Samo napisi koji te Superbookovi ineteresiraju. Vidio sam da je svaki 4eura, pa cemo zbrojiti.
DD Super Book #23, 26, 27. Pa nek ide zivot.
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
O.K. Djole. Uzet cu ti ta tri cim na Bonelijevom site-u dobiju prvi nastavak onog Zagora. najvjerovatnije slijedeci ponedjeljak. A sto se zivota tice, da quote-am Coldplay "Life is for living..."
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
DJ, neces valjda kupit Zagora odmah? Kome cu ja u hr. poslat lovu?
IT is a fascinating novel.
Ne brini Byoman, prvu epizodu cu kupiti odmah, ali to ne znaci da je moram odmah poslati vama. Ja ne mogu vise cekati. Jebiga cekao sam 20 godina na Tkaca, ne zelim cekati dan vise. Hmmm, tebe imenujem za sakupljaca love za Hrvatsku. Tako da ne moras nikome slati nego meni Ne moras se zuriti sa slanjem. Ako se slazes neka ljudi iz Hrvatske posalju lovu k tebi, ljudi iz Srbije dp-u i na kraju vi meni. Ali nema zurbe samo polako, sve cemo srediti.
Don't let your dreams be dreams, you know this living is not so hard as it seems.
1. Ma ja sam mislio da ces ti odmah kupit, a bilo bi mi bedasto sad svaki mjesec primat stripove:-))) 2. Ja se slazem da bih mogao bit skupljac za HR ali ja sam vise mislio na nekog tko ima +18 godina (ja nemam:-)) 3. Jel se lova salje prije ili poslije kupovanja (nadam se prije) i kad je zadnji rok? 4. Oces ti slat svakom posebno na adresu ili da mi nesto iskemijamo?
Evo Byoman bas si mi sad dao dobru ideju. Svi ljudi (iz svih drzava) mogu poslati lovu nasem sefu, Markosu, a on to moze meni poslati Svi vec ionako znate kako poslati Marku lovu.
O.K. rok za slanje love neka bude recimo do kraja 11 mjeseca. Ako neko ima problem s time samo neka mi kaze jer je to tek tako uzet rok. Sto bi ovdje rekli, nije napisan u kamenu.
Mislio sam poslat sve stripove nekolicini ljudi, recimo trojici i onda vi to sve sami razdijelite. dp je pristao da razdijeli stvari za Srbiju.
dp comicman byoman (+DD 200) Tonka Dusman Anton Miki Don Felipe Vikic Pajdo Brane Don Felipe Verfalk Anton Miki Ken 2
Djole (DD Supebookovi)
Byoman mogu ti uzeti i DD 200 bez problema. Kao sto sam vec napomenuo, sva tri nastavka Zagora saljem bez naplacivanja za postarinu, osim Djoletu za DD , a i tebi buyomane za DD200
Ja se slazem, naravno, poslajite novac meni, a ja cu to s D.J.-om rijesiti. Samo jedno pitanje - jel vi mislite kupovati svaki broj posebno? Sto nije jednostavnije kupiti cijelu pricu od 3 broja kad sva tri izadju? (Nisam citao cijeli topic pa se unaprijed ispricavam)
Ja se slazem, naravno, poslajite novac meni, a ja cu to s D.J.-om rijesiti. Samo jedno pitanje - jel vi mislite kupovati svaki broj posebno? Sto nije jednostavnije kupiti cijelu pricu od 3 broja kad sva tri izadju? (Nisam citao cijeli topic pa se unaprijed ispricavam)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Mislim da je byoman predložio, da ce se šaljiti svi trije broji i prijedlog je bio prihvacen.
"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."
A kad se sve to odradi, ja cu se zamoliti nekog (najverovatnije Dp-a jer on je najcesce na forumu) da uzme sve to da skenira, prevede, sazvace pa da se dogovorimo oko diska. Sve sto znam od talijanskog su prevodi naslovnica i kompletna epizoda Texas Rangers.
Sirom ovdasnjih prostora linijom manjeg otpora.
You know it make sense!
pa ni ja neznam talijanski i to uopce.. samo rijecnik u ruke i deri brate!