Author |
Topic  |
plavi
Junior Member

432 Posts
Member since 10/05/2002 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 24/09/2003 : 16:14:56
|
quote: Originally posted by plavi
a prema najavama u novembru DOKTOR MISTERIJA No.2.
Jedva cekam!
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 24/09/2003 : 16:16:38
|
suska se jos da je MARKETPRINT obezbedio prava za LUDENS-ove stripove,tako da ce citaoci u SCG pored MARVEL-a uskoro citati i BONELLI-jeve stripove,kupljene kako i dolikuje,na kioscima 
I ovo je naravno odlicna vest samo se bojim da ce zakasnjenje kojim ce brojevi dolaziti biti ogromno...
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts
Member since 07/07/2003 |
Posted - 24/09/2003 : 16:31:12
|
Ako ce biti ogromno kod vas onda ce biti i vece u SLO
Spoken movies: WHO THE HELL WANTS TO LISTEN ACTORS SPEAKING? Harry M. Warner, President of Warner Bros(1927) |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 24/09/2003 : 16:37:06
|
suska se jos da je MARKETPRINT obezbedio prava za LUDENS-ove stripove,tako da ce citaoci u SCG pored MARVEL-a uskoro citati i BONELLI-jeve stripove,kupljene kako i dolikuje,na kioscima 
Tos eda proveriti. Nabodi jedan topic sa naslovom "Zivela piraterija!!!", i kad se Zlatko upeca, pripitaj ga. 
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..." |
 |
|
plavi
Junior Member

432 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
plavi
Junior Member

432 Posts
Posted - 24/09/2003 : 16:54:40
|
btw,slazem se sa tobom ,DD FAN,da ce verovatno da kasne sa brojevima,nisam se raspitao kako ce to ici,ali buduci da sam skupio samo komplet MM od slobodne dalmacije i ludensa,ipak mi nece pasti tako tesko da citam i starije stripove.koliko znam,starijih brojeva pojedinih stripova nema (DYLAN,na primer),tako da ne verujem da ce krenuti od prvih brojeva... |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 24/09/2003 : 16:59:13
|
to su sve informacije od sibina slavkovica,urednika stripoteke,tako da nema puno sumnje 
Ma lazu ti iz Stripoteke, vidis da pricaju svasta i za autorska prava... 
Hajde zm, javi se i demantuj me, i taman nam reci da ce izlaziti Bonelli!
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 24/09/2003 : 18:12:26
|
quote:
koliko znam,starijih brojeva pojedinih stripova nema (DYLAN,na primer),tako da ne verujem da ce krenuti od prvih brojeva...
Krenuce od onih brojeva kojih ima nekoliko hiljada na zalihama. A druga stvar koje se bojim je ocuvanost tih stripova iz remitende...
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
Posted - 24/09/2003 : 19:51:08
|
Marketprint je poceo izdavati Spidermana i X-mena, ali se to moze naci u Srbiji, a kod nas u Crnoj Gori toga nema. Nadam se da nece biti takav slucaj i sa Ludens-ovim izdanjima ako je vijest tacna.
P.K. |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 24/09/2003 : 19:59:08
|
quote: Originally posted by Verfalk2003
Baš me zanima hoce li tog biti u BiH...
I guess I could be a quiet hero no one knows the good I've done...
bice svega jarane...
P.S. Jesi dobio one stripove?
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas? |
 |
|
zmcomics
Average Member

736 Posts
Member since 24/08/2002 |
Posted - 24/09/2003 : 22:07:15
|
Ma lazu ti iz Stripoteke, vidis da pricaju svasta i za autorska prava...  ------------- Zive lazovcine...
Hajde zm, javi se i demantuj me, i taman nam reci da ce izlaziti Bonelli! ------------- Ma pitajte Bernarda, on zna sta kada i tacne datume Ja nisam bio na satanku, pa neznam bas sve detalje a ne bih da nesto pogresno javim...
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13474 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 24/09/2003 : 22:13:37
|
Hoce li biti nastavka Jugurte u stripoteci, mislim slijedeca epizoda nakon one u stripoteci 946 cini mi se? Ocu Jugurtu!!!!!!!!!!!
Jašem divlje konje ludila kroz zvjezdanu jebovinu na putu za suncev sustav |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 25/09/2003 : 02:00:37
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by Verfalk2003
Baš me zanima hoce li tog biti u BiH...
I guess I could be a quiet hero no one knows the good I've done...
bice svega jarane...
P.S. Jesi dobio one stripove?
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Not yet...  I will keep you informed.
I guess I could be a quiet hero no one knows the good I've done... |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 25/09/2003 : 21:01:53
|
quote: Originally posted by zmcomics
Zive lazovcine...
Hehehehe, znao sam da ces se upecati...
quote: Originally posted by zmcomics
Ma pitajte Bernarda, on zna sta kada i tacne datume Ja nisam bio na satanku, pa neznam bas sve detalje a ne bih da nesto pogresno javim...
Znaci bice?
Pa to je divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno....
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 25/09/2003 : 23:00:24
|
Ma, ja. Vec vidim kad krene remitenda u SiCG od Istrebljivaci/Prijetnja u pustinji/Nesmiljeni Hook/Oni su medu nama...  
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 25/09/2003 : 23:12:42
|
Ne razumes.
Ne radujem se ovome zbog sebe (ja nisam limitiran na kioske pri nabavci svojih stripova - nisam limitiran cak ni na srpsko-hrvatsko govorno podrucje - tako da bi moglo izricito da me boli uvo zbog ove vesti), ali se radujem sto ce stripovi ponovo biti na kioscima, sto ce se ponovo i u Srbiji uspostaviti trziste koje ce vremenom malo po malo rasti, pa ce i Berniju porasti tiraz, pa ce moci da cesce izdaje stripove.
Sve skupa, svi bi trebali da se radujemo tome...
 |
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Posted - 25/09/2003 : 23:16:49
|
Ma ja znam sve to, ali eto. Palo mi na pamet da malo provociram.
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts
Posted - 26/09/2003 : 10:02:06
|
quote: Originally posted by Djole Pa to je divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno divno....
Legendarna scena iz Maratonaca: "....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa radostan si!!!...."  
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
kasper
Advanced Member

10930 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 27/09/2003 : 17:09:19
|
Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee Mogu da ti puse Bernarde, Bernarde, Bernardeee.
|
 |
|
Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts
Member since 27/01/2003 |
|
Topic  |
|