forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Jel' ovo muski sajt ili...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/10/2003 : 10:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

su neke dosadne sa svojim pljuvanjem po muskom rodu i koje svoju prvu rijec pocnu s prostotama kao Melina

znaš li ti kako je mene izvrijedala melina kada smo se dopisivali mejlom

Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/10/2003 : 11:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
zeljko
nemam pojma , znam samo kako je nas neke muske zvala coporom a nismo joj nista lose rekli osim sto smo joj suprostavili svoje misljenje koje joj se nije svidjelo , no dobro to je njezino pravo da bude nepristojna jer imamo i mi jezicinu mozda vecu nego ona u takvim okolnostima

Bilja
mozda sam se krivo izrazio
trebao sam napisati da nemaju prosiren ukus i da je DD i AF uglasvnom sve sto citaju , to jest nemaju pojma kakvi sve jos dobri stripovi postoje , a to je vjerovatno zbog te nase strip kulture u zemlji
Dapace AF od Magnusa i Bunkera je remkdjelo a kvalitet Dilana ponekad varira , no jos uvjek se dobro drzi za razliku od naprimjer Zagora koji je postao glup ( nadam se da me nece izresetati ljubitelji Zagora )
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 29/10/2003 : 11:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Ako si obozavatelj stripa, naci ces ono sto zelis. Internet je prepun, ali meni se ne reskira sa virusima. Obicno se i na domacem trzistu nadje dobrih stvari samo sto treba biti dovoljno zainteresovan.
A ako ne, tu su i uvek spremni CD-ovi da priskoce kada treba. Zao mi je zato sto se to moze podvesti pod pirateriju, ali kako inace doci do nekih retkih stripova kojih ima samo u inostranstvu.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/10/2003 : 11:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

zeljko
nemam pojma , znam samo kako je nas neke muske zvala coporom a nismo joj nista lose rekli osim sto smo joj suprostavili svoje misljenje koje joj se nije svidjelo , no dobro to je njezino pravo da bude nepristojna jer imamo i mi jezicinu mozda vecu nego ona u takvim okolnostima

one naše svade su mala maca
kada melina pocne dijeliti lekcije...
može se procitati da ima visoko mišljenje o sebi a da smo svi ostali mnogo elektronskih nivoa ispod nje

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 29/10/2003 : 12:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
Ne znam kakva vi iskustva imate sa Melinom ali ja o njoj mogu reci sve najbolje i niti jednog trenutka nisam stekao utisak o kome vi pricate. Dakle, o Melini mogu reci sve najlepse!
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 29/10/2003 : 12:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

quote:

su neke dosadne sa svojim pljuvanjem po muskom rodu i koje svoju prvu rijec pocnu s prostotama kao Melina

Verovatno si zasluzio!
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 29/10/2003 : 13:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
I ja o Melini mogu reci sve najljepše.

I have a vision.../A vision of you my friend.../I see your name...
Engraved on the gray board.../Wait.../I see something else...
Ooooooh look at that.../Ain't it sweet.../Below your name it says...
R.I.P.

Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 29/10/2003 : 14:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Nikad nisam pogledao Melinin profile, do sada sam mislio, da je zapravo muško.Ni meni nije smetala.Meni nije smetao ni Turbo/Sani, pa je napaden sa svih strana.

"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."

Hidesman, Operation
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 29/10/2003 : 15:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
U redu, shvatio sam uz odredjene napore. Verovatno je samo u pitanju pogresno primenjen princip indukcije s moje strane. Nisam zeleo nikog da uvredim. Pogotovu ne zenskog citaoca kojih ionako ima malo...(jao opet sam napravio istu gresku)
quote:
Originally posted by Melina

Uz ignoriranje ostalih nedoraslih proljeva:

Johnhartson, samo malo razmisli. To s jedne strane ima veze s odgojem i sredinom u kojoj odrastas (sto ti diktira afinitete metodom preslikavanja okoline), a potom s trzisnom orijentacijom izdavaca koji se a) zanrovski vecinom i bave "muskim" afinitetima, pa tako odbijaju i povrsno zainteresirano zenskoliko citateljstvo i b) premalo rade na obrazovanju citatelja i promicbi stripa kao takvog - to jest, zadovoljni su jednom te istom interesnom grupom, jednom te istom (pulp) tematikom.

Naravno da ne mislim da su svi stripovi pulp, no isto tako ni ne mislim da bas svi muskarci vole stripove. :)

Melina

You know it make sense!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/10/2003 : 15:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Svima .
Peace out !

The owls are not what they seem.
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 29/10/2003 : 15:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

Svima .
Peace out !

Seinfelde, pitanje nije bilo "Je li ovo muskoljubni sajt ili..."

