Author |
Topic  |
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/09/2003 : 20:11:49
|
Ovo za becku skolu je smijesno.
Rommel me vec razocarao kada je napustio sajt, kao prvo on je vrlo inteligentna osoba sa puno znanja, i nacin na koji je napustio sajt me razocarao. Prvo se nasao uvrijedjen zbog obicne Krugerove provokacije, pa se poslije jedno 2345 puta oprostio od foruma. Na kraju je ta cijela prica izgledala bijedna i smijesna.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
Edited by - SejoSexon on 18/09/2003 20:21:00 |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 18/09/2003 : 20:29:26
|
Holodna, hmura, I mrachna v dushe. Kak mog znat’ ya, shto ti umryosh’?
Da svidania, bereg radnoy – Kak nam trudna predstavit’, shto eto nye son’. Rodina – dom radnoy, Da svidania, rodina.
I v pohod i v pohod nas volna marskaya zdyot nye dazhdyotsya. Nas zavut marksaya dal’ i priboy!
Salyut otsam i nashim dedam, Zavyetam ih vsegda verni. Teper’ nishto nye astanovit Pabedniy shag radnoy strain.
Ti plivi, plivi besstrashna Gordast’ Severnih Maryey. Revolyutsii nadeshda, sgustok vyeri vseh lyudey.
V okytabre, v okyabre, Reportuyem mi nashi pabedi. V okytabre, v okyabre, noviy mir dali nam nashi dedi.
i zgazite sve protivnike
   toliko od mene...
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound! |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 18/09/2003 : 20:33:31
|
Evo sad se oprostio po 2346 put...:-)
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 18/09/2003 : 20:51:02
|
Ja sam stvarno ostao iznenadjen cijelom onom pricom.   Pratio sam neka dogadjanja na znaku sagite od pocetka i procitao sam prva javljanja markosa i njegove rijeci upucene sigismundusu... Odlicno se sjecam da ga je samo pitao zbog cega neke stvari nije stavio na ovoj stranici a imao je vremena da stavi na Z.Sagite. Pitanje je bilo logicno, s obzirom da se sjecam kako su sigismundusov odlazak sa stranice opravdali nedostatkom vremena. Naravno da svako ima pravo trositi svoje vrijeme gdje hoce i kada hoce ali ne razumijem zbog cega neki traze razna opravdanja a ne kazu istinu. Odlazim, jer mi se ne svidja to i to... I boban debelo pretjeruje kada pise kako markos "place" za nekim clanovima... Cudo da mu site nije poplavio od suza koje se tamo prosipaju...
Logicno je da mu kaze da se onakva rasprava treba voditi ovdje a ne tamo na onoj stranici. Zbog cega? Pa zato sto su tamo prozvani ljudi sa ovog foruma i povod cijele price potice sa ovog foruma. Rommele "hvala" na poklonu (stihovima iz himne crvenom oktobru)... Razocaran sam i tuzan...   |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 18/09/2003 : 20:55:25
|
Ja mislim da se Rommel u dubini duse pokajao sto je napustio forum (i dalje ga prati, sto je dokazao svojim debilnim postovima na ZNAKU S.), ali to zbog svoga "ponosa" nikada nece priznati. I to je razlog zbog cega je bez ikakvog razloga poceo da pljuje po sajtu i Markosu.
Svi mi znamo da je glavni cilj donacija pomoc ovoj stranici a ne nagradna igra.
Mozda bi trebali otvoriti novi topic sa nazivom "POMOZIMO ROMMELU"!
Ovo ja za romija:
Liebe Grüße,
Wiener Schule 
Edited by - SejoSexon on 18/09/2003 20:56:23 |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 19/09/2003 : 10:43:18
|
I sigi se ukljucio u pljuvanje po Markosu i stripovi.com.
Ne znam koji je kurac rommelu i sigiju?! Ljudi jesu inteligentni, ali su ocigledno puni nekih kompleksa pa bez razloga pljuju po tudjem.
