forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 LOEG od 11.09. u bioskopima
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 23/09/2003 : 18:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
ovaj, zar nije Sean snimio i onu prichu o Arthuru i kako ga izda Lancelot (ubijte me ne znan imena :))?
Dragonheart (dobro, zmaj je zakon!!! morate se sloziti :))?
sad mi je jasno to za nevidljivog, a jgoran, i Dracula hoda po danu, samo ne voli prejako sunce...

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 23/09/2003 : 19:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ime ruže neko rece gore.

I guess I could be a quiet hero
no one knows the good I've done...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/09/2003 : 23:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sta Ime ruze?! Sa kraljem Arthurom?!

Zaboga.

A btw, nemojte mi molim vas pricati da je Ime ruze dobar film, kada je opet rec o ekranizaciji u kojoj je TOTALNO UNISTENA I IZMASAKARIRANA poenta romana.

Tog Conneryja treba prebiti, kad malo bolje razmislim...

"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 24/09/2003 : 02:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Mrs u tri...

Ajd sad da cujem argumente.

Ono sto mogu da argumentujem je zasto je film morao biti ovakav kakav jeste a ne zasto nije nekakav drugaciji. Svestan sam da ce ovo da se pretvori u sveopstu kritiku Hollywooda kao i americkog nacina zivota, ali what the heck, drugacije ne moze:
Cinjenica prva: Amere ne zanimaju razradjeni likovi, duboka karakterizacija ili reference na "tamo neka" knjizevna dela. Hollywood ih je u zadnjih 10 godina toliko razmazio da danas dobro prolaze samo filmovi tipa matrix gde je nemoguce moguce, gde sve leti u vazduh a niko ne gine(sta mislis zasto je tako naglo krenula ekranizacija superheroja? ). Shodno tome, imas one scene gde Quotermain lupi onog tipa flasom a ovaj se 3 puta okrene oko svoje ose pre nego sto padne na zemlju, a iz istog razloga je i morao da pogadja dinju na 800 jardi . Bas zbog toga Mina jeste vampirica. Sve manje od toga bi bilo previse obicno. A da ne pricam o onoj sceni gde svi redom iskacu iz kola u punoj brzini i docekuju se na noge.
Sto se referenci tice, to je posebna prica. Ono sto funkcionise u stripu ne moze u filmu(i obrnuto, sto je sad nebitno). Moore bez problema moze na jednom panelu stripa da stavi 10 predmeta kao 10 referenci na razlicita knjizevna dela jer u tom trenutku citalac stripa moze da zastane, izvuce encikloepediju ili odredjeno knjizevno delo te da potrazi odredjeni predmet i zadovoljno se smesi Moore-ovoj genijalnosti nakon sto ga pronadje. U filmu to ne moze da funkcionise, prvo sto je malo neprakticno pauzirati film svakih par minuta a drugo sto je ljudi koji bi tako nesto radili nedovoljno da bi se ovi mucili to da snimaju(i sam kazes da su u bioskopu ljudi prepoznali samo Sawyera). Tako da su se reference morale svesti na oskudne izjave tipa: "Fillias Fog je bio mnogo brzi... oko Sveta za 80 dana!" ili "you're missing the picture, mr. Grey"
Cinjenica druga: jedna liga izuzetnih dzentlmena ne moze da bude sastavljena(u americkom filmu) a da u njoj nema amerikanaca. Tako imamo Doriana Greya koji se odlicno uklopio(ali ipak ne bih rekao da je on najrazradjeniji lik vec Jekyll) i Tom Sawyer koji je, naravno, potpuno idiotski lik bez koga bi sve bilo lepse(ali jadni Ameri nisu imali koga drugog da ubace).
I cinjenica treca: kod Amera radi opaka cenzura(kao i uvek). Zbog toga Quotermain nije mogao biti junky na koncu zivota(a sto i Macan kaze, ne bi to Connery mogao sebi da dozvoli), a i Griffina nisu mogli naci na zenskoj akademiji kako napastvuje jednu ucenicu
quote:

Svet koji ocigledno NIJE Steampunk (GDE JE PARA?!).

