forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Q2! Nitko ne komentira?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 24/11/2003 : 17:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
> ali bih samo želio biti siguran da cu svakih mjesec dana
> (ili dva nije bitno) docekati novi broj Q-a

Prvi je broj izasao kako je planirano. Drugi je broj izasao kako je planirano/obecano/najavljeno. Ali pravo je pitanje - koji je smisao cekanja pedesetog broja, da bi te to potaklo na kupovinu? Onda ces retroaktivno kupiti stare brojeve, jer ce te pedeset brojeva uvjeriti u kvalitetu? Trebas pojesti pedeset Milki da bi skuzio da je svaka dobra? :)
Kako hoces, ali ja imam dojam da kupujes stripove zbog metara istih izdanja na polici, a ne zbog stripova.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 24/11/2003 : 18:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>mcn, ima li išta za BiH?

Bojim se da chete drzzavu morati preimenovati u NeBiH...

Ovako:na kolicine koje bi se, prema dosadassnjim pokazateljima, mogle prodati, neisplativo je slati na kisoke u BiH jerbo bi se visse trebalo platiti distributeru nego ssto bi se zaradilo.

Elem, ostaje opcija da u BiH ima neka knjizzara s kojom bi se nessto moglo dogovoriti pa da ima par desetaka komada za najzagrizzenije. Prijedlozi?

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ...

Nemam ih. Možda ih uvališ buybook-u. Ma, nemam pojma...

Ako bi bili tako ljubazni pa potpisali:http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?tof2&1

Edited by - Verfalk2003 on 24/11/2003 18:18:41
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 24/11/2003 : 19:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
oni koji bi bili zainteresirani, nece ti se ovdje javiti, jer oni ionako ne primaju stripove osim albuma :(((
mogu ti javiti ovu curu za stripove iz BuyBooka koja je nabavljala ovih nesto Calvin i Hobbesa da imaju - niko ne kupuje - al mi reci jos malo sta da joj ponudim, pa da kazem tvoju adresu, pa da se onda skontate...
provizija? prava sitnica.... :))))))

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 24/11/2003 : 20:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
kolika je prodaja u Sloveniji?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/11/2003 : 21:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>kolika je prodaja u Sloveniji?

Strip Core je uzeo 30 komada (20 komada drugog, jer nisam imao 30 u tom trenutku). Ne znam koliko su prodali.

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/11/2003 : 21:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>al mi reci jos malo sta da joj ponudim

Je l' dolaziss ti na CRS?

mcn

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 24/11/2003 : 21:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>kolika je prodaja u Sloveniji?

Strip Core je uzeo 30 komada (20 komada drugog, jer nisam imao 30 u tom trenutku). Ne znam koliko su prodali.

mcn

siguran sam za komad od svakoga broja
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 25/11/2003 : 12:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
Kako hoces, ali ja imam dojam da kupujes stripove zbog metara istih izdanja na polici, a ne zbog stripova.

Možda si djelomicno u pravu. Ja jesam strastveni kolekcionar i svaki strip koji kupim ostaje u mojoj kolekciji.
Tvoj dojam da kupujem stripove "zbog metara istih" mislim da ne stoji jer kupujem samo stripove u kojima uživam citajuci ih. Primjer - strip koji svi hvale Corto Maltese meni nije ništa posebno i vjeruj mi procitao sam pola jednog broja i nije mi više palo na pamet procitati još koji jer mi jednostavno ne leži. Istina možda sam malo sentimentalo vezan uz Zagora jer sakupljam ga i prije nego sam naucio citati i prakticno sam odrastao uz njega, ako i uz ostale Bonellijeve stripove, mada mi sada puno bolje leže stripovi poput Jeremiaha.
A što se tice Q-a, moram ti iskreno reci da sam procitao drugi broj, i nije me oduševio, ne znam možda od stripova ocekujem nešto više, možda je preveliku utjecaj Bonellija i njegovih junaka na moje poimanje stripa, ali tu dolazimo na tvoje - iz želje da Q postane ono što bih ja volio da bude kupit cu i ostale brojeve i tako na neki naci pomoci Macanu, ali Q me definitivno nije oduševio (na žalost).
[/quote]
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 25/11/2003 : 20:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
dolazim na to 'okupljanje u Zagrebu koje zovu CRS, pa makar sva tri dana :)
kao sto sam spomenuo jedno milion puta do sad :)

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000