forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Listopadski PREVIEWS - moj izbor
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 07/10/2003 : 21:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>Ja navijam za to, Bobe, da ti kupiss novo izdanje i meni (napukon) vrness moje, staro ...

Evo mog prijedloga - ja tebi kupim ovo novo, a ti mi ostavis ovo s Quitelyjevom naslovnom!

B.

Edited by - Bob on 07/10/2003 21:28:51
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/10/2003 : 02:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Evo mog prijedloga - ja tebi kupim ovo novo, a ti mi ostavis ovo s >
>Quitelyjevom naslovnom!

Ajm temptid...:)

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ...
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 08/10/2003 : 16:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
EVO PA DA I JA KAŽEM ZAŠTO UZIMAM OVO OD MARVELA:

ULTIMATE FANTASTIC FOUR #1!
Written by BRIAN MICHAEL BENDIS & MARK MILLAR
Penciled by ADAM KUBERT
Cover by BRYAN HITCH
OVO NE UZIMAN ALI SAM MISLIO DA BI NEKOME MOGLO BITI ZANIMLJIVO POŠTO JE OVO NOVI NASLOV U ULTIMATE UNIVERSU

CAPTAIN AMERICA #21
Written by ROBERT MORALES
Penciled by CHRIS BACHALO
Cover by DAVE JOHNSON
"HOMELAND," pt. 1 (of 5)
OVO MI SE CINI ZANIMLJIVO ZBOG BACHALOVOG CRTEŽA.NISAM CITAO ALI VOLIM BACHALA

MARVEL 1602 #5 (of 8) LS
Written by NEIL GAIMAN
Penciled by ANDY KUBERT
Cardstock cover by SCOTT MCKOWEN
• AUGUST's #1 SELLING BOOK!

MISLIM DA NE MORAM PREVIŠE GOVORITI O GAIMANU.VIDJET CU KAKAV CE MI BITI U MARVELU POŠTO MI JE U SANDMANU BIO FENOMENALAN

DAREDEVIL #55
Written, penciled & cover by DAVID MACK
"VISION QUEST" CONCLUDES!
DD JE SVE BOLJI I BOLJI.JA GA VOLIM PA GA ZATO I UZIMAM A SVIÐA MI SE KAKO MACK CRTA

PUNISHER #37
Written by GARTH ENNIS
Penciled by JOHN MCCREA
Cover by TIM BRADSTREET
"CONFEDERENCY OF DUNCES" CONCLUDES!
• FEATURING THE HULK, SPIDEY, DD & WOLVERINE!
• THE PUNISHER KILLS THE MARVEL UNIVERSE … AGAIN?!
• NEXT MONTH: PUNISHER MAX #1!

OVO MI JE BILO ZANIMLJIVO ZBOG MCCREA JER MI JE BIO DOBAR NA HITMANU,A ENNIS JE ENNIS

WOLVERINE: THE END #2 (of 6) LS
Written by PAUL JENKINS
Cover & pencils by CLAUDIO CASTELLINI
• THE FINAL FATE OF WOLVERINE
JA VOLIM WOLVERINA PA GA ZATO I UZIMAM BEZ OBZIRA ŠTO NEMAM POJMA KO JE CASTELLINI.A OVO JE IPAK POSLJEDNJA EPIZODA U WOLVIEVOM ŽIVOTU

X-TREME X-MEN #36-39
Written by CHRIS CLAREMONT
Pencils by IGOR KORDEY
Covers by SALVADOR LARROCA
"STORM: THE ARENA" pts. 1-4 (of 4)
• A SPECIAL 4-PART WEEKLY EVENT!
OVO MI JE BILO ZANIMLJIVO SAMO ZBOG KORDEYA.NIJE DA MI TREBA JOŠ JEDAN X NASLOV ALI IPAK JE OVO IGOR KORDEY

-------------
carpe diem...
-------------

Edited by - jgoran5 on 08/10/2003 16:12:59
Go to Top of Page

Vlaad
New Member

USA
217 Posts

Member since 31/07/2003

Posted - 08/10/2003 : 18:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaad a Private Message
quote:
Originally posted by jgoran5
JA VOLIM WOLVERINA PA GA ZATO I UZIMAM BEZ OBZIRA ŠTO NEMAM POJMA KO JE CASTELLINI.A OVO JE IPAK POSLJEDNJA EPIZODA U WOLVIEVOM ŽIVOTU

Claudio Castellini je ovde poznat po svom radu na Dylanu Dogu, a u Americi je radio Surfera, Conana, DC vs Marvel... Lik je inace roden za superheroje!

OK lista... Cini mi se da se gore neko ipak zajeb'o kad je rekao da je Marvel shit.
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 08/10/2003 : 19:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>Cini mi se da se gore neko ipak zajeb'o kad je rekao da je Marvel shit.

