forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prijedlog za nabavu Zagora sa Tkacem i Mortimerom!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

don felipe
New Member

Bosnia and Herzegovina
270 Posts

Member since 28/08/2003

Posted - 28/10/2003 : 09:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send don felipe a Private Message
I ja sam zainteresovan.
Kako cemo ti slati novac ?

Respect my opinion.
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/10/2003 : 11:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
count on me!

niste valjda mislili mene uskratiti... za to remek djelo.

freedom!
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 28/10/2003 : 11:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
ado, mozes i ti sam narucit sa vizom preko bonelijeve stranice.

*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/10/2003 : 12:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Top

ado, mozes i ti sam narucit sa vizom preko bonelijeve stranice.

*-*"The only thing we have to finde out, is what to do with the time that is given to us."*-*

Bolje dzabe lezati nego dzabe raditi.

Sto bi on narucio strip kad ace ga DJ naruciti?

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/10/2003 : 14:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
I ja sam za. Samo reci kako da saljemo lovu.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Brane
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 17/11/2002

Posted - 28/10/2003 : 14:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Brane a Private Message
i ja bi se ukljucio, taman sam upisa talijanski prije misec dana, dok dodu vec cemo nešto parlat

Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

comicman
Senior Member

1684 Posts

Member since 17/04/2002

Posted - 28/10/2003 : 19:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit comicman's Homepage  Send comicman a Private Message
quote:
Originally posted by byoman

Alo DJ!!!
Ja bi kupio sve 3 epizode. ali vidi ovo: sacekaj dok ne izadju sve tri epizode i onda ih kupi sve 3. Bolje tako nego da saljes jednu po jednu i da moramo cekat mjesec-dva na sljedeci nastavak:-)))))

IT is a fascinating novel.

Slazem se

Quando vi dico"seguitemi miei prodi"voi potreste anche fare lo sforzo di seguirmi
Go to Top of Page

comicman
Senior Member

1684 Posts

Member since 17/04/2002

Posted - 28/10/2003 : 19:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit comicman's Homepage  Send comicman a Private Message
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by Ado

Pa ja bih volio pod uslovom da mi ih ne saljes postom iz SAD.:) Kolika je postarina za Dansku?

Nisam ih mislio slati u inostranstvo, ali evo, postarina do tebe za 3 stripa je $3.80 brodom ili $8.70 avionom.

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.

ove cene vaze i za Makedonija,jel tako???

Quando vi dico"seguitemi miei prodi"voi potreste anche fare lo sforzo di seguirmi
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/10/2003 : 20:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Ovaki, idemo redom.
Za sad ovo je lista ljudi kojima cu kupiti ove Zagore:

dp
comicman
byoman
Ado (mozda)
Tonka
Dusman
Anton Miki
Don Felipe
Vikic
Pajdo
Brane

Djoje ako hoces mogu naruciti i neke DD-a za tebe posto vec narucujem toliko stripova.
Za novce se mozemo dogovoriti da ih posaljete jednoj osobi, recimo dp-iju pa ih on onda sve zajedno posalje meni!

Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/10/2003 : 20:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by comicman

quote:

quote:
Originally posted by Ado

Pa ja bih volio pod uslovom da mi ih ne saljes postom iz SAD.:) Kolika je postarina za Dansku?

Nisam ih mislio slati u inostranstvo, ali evo, postarina do tebe za 3 stripa je $3.80 brodom ili $8.70 avionom.

Ma ne brini Comic. poslat cu i tebi bez naplate za postarinu, posto si jedini iz Makedonije i lakse je nego da saljem u Srbiju pa da oni tebi onda posebno salju.
Zovite me D.J. Djed Mraz

Edited by - D.J. on 28/10/2003 20:49:35
Go to Top of Page

comicman
Senior Member

1684 Posts

Member since 17/04/2002

Posted - 28/10/2003 : 21:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit comicman's Homepage  Send comicman a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by comicman

quote:

quote:
Originally posted by Ado

Ma ne brini Comic. poslat cu i tebi bez naplate za postarinu, posto si jedini iz Makedonije i lakse je nego da saljem u Srbiju pa da oni tebi onda posebno salju.
Zovite me D.J. Djed Mraz

D.J. Dedo Mraz ja imam tvoju adresu...novac saljem za koji dan ...a ti mi stripove posalji u decembar(kad izadze treci dio)

Go to Top of Page

comicman
Senior Member

1684 Posts

Member since 17/04/2002

Posted - 28/10/2003 : 21:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit comicman's Homepage  Send comicman a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Koliko muke za jednog Zagora za kojeg ni ne znate kakav ce biti..

