forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Jel' ovo muski sajt ili...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2003 : 11:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

quote:
Originally posted by Markos

Koliko ja poznajem Melinu, a poznajem je relativno dugo i relativno dobro, jako sam nesklon povjerovati tvrdnji da je ona nekoga izvrijedjala. Osim ako ti pod tim ne mislis na njeno pismeno, kulturno i dobro sroceno iznosenje vlastitog misljenja.

žao mi je
imam grozn obicaj da cim procitam mejl odmah ga obrišem
ali parafrazirat cu

poslao sam joj majl:

ja volim Pješcanu planetu
a ona meni
napisa:

nema smisla komunicirati s tobom bla bla
nabroja deset pješcanih planeta (igra, film, serija, knjiga itd)

ja vidio da je ona SF strucnjak i nastavih se snjom dopisivati i dode tema na Zvjezdane staze

tada je pocela koristiti neke izraze: debil glupan samo zato što mi se ne svidaju ZS

prepotentna umišljenja osoba

od mene dosta

Sorry, ali tvoje parafraziranje (cak i ako je istinito) izvadjeno iz konteksta mi ne znaci nista. Ili posalji cijeli mail ili, jos bolje, cijelu prepisku ili suti.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

MALA SIRENA
Advanced Member

Croatia
3843 Posts

Member since 02/03/2003

Posted - 30/10/2003 : 11:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit MALA SIRENA's Homepage  Send MALA SIRENA a Private Message
ma daj momci oladite malo
pa svima izleti neka lagana beštima-samo šta ih njoj pamtite zato šta je žensko
ali zato kad vi gospodo pocnete neko prepiranje npr.vezano za turba
bude svega i svacega-samo se sutra naravno zaboravi -vecinom ;))
i mislim da ne trijeba osobe suditi po tome dali beštimaju ili ne
i imajte u vidu -neki put nismo jednostavno raspoloženi pa pišemo gluposti koje inace i ne mislimo... :)

Bondica.James Bondica
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2003 : 11:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Bilja
Na zalost, ne oznajem licno niti jednog ucesnika foruma Stripovi izuzev Zlatka (osim ako se neko ne krije pod nekim tajnim pseudonimom ) pa necu da komentarisem kakav je ko. Meni se dopada ovaj forum. Ako ne pisem, onda bar citam.
Meni dobro.
Samo nemoj neko da kaze za moje stripove da su pocetnicki. To me jedino moze da uvredi

Uglavnom se moze dobro procijeniti ljude na osnovu onoga sto pisu u svojim komentarima na Forumu, ne treba ih upoznati "uzivo" (evo, npr. Melinu sam vidio dvaput u zivotu, a slicno vrijedi i za dobar dio meni jako dragih ljudi na Forumu). U tvom slucaju, posto ne sudjelujes u raspravama cesto je koristan i tvoj profil...
BTW, ako mi ikad zapne sa Oracleom, javit cu ti se:-)

Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 11:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
dio meni jako dragih ljudi na Forumu). U tvom slucaju, posto ne sudjelujes u raspravama cesto je koristan i tvoj profil...

Ucestvujem u raspravama, samo sto cesto nemam nista pametno da napisem pa onda samo citam.
Otkud znas za Oracle? To ne pise u profilu?
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1920 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 12:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message
moja podrska Bilji, Maloj Sireni i Melini koje spadaju u mali broj upoznatih s materijom. I nadam se da komentari pojedinaca (koji su nam btw. vise otkrili onjima samima, nego o tome zasto zene manje citaju stripove) nece uticati na neke odlaske s foruma. Na forumu kao i svugde koncentracija budala ume da baci u drugi plan napore ostalih van te kategorije, ali to je samo u prvom trenu, jer zaista svadje i bombasticne izjave skrenu paznju, ali zato bar meni puno pomognu da otkrijem cije postove vise ni necu citati. Neki ljudi su pisali po 6-7000 postova, a sad da me pitas sta su napisali, mislim da bi stalo u desetinu postova ( mozda sam i preterao u nekim slucajevima).

Ne volim navoditi imena, jer nemam zivaca da se svadjam, ali vecina zna na koje slucajeve mislim. A sve i da sam ih naveo oni ne bi ni znali, jer tesko je citati postove, sa vise od 5-8 reci, pogotovo ako u naslovu topica nije neka intrigantna stupidnost ili eventualno Zagor.

koliki sam baksuz, slomio bih prst cackajuci nos :(
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/10/2003 : 12:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message
quote:
A ono s "ssto zzene stvarno vole" i ono o raspusstenicama i ono o trccanju po duchanima su vrhunac duha? Ili su mozzda, ipak, proljevi zbog kojih se ne treba ccuditi da zzene ne prilaze ni blizu ljudi koji ccitaju stripove. Ako ljudi koji ccitaju stripove misle da zzene samo trcckaraju po duchanima i tirkaju gdje je koji vechi kurac, onda nije ni ccudno da zzene kojima to nisu jedini interesi o ljudima koji ccitaju stripove misle da su zatucani kreteni.