Aha. Ennis koji reciklira reciklazu samog sebe (i to lose), Gaiman koji je rekao sve sto ima za reci u Sandmanu (citam bas njegovu knjigu "American Gods" - u redu je, ali ako je ne procitate mozete svejedno mirno umrijeti), Bendis i Millar koji ne valjaju nista (ajde, Millarovi Ultimate X-men i ne bi bili tako losi da nisu jadna furka na Ellisov Authority) i Paul Jenkins - trecerazredni Vertigo otpadak (kojeg bi vjerojatno i najradije citao od ove ekipe jer mu Inhumansi nisu bili tako losi, a mozda i zbog odlicnog Castellinija), i tako dalje... Stvarno sam se zajeb'o.

B.
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 08/10/2003 : 20:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by Bob

>Cini mi se da se gore neko ipak zajeb'o kad je rekao da je Marvel shit.

Aha. Ennis koji reciklira reciklazu samog sebe (i to lose), Gaiman koji je rekao sve sto ima za reci u Sandmanu (citam bas njegovu knjigu "American Gods" - u redu je, ali ako je ne procitate mozete svejedno mirno umrijeti), Bendis i Millar koji ne valjaju nista (ajde, Millarovi Ultimate X-men i ne bi bili tako losi da nisu jadna furka na Ellisov Authority) i Paul Jenkins - trecerazredni Vertigo otpadak (kojeg bi vjerojatno i najradije citao od ove ekipe jer mu Inhumansi nisu bili tako losi, a mozda i zbog odlicnog Castellinija), i tako dalje... Stvarno sam se zajeb'o.

B.

ok,slažem se za ennisa ali hocu vidjeti,tj.procitati tog gaimanovog 1602.rekao je sve u sandmanu ali nikad se ne zna.
ne slažem se za bendisa.meni je dobar.pocni samo od powersa i od daredevila.no,ja znam da nas dvojica baš ne volimo iste scenariste(osim macana).meni je recimo azzarelo odlican a tebi nije.svako ima svoj ukus.
no na stranu razilaženja u mišljenjima.jesi li slucajno imao u rukama taj mooreov courtyard.zanima me kakav je pošto mi još nije stigao kod denisa a ne narucuje mi se tpb.
isto pitanje i za mcna,jesi li ga vidio i procitao

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/10/2003 : 20:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>taj mooreov courtyard.zanima me kakav je pošto mi još nije stigao >kod denisa a ne narucuje mi se tpb.

Pa, onako ... To i nije Moore vech je od njegove kratke pricce relativno nepotrebno napravljeno 40 strana stripa s crtezzima Jacena Burrowsa (koji se trudi, ali ne zna crtati). Da nisam opsesivni kolekcionar, ne bi to ccuvao.

mcn

Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 10/10/2003 : 22:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>hocu vidjeti,tj.procitati tog gaimanovog 1602.

Stima. Ne zvuci to lose samo je meni Marvela pun k....

>ne slažem se za bendisa.meni je dobar.pocni samo od powersa i od daredevila.

Pa bas su mi te serije jako lose bile.

>no,ja znam da nas dvojica baš ne volimo iste scenariste(osim macana).

Istina! Hahahahahahaha!!! A i Moore nam je obojici drag, ne?

>svako ima svoj ukus.

Slazem se.

>jesi li slucajno imao u rukama taj mooreov courtyard.

He. Darko na srecu narucuje sve te manje poznate Mooreove stvari pa cu ih jednog dana sve uzeti i procitati, ali tko zna kad ce to biti...

B.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 11/10/2003 : 01:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

BERSERK VOL. 2: THE GUARDIANS OF DESIRE TP - jedna vrlo zanimljiva manga, nekako vise europskog izgleda od uobicajenih. Nisam jos citao, ali imam par tabli na kompu. Desava se u srednjem vijeku (bar tako izgleda), fini crno-bijeli crtez sa puno krasnih srafura... Postoji i crtana serija. Tico kaze da je odlicna.

To ce biti onaj tip, Gatts koji vuce macinu vecu od njega(i to bukvalno) i koji ima nadimak "hundred man killer"(jer je sam pobio toliko ljudi od jednom) Cuo sam da je je to jedan od najbrutalnijih anima, a strip je jos gori(tj. bolji)! Znaci - navali!
Opis imas ovde: http://www.emulationgalaxy.co.yu/manga-opisi-serije-berserk.htm

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 11/10/2003 : 06:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
quote:
Originally posted by Bob

>>no,ja znam da nas dvojica baš ne volimo iste scenariste(osim macana).

Istina! Hahahahahahaha!!! A i Moore nam je obojici drag, ne?

tako je ali mi je malo previše zabrijo sa prometheom,bar u ovoj trecoj knjizi,ali bit ce bolje
sa top 10 sam se oduševio.odlicno

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 11/10/2003 : 16:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
Evo još nekoliko stvari koje sam si narucio iz ovomjesecnog previewsa. Macane jesi imao kad u rukama prvog Marquisa? Zanima je jel cemu? Narucio sam na slijepo.
A što se tice Tokyopop mangi - kostatiram da su super!