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/10/2003 : 15:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Koliko ja poznajem Melinu, a poznajem je relativno dugo i relativno dobro, jako sam nesklon povjerovati tvrdnji da je ona nekoga izvrijedjala. Osim ako ti pod tim ne mislis na njeno pismeno, kulturno i dobro sroceno iznosenje vlastitog misljenja.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/10/2003 : 16:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

( nadam se da me nece izresetati ljubitelji Zagora )

Branicemo te!

"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/10/2003 : 18:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Ostrice_Vjestice da li je to bilo pitanje ili ne je irelevantno,vazno je da bude mira na forumu & kiss smilies work every time .
Evo zeljko je opet iskoristen i ispljuvan ali sada preko maila.
Peace out rekoh ,dzaba se ubacujem izgleda,kako topic moze tako lagano skrenut pitam se...

Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 29/10/2003 : 18:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Ovaj topic je pravi peace-topic u usporedbi sa nekim rasistickima...

"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."

Hidesman, Operation
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/10/2003 : 19:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Bilja
A ko je doktorica? Jel to neki izmisljen lik?
Prilicno sam nova ovde.

Doktorica je uglavnom boravila u 'svastari', ali je nema vec 2-3 mjeseca. Nestala je nekako kad si se ti pojavila :))
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 07:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

U redu, shvatio sam uz odredjene napore. Verovatno je samo u pitanju pogresno primenjen princip indukcije s moje strane. Nisam zeleo nikog da uvredim. Pogotovu ne zenskog citaoca kojih ionako ima malo...(jao opet sam napravio istu gresku)
quote:
Originally posted by Melina

Uz ignoriranje ostalih nedoraslih proljeva:

Johnhartson, samo malo razmisli. To s jedne strane ima veze s odgojem i sredinom u kojoj odrastas (sto ti diktira afinitete metodom preslikavanja okoline), a potom s trzisnom orijentacijom izdavaca koji se a) zanrovski vecinom i bave "muskim" afinitetima, pa tako odbijaju i povrsno zainteresirano zenskoliko citateljstvo i b) premalo rade na obrazovanju citatelja i promicbi stripa kao takvog - to jest, zadovoljni su jednom te istom interesnom grupom, jednom te istom (pulp) tematikom.

Naravno da ne mislim da su svi stripovi pulp, no isto tako ni ne mislim da bas svi muskarci vole stripove. :)

Melina

Nisam se uvredila, jednostavno ti skrecem paznju. Ako ne zelis nekoga da uvredis moras da pazis kako koristis reci "neinteresantan" (narocito ako je ispred toga rec "totalno") i slicne reci.
A sto se tice Melinine kvote koju navodis meni izgleda sasvim u redu. Nisam bas toliko upucena u stripove kao Melina, ali znam masu muskaraca koji ne mare za stripove, osim sto pomenu eventualno Zagora i misle da je to opsti simbol svih stripova na svetu. Neki citaju samo kaubojce. Za mene to nisu pravi strip fanovi. Nisi strip fan ako citas strip jer ti je dosadno dok cekas autobus. Tacno je i da se izdavaci vise okrecu muskarcima po tematici stripa. Tipican primer: Heavy Metal. Tu unutra se moze naci toliko golisavog zenskinja (nacrtanog ) da se s pravom moze etiketirati kao strip magazin "za muskarce". I to nije jedini primer. Meni to ne smeta, ali zaista ima slabo tematike koju bih, kao zensko, zelela da vidim predstavljenu u stripu. Da bih dosla do nekih imena koji obradjuju teme koje me zanimaju, kao npr Julie Doucet ili Roberta Gregory, moram da potegnem u inostranstvo.
Medjutim, mislim da je slabo razvijeno obrazovanje citaoca, kao i slabo potenciranje strip umetnosti iz jednog sasvim drugog razloga, a to je sto je na Balkanu cesto umetnost (osim lose muzike ) potisnuta ne u drugi nego u deveti plan, a strip umetnost je inace uvek najvise potcenjivana. Kada u jednoj oblasto ljudi imaju problema sa egzistencijom, kome je do stripova? To je osnovni problem u tim krajevima. Nema se motivacije za izdavackim eksperimentima. Ko je lud da objavljuje nove talente koji nemaju IME, ili eksperimentalne projekte koji zalaze u alternativu sa tematikom koja nije siroko trazena (kao sto su SF, superheroji, razne varijacije WildWest...)?
Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 08:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Ja sam opet mislio da je Bilja muško.Morat cu malo bolje citat i gledat profile.Excuse, Bilja

Hidesman, Operation
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 09:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Neki citaju samo kaubojce.

