forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Q2! Nitko ne komentira?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 30/10/2003 : 14:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
[br
Kako ga onda ne prepoznajes u Q-u, u oba broja?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Znaci, istina je? "Licinke" su Bobove?

Bobe, potvrdi!

Bernard
Senior Member

2700 Posts

Member since 07/02/2002

Posted - 31/10/2003 : 22:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bernard a Private Message
Za povratak na vrh.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/11/2003 : 08:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Rece Macan na nekom drugom topicu kako se Q-a prodalo 750 komada. Je li to dobro ili lose, obzirom na kvalitet i cenu?
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 01/11/2003 : 19:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by BOC
reci cu ti da imaš jako prepoznatljiv crtež

Kako ga onda ne prepoznajes u Q-u, u oba broja?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Markose, ja sam ga odmah prokužio! Ako Bob nije Leo Muller, onda je to Ðuka koji kopira Boba! Gotovo!

"Tek kad sam s tobom, misli su jasne.
Tek kad sam s tobom, alarm ugasne."
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/11/2003 : 21:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
"Rece Macan na nekom drugom topicu kako se Q-a prodalo 750 komada. Je li to dobro ili lose, obzirom na kvalitet i cenu?"

To je realno, s obzirom na vrijeme i mjesto.

Mislim, ssto hochess da kazzem? Nije dobro poslovno, dobro je da ga je 750 ljudi kupilo, to je joss uvijek 50-100% visse nego ssto ih kupuje albume ...

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ...
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 01/11/2003 : 22:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

"Rece Macan na nekom drugom topicu kako se Q-a prodalo 750 komada. Je li to dobro ili lose, obzirom na kvalitet i cenu?"

To je realno, s obzirom na vrijeme i mjesto.

Mislim, ssto hochess da kazzem? Nije dobro poslovno, dobro je da ga je 750 ljudi kupilo, to je joss uvijek 50-100% visse nego ssto ih kupuje albume ...

mcn

To je samo zato sto je dostupan vecem broju ljudi, preko kioska. Sta mislis sta bi bilo da albumi idu na kioske ili da je Q zatvoren u knjizare?

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/11/2003 : 07:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote by mcn:

Bitno je samo to da li je to dovoljno da se nastavi sa izdavanjem... sva druga pitanja u sustini nisu bitna.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 04/11/2003 : 08:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
DD FAN: To je samo zato sto je dostupan vecem broju ljudi, preko kioska. Sta mislis sta bi bilo da albumi idu na kioske ili da je Q zatvoren u knjizare?

U obadva bi se sluccaja lossije prodavalo. Albumi, zbog prevelike cijene za kioske, a ccasopis zbog nevidljivosti ...

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 04/11/2003 : 08:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---
Bitno je samo to da li je to dovoljno da se nastavi sa izdavanjem...

Financijski nije ... Emocionalno, joss uvijek jest ...

mcn

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/11/2003 : 09:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ma OK, bitno je da nisi finansijski u gubitku, jer emocije ne mogu da plate novcani gubitak (a ni obratno, na srecu)
Go to Top of Page

Bernard
Senior Member

2700 Posts

Member since 07/02/2002

Posted - 04/11/2003 : 10:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bernard a Private Message
Kad izade peti broj ,prvog vise nece biti.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 04/11/2003 : 20:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
slazem se sa Bernardom. zato sam ja nabavio na vrijeme.
dakle, broj 2. sta reci nego da je poceo meni (trenutno) najdrazi serijal: o spanskim autorima! bice svima jasno u sljedecem broju :)
zao mi je sto Tarzana nije bilo, ali je Rdeci alarm odlican!
Usput: hoceli biti Tarzana :))
Boland me je pomalo razocarao, sto se tice crteza ostaje fenomenalan, ali price su... nedostojne.
bez dwa lijena psa i gospodina Feba se JAAAAAAKO moglo, mislim, reklama na tom mjestu, dobro uradjena, je vrednija (licno misljenje, nemojte odmah drvlje i kamenje :)).
a sto se tice Cecila Quintala i zelje da neko drugi preuzme posao, ja predlazem Djoleta :) za prevod na hrvatski, nudim samog sebe :DDDD

Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family.
Against your family, never.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4883 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 05/11/2003 : 01:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

a sto se tice Cecila Quintala i zelje da neko drugi preuzme posao, ja predlazem Djoleta :)

Svaka cast Djoletu, ali Quintal je jedan jedini, nezamenljivi

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 07/11/2003 : 15:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
vidim da debelo kasnim al sam tek sad vidio ovaj topik.