ONI PRESS:

THE MARQUIS VOLUME 2: INTERMEZZO TP
by Guy Davis
Vol de Galle leads a double life. Politics and social obligations fill his days. But violence
and blood consume his nights as he continues his purge of Venisalle's demons.
Intermezzo finds de Galle as the only obstacle between vicious supernatural killers and a townspeople already victimized by the theocracy.
MATURE READERS
SC, 7x10, 112pg, b&w $11.95

THE MARQUIS: DANSE MACABRE
by Guy Davis
In the world of the Marquis, faith is not only the religion, but the strict law of life and death. It's into this world that the souls of Hell have escaped to sin, murder, and be free within the possession of the living. Loaded with extras, including a two-color section. (STAR14259)
MATURE READERS
SC, 7x10, 192pg, b&w $18.95

TOKYOPOP:

BATTLE ROYALE VOLUME 5 GN
by Koshun Takami & Masayuki Taguchi
Shinji Mimura's attempt to hack the government's computer that monitors The Program's
progress is a big success. His plan to end The Program suffers a major setback, however, when he discovers that the collars are bugged and that the men in charge have been
listening in from the start. Unwilling to give up, Shinji drafts a new plan, one that
involves the use of the explosives his late uncle left him…
MATURE READERS
SC, 5x7, 192pg, b&w (5 of 8) $9.99

PLANETES VOLUME 2 GN
by Makoto Yukimura
Trained as an elite pilot, Hachimaki Hoshino's life collecting space debris hasn't satisfied the engine of his ambition. So when the Earth Development Community begins to look
for a crew to man Welnar Rocksmith's new Mars mission, he jumps on it. But getting
selected will mean proving his wealth of space knowledge, demonstrating his capacity for teamwork, and embracing love and friendship as guiding principles for his life.
SC, 5x7, 192pg, b&w (2 of 3) $9.99

http://free-vt.htnet.hr/rollercoaster/americancomix.htm
THERE, THERE
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/10/2003 : 21:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>THE MARQUIS: DANSE MACABRE

A jesam li ja lijepo nekidan pitao hoche li netko ovo kupiti?!?! Bilo bi ti jeftinije, a mene bi liberao ...

Ovo ccujem da je filjm dobar... Tinejdzzerke sekoljadu uzijima ...

mcn

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/10/2003 : 00:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
Šta to znaci? Jel sadržajno onako prazan? Jel barem crtež maestralan kako to dolikuje Davisu?
Mislim, ako kažeš da je strip koma, ja još uvijek imam cajta to stopirati!

THERE, THERE
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/10/2003 : 00:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Ovo ccujem da je filjm dobar... Tinejdzzerke sekoljadu uzijima ...

od trojke sam poceo uzimati i ocekujem je tek u jedanaestom ili dvanaestom mjesecu. svugdje piše da je ova manga zakon.
btw, neki dan mi stigla jill thompson death amerimanga i oduševljen sam. ma šta "ameri-", to je prava pravcata manga!!! vizualno je prekrasna, vrlo dinamicno kadrirana, a prica je onako soft humor i guta se!

THERE, THERE
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 12/10/2003 : 01:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Šta to znaci? Jel sadržajno onako prazan? Jel barem crtež maestralan
>kako to dolikuje Davisu?

Crtzz je odliccan, tema je zanimljiva samo mi je spor.

Ma ssto ja priccam, briljantan je - kupi mog!

mcn

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4037 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 12/10/2003 : 09:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Crtzz je odliccan, tema je zanimljiva samo mi je spor.

Ma ssto ja priccam, briljantan je - kupi mog!

THERE, THERE
Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 12/10/2003 : 14:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
quote:
Originally posted by Bob

GEMSTONE PUBLISHING

UNCLE SCROOGE #325 sadrzi pricu "Only a Poor Old Man" - prvu duzu solo epizodu Unclea Scroogea (poznatiji kod nas kao Bajo Patak) sjajnog Carla Barksa. Obavezno citanje!

Ovo je nešto za mene. Cista klasika.
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 14/10/2003 : 03:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>To ce biti onaj tip, Gatts koji vuce macinu vecu od njega(i to bukvalno) i koji ima nadimak "hundred man killer"

Ma ja sam isto smusen! Skroz sam smetnuo s uma da sam pogledao prvu epizodu i odlicno mi je to. Brutalno i prljavo. Pravi srednji vijek, ali sa fantasy stihom (stih sa "sh" ).

Fala za link! Informativan sajt.

B.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 15/10/2003 : 10:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Fala za link! Informativan sajt.

Pa sajt uopste nije posvecen stripu. Ali ima odlican manga/anime forum, i nesto opisa...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 16/10/2003 : 21:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
znam da je offtopic, ali gdje mogu skinuti katalog starih izdanja dc comicsa,marvela itd. a koja se jos mogu naruciti(od distributera ili koga vec)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 16/10/2003 : 22:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>znam da je offtopic, ali gdje mogu skinuti katalog starih izdanja dc
>comicsa,marvela itd. a koja se jos mogu naruciti(od distributera ili >koga vec)

Tough luck, ne mozze se narucciti ni od izdavacca ni od distributera, samo od duchana ... Preporuccujem pogledati, recimo,
http://www.milehighcomics.com

mcn

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000