Author |
Topic |
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 27/10/2003 : 12:26:55
|
Ima i zena, ali ova prva je udata, a uz to nas i dere visokim cenama stripova koje prodaje u berzi [:D} (Mala Sireno, ne mislim na tebe ), ona druga se stalno svadjala sa ovom prvom pa je nestala posle nekog vremena u nepoznatom pravcu, dok je treca takodje udata. Prema tome, i to malo zena sto ih ima, totalno su neinteresantne (valjda im je u braku dosadno kad su se latile citanja stripova) |
|
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Member since 07/07/2003 |
Posted - 27/10/2003 : 12:42:27
|
A nove što se logiraju, ode.Uskoro cemo moci postaviti tezu: da stripovi ne privlace vecinu žena.
"To end up in a place like this." Jon Irenicus, Hell |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
|
MALA SIRENA
Advanced Member
Croatia
3843 Posts
Member since 02/03/2003 |
Posted - 27/10/2003 : 14:07:50
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ima i zena, ali ova prva je udata, a uz to nas i dere visokim cenama stripova koje prodaje u berzi [:D} (Mala Sireno, ne mislim na tebe ), ona druga se stalno svadjala sa ovom prvom pa je nestala posle nekog vremena u nepoznatom pravcu, dok je treca takodje udata. Prema tome, i to malo zena sto ih ima, totalno su neinteresantne (valjda im je u braku dosadno kad su se latile citanja stripova)
cccc u braku dosadno kad su se latile citanja stripova)
samo šta ih ja citam od 6-7 godine :)) a baš sad kada sam u braku imam manje vrimena za procitat koji strip :(
kako ono ide :)- sve dobre koke su vec zauzete :))
Bondica.James Bondica |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Posted - 27/10/2003 : 14:51:59
|
quote: Originally posted by zeljko
a gdje je doktorica
Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
TO SI TI.Šalim se
|
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
|
Verfalk2003
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4761 Posts
Member since 19/05/2003 |
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/10/2003 : 01:03:15
|
quote: Originally posted by johnhartson
Da se razumemo, ja sam ovde nov i ne mogu da verujem da nisam nasao niti jedno zensko celjade. Zbog cega stripove citaju iskljucivo muskarci? Ne vidim pravilo.
You know it make sense!
Nemaju zenske vremena za stripove! Gube previse vremena na trcanje po ducanima ili citanje reklamnih listica Mercatonea i sl.
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 28/10/2003 : 01:37:16
|
quote by Mala Sirena: __________________________ kako ono ide :)- sve dobre koke su vec zauzete :)) __________________________
Da, da... ali brakovi su danas lomljiviji nego ikad, pa kad se malo oslobode, tek onda se vidi koliko su stvarno dobre...
quote by zeljko: _____________________ a gdje je doktorica _____________________
Ih, 'ajde da je to neko drugi pitao, ali ti... nemoj tu da se foliras nego nam lepo reci sta si uradio sa njom. |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Posted - 28/10/2003 : 14:04:37
|
Ma OK! Nego mislio sam isprva zbog cega mnogo, mnogo, mnogo,... veci broj muskaraca nego cura cita stripove. Generalno.
You know it make sense! |
|
|
MALA SIRENA
Advanced Member
Croatia
3843 Posts
Member since 02/03/2003 |
|
Melina
Average Member
Croatia
641 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 28/10/2003 : 18:16:24
|
Uz ignoriranje ostalih nedoraslih proljeva:
Johnhartson, samo malo razmisli. To s jedne strane ima veze s odgojem i sredinom u kojoj odrastas (sto ti diktira afinitete metodom preslikavanja okoline), a potom s trzisnom orijentacijom izdavaca koji se a) zanrovski vecinom i bave "muskim" afinitetima, pa tako odbijaju i povrsno zainteresirano zenskoliko citateljstvo i b) premalo rade na obrazovanju citatelja i promicbi stripa kao takvog - to jest, zadovoljni su jednom te istom interesnom grupom, jednom te istom (pulp) tematikom.
Naravno da ne mislim da su svi stripovi pulp, no isto tako ni ne mislim da bas svi muskarci vole stripove. :)
Melina |
Edited by - Melina on 28/10/2003 18:18:53 |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 28/10/2003 : 19:42:19
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ima i zena, ali ova prva je udata, a uz to nas i dere visokim cenama stripova koje prodaje u berzi [:D} (Mala Sireno, ne mislim na tebe ), ona druga se stalno svadjala sa ovom prvom pa je nestala posle nekog vremena u nepoznatom pravcu, dok je treca takodje udata. Prema tome, i to malo zena sto ih ima, totalno su neinteresantne (valjda im je u braku dosadno kad su se latile citanja stripova)
A Doktorica?