Pa vise su tezili realnijoj slici Londona, dakle kisa non stop To po meni i nije toliki minus.
quote:

Bruka zvana dizajn Venecije.

Dobro, mogli su i bolje ali i nije toliko lose. Tebi su to dve reci a njima ko zna koliko miliona dolara :-)) Nautilus je zato maestralan. Opet, ne kao u stripu ali svejedno maestralan. U stripu su i London i Nautilus suvise nadrealisticni sto se nije moglo izvesti u filmu.
quote:

Moriartijev cunning plan koji je sramotno prost.

Moglo bi i prostije Mislim, i nije bas toliko prost.
quote:

Hyde je DOBRICA...

Samo dok ga nisu ukrotili i ponudili mu nesto u zamenu za njegove usluge. U stripu je naravno brutalniji ali, opet, nije bilo za ocekivati da ce i u filmu rukama da cepa ljude na pola.

I rest my case

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/09/2003 : 08:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Hm, u knjizi Dorian Grey nije bio Amer, ako se ne varam?

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ...
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 24/09/2003 : 17:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Hm, u knjizi Dorian Grey nije bio Amer, ako se ne varam?

Bice da si u pravu. Tim jos gore, ako je sve sto Ameri imaju da ponude ogavni Tom Sawyer... Mozda su ubacili jednog Amera i jednog Britanca da ne ispadne da se ubacuju novi likovi samo zbog americke gordosti.

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 24/09/2003 : 18:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
Amerikanac je pozitivac, a "novi" Britanac negativac. Ima i tu nešto...

http://free-vt.htnet.hr/rollercoaster/americancomix.htm
THERE, THERE
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/09/2003 : 19:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Amerikanac je pozitivac, a "novi" Britanac negativac. Ima i tu
>nešto...

A scenarist Brit koji zzivi u Jamerici ... Imai tu nessto...

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/09/2003 : 20:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by dd fan

Ono sto mogu da argumentujem je zasto je film morao biti ovakav kakav jeste a ne zasto nije nekakav drugaciji. Svestan sam da ce ovo da se pretvori u sveopstu kritiku Hollywooda kao i americkog nacina zivota, ali what the heck, drugacije ne moze:
Cinjenica prva: Amere ne zanimaju razradjeni likovi, duboka karakterizacija ili reference na "tamo neka" knjizevna dela. Hollywood ih je u zadnjih 10 godina toliko razmazio da danas dobro prolaze samo filmovi tipa matrix gde je nemoguce moguce, gde sve leti u vazduh a niko ne gine(sta mislis zasto je tako naglo krenula ekranizacija superheroja? ). Shodno tome, imas one scene gde Quotermain lupi onog tipa flasom a ovaj se 3 puta okrene oko svoje ose pre nego sto padne na zemlju, a iz istog razloga je i morao da pogadja dinju na 800 jardi . Bas zbog toga Mina jeste vampirica. Sve manje od toga bi bilo previse obicno. A da ne pricam o onoj sceni gde svi redom iskacu iz kola u punoj brzini i docekuju se na noge.

Izricito me zabole sto "sirotom" Norringtonu nisu dali da napravi drugaciji film. To ne poboljsava konacni proizvod.

quote:

Sto se referenci tice, to je posebna prica. Ono sto funkcionise u stripu ne moze u filmu(i obrnuto, sto je sad nebitno). Moore bez problema moze na jednom panelu stripa da stavi 10 predmeta kao 10 referenci na razlicita knjizevna dela jer u tom trenutku citalac stripa moze da zastane, izvuce encikloepediju ili odredjeno knjizevno delo te da potrazi odredjeni predmet i zadovoljno se smesi Moore-ovoj genijalnosti nakon sto ga pronadje. U filmu to ne moze da funkcionise, prvo sto je malo neprakticno pauzirati film svakih par minuta a drugo sto je ljudi koji bi tako nesto radili nedovoljno da bi se ovi mucili to da snimaju(i sam kazes da su u bioskopu ljudi prepoznali samo Sawyera). Tako da su se reference morale svesti na oskudne izjave tipa: "Fillias Fog je bio mnogo brzi... oko Sveta za 80 dana!" ili "you're missing the picture, mr. Grey"