Nemoj da mi diras kaubojce!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 30/10/2003 : 10:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Marko ako je Melinino prostacenje kulturno izrazavanje onda sam ja Rimski car
frustriran zenkica ima pravo na svoje misljenje ali i na postivanje tudjeg misljenja
no njoj pojma postivanje tudjeg misljenja nije poznat pa joj nije shvatljivo kao se to drugi ne slazu s njezinim misljenjem
no dobro

Bilja ja sam musko , ali sam pokusao objasniti ono sto zapazam oko sebe i mogu se sloziti s tom tvrdnjom da su i muski citatelja slabo prosirenog ukusao iz poznatih razloga
Heavy metal je americko smece i sto ocekivati od americkog stripa
glupo je njega uzeti za primjer strip kulutre
amerikanci imaju ionako malo kvalitetnih stripova

Djole
Boricemo se do zadnje kapi krvi i vjerovatno pobjediti
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 30/10/2003 : 11:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Marko ako je Melinino prostacenje kulturno izrazavanje onda sam ja
>Rimski car

A ono s "ssto zzene stvarno vole" i ono o raspusstenicama i ono o trccanju po duchanima su vrhunac duha? Ili su mozzda, ipak, proljevi zbog kojih se ne treba ccuditi da zzene ne prilaze ni blizu ljudi koji ccitaju stripove. Ako ljudi koji ccitaju stripove misle da zzene samo trcckaraju po duchanima i tirkaju gdje je koji vechi kurac, onda nije ni ccudno da zzene kojima to nisu jedini interesi o ljudima koji ccitaju stripove misle da su zatucani kreteni.

Ovo nije na nicciji raccun, bez obzira ssto je polazni quote Krugerov, vech onako sumacija stanja stvari. Osobno bih dao glas za Melinu, i ne samo zato ssto je dizajnerica Q-a...

mcn

PS SSto smo ono rekli, smijem ja ovdje psovat'?

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod MCNov ORMAR - hvala ...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2003 : 11:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:

Koliko ja poznajem Melinu, a poznajem je relativno dugo i relativno dobro, jako sam nesklon povjerovati tvrdnji da je ona nekoga izvrijedjala. Osim ako ti pod tim ne mislis na njeno pismeno, kulturno i dobro sroceno iznosenje vlastitog misljenja.

žao mi je
imam grozn obicaj da cim procitam mejl odmah ga obrišem
ali parafrazirat cu

poslao sam joj majl:

ja volim Pješcanu planetu
a ona meni
napisa:

nema smisla komunicirati s tobom bla bla
nabroja deset pješcanih planeta (igra, film, serija, knjiga itd)

ja vidio da je ona SF strucnjak i nastavih se snjom dopisivati i dode tema na Zvjezdane staze

tada je pocela koristiti neke izraze: debil glupan samo zato što mi se ne svidaju ZS

prepotentna umišljenja osoba

od mene dosta

Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 11:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

quote:
Neki citaju samo kaubojce.

Nemoj da mi diras kaubojce!

Necu da diram kaubojce, radije citam druge stvari
shala

Na zalost, ne oznajem licno niti jednog ucesnika foruma Stripovi izuzev Zlatka (osim ako se neko ne krije pod nekim tajnim pseudonimom ) pa necu da komentarisem kakav je ko. Meni se dopada ovaj forum. Ako ne pisem, onda bar citam.
Meni dobro.
Samo nemoj neko da kaze za moje stripove da su pocetnicki. To me jedino moze da uvredi
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2003 : 11:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Marko ako je Melinino prostacenje kulturno izrazavanje onda sam ja Rimski car
frustriran zenkica ima pravo na svoje misljenje ali i na postivanje tudjeg misljenja
no njoj pojma postivanje tudjeg misljenja nije poznat pa joj nije shvatljivo kao se to drugi ne slazu s njezinim misljenjem
no dobro

Kao prvo, "ignoriranje ostalih nedoraslih proljeva" nije prostacenje. Koliko god meni maximuss bio drag zasluzio je ovakav odgovor. A i dp.
Kao drugo, ti odavno imas Melinu na nisanu i koristis svaku priliku za nabacivanje blatom po njoj iz samo tebi znanih razloga tako da bilo koji tvoj komentar na njen racun ne shvacam ozbiljno. Ustvari rijetko koji tvoj komentar uopce shvacam ozbiljno, ali to je vec stara prica, necemo ponovo o tome.
Kao trece, Melina je jedna od malobrojnih clanova na ovom sajtu koja je sposobna srociti suvislu, pismenu, konkretnu, konciznu i "on topic" prosto proširenu recenicu. To što to nekima znaci "frustriranost" ili "cura ima visoko misljenje o sebi" najviše govori o vama samima. I ako bas hoces, po meni je ona u svojih 380 postova rekla puno vise o stripovima nego npr. ti ili dp koji ih ima 7000. A to je vjerojatno i ono sto te smeta.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2003 : 11:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by mcn
PS SSto smo ono rekli, smijem ja ovdje psovat'?

Otkad su to "kurac" i "picka" psovke:-)?
Psovka je vise manje ok, vrijedjanje pak ne.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000