Author |
Topic |
Melina
Average Member
Croatia
641 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 24/11/2003 : 17:54:42
|
> ali bih samo želio biti siguran da cu svakih mjesec dana > (ili dva nije bitno) docekati novi broj Q-a
Prvi je broj izasao kako je planirano. Drugi je broj izasao kako je planirano/obecano/najavljeno. Ali pravo je pitanje - koji je smisao cekanja pedesetog broja, da bi te to potaklo na kupovinu? Onda ces retroaktivno kupiti stare brojeve, jer ce te pedeset brojeva uvjeriti u kvalitetu? Trebas pojesti pedeset Milki da bi skuzio da je svaka dobra? :) Kako hoces, ali ja imam dojam da kupujes stripove zbog metara istih izdanja na polici, a ne zbog stripova. |
|
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
Posted - 24/11/2003 : 18:18:19
|
quote: Originally posted by mcn
>mcn, ima li išta za BiH?
Bojim se da chete drzzavu morati preimenovati u NeBiH...
Ovako:na kolicine koje bi se, prema dosadassnjim pokazateljima, mogle prodati, neisplativo je slati na kisoke u BiH jerbo bi se visse trebalo platiti distributeru nego ssto bi se zaradilo.
Elem, ostaje opcija da u BiH ima neka knjizzara s kojom bi se nessto moglo dogovoriti pa da ima par desetaka komada za najzagrizzenije. Prijedlozi?
mcn
Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ...
Nemam ih. Možda ih uvališ buybook-u. Ma, nemam pojma...
Ako bi bili tako ljubazni pa potpisali:http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?tof2&1 |
Edited by - Verfalk2003 on 24/11/2003 18:18:41 |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 24/11/2003 : 19:35:31
|
oni koji bi bili zainteresirani, nece ti se ovdje javiti, jer oni ionako ne primaju stripove osim albuma :((( mogu ti javiti ovu curu za stripove iz BuyBooka koja je nabavljala ovih nesto Calvin i Hobbesa da imaju - niko ne kupuje - al mi reci jos malo sta da joj ponudim, pa da kazem tvoju adresu, pa da se onda skontate... provizija? prava sitnica.... :))))))
Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family. Against your family, never. |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 24/11/2003 : 21:05:46
|
>kolika je prodaja u Sloveniji?
Strip Core je uzeo 30 komada (20 komada drugog, jer nisam imao 30 u tom trenutku). Ne znam koliko su prodali.
mcn
Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ... |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
Posted - 24/11/2003 : 21:06:29
|
>al mi reci jos malo sta da joj ponudim
Je l' dolaziss ti na CRS?
mcn
Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ... |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 24/11/2003 : 21:20:30
|
quote: Originally posted by mcn
>kolika je prodaja u Sloveniji?
Strip Core je uzeo 30 komada (20 komada drugog, jer nisam imao 30 u tom trenutku). Ne znam koliko su prodali.
mcn
Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ...
siguran sam za komad od svakoga broja |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 25/11/2003 : 12:06:13
|
Kako hoces, ali ja imam dojam da kupujes stripove zbog metara istih izdanja na polici, a ne zbog stripova.
Možda si djelomicno u pravu. Ja jesam strastveni kolekcionar i svaki strip koji kupim ostaje u mojoj kolekciji. Tvoj dojam da kupujem stripove "zbog metara istih" mislim da ne stoji jer kupujem samo stripove u kojima uživam citajuci ih. Primjer - strip koji svi hvale Corto Maltese meni nije ništa posebno i vjeruj mi procitao sam pola jednog broja i nije mi više palo na pamet procitati još koji jer mi jednostavno ne leži. Istina možda sam malo sentimentalo vezan uz Zagora jer sakupljam ga i prije nego sam naucio citati i prakticno sam odrastao uz njega, ako i uz ostale Bonellijeve stripove, mada mi sada puno bolje leže stripovi poput Jeremiaha. A što se tice Q-a, moram ti iskreno reci da sam procitao drugi broj, i nije me oduševio, ne znam možda od stripova ocekujem nešto više, možda je preveliku utjecaj Bonellija i njegovih junaka na moje poimanje stripa, ali tu dolazimo na tvoje - iz želje da Q postane ono što bih ja volio da bude kupit cu i ostale brojeve i tako na neki naci pomoci Macanu, ali Q me definitivno nije oduševio (na žalost). [/quote] |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 25/11/2003 : 20:01:23
|
dolazim na to 'okupljanje u Zagrebu koje zovu CRS, pa makar sva tri dana :) kao sto sam spomenuo jedno milion puta do sad :)
Freddy, you're my older brother, and I love you. But don't ever take side with someone else against your own family. Against your family, never. |
|
|
Topic |
|