Evo sta je sigi napisao:, uh, kak se zahuktalo
no, odgovor fantomu
zasto radim to sto radim na ovako obskurnom mestu, kao sto je znak sagite? A i relativno je i malo posecivan, jel? istina, za sada. Ovaj je sajt u izgradnji, i od njega ocekujem mnogo. A i dao mi je vec mnogo. I jos nesto, ja nemam ekipu. Pozvao sam prijatelja, da mi se pridruzi, i to je sve. A istom pozivam sve, koji zelite da postujete svoj, ne tudji, bibliografski rad, pa nek budu to stripovi ili SF, da izgradimo nesto. Jer verujem, da ce iz ovoga izrasti nesto veliko. Bar cu ja ovde istrajati do kraja. znam, da na nekim sajtovima ima strasnih stvari. Tin Tin je tako sredjen, da ti pamet stane. A i Asterix. Pa na stripovima.com pokusao sam to raditi, pa nekako nije islo. Ovde imam slobodu i napravicu sve sto je u mojoj moci, da ce ovo biti nesto, sto ce stripasi traziti. Nesto najbolje sto moze biti. no, priznajem, da mi imponira, sto si se nekako ponudio za saradnika na terra incognita. Mnogo hvala, uvek ces biti dobrodosao. Inace, stvar stoji na janiju i rommelu, da to srede. Sajt terra incognita, naime. Jer sam ja, sto se tice kompjutera, budala na kvadrat.
A za to vreme, ja cu vredno sredjivat te moje male stripografije. Ovde, na znakusagite.
ma, dobro. procitao sam sve ovo gore. donacije, nagrade i sta ja jos znam. Isao sam i na stripove.com i tamo sve to procitao. Na dva topica. A isao sam i na webmasters.com. Ima tamo zbilja zanimljivih stvari. Bas u vezi stripova.com. Ma glupo mi je sve to. Ako webmaster ne moze srediti placanje sajta tako, da sredi sponzorstvo ili placa iz vlastitog dzepa, onda zbilja ne znam zasto uopste ima sajt. Izvinite, al to je nesposobnost. I to sto se dogadja to je moljakanje za pare. Male pare. Sad, ako neko ima nekog ekonomskog interesa, kao sto ga ima Boban na znaku sagite, jer ima vlastito izdavastvo, O.K. Ako ne, sta ja znam. Al da znate, mene je zabolela konstatacija, da ce webmaster sa stripovi.com sanija besplatno izbaciti. Pa to je tako imbecilna izjava... A isto se secam, da je bas markos izjavljivao, da on placa svoj sajt, da je njegov i da ce raditi sta hoce. O.K. O.K. A sta sad? Kad ce drugi placati sajt? Isto, tesko bi mu bilo dati za nagradu Zagora extra-komplet, jer bi ga mogao prodati za bolje pare. Mili boze, ja bi bar sutio. Izvinite, zbilja mi je glupo sve to. Nekako mi lici na pocetak kraja.
sigismundus
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16862 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16862 Posts
Posted - 19/09/2003 : 11:03:50
|
ko ih je.... markos samo ti vozi dalje makar sam kratko da se tako izrazim Vaš clan nikad nisam našao bolju stranicu a 100% u ovom tisucljecu na ovim prostorima i šire je nece ni biti ako ništa drugo i to je za mene najveci razlog za donaciju pa makar je davao svaki mjesec jer to je mala cijena za sve užitke na ovim stranicama romel je ionako samo jadna prošlost - velikoime kratkog daha
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13478 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 19/09/2003 : 11:30:29
|
Bezvezna rommelova primjedba na donaciju. S druge strane, volim kad vidim oduševljenje ljudi u necem pozitivnom, kao što je trenutno oduševljen sajtom risbozg. Samo naprijed.
Jašem divlje konje ludila kroz zvjezdanu jebovinu na putu za suncev sustav |
 |
|
Leopold_IV
Senior Member

.jpg)
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 19/09/2003 : 11:58:32
|
Svasta, nisam se ovome nadao od jednog vrsnog poznavatelja stripa. Za svaku osudu. - mislim na rommela
--< Inches make champions >-- |
Edited by - Leopold_IV on 19/09/2003 12:07:22 |
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 19/09/2003 : 12:12:34
|
Ja se nadam da cemo nakon svega dobiti komplet ekstra zagora kao glavnu nagradu :-))).Jaoooo :-).
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
|
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 19/09/2003 : 13:51:04
|
hmm nevjerovatno.zasto sigi ima nesto protiv ovog site-a kad smo ga dizali u zvijezde(bar koliko je meni poznato).i kakvo je poistovjecivanje krugera i kompanije koja se svadjala sa romelom,sa svim clanovima foruma.pa ni romela niko nije osudjivao kada su se drugi svadjali a on nije stao na stranu nekoga.zaista to nisam ocekivao od njega,a bas smo nedavno(na sastanku)komentarisali kako je legenda i kako je steta sto ga nema na forumu.nakon ovoga povlacim sve sto sam rekao tada.zaista sam razocaran...
AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!! |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 19/09/2003 : 17:10:19
|
Zalosno, sada se javio i ante (ante vekic iz Metkovica) koji je dobrovoljno napustio site.
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 19/09/2003 : 17:52:20
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Zalosno, sada se javio i ante (ante vekic iz Metkovica) koji je dobrovoljno napustio site.
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Dobro je da se nije najavio ko neki.
|
 |
|
seinfeld
Advanced Member

16500 Posts
Posted - 19/09/2003 : 17:54:20
|
Ako ona "diskusija" prede na ovaj forum odmah zakljucavam topic(samo da najavim).
|
 |
|
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16862 Posts
Posted - 19/09/2003 : 20:06:03
|
i ja mislim da moramo nastavit o donaciji a ne o necijoj ljubomori 10.10.03 mi je placa i onda šaljem nije beg cicija
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --   
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 19/09/2003 : 23:08:11
|
Marko, samo da javim, provizija pichi bezobzira da li je podruznica Zagrebacke banke ili ne. Dakle, 15 maraka. Tako, ja sutra saljem postom, sakriveno izmedju presavijenog papira na kojem ce biti: 'Marku, za dugo sjecanje, Emir' - to moj autogram, kad budem poznat slobodno prodaj, necu se ljutit :))
Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family. Against your family, never. |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16862 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 19/09/2003 : 23:40:41
|
najvjerovatnije cu prodavati nesto stripova ovdje ovih dana - kupi i saljem dva, jedan za tebe, a drugi za curetak s kojim ces me upoznat kad dodjem u posjet :)
Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family. Against your family, never. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29742 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 20/09/2003 : 02:09:41
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Marko, samo da javim, provizija pichi bezobzira da li je podruznica Zagrebacke banke ili ne. Dakle, 15 maraka. Tako, ja sutra saljem postom, sakriveno izmedju presavijenog papira na kojem ce biti: 'Marku, za dugo sjecanje, Emir' - to moj autogram, kad budem poznat slobodno prodaj, necu se ljutit :))
Necu ga prodavati, skupljam potpise celebrity-a (bar iz strip svijeta):-) P.S. Hvala.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 20/09/2003 : 04:14:58
|
quote: Originally posted by Dado
Ja sam stvarno ostao iznenadjen cijelom onom pricom.   Pratio sam neka dogadjanja na znaku sagite od pocetka i procitao sam prva javljanja markosa i njegove rijeci upucene sigismundusu... Odlicno se sjecam da ga je samo pitao zbog cega neke stvari nije stavio na ovoj stranici a imao je vremena da stavi na Z.Sagite. Pitanje je bilo logicno, s obzirom da se sjecam kako su sigismundusov odlazak sa stranice opravdali nedostatkom vremena. Naravno da svako ima pravo trositi svoje vrijeme gdje hoce i kada hoce ali ne razumijem zbog cega neki traze razna opravdanja a ne kazu istinu. Odlazim, jer mi se ne svidja to i to... I boban debelo pretjeruje kada pise kako markos "place" za nekim clanovima... Cudo da mu site nije poplavio od suza koje se tamo prosipaju...
Logicno je da mu kaze da se onakva rasprava treba voditi ovdje a ne tamo na onoj stranici. Zbog cega? Pa zato sto su tamo prozvani ljudi sa ovog foruma i povod cijele price potice sa ovog foruma. Rommele "hvala" na poklonu (stihovima iz himne crvenom oktobru)... Razocaran sam i tuzan...  
Bas nekako kadasam se vratio cito sam nesto o odlasku romela sa stripovi.com...Zaomije stoje doslo do nekakve rasprave izmedju njega i krugera..Mislim obadvoica su veoma jaki na POLJU STRIPA, tako daje odlazak bilo kojeg od njih ipak gubitak za ovaj sajt.. U okviru svega toga nije me nimalo iznenadilo romelovo nipodastavanje ovoga slucaja sa pruzanja pomoci dase spasi ovaj sajt.. Najvise meje iznenadilo SIGISMUNDOVO obrazlozenje o stanju sa ovim sajtom i vebmasterom, i da sada nenabrajam..Mislim da tu ima svega pomalo, a izgleda najvise ljubomore..Nikada niti jedan forum, ili sajt nece imati ovakvu postavu kakvu ima i IMACE akobogda jos dugo, dugo, STRIPOVI.COM...  |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 20/09/2003 : 06:52:28
|
rommela sam upoznao,tip je ok,ali ovo mu nije trebalo...sigiju bi,s obzirom na njegove godine preporucio antisklerin...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... |
 |
|
Topic  |
|