-NASLOVNICA. kako je gotovo cijeli crtež u hlanoj plavoj boji, dobro da je slovo Q u kombinaciji crvene i žute (toplih). tako se Q vrlo istice pa ce ga onaj koji ga pogledom traži na kiosku lako zapaziti, no onoga koji ga ne planira kupit naslovnica nece privuc. i jedan savjet: nemojte pitat tetu na kiosku "jel imate Q?" jer bi vam mogla kao meni ponuditi "IQ"- nekakav debilni casobis o MTVijevskoj glazbi i slicnim sranjima. ukupno ova naslovnica mi se puno više svida od prošle.

-ŠŠŠŠ! baš sam se lijepo nasmijao odmah na pocetku Q-a. darth vader izgleda genijalno- retardirano i zbunjeno s ovim cvaljama.

-KLJUNOVI. nije loša fora al imam filing da sam nešto slicno vec negdje vidio. (možda garfield i jonova paprat?)

-FIST COSMETICS. solidan strip, zapravo mi se najviše svida SEBov crtež- nekako jednostavan, ali efektan i jedinstven (recimo sjena letjelice iznad polja napravljena je samo povecanjem broja travki- volim takve zanimljive detalje). dobre fore.

-EKSTREMNI SPORTOVI. u prošlom Q ES su bili puno bolji.

-RDECI ALARM. strip je odlican i zabavan. ima sve- i crtež i pricu i fore. super su mi prelasci izmedu dviju paralelnih prica. zadnja tri kadra- su fenomanalna i ostavljaju upecatljiv dojam. jedva cekam CRŠ da vidim tog lavrica. (jedva cekam CRŠ iovako ionako)

-BISKUP I STRIPTIZETA. stvarno je istina da "nitko ne crta kao brian bolland". kod njegovih crteža izrazi lica govore više od teksta i ovdje stvarno vrijedi ona "1 slika - 1000 rijeci". prica u ovom stripu nije ni blizu kvaliteti crteža- šteta.
-MR: MAMOULIAN. bolji strip.
opet jedva cekam CRŠ- da vidimo i glavnu facu.

-EPIPHANEIA. najbolji strip u ovom Q! nemam rijeci. drapo sam se od smjeha. najbolja mi je ona: "nije fer! ja sam pišao prije sat vremena!""ali si i nahranio tisuce s dvije ribe". znaš da li je strip dobar ako se svaki put iznova od srca nasmiješ kada ga ponovno ideš citat. ovdje je to slucaj. svaka cast, mcn.

-DWA LIJENA PSA. ne kužim zašto se nekima ne svida- meni je genijalan, obožavam lepcina. tip uvijek ima dobre fore, u svakom svom stripu. Bojane- kažeš da se "fura" na tupka. možda ima nekih sitnih slicnosti, jer i dragic je obradivao samu strukturu stripa, ali lepcin to radi nekako bolesnije, i drugacije.

-VIRIONICE. opce mi nije dobar taj geary. ja ne volim ovakve stripove (kao i viktorijansko ubojstvo). to mi je bez veze kad daje dojam kao da slika samo usputno prati teks...

-LOS PROFESIONALES. e ovo je dobro!! užasno zabavan strip. "šefov vic"- genijalno.

-GOSPODIN FEB. simpaticno, nije loše.

-SLATKAAAA. i ova, kao i prošla slatka je super(ona prava umjetna plavuša). volim ovakav jednostavan crtež, a boje su dobro odabrane. sve u svemu mislim da bi Q trebao nastaviti sa slatkom na zadnjoj stranici, jer to je baš takav tip stripa. ako je to BOB, stvarno bojan ima pravo: bob odlicno crta trebe.(sissssata andrea u mister macku.). btw- jeste skužili ticu u pozadini 5. kadra- heh, baš je isti.

sve u svemu , ovaj Q me nije nimalo razocarao i mislim da je puno bolji od prošlog broja. dobro uloženih 23 kune! nadam se da ce opstati što duže, lijepo je imati hrvatski strip-casopis redovito na kioscima. samo tako dalje.

testis unus testis nulus=
mudo jedno ko nijedno
http://kresh.batcave.net
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/11/2003 : 07:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic
serijal: o spanskim autorima! bice svima jasno u sljedecem broju :)

quote:
Originally posted by Emir Pasanovic
Usput: hoceli biti Tarzana :))

Sorry, vjerojatno ne ...

mcn

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/11/2003 : 07:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Hvala, Kresso!

mcn

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/11/2003 : 23:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
Nego Macane, jer ti mislis tuzit Zagrebacku Pivovaru??
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 21/11/2003 : 00:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Nego Macane, jer ti mislis tuzit Zagrebacku Pivovaru??