E to se onda resi na drugacije nacine: parafraziranje scena poznatih filmova koji se bave tematikom viktorijanskog doba, recimo. Pa onda imas ekvivalent stripa na filmskom platnu. Ali to zahteva znanje...

quote:

Cinjenica druga: jedna liga izuzetnih dzentlmena ne moze da bude sastavljena(u americkom filmu) a da u njoj nema amerikanaca. Tako imamo Doriana Greya koji se odlicno uklopio(ali ipak ne bih rekao da je on najrazradjeniji lik vec Jekyll) i Tom Sawyer koji je, naravno, potpuno idiotski lik bez koga bi sve bilo lepse(ali jadni Ameri nisu imali koga drugog da ubace).

Sam Sawyer mi toliko i ne smeta, i to sto je on ubacen je relativno u duhu filma. To sto ima prakticno glavnu ulogu je katastrofa. O zavrsnim Quatermainovim recima da i ne govorim.

quote:

I cinjenica treca: kod Amera radi opaka cenzura(kao i uvek). Zbog toga Quotermain nije mogao biti junky na koncu zivota(a sto i Macan kaze, ne bi to Connery mogao sebi da dozvoli), a i Griffina nisu mogli naci na zenskoj akademiji kako napastvuje jednu ucenicu

E onda je barem mogao da bude alkoholicar, a ne cikica koji se povukao.

quote:

Pa vise su tezili realnijoj slici Londona, dakle kisa non stop To po meni i nije toliki minus.

Aha, samo menja zanr cele price. Sitnica.

quote:

Dobro, mogli su i bolje ali i nije toliko lose. Tebi su to dve reci a njima ko zna koliko miliona dolara :-))

AMA JEDAN POGLED NA MAPU VENECIJE MOZE DA POKAZE KOLIKO JE ONAJ DIZAJN GLUPOST!!!! MA JEL NEKO OD LJUDI KOJI SU PRAVILI FILM IKADA BIO U VENECIJI?!!!!

Zalim, ali takve faktografske greske ne trpim, NAROCITO kada je Venecija u pitanju.

quote:

Nautilus je zato maestralan. Opet, ne kao u stripu ali svejedno maestralan. U stripu su i London i Nautilus suvise nadrealisticni sto se nije moglo izvesti u filmu.

London je morao, a vala i Pariz. A Nautilus je podnosljiv.

quote:

Moglo bi i prostije Mislim, i nije bas toliko prost.

Kako? Mislim, kako mali Perica zamislja criminal masterminda.

quote:

Samo dok ga nisu ukrotili i ponudili mu nesto u zamenu za njegove usluge. U stripu je naravno brutalniji ali, opet, nije bilo za ocekivati da ce i u filmu rukama da cepa ljude na pola.

E pa trebao je. A ne da mi se prenemaze "Not the whole bottle..." Mislim strasno.

quote:

I rest my case

What case?

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 25/09/2003 : 00:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Izricito me zabole sto "sirotom" Norringtonu nisu dali da napravi drugaciji film. To ne poboljsava konacni proizvod.

Verujem da je bilo ili ovako ili nikako drugacije. U tom slucaju ja odabiram ovako. Znam koji bi bio tvoj izbor i ne mogu ti nimalo zameriti. Ja ipak nisam toliki fan stripa.
quote:

E to se onda resi na drugacije nacine: parafraziranje scena poznatih filmova koji se bave tematikom viktorijanskog doba, recimo. Pa onda imas ekvivalent stripa na filmskom platnu. Ali to zahteva znanje...