Ovo nije na nicciji raccun

Vraga nije! Bas je na moj racun! Na zalost, zaboravio sam da treba bubnuti smajlice iza sale, pod svaku cijenu, jer je gotovo uvijek netko shvati ozbiljno, pa se uvrijedi. Ono sto sam napisao o ducanima je stereotip isti kao i sto mi muski samo gledamo nogomet. Kao sto ja ne gledam nogomet, pretpostavljam da ni Melina ne trci po ducanima. Svejedno ostaje cinjenica da 97% zena koje znam rade otrce u ducan sa natpisom RASPRODAJA nego na koji stand sa stripovima.
Prihvacam udar na izjavu koja je bila okarakterizirana kao "ignoriranje ostalih nedoraslih proljeva" jer je bila namjenjena mojim kolegama sovinistima sa ovog sitea i za ocekivat je da jedna feministica ovako reagira! Eh da - ili

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2003 : 12:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:
dio meni jako dragih ljudi na Forumu). U tvom slucaju, posto ne sudjelujes u raspravama cesto je koristan i tvoj profil...

Ucestvujem u raspravama, samo sto cesto nemam nista pametno da napisem pa onda samo citam.

I samim tim pokazujes da si prilicno inteligentnija od prosjeka, koji isto obicno nemaju nista pametno reci, ali ih to ne sprijecava u postanju:-) Dobro, sad malo pretjerujem, ali cesto se to zna desiti...

quote:
Otkud znas za Oracle? To ne pise u profilu?

Ne, ali pise adresa tvog weba;-)

Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 12:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
ja vidio da je ona SF strucnjak i nastavih se snjom dopisivati i dode tema na Zvjezdane staze

tada je pocela koristiti neke izraze: debil glupan samo zato što mi se ne svidaju ZS

Ne znam, i ja sam joj jednom prilikom rekao da nisam ljubitelj Zvezdanih Staza(mada moram priznati da se nikad ozbiljnije nisam ni upustao u pracenje ovog serijala izuzev par epizoda...)pa nisam dobio takav odgovor. Ovako, i ja to mogu shvatiti samo, kao sto rece Markos, parafraziranje izvadjeno iz konteksta.
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 12:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
Samo nemoj neko da kaze za moje stripove da su pocetnicki. To me jedino moze da uvredi

Tvoji stripovi su pocetnicki!
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 12:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
Originally posted by Pajke

quote:

Bas nisu.

Uha, zaboravila sam da sam ostavila adresu web strane u profilu.
Prvo sam mislila da je to obicaj, tj da svi stave svoje strane, ali sad vidim da je obicaj da se ne ostavlja svoja web strana.
Mozda obrisem i ja moju? Koji ce tu?
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 12:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:

[/quote]

Bas nisu.

[/quote]

Nisam mogao izdrzati a da to ne izustim, samo se nametalo! Kao sto sama kazes, mala sala...
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1920 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 13:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message
pa ne stavlja stranu onaj ko je nema.
koji ce tu?
pa ne moze da skodi...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2003 : 13:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Uha, zaboravila sam da sam ostavila adresu web strane u profilu.
Prvo sam mislila da je to obicaj, tj da svi stave svoje strane, ali sad vidim da je obicaj da se ne ostavlja svoja web strana.
Mozda obrisem i ja moju? Koji ce tu?

Ne, upravo suprotno. Popunjavanje profila je obicaj ljudi koji se ne skrivaju iza anonimnih mailova ni vise manje generickih nicknameova i uglavnom znak ozbiljnijeg pristupa sajtu i Forumu. Uvijek cu vise cijeniti stavove (cak i ako se ne slazem s njima) nekoga tko se potpisao svojim imenom i prezimenom od nekog anonimusa.

Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 13:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
Ne, upravo suprotno. Popunjavanje profila je obicaj ljudi koji se ne skrivaju iza anonimnih mailova ni vise manje generickih nicknameova i uglavnom znak ozbiljnijeg pristupa sajtu i Forumu. Uvijek cu vise cijeniti stavove (cak i ako se ne slazem s njima) nekoga tko se potpisao svojim imenom i prezimenom od nekog anonimusa.