"Tek kad sam s tobom, misli su jasne. Tek kad sam s tobom, alarm ugasne." |
|
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Posted - 28/10/2003 : 21:34:26
|
quote: Originally posted by frida
složila bi se da malo žena cita stripove a ni ja nisam medu njima, jer naime (neznam dal je pametno da ovo kažem) ja sam promjenila spol. nadam se da to nikom ne smeta, a mislim da nebi smjelo biti nikakvog vrijedanja, bar sam tako procitala u nekom pravilniku.... vec sam duže vrijeme tu na forumu sam nisam ništa pisala niti se logirala nego sam samo pratila kaj se zbiva i svi mi se cinite uredu, pa sam zato ovo objavila. želila bi da se sprijateljimo
Mislim da si za Malo Sireno jedina žena koja postuje u ovom topicu.Bravo, prijateljice
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 29/10/2003 : 07:28:57
|
quote: Ima i zena, ali ova prva je udata, a uz to nas i dere visokim cenama stripova koje prodaje u berzi [:D} (Mala Sireno, ne mislim na tebe ), ona druga se stalno svadjala sa ovom prvom pa je nestala posle nekog vremena u nepoznatom pravcu, dok je treca takodje udata. Prema tome, i to malo zena sto ih ima, totalno su neinteresantne (valjda im je u braku dosadno kad su se latile citanja stripova)
Eto ti sad. Znaci totalno smo neinteresantne. Pa ako se tako ponasate nije ni cudo da zene ne pisu SAd i ja razmisljam da odustanem da vam ne dosadjujem vise. E sad, to sto su neke udate, izmedju ostalih i ja (ja sam ona treca totalno neinteresantna?), ne bi trebalo da ima neki znacaj posto ovo nije klub za samce ili matchmaker. Takodje ne vazi jednakost "u braku"="mrtvo", ma koliko neki mislili suprotno. Dalje, stripove obozavam od kad znam za sebe, naravno, knjige i romane isto tako, ali stripovi su glavni, cak sam svojevremeno i crtala (sad imam krizu inspiracije vec duze vremena a i malo sam se obeshrabrila ). Iz nekog razloga, zaista ima daleko manje zena koje citaju stripove. Kad god ljudi skontaju koliko znam o stripovima, ne mogu cudom da se nacude "Pa kako to?" zensko pa upuceno u stripove. Mada, to ne bi trebalo da bude vazno. Mogla sam da se potpisem i kao musko na ovom forumu i niko ne bi primetio. U poslednje vreme manje pisem jer nemam ideja za topic, a na postojece topice nemam komentar, a necu da pisem tek zato da pisem. U svakom slucaju, eto da znate, jedno zensko (mada neinteresatno i udato ) redovno cita sve ovo sto pisete po ovom formumu. |
|
|
igorpb
Senior Member
Australia
1931 Posts
Member since 24/08/2003 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 29/10/2003 : 09:07:06
|
quote by BOC: _________________ A Doktorica? _________________
Doktorica je u specijalnoj kategoriji (srednjoj). Evo, sve ce vam Melina to strucno objasniti |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 29/10/2003 : 10:09:50
|
johnhartson ... ili su neke dosadne sa svojim pljuvanjem po muskom rodu i koje svoju prvu rijec pocnu s prostotama kao Melina , no najbolje se ne osvrtati na tu kompleksiranu zenskicu imas par ostalih zenskih ljubitelja stripova s kojima ces moci normalno komunicirati
koliko ja znam zenski ljubitelji stripa ( oko 18 godina , pa i djelomicno ispod 18 g ) vole Dilan Doga prvenstveno a i Alan Ford im je ok , a vidi se da im je ukus nedovoljno razvijen zbog opcenito strip kulture u nasim krajevima |
|
|
Bilja
Average Member
Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 29/10/2003 : 10:17:40
|
sad mi uopste nije jasno o cemu pisete. A ko je doktorica? Jel to neki izmisljen lik? Prilicno sam nova ovde. BTW sta fali AF i DD? Ne spadam u pocetnike sto se stripa tice ali ipak ne mogu da ne cenim i ove stripove, narocito AF dok jos nije propao, u vreme M&B. AF je legenda. DD je nesto posebno. |
|
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Posted - 29/10/2003 : 10:30:03
|
quote: Originally posted by Bilja
sad mi uopste nije jasno o cemu pisete. A ko je doktorica? Jel to neki izmisljen lik? Prilicno sam nova ovde. BTW sta fali AF i DD? Ne spadam u pocetnike sto se stripa tice ali ipak ne mogu da ne cenim i ove stripove, narocito AF dok jos nije propao, u vreme M&B. AF je legenda. DD je nesto posebno.
Doktorica se neko vrijeme pojavljala ovdje, spremala fight sa Malom Sireno.Kasneju optužena je, da je ona zapravo željko, clan ovog foruma.Malo nakon toga, doktorica izgine...
"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."
Hidesman, Operation |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 29/10/2003 : 10:37:04
|
imam ozbiljne planove s bilj... hm pardon doktoricom stoga ne unosite zablude
Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!! |
|
|
Anton Mikl
Senior Member
Slovenia
1262 Posts
Posted - 29/10/2003 : 10:39:03
|
quote: Originally posted by zeljko
imam ozbiljne planove s bilj... hm pardon doktoricom stoga ne unosite zablude
Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."
Hidesman, Operation |
|
|
Topic |
|