To bi opet bio hermeticki film radjen za malobrojne filmofile. A ovakav jedan film mora biti radjen za siroku publiku. Koliko god bio popularan Moore-ov stip, i koliku god publiku on imao to je NISTA naspram broja gledalaca koje film treba da natera da odu u bioskope. Evo npr. u nasoj zemlji ima recimo 100 ljudi koji su citali strip i koji ce sigurno otici da pogledaju i film. E u pitanju su onih ostalih 100000 ljudi koje film treba da odvuce u bioskope. I jos, dobro se secam devojke koja je u pismima citalaca u LoEG-u rekla nesto tipa: "Ja studiram viktorijansku knjizevnost i pravo mi je uzivanje citati LoEG". E pa nema dovoljno studenata vikt. knjizevnosti ili filma da bi odrzali film na zivotu. Potrebni su oni mali ljudi.
quote:

Sam Sawyer mi toliko i ne smeta, i to sto je on ubacen je relativno u duhu filma. To sto ima prakticno glavnu ulogu je katastrofa. O zavrsnim Quatermainovim recima da i ne govorim.

Sawyer u duhu filma? Pa po cemu je on extraordinary? Ne moze cak ni dinju na 800 jardi da pogodi On je tu samo jer im je trebao neko da glumi zamenu Allanovom sinu te da naprave onu kvazi emocionalnu zavrsnicu od koje je meni muka. Jos je samo falilo da Quotermain probije rukom iz groba
quote:

Aha, samo menja zanr cele price. Sitnica.

Po meni, steampunk je vise okruzenje(koreografija ili sl.) nego zanr... Kao sto Druunu mnogi nazivaju cuberpunkom a zapravo je SF.
quote:

AMA JEDAN POGLED NA MAPU VENECIJE MOZE DA POKAZE KOLIKO JE ONAJ DIZAJN GLUPOST!!!! MA JEL NEKO OD LJUDI KOJI SU PRAVILI FILM IKADA BIO U VENECIJI?!!!!

Ne, niko od ljudi koji su radili film SIGURNO nije bio u Veneciji 1903(or so). Ti? A ako mislis da se nista nije promenilo za 100 godina...
quote:

Zalim, ali takve faktografske greske ne trpim, NAROCITO kada je Venecija u pitanju.

A nikada nisam bio ni Pratt fetisista, sta ces
quote:

Kako? Mislim, kako mali Perica zamislja criminal masterminda.

Dobro, cekaj, hajde da se podsetimo nekog originalnog Moriartievog "masterminda". Mi ovde pricamo o coveku koji je falsifikovao(ne licno, naravno) umetnicka dela i prodavao ih na razlicitim stranama. Brrrr, sav sam se najezio.
Eto, TO je jednostavnije od M-ovog plana iz filma.
quote:

E pa trebao je. A ne da mi se prenemaze "Not the whole bottle..." Mislim strasno.

Dobro, imao je on i "You stink of fear!" faza. Postao je "umiljat" tek kada je pomirio svoje 2 licnosti sto je dobro odradjeno u filmu.
A te vrcave i komicne izjave su vec duze vreme moda u Hollywoodu.
quote:

What case?

This one

Edited by - dd fan on 25/09/2003 00:52:54
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 25/09/2003 : 02:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Sam Sawyer mi toliko i ne smeta, i to sto je on ubacen je relativno
>u duhu filma.

Osim ssto bi u to doba imao koliko ... 70 godina?

mcn

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 25/09/2003 : 12:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Verujem da je bilo ili ovako ili nikako drugacije. U tom slucaju ja odabiram ovako. Znam koji bi bio tvoj izbor i ne mogu ti nimalo zameriti. Ja ipak nisam toliki fan stripa.

