcima na ovom forumu zapravo pokazujemo svoje pravo lice... dok je naše ponašanje izvan foruma, i među ljudima, večinom laž i pretvaranje.

Apsolutno!

Virtualna realnost ti daje mogućnost prividne anonimnosti i disocijacije, a svoje misli pretačeš u tekst bez da ih vokaliziraš. One su tvoj direktni misaoni upis.

No da se ne zavaravamo, većina nas hoda u društvu prekrivena s nekoliko maski. I to je sasvim prirodno. Problem nastaje kad ekstrem prevlada.
kiky Posted - 01/07/2023 : 14:57:55
ivi skoj Posted - 01/07/2023 : 11:49:36
Uzeše nam opet poglavicu.
Mislim da to već graniči sa rasizmom.
lwood Posted - 30/06/2023 : 11:27:22
quote:
Originally posted by sawitch

Ne znam jbg, prisao mi nedavno jedan lik i kaze da smo se nesto klali na forumu a ja ne znam ni ko je, niti se secam nika niti znam oko cega smo se klali, ma nista. Skroz normalan covek. Forum je nesto sto cesto stvara pogresan utisak. Na primer Nesvrstani i Sumohrvat. Meni i dalje nije jasno kako su njih dvojica u fajtu. Obojicu na ‘leb da mazes. Ili Manhunter i Lwood. Neverovatno. Kako bi se oni podzapali uzivo, pa to je nemoguce. Ali dopustam da postoji sansa da se varam.

Uzivo i forum nisu isto,pogotovo ako imaš autoritet i zloupotrebljavaš ga.
A šta se tiče "običnih" forumaša nema svađe jerbo su svi takvi sterani na ignore.
"Ne troši energiju uzalud."-kaže stara mudrost.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000