forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pomozite www.stripovi.com!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/09/2003 : 06:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
i kako se ante ima obraza javiti?!?!?koji idiot!!!

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16863 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 20/09/2003 : 09:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Marko, samo da javim, provizija pichi bezobzira da li je podruznica Zagrebacke banke ili ne. Dakle, 15 maraka.
Tako, ja sutra saljem postom, sakriveno izmedju presavijenog papira na kojem ce biti: 'Marku, za dugo sjecanje, Emir' - to moj autogram, kad budem poznat slobodno prodaj, necu se ljutit :))

Necu ga prodavati, skupljam potpise celebrity-a (bar iz strip svijeta):-)
P.S. Hvala.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

vjerovatno imaš kaslic u haustoru pa bum ja ubacil kuvertu u kaslic naravno ukljucujuci i moj autogram samo me zanima dali treba pisati i posveta pošto jrdnog dana kad me nebu ostace iza mene zbirka stripova doniranih za muzej stripa u Zagrebu koj ce 2500 godine biti u Mimari

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29742 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/09/2003 : 09:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Dekoraciju ostavljam vama na izbor takodjer

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29742 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/09/2003 : 09:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

i kako se ante ima obraza javiti?!?!?koji idiot!!!

Pazi sto je s njim bilo. Bila je neka prepirka, on je nesto prigovarao, ovo ono, ja sam mu odgovorio, tu se nesto zakuhalo i on je otisao s foruma jer kao ja ne prihvacam tudje misljenje, svi moraju misliti kao i ja itd itd... I onda nakon par tjedana stigne mi mail koji sam mislio da je od njega sa Tex recenzijom. Ja sam bio na moru, s laptopom i nisam toliko dugo bio online, ali ajde covjek je poslao recenziju, nema veze sto smo se zakacili, stavit cu je, kad ju je vec napisao, da se nije dzabe mucio. I ja se polomim stavljajuci tu recenziju online jer na laptopu ima drugaciju tipkovnicu na koju nisam navikao pa mi je trebalo tri gladne godine da to unesem i za koji dan stize meil koji sam gore citirao da kako sam glup i "neprofesionalan" kako sam mogao napisat njega kao autora kad on uopce ne cita texa i da je to napisao njegov brat. I dobro, ja sam promijenio autora, nema problema i slijedecu recenziju od njegova brata sam isto stavio, ali kad mi je on poslao svoju recenziju, nju sam odbio. Uopce me ne zanima suradnja s takvom osobom. Trazio je poslije da maknem sve njegove tekstove sa sajta ali sam i to odbio.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/09/2003 : 12:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Taj me ante pravo razocarao.
Nisam znao da je trazio da se uklone njegovi tekstovi.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/09/2003 : 12:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
sada je i legendarni Kruger uletio u svadju sa rommelom. Najbolja mi je krugerova recenica: "Ja imam dodirnih tocaka sa Robin Hudom (to su drugi rekli)"

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 20/09/2003 : 12:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message
Stvarno kretenska rasprava.
Ja jesam bio za to da rommel ne ode, ali i ako je otisao, trebao je reci ono sto mu smeta kod stripovi.com na stripovi.com Forumu.
A sto se tice ante, zadnji postovi ovdje su jasno pokazali tko je i sto je on.

Nema govneta znaci more je cisto.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/09/2003 : 14:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

Stvarno kretenska rasprava.
Ja jesam bio za to da rommel ne ode, ali i ako je otisao, trebao je reci ono sto mu smeta kod stripovi.com na stripovi.com Forumu.
A sto se tice ante, zadnji postovi ovdje su jasno pokazali tko je i sto je on.

Nema govneta znaci more je cisto.

svi smo mi bili da rommel ostane na sajtu, a nakon svega mislim da nikada nije ni trebao dolaziti na ovaj sajt jer je pokazao svoje pravo lice.

Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 20/09/2003 : 16:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
meni je kruger legenda
ima dodirnih tacaka sa robinom hudom
haha ;))

Some motherfuckers are always trying to ski up hill.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 20/09/2003 : 16:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
posta ne radi subotom :((((
zaboravio, sta cu :)
sutra idem na planinu, pa prva stvar u ponedjeljak
vec je napisan autogram, spakovano i sve... ;)

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 21/09/2003 : 23:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
posto me ante prozvao na drugom forumu (znak sagite) gdje nisam logiran, a i nemam namjeru da se logiram odgovoricu mu ovdje:

Ante je u svadji sa markosom rekao da mene sani nikada nije uvrijedio i da sam ja sve to izokrenuo. Po ko zna koji put pisem da je taj Sani vrijedjao mog bolesnog oca i moju religiju (rijecima ja sam Allah ima da radis ono sto ti kazem). A Markos je kod njega bio preblag, posto u pravilima pise da se izbacene osobe ne mogu vratiti natrag a Saniju je vec tri puta oprostio.