Ok, ali sta si dobio ovakvom ekranizacijom stripa? Dobar film? Nece biti, u pitanju je prosecan holivudski spektakl. Reklamu za strip? Praksa je pokazala da film nikada nije doneo nista dobro stripu po kome je pravljen. Nije mi jasan tvoj izbor.

quote:

To bi opet bio hermeticki film radjen za malobrojne filmofile. A ovakav jedan film mora biti radjen za siroku publiku. Koliko god bio popularan Moore-ov stip, i koliku god publiku on imao to je NISTA naspram broja gledalaca koje film treba da natera da odu u bioskope. Evo npr. u nasoj zemlji ima recimo 100 ljudi koji su citali strip i koji ce sigurno otici da pogledaju i film. E u pitanju su onih ostalih 100000 ljudi koje film treba da odvuce u bioskope. I jos, dobro se secam devojke koja je u pismima citalaca u LoEG-u rekla nesto tipa: "Ja studiram viktorijansku knjizevnost i pravo mi je uzivanje citati LoEG". E pa nema dovoljno studenata vikt. knjizevnosti ili filma da bi odrzali film na zivotu. Potrebni su oni mali ljudi.

Jeli LoeG strip razumljiv samo za viktorijanske zaludjenike? Ili je strip dobar sam po sebi, a refernce su mu dodatna dimenzija? Ako si veliki mag, mozes da napravis delo koje ce zadovoljiti i male i velike. Ako nisi, sta se koj k***c petljas tamo gde ti nije mesto? Ovo nije postmodernizam, nema makara ironicnog otklona u odnosu na strip ili originalna knjizevna dela: ovo je zanatska tvorevina koja se dobija po narudzbini. A moglo je drugacije, ali je trebalo uloziti RAD, ZNANJE i UMECE. Norrigton nema nista od toga. Pogledaj Hulka: Ag Lee je ubacio Bannerovog oca u pricu. Pa sta?! ve je u duhu stripa, even more so. (mada i donekle dosadno)

Moze se, kad se hoce. Ali ovi nisu hteli.

quote:

Sawyer u duhu filma? Pa po cemu je on extraordinary? Ne moze cak ni dinju na 800 jardi da pogodi On je tu samo jer im je trebao neko da glumi zamenu Allanovom sinu te da naprave onu kvazi emocionalnu zavrsnicu od koje je meni muka. Jos je samo falilo da Quotermain probije rukom iz groba

On je extraordinary licnost. Znamo zasto je tu, i to je vec druga prica, ali da je recimo imao ucesce u filmu koliko i Nemo, ne bih se bunio ni najmanje.

quote:

Po meni, steampunk je vise okruzenje(koreografija ili sl.) nego zanr...

Not so. U steampunku vladaju odredjeni zakoni, kao i drugim zanrovima. Nije u pitanju samo background.

quote:

Ne, niko od ljudi koji su radili film SIGURNO nije bio u Veneciji 1903(or so). Ti? A ako mislis da se nista nije promenilo za 100 godina...

Na ovo je tesko odgovoriti, a da te covek ne uvredi. No, da probamo: ako je Canal Grande menjao svoj tok i Lido di Venezia bio tunel prepun smesno visokih mostova, ja sam Miki Maus.

Procitaj malo o Veneciji, pa ces videti da se nista i nije promenilo u zadnjih 100 godina. A svakako nije toliko koliko su u filmu napravili.

quote:

A nikada nisam bio ni Pratt fetisista, sta ces

Nema to veze sa Prattom, vec sa samim gradom. Bio sam ocaran njime mnogo pre nego sto sam zavoleo Corta. Venecija je Venecija, sve ostalo su trice i kucine.

quote:

Dobro, cekaj, hajde da se podsetimo nekog originalnog Moriartievog "masterminda". Mi ovde pricamo o coveku koji je falsifikovao(ne licno, naravno) umetnicka dela i prodavao ih na razlicitim stranama. Brrrr, sav sam se najezio.
Eto, TO je jednostavnije od M-ovog plana iz filma.