Onda neka ostane profil. Nemam zasto da krijem identitet.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2003 : 13:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

quote:

quote:

Koliko ja poznajem Melinu, a poznajem je relativno dugo i relativno dobro, jako sam nesklon povjerovati tvrdnji da je ona nekoga izvrijedjala. Osim ako ti pod tim ne mislis na njeno pismeno, kulturno i dobro sroceno iznosenje vlastitog misljenja.

žao mi je
imam grozn obicaj da cim procitam mejl odmah ga obrišem
ali parafrazirat cu

poslao sam joj majl:

ja volim Pješcanu planetu
a ona meni
napisa:

nema smisla komunicirati s tobom bla bla
nabroja deset pješcanih planeta (igra, film, serija, knjiga itd)

prepotentna umišljenja osoba

od mene dosta

Sorry, ali tvoje parafraziranje (cak i ako je istinito) izvadjeno iz konteksta mi ne znaci nista. Ili posalji cijeli mail ili, jos bolje, cijelu prepisku ili suti.

QUOD LICET IOVI NON LICET BOVI (ovo se odnosi na proljev, i citiram: Jel i ti spadaš u onu grupu debila kojima smeta zvuk u svemiru)

ps. pajke hvala na pomoci

Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2003 : 13:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

quote:

quote:

I samim tim pokazujes da si prilicno inteligentnija od prosjeka, koji isto obicno nemaju nista pametno reci, ali ih to ne sprijecava u postanju:-)

koliko se sjecam naša kraljica Bilja ima mnogo godina više od prosjeka ovoga sajta (moja procjena je da je prosjek 25 god)
samim time mora biti inteligentnija

Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1920 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 13:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message
inteligencija nema veze s godinama
iskustvo da, ali inteligencija ne

Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 14:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
quote:
koliko se sjecam naša kraljica Bilja ima mnogo godina više od prosjeka ovoga sajta (moja procjena je da je prosjek 25 god)
samim time mora biti inteligentnija

Ma vi ste mi ko rodjena deca, pardon, unuci.

PS jesam matora ali sam mlada duhom

PS2 nema ni iskustvo veze s godinama, nego sa nacinom zivota i okolnostima.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/10/2003 : 14:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
QUOD LICET IOVI NON LICET BOVI (ovo se odnosi na proljev, i citiram: Jel i ti spadaš u onu grupu debila kojima smeta zvuk u svemiru)

Opet ponavljam, sam citat mi ne znaci nista van konteksta. Ti si dovoljno razuman i obrazovan da bi ti to trebalo biti jasno.

Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 14:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Ostaje zakljucak da zenskih ljubitelja stripa ima, samo nam treba vise para da nabavljamo stripove, i neko ko ce ono sto nacrtamo i da objavi.
Tesko.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/10/2003 : 14:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

quote:

Opet ponavljam, sam citat mi ne znaci nista van konteksta. Ti si dovoljno razuman i obrazovan da bi ti to trebalo biti jasno.

ja sam veoma glup što se upuštam u bilokakve diskusije
zato sam kod kuce uninstalirao modem
ali evo na poslu imam interneta neograniceno

hocu radno mjesto bez interneta!!!

BILJA je najbolja

Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 14:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Pa mora svaki topic da skrene ili u neke medusobne napade ili neke rasisiticke poglede na Austrijance ili Njemce

"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."

Hidesman, Operation
Go to Top of Page

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 14:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message
quote:
ps. pajke hvala na pomoci

Rekoh da meni nije tako odgovorila u istoj situaciji, sta je tu lose?!
Verovatno je nesto dovelo do sukoba a ti se nisi izjasnio sta je to bilo! Zar ne?
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/10/2003 : 15:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara
Neki ljudi su pisali po 6-7000 postova, a sad da me pitas sta su napisali, mislim da bi stalo u desetinu postova ( mozda sam i preterao u nekim slucajevima).

Ne volim navoditi imena, jer nemam zivaca da se svadjam, ali vecina zna na koje slucajeve mislim. A sve i da sam ih naveo oni ne bi ni znali, jer tesko je citati postove, sa vise od 5-8 reci, pogotovo ako u naslovu topica nije neka intrigantna stupidnost ili eventualno Zagor.

Evo ja cu navest imena onih s 6000/7000 postova,Sanija ne brojim
seinfeld 7115

---dp--- 7006

SejoSexon 6963

globinjo 6855

The owls are not what they seem.
Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 30/10/2003 : 15:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Znao sam, znao sam.Ne može topic da nje rijeci o Saniju

"It is an experiment, you should survive the process, but it is not an obligation."

Hidesman, Operation
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000