Prema tome ante, ako ti nesto smeta onda se ovdje javi a ne spominji ostale na drugom forumu (globinjo, byoman, dado, seinfeld i co.)

Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 22/09/2003 : 10:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
a jel mene spominjao
i ja sam se kacio sa njim ;)

Some motherfuckers are always trying to ski up hill.
Go to Top of Page

Hannibal
Average Member

Croatia
780 Posts

Member since 30/05/2002

Posted - 22/09/2003 : 10:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hannibal's Homepage  Send Hannibal a Private Message
Mislim da nitko vise ne bi trebao pricati ni sa kim s stripovi.com... :))))
Uvijek su neke opasne svade u tijeku... nema dana da se netko ne mrzi i proziva zbog onog ili onog...

Nema džabe ni u stare babe.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/09/2003 : 12:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Momci ostanimo dosljedni pravom smislu ovog topica...
Sve drugo ovdje vise nije potrebno!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 22/09/2003 : 16:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Ma to raja namjerno zabusava,samo da istekne vrijeme za slanje love,pa ce na kraju biti,pa zar je bilo neko natjecanje
Ma nisam nista primjetio,pa nisam stigao poslati ali ako natjecanje se odrzi ponovo za 314 godina,praticu pazljivije topic.
Gdje sam stao,jahhhh moram se ici sisati za 15 minuta(oprao sam kosu).
Vec kad se vratim sa sisanja,da se uhvatite novcanika i zavitlate sadrzaj prema Zagrebu.

1910
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 22/09/2003 : 17:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
evo poslao sam danas u dva

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page

bristova
New Member

269 Posts

Member since 17/01/2002

Posted - 22/09/2003 : 21:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bristova a Private Message
Markos!
Poslao sam ti danas prilog (100kn) poštom,preporuceno.
Cuvaj sanducic.
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/09/2003 : 22:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
OH
BOGATUN JEDAN!

:)) kakav je odaziv markose
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29742 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/09/2003 : 23:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Odaziv je po meni vise nego dobar. Napisat cu ljude koji su trenutno sudjelovali, da se zna. Ne znam jeste li zato da se navedu i cifre, da se zna tocno koliko je tko dao i da se zna koliko je sredstava skupljeno (naime, posto su me vec prozvali oko toga "kuda idu ti novci" i posto se spekulira sa ciframa, volio bi da sve bude javno...) Donatori, imate li sta protiv?

Dakle:
Mala Sirena, Guffy, Columbo, Mephisto, Dado, Degman, Porter, Tomislav, Gaston, Thommo, Macan
te
Stinky, Sejo, bristova i Emir koji su se javili da su poslali, ali to jos nije stiglo.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/09/2003 : 23:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
po meni je glupo da se piše koliko je tko dao,ali ako je vecina za,zašto ne...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/09/2003 : 23:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Donatori, imate li sta protiv?

ne
mislim da bi bilo fer da se zna kolko se para dalo
ja se ne sramim...samo mi je zao one rizle jer se prije nekoliko dana ispostavilo da si taj trosak nisam mogao priustiti
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/09/2003 : 23:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Mislim da je bolje da brojke ne izlaze ovako u javnost.
Ne trebaju "NEKI" ljudi "odmjerati" koliko je tko dao i slicno...
Ako bi neko od ljudi koji su poslali novac izricito trazio cifre
onda bi mu ih poslao na mail sa zamolbom da se to ne iznosi na forum.
Mislim da svi oni koji su nesto poslali ne pripadaju onima koji sumnjaju
u tvoje postenje a i sigurni su u pravu namjenu tog novca.
Za sve one "DRUGE" koji sumnjaju nije nas briga, niti bi nas njihovo misljenje
na ovu temu trebalo zanimati.
To je cisto moje misljenje a u svakom slucaju cu se prikloniti vecini...
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/09/2003 : 23:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
2:1 protiv
gubim ;)
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/09/2003 : 23:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Naravno da sam mislio da se moze reci konacna cifra i ovdje ali ne da se navodi
pojedinacno...kao nekada u hercegovackim svatovima na mikrofon...
...rodjak Stipe 300 maraka, Kum Jozo 1500 maraka, stric Simun 500 maraka...
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 22/09/2003 : 23:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
haha
ima da markosu uleti financijska (poslana od tko zna kojeg zlog jezika)
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000