Tja, barem ga nije nacrtao Holmesu. To je bruka koju M sebi nikada ne bi dozvolio.

quote:

Dobro, imao je on i "You stink of fear!" faza. Postao je "umiljat" tek kada je pomirio svoje 2 licnosti sto je dobro odradjeno u filmu.
A te vrcave i komicne izjave su vec duze vreme moda u Hollywoodu.

Zabole me za modu.

A kakvo crno pomirenje izmedju krvozedne bestije i smotanog profesora?!

quote:
Originally posted by mcn

Osim ssto bi u to doba imao koliko ... 70 godina?

To mogu da progutam. Zar Mina nije u romanu imala i dete koje je nestalo u stripu? Takve stvari se daju oprostiti.

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 28/09/2003 : 15:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Jucer sam pogledao film.
Izbacio sam strip iz glave, zaboravio da je uopce napravljen i dobro se zabavio.
Bolio me kurac za karakterizacije. Vidio sam 70-ogodisnjaka kako skakuce ko da ima duplo manje godina, nevidljivog, besmrtnog, Hydea,cum...oops...blood-sucking Harkericu itd itd
Debilan zaplet i malo zabave.

Nema govneta znaci more je cisto.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/09/2003 : 01:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Jucer sam pogledao film.
Izbacio sam strip iz glave, zaboravio da je uopce napravljen i dobro se zabavio.

Bravo, to je pravi recepat! A ne kao neki depresivci...

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 29/09/2003 : 01:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

cum...oops...blood-sucking Harkericu

Nema govneta znaci more je cisto.

Hehe, ovo je dobro, svaka cast

Go to Top of Page

Profa
Average Member

Croatia
933 Posts

Member since 08/03/2003

Posted - 29/09/2003 : 13:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Profa a Private Message
FOX na sudu zbog LOEG

www.iskon.hr/filmtv/page/2003/09/29/0024006.html
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 29/09/2003 : 16:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ja kontam netko ih poslao na sud jer su onakvo smece bacili u kina.

Remember the first dance we shared?
Recall the night you melted my ugliness away?
The night you left with a kiss so kind
Only a send of beauty left behind...
Go to Top of Page

Vlaad
New Member

USA
217 Posts

Member since 31/07/2003

Posted - 03/10/2003 : 11:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaad a Private Message
Kaze lik na Metropolisu (RTS-ova emisija) da mu je film bolji od stripa...
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 03/10/2003 : 13:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Ko zna na koji je film i strip on mislio

Go to Top of Page

Vlaad
New Member

USA
217 Posts

Member since 31/07/2003

Posted - 04/10/2003 : 10:39:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaad a Private Message
"Netko se u Hollywoodu sjetio da bi se ona bizarna pulp-sparivanja (Dracula protiv Frankensteina', 'Billy the Kid protiv Dracule'...) možda moglo osuvremeniti s X-menima... i tko bi mogao ocekivati da ce tu blesastu tržišnu ideju na kraju pomesti tako dramaticne poplave."

Objavljeno: Feral Tribune, 25. rujna/septembra 2003.

Edited by - Vlaad on 04/10/2003 10:42:27
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 04/10/2003 : 10:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Sad sam nešto skontao. Zar ovaj topic ne bi trebao da ide u Svaštaru?

She shuts the doors and lights and lays her body on the bed,
Where images and words are running depp...
She has too much pride to pull the sheets above her head...
So queitly she lays and waits for sleep...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/10/2003 : 11:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ne jer je LOEG strip.

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 04/10/2003 : 11:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ali se raspravlja o LOEG FILMU.

She shuts the doors and lights and lays her body on the bed,
Where images and words are running depp...
She has too much pride to pull the sheets above her head...
So queitly she lays and waits for sleep...
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 04/10/2003 : 15:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
pogledaj malo bolje: najvise se raspravljalo o Draculi i Mini Harker, te njihovom faktoru za azstitu od sunca :))

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/10/2003 : 16:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
A gde bi onda po tebi trebala da ide ona kompletna lista filmova radjenih po stripu?

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000