Bond.James Bond.

znamo kakav ce biti,a znamo i to da ce posle 30-40 godina ova epizoda vrediti puno

Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/10/2003 : 21:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
kome da šaljem novce i kada?

freedom!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/10/2003 : 21:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
[/quote]ove cene vaze i za Makedonija,jel tako???

[/quote]
Zovite me D.J. Djed Mraz

[/quote]D.J. Dedo Mraz ja imam tvoju adresu...novac saljem za koji dan ...a ti mi stripove posalji u decembar(kad izadze treci dio)

[/quote]
Dobro zvuci.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/10/2003 : 21:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ajd nauci quote-at Amerikanac ;-)!

The owls are not what they seem.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/10/2003 : 23:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Djoje ako hoces mogu naruciti i neke DD-a za tebe posto vec narucujem toliko stripova.
Za novce se mozemo dogovoriti da ih posaljete jednoj osobi, recimo dp-iju pa ih on onda sve zajedno posalje meni!

Pa ono, ja se ne bih bunio... ;)

Moze neki od novijih Superbookova (da ne komplikujemo sa gigantima). Javi mi koliko para treba, pa saljem ---dp---.

"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/10/2003 : 04:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
podržavam akciju igora...inace,ove stripove dobijam preko moje tajnice
iz zagreba

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/10/2003 : 07:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Pa ono, ja se ne bih bunio... ;)

Moze neki od novijih Superbookova (da ne komplikujemo sa gigantima). Javi mi koliko para treba, pa saljem ---dp---.

Samo napisi koji te Superbookovi ineteresiraju. Vidio sam da je svaki 4eura, pa cemo zbrojiti.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/10/2003 : 09:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
D.J., pazi da se malo ne zaletis sa tim obecanjima za postarinu, jer ce se naredjati nas podosta koji hocemo te Zagore... Mislim da je postenije da izracunamo koliko ce kostati troskovi slanja pa da ljudi znaju koliko to sve zajedno kosta, a ne da ti imas jos velike stete zbog svoje dobre namere.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/10/2003 : 09:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Samo napisi koji te Superbookovi ineteresiraju. Vidio sam da je svaki 4eura, pa cemo zbrojiti.

DD Super Book #23, 26, 27. Pa nek ide zivot.

Go to Top of Page

don felipe
New Member

Bosnia and Herzegovina
270 Posts

Member since 28/08/2003

Posted - 29/10/2003 : 10:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send don felipe a Private Message
Kako ceš meni poslati?
Mislim da više niko iz BiH nece kupovati.
Možda da mi pošalje neko iz Hrvatske?

Respect my opinion.
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 29/10/2003 : 13:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
don felipe kontam se bi li ja. D.J. stavi me pod možda.

I have a vision.../A vision of you my friend.../I see your name...
Engraved on the gray board.../Wait.../I see something else...
Ooooooh look at that.../Ain't it sweet.../Below your name it says...
R.I.P.

Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 29/10/2003 : 14:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Jel sam ja jedini iz SlovenijeMože netko iz Hrvatske poslati meni

"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."

Hidesman, Operation
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 29/10/2003 : 15:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
A kad se sve to odradi, ja cu se zamoliti nekog (najverovatnije Dp-a jer on je najcesce na forumu) da uzme sve to da skenira, prevede, sazvace pa da se dogovorimo oko diska. Sve sto znam od talijanskog su prevodi naslovnica i kompletna epizoda Texas Rangers.

Sirom ovdasnjih prostora
linijom manjeg otpora.

You know it make sense!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/10/2003 : 20:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by Verfalk2003

don felipe kontam se bi li ja. D.J. stavi me pod moz<caron>da.

quote:
Originally posted by Verfalk2003

don felipe kontam se bi li ja. D.J. stavi me pod moz<caron>da.

dp
comicman
byoman
Ado (mozda)
Tonka
Dusman
Anton Miki
Don Felipe
Vikic
Pajdo
Brane
Don Felipe
Verfalk
Anton Miki

Ma ne brinite Don felipe i Verfalk poslat cu i vama u Bosnu. Anton Miki, mislim da nece biti problem nekome iz Hrvatske da to i do tebe dode. A i mislim da bi se jos i Miha ili jos neki covjek iz Slovenije mogao javiti.

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000