Da, jebo ih ja, lopove...

mcn

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 21/11/2003 : 10:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
do sada nisam kupio niti broj jedan niti broj dva (propadam u zemlju od srama), ali cim završim na forumu - trcim na kiosk po broj 2 i u More comics po broj jedan.
Patak, Stari macak - da li je i Q-u namijenjena takva sudbina, vec mi je na vrh glave tih pocetaka, pa odjedanput - nema ga više.
Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 21/11/2003 : 11:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message
samo bih se pridružio pohvalama i cestitkama povodom drugog broja(bolji od prvog,koji je takoder bio jako dobar).nakon sto sam ga nekoliko puta procitao usudio bih se reci da je ovo do sada najuspjesniji pokusaj strip revije u poslije ratnim godinama.macanu sve pohvale na entuzijazmu.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/11/2003 : 10:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Patak, Stari macak - da li je i Q-u namijenjena takva sudbina, vec >mi je na vrh glave tih pocetaka, pa odjedanput - nema ga više.

Patak je izlazio osam godina, pa ako je i to "poccetak i nema visse", onda ne znam kako da te Q zadovolji.

mcn

Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 24/11/2003 : 10:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
[quote]Originally posted by mcn

>Patak, Stari macak - da li je i Q-u namijenjena takva sudbina, vec >mi je na vrh glave tih pocetaka, pa odjedanput - nema ga više.

Patak je izlazio osam godina, pa ako je i to "poccetak i nema visse", onda ne znam kako da te Q zadovolji.

nemoj me krivo shvatiti, veliki sam ljubitelj domacih stripova (Playboy kupujem skoro samo zbog Štefa Bartolica), ali bih samo želio biti siguran da cu svakih mjesec dana (ili dva nije bitno) docekati novi broj Q-a, i da cu moci uživati u domacim stripovima. Patak nije imao baš uhodani ritam izlaženja (na moju veliku žalost) i prevelike su "rupe" bile od broja do broja. Istu grešku radi Ludens sa Nathanom Neverom, Dylan Dogom i Texom (novi broj svaka tri mjeseca - smiješno), što mislim da umanjuje interes sa tim junakom, dok Zagora imaš na kiosku svakih mjesec dana.
ZS I LMS je imao strip na kiosku svaki tjedan, što mislim da je idealno,za sve ljubitelje stripa.
Shvati ovo kao dobronamjernu kritiku, i kao vapaj za stabilnim, kvalitetnim, visokotiražnim domacim strip izdanjem.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/11/2003 : 11:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
> Patak nije imao baš uhodani ritam izlaženja

Patak je prvih 18 brojeva izlazio na svaka tri mjeseca. Poslije se prorijedio.

>Shvati ovo kao dobronamjernu kritiku, i kao vapaj za stabilnim,
>kvalitetnim, visokotiražnim domacim strip izdanjem.

Na to mogu odgovoriti samo vapajem za dovoljnom koliccinom kupaca koji bi omoguchili da Q ne gubi pare. Dok ih god gubi, ne mozze ccessche od 3 mjeseca...

mcn

Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 24/11/2003 : 15:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
mcn, ima li išta za BiH?

Ako bi bili tako ljubazni pa potpisali:http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?tof2&1
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/11/2003 : 17:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>mcn, ima li išta za BiH?

Bojim se da chete drzzavu morati preimenovati u NeBiH...

Ovako:na kolicine koje bi se, prema dosadassnjim pokazateljima, mogle prodati, neisplativo je slati na kisoke u BiH jerbo bi se visse trebalo platiti distributeru nego ssto bi se zaradilo.

Elem, ostaje opcija da u BiH ima neka knjizzara s kojom bi se nessto moglo dogovoriti pa da ima par desetaka komada za najzagrizzenije. Prijedlozi?